Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 133 sonuç

Konu: FM 2007 Staff Bölümü (Coach, Physio, Scout, Menager)

1. Default

bisi sorcam yeri burasi mi bilmiom ama antreman bolumunde mesela ben bi genc oyuncuyu ben hakan sukur egitsin die nasil ayarlicam yardimci olursaniz sevinirim

oncelikle genc oyuncuya gel arkadasim ordan player interaction u tikla sonrasinda sayfanin en altinda futbolcu ismi gorursun mesela umit karan diyelim oraya bastiginda farkli oyuncularida goruceksin genc oyuncunun ornek almasini istedigin oyuncuyu sec sonrasinda ''ıdol un umıt karan '' olmalı gıbı bı secenek var orda yanılmıyosam en usttekı onu da tıkla ve confırm de oldu bıttı

3. Default

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    oncelikle genc oyuncuya gel arkadasim ordan player interaction u tikla sonrasinda sayfanin en altinda futbolcu ismi gorursun mesela umit karan diyelim oraya bastiginda farkli oyuncularida goruceksin genc oyuncunun ornek almasini istedigin oyuncuyu sec sonrasinda ''ıdol un umıt karan '' olmalı gıbı bı secenek var orda yanılmıyosam en usttekı onu da tıkla ve confırm de oldu bıttı
    cok saol kardes bisi daha sorcam onun hemn ustunde secenekjler var onlardan hangisini tiklayam

4. Default

bide bazi oyuncularin o secenegi kapali oluo nie bilen varmi yani hangi oyuncuya benzicegini sececegimiz bolum

5. Default

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    onun ben ......
    Adabını takın!

beyler bnm scoutlarim avrupa bolgesini cok iyi bilio ancak amerika kitasinda cok kisitliyim.. guney amerika bilgisi fazla bi scout bi de turkiye bolgesini bilen bi tane soolersenz sevinirm.

man utd nin kaleci antrenörü daha iyisini bulamazsınız.

lasmar 2006da var 2007 yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

vincenzo pincolini ve paolo paixao iyi antrenorler .doktorlarla pek ilgilenmem ondan bilmiyom.

Bana iyi bir physio lazım hatta bikaç tane...

Quote Originally Posted by patriot45 View Post
    pincolini benim favorim fm 2005 ten buyana onu mutlaka alırım...
    pincoliyi bende alırım devamlı

Arkadaşlar Galatasaray için iyi bir gözlemci önerebilirmisiniz. Galatasaray'a gelebilecek.

Quote Originally Posted by burakuzun View Post
    Arkadaşlar Galatasaray için iyi bir gözlemci önerebilirmisiniz. Galatasaray'a gelebilecek.
    Yıldırım Gündüz müydü neyid. İyi bayağı GSyede gelir. İsmi fakrlı değidlir inş oyun öbür windows hesabında geçince, onu açınca yanlışsa düzeltirim.

Quote Originally Posted by crazy_cimbomlu View Post
    cok saol kardes bisi daha sorcam onun hemn ustunde secenekjler var onlardan hangisini tiklayam
    idol olarak yaparsan huyunu suyunu da alir...en usttekini kullan hep stilini alir..ama her futbolcu her gence uymaz zaten sana uyari yapar mutlu degilim diye..ornek

fairly amboutious bi gencle...balanced bi yasli tutmaz...

Ali Bilgici - Youth Coach

Hem takımı yok (bedava), hem de özellikleri çok iyi. Kaçırmayın derim.

stephan besiktasta hep alirim takima yarari buyuk

fenerde de ii choch lar var

tek kelimeyle ventrone yalniz her takima gelmiyor

Angry

Quote Originally Posted by Dreamania View Post
    Adabını takın!
    üzüm üzüme baka baka kararır galatasaraylıyız yoktur efkarımız

antonio carlos zago.bi aralar beşiktaşta bayağğı iyi oynuyan topçu. bırakıyo ve antrenör oluyor.iki oyunumda da onu tercih ettim.

galatasaray a iyi bi teknik kadro kurmak istiyorum,yukarıda staff bölümüne baktım bazı isimler var ama gs ye gelmeye yanaşmıyolar.bana lazım olanlar;gözlemci,asistan,kaleci ant,fitness coach,youth coach.ilgilenip yardımcı olursanız sevinirim.

Quote Originally Posted by Darkmare View Post

arkadaşlar bu adam süper ya 2005 ten beri nereye gitsem alırım cok ii bir assittan manager
    bende bayılıyorum bu adama gerçekten harika bende tavsiye ederim...

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri

staff arayan bir scout yok mu

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri

yahu bir de birseyi merak ediyorum. mesela kadroda 30 tane staff var. atiyorum 3 tane assistant manager var. ben bunu 1 e dusursem digerlerinin sozlesmesini feshetsem, verebilecegim haftalik maas miktari duzelir mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de '' pat rice '' çok iyi bir scout ama küçük takımlara gitmiyor . Zaten genellikle iyi olan scout ' lar pahalı oluyor ve küçük takımların teklifleriyle pek ilglenmiyor .

doktor rodolfo mourio benfica

COACHLAR

Valter Di Salvo
    Ivan Carminati
    Ricardo Moinz
    Carlos Azenha
    Tony Coton

FİTNESS COACH

Robert Duverne

YOUTH COACHLAR

Tony Whelan
    Edorta Murua
    Jim Fraser
    Alex Niper
    Gianni Nanni

GÖZLEMCİLER

Norbert Ziegler
    Paul Steiner
    Les Kershaw
    Roberto Bettega

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uA_BirdHunter12 View Post
    bence de '' pat rice '' çok iyi bir scout ama küçük takımlara gitmiyor . Zaten genellikle iyi olan scout ' lar pahalı oluyor ve küçük takımların teklifleriyle pek ilglenmiyor .
    ewet o adam bi harika barcelonada almıstım we yuksek yıldız potansiyei olanları daima yakalıyo sana bildiroyo...

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

bende en yararlısı fabian barthez

benden kral scout yok dunya kazan ben kepce tararim cokda guzel pekde guzel kasmayin scouta bence.ayrıca yazdığınız staffların hiçbiri alınamaz dünya klasında adamlar. doktor alacağımda pysosu 20 olan bi adam arattırın we alın doktorada fazla kasmayın. koç alacağınızda filterdan ayarlayın koç özellikleri yüksek olsun yeter. asistan alacağınızda en önemli özellik gençlerle çalışması çünkü 18 we 20 yaş altı takımları o çalıştırıyor olacak...

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri