bisi sorcam yeri burasi mi bilmiom ama antreman bolumunde mesela ben bi genc oyuncuyu ben hakan sukur egitsin die nasil ayarlicam yardimci olursaniz sevinirim
bisi sorcam yeri burasi mi bilmiom ama antreman bolumunde mesela ben bi genc oyuncuyu ben hakan sukur egitsin die nasil ayarlicam yardimci olursaniz sevinirim
oncelikle genc oyuncuya gel arkadasim ordan player interaction u tikla sonrasinda sayfanin en altinda futbolcu ismi gorursun mesela umit karan diyelim oraya bastiginda farkli oyuncularida goruceksin genc oyuncunun ornek almasini istedigin oyuncuyu sec sonrasinda ''ıdol un umıt karan '' olmalı gıbı bı secenek var orda yanılmıyosam en usttekı onu da tıkla ve confırm de oldu bıttı![]()
bide bazi oyuncularin o secenegi kapali oluo nie bilen varmi yani hangi oyuncuya benzicegini sececegimiz bolum
beyler bnm scoutlarim avrupa bolgesini cok iyi bilio ancak amerika kitasinda cok kisitliyim.. guney amerika bilgisi fazla bi scout bi de turkiye bolgesini bilen bi tane soolersenz sevinirm.
man utd nin kaleci antrenörü daha iyisini bulamazsınız.
lasmar 2006da var 2007 yok
vincenzo pincolini ve paolo paixao iyi antrenorler .doktorlarla pek ilgilenmem ondan bilmiyom.
Bana iyi bir physio lazım hatta bikaç tane...
Arkadaşlar Galatasaray için iyi bir gözlemci önerebilirmisiniz. Galatasaray'a gelebilecek.
stephan besiktasta hep alirim takima yarari buyuk
fenerde de ii choch lar var
tek kelimeyle ventrone yalniz her takima gelmiyor
antonio carlos zago.bi aralar beşiktaşta bayağğı iyi oynuyan topçu. bırakıyo ve antrenör oluyor.iki oyunumda da onu tercih ettim.
galatasaray a iyi bi teknik kadro kurmak istiyorum,yukarıda staff bölümüne baktım bazı isimler var ama gs ye gelmeye yanaşmıyolar.bana lazım olanlar;gözlemci,asistan,kaleci ant,fitness coach,youth coach.ilgilenip yardımcı olursanız sevinirim.
staff arayan bir scout yok mu![]()
yahu bir de birseyi merak ediyorum. mesela kadroda 30 tane staff var. atiyorum 3 tane assistant manager var. ben bunu 1 e dusursem digerlerinin sozlesmesini feshetsem, verebilecegim haftalik maas miktari duzelir mi
bence de '' pat rice '' çok iyi bir scout ama küçük takımlara gitmiyor . Zaten genellikle iyi olan scout ' lar pahalı oluyor ve küçük takımların teklifleriyle pek ilglenmiyor .
doktor rodolfo mourio benfica
COACHLAR
Valter Di Salvo
Ivan Carminati
Ricardo Moinz
Carlos Azenha
Tony Coton
FİTNESS COACH
Robert Duverne
YOUTH COACHLAR
Tony Whelan
Edorta Murua
Jim Fraser
Alex Niper
Gianni Nanni
GÖZLEMCİLER
Norbert Ziegler
Paul Steiner
Les Kershaw
Roberto Bettega
bende en yararlısı fabian barthez
benden kral scout yok dunya kazan ben kepce tararim cokda guzel pekde guzel kasmayin scouta bence.ayrıca yazdığınız staffların hiçbiri alınamaz dünya klasında adamlar. doktor alacağımda pysosu 20 olan bi adam arattırın we alın doktorada fazla kasmayın. koç alacağınızda filterdan ayarlayın koç özellikleri yüksek olsun yeter. asistan alacağınızda en önemli özellik gençlerle çalışması çünkü 18 we 20 yaş altı takımları o çalıştırıyor olacak...