kaleci çok kötü çoooookk
kaleci çok kötü çoooookk
3 geliyo beylerr![]()
turun kolay olmayacağını sölemişsim..bjk nin mutlak geçmesi lazım..ama zor..
yazık şu takımı yenemediler uzatmaya gitti sonuç ne olursa olsun tigana gönderilmeli galiba lucescu gelirim demiş hiç beklemesinler bence.
Mircea Lucescu gelirim dediyse bence hiç beklemeyelim jean Tigana'ya yol verelim.
Originally Posted by FeYYaz1989
zaten onun takımınında şl de devam etme şansı yok en fazla uefa umarım gelir çok önemli bir teknik adam gerçekten.
attılar sonunda.
mac uzatmalara gitti besiktasın gol atması zor elenebilir
yav maçın iki kanalda birden verilmesi çok komik oluyo
İnşallah beşiktaş kazanır
goooooooooooooooooooool nobreeeeeeeeeeeeee
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
abi maçı seyredemiyorum noldu yarunje yi kes ramazan ı oynat anasını satayım
attımı bjk?
tv yokmu sende
attı attı mesajları oku bari![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
tv var da babam teravide annem komşuyla rahat rahat çay içebilmek için küçük kardeşime baby tv açtı bende bu yüzden takip edemiorm doal olarakOriginally Posted by Nedvedmania
![]()
Bobo'nun golüyle 2-2 yaptık.
stardaki spiker süperya bobo bolü attıya ardarda bobobobobooboboboboboboobob diyo
bu maç artık bizim
Bu maç sizi yanıltmasın,Beşiktaş bu oyunla 3.denemesinde yine gruplardan çıkamaz
defans çok boş
atmışız nobreyle oh neyse
Elektrik yok, maçı burdan izliyoruz..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
gool bobobobobobobooboboboboobobobo
gol bobboooooooo attı
Beşiktaş'ı tebrik ediyorum![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bencede takım iyi degil besiktasın gol atmasına sasırdım cünkü gol atcak gibi bir oyun olmadı nreyse besiktas büyük ihtimal tur atladı
tebrikler besiktas tur atladı ama ümit vermedi!!!!!!!!!!
büyük bir şok tan kurtuldu....
cok sukur mac bitti
Tebrikler BJK'ye.. Gruplara kalan ilk Türk takımı oldu..Darısı TS ile FB ye..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
galiba marselie ve hertha berlin elenmiş buyuk ihtimalle 2. torbadan gireriz kuraya
bu mac dedigim gibi berabere bitti
beşiktaşın ilk maçı 2-0 kazanmasına rağmen maçı buraya kadar uzatmasına anlamak mümkün değil.maç beşiktaş aleyhine de sonuçlanabilirdi.yine de beşiktaşı tur dolayısıyla kutlamak lazım.bu özellikle ülke puanı için de önemliydi.
tabi ülke puanı için önemli çünkü bulgaristan ve danimarka bizim üstümüzde onlar bu hafta 0 cekti bizimkiler iyi puan aldı
Tigana kaybetmek için elinden geleni yapıyor ama takım onu dinlemiyor Allah'tan. Kleberson sakatlandığında neden Fahri'yi düşünmedi. Hava muhalefetiyle izleyebildiğim kadar uzatmalara kadar çok kötü bir BJK vardı. Fahri eğer bilmiyorum sakatlığı falan yoksa ve yedeklerdeyse neden oynatılmıyor. Üstelik kendi istedi, aldırdı ama kullanmıyor.
Turu atladığı için BJK mutluyum fakat Tigana'yı birilerinin uyarması lazım böyle gitmez çünkü....
"YÜCE ATATÜRK"
Öncelikle maçın 90 dakikasını mağlup tamamladığımız için bu maçtan ülkeye puan getiremedik ama en azından gruplarda 4 maç oynayacağız,burdan inşallah iyi sonuçlar alırız.Açıkçası bu takımdan hiç bir şey olmaz bence.İlk yarı kötü oynamadık,2-0 ın da avantajı elimizde rahat bir oyun ortaya koyduk.Zaten dediğim gibi bu CSKA hiç iyi takım değil,bunu bugünde gördük.2 tane duran toptan özellikle ilk golde Vedran Runje'nin sayesinde maçı uzattılar ama Beşiktaş'ın ölüsü bu takımı rahat geçer,bunu da gördük bugün.
Bu Runje'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum tekrar.Adam her gelen topu sağına soluna sektiriyor.Sadece sağa sola olsa sorun değil ama adam arkaya falanda sektirme yeteneğine sahip.Bu adam nasıl yılın kalecesi falan seçilmiş anlamadım,ya da biz yanlış adam falan mı getirdik ne?ehehhehe
Neyse bende Jose Kleberson sakatlandıktan sonra Fahri'yi bekledim ama ilginç işler yapmaya devam ediyor Tigana.Birde bu maçta nedense çok agresifti.Hayır,mutlu değilse,gitmek istiyorsa falan açık söylesin,istifa etsin.Tazminat alırım umuduyla kendini kovdurmaya çalışmasın;yemezler onu.![]()
Bu arada bu Bobo'da çok ciddi bir düşüş var bence.Geçen sene çok beğeniyordum.Bu sene daha iyi olucağına iyice saçmalamaya başladı.Bence böyle devam edecekse gönderilsin yada kiralansın.