FM Genie scout programini enrden indirebiliriz yardimci olursaniz sevinirim yada nerde
FM Genie scout programini enrden indirebiliriz yardimci olursaniz sevinirim yada nerde
Dostum Tamamıyla Kendi Upload Im Dır Buyur Linki İndirdikten Sonra Yapamazsan Yardımcı Olacağım Buyur:http://rapidshare.com/files/14407040..._2007.zip.html
juventustan scout olarak bettega var hemde world class
bologna da psyco olarak nanni diye bi eleman var oda world class
first team coach olarak da vincenzo pincolini yi onerebilirim...
valla bence bunlar ıyı yada kotu olması cok sey deıstırmıyor bı 2 tanesı onemlı doctor falan
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
arkadaşlar bu adam süper ya 2005 ten beri nereye gitsem alırım cok ii bir assittan manager
en kral scout fb'de MURAT ÖZAYDINLI
arkadaslar herkese merhaba bnm asistant manager'a manisaspor manager teklifi yapti adam apar topar kaçtı. Gs ile oynuorm burda onerdiniz adamlara baktımda gelmiyor cogu kaliteli ve ucuz asistant manager onerebilirmisiniz ?
bisi sorcam yeri burasi mi bilmiom ama antreman bolumunde mesela ben bi genc oyuncuyu ben hakan sukur egitsin die nasil ayarlicam yardimci olursaniz sevinirim
oncelikle genc oyuncuya gel arkadasim ordan player interaction u tikla sonrasinda sayfanin en altinda futbolcu ismi gorursun mesela umit karan diyelim oraya bastiginda farkli oyuncularida goruceksin genc oyuncunun ornek almasini istedigin oyuncuyu sec sonrasinda ''ıdol un umıt karan '' olmalı gıbı bı secenek var orda yanılmıyosam en usttekı onu da tıkla ve confırm de oldu bıttı![]()
bide bazi oyuncularin o secenegi kapali oluo nie bilen varmi yani hangi oyuncuya benzicegini sececegimiz bolum
man utd nin kaleci antrenörü daha iyisini bulamazsınız.
lasmar 2006da var 2007 yok
vincenzo pincolini ve paolo paixao iyi antrenorler .doktorlarla pek ilgilenmem ondan bilmiyom.
Bana iyi bir physio lazım hatta bikaç tane...
Arkadaşlar Galatasaray için iyi bir gözlemci önerebilirmisiniz. Galatasaray'a gelebilecek.
stephan besiktasta hep alirim takima yarari buyuk
fenerde de ii choch lar var
tek kelimeyle ventrone yalniz her takima gelmiyor
antonio carlos zago.bi aralar beşiktaşta bayağğı iyi oynuyan topçu. bırakıyo ve antrenör oluyor.iki oyunumda da onu tercih ettim.
galatasaray a iyi bi teknik kadro kurmak istiyorum,yukarıda staff bölümüne baktım bazı isimler var ama gs ye gelmeye yanaşmıyolar.bana lazım olanlar;gözlemci,asistan,kaleci ant,fitness coach,youth coach.ilgilenip yardımcı olursanız sevinirim.
staff arayan bir scout yok mu![]()