Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: Dilenciye Para Vermeyin Ekmek Verin...

aslınd mantıklıcaa düşünmelii

allah belamı versin sbeş adıma bir dilenci önüme cıkıyo adamın içini köreltip dönüp gidiyorlar.. hangi birine vercen arkadas.. bahaneler hazır iş yok dilenirim de gene coluguma couguma bakarım. nah yok afyonda mermeciler haldekiler cayır cayır kadın erkek işci arıyorlar sabah öğle akşam yemek servisi herseyi. adam yolunu bulmuş abi salakmı calışacak.. yemin ediyorum adsl bağlatmaya gittim dilenci kadının biri cebinden bi poşet bozuk para cıkardı bütünleştirdi.. kac para cıksa iyi 217 milyon.. adam dio hergün geliyor bu kadın yaklaşık 150 - 200 arası para bütünlüyor.. ağzım acık kaldı allahıma kitabıma

walla bizim restoranada geliolar adamlara yemek ye dioz yok sen para ver diolar is verelim dioz yok sen para ver diolar

Deseo Misafir

Aynen abisi para vermeyin o size uyusturucu ve sarhos anne baba olarak geri dönecektir birgün...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şahsen Ben Para Verdimmi Hiç Düşünmem Çünkü onu GönLümden Geldiği için verdiğimi biLirim Eğer ki o verdiğim çocuğun annesi babası öle bişey Yapıyorsa Zaten Ya Burada ALLAH Onların işLerini Rast Getirmez ya da hesap zamanında onLarı CezaLandırır Yani bunLarı Düşünmeye FaZLa gerek yok ( KENDİMCE )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ben Fotoğrafcıda çalışıyorum şu an. Dükkana cadde üzerinde ya günde en az 7-8 tane geliyo dilenci . Bizim patron iidir kimisine veriyo kimisine de ÇALIŞACAKSIN KARDEŞİM patron yok diyo.Bazen haftada bi kere gelen bi tane sapık dilenci var ama kız.Bu her geldiğinde para ister vermezsen erkeklerin kıçına bi el atıyo en sonunda kırcam kafasını onun.Neyse hikaye gibi oldu ama gerçek işte...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri