Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'a ceza

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aziz yildirim federasyonu cok elestirdi bu sike iddialarinda federasyonun parmagi var diye agir aciklamalarda bulundu bakalim zaman ileledikce daha neler cikcak

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Hak mahrumiyeti cezası ne demek oluyor?
    bir yil fenerin maclarina gidemicek yani stadyumda bulunmucak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yuh yaw o kadar ceza pes valla çok şaşırdım
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    "Bunların hepsi çete" demesine rağmen Nuri Albayrak'ın aldığı ceza ve Aziz Yıldırım'ın aldığı ceza... Yorumsuz.
    Aziz Yıldırım bildiğim kadarıyla, basın toplantısı düzenleyip direk federasyonu hedef alan açıklamalar yaptı, Nuri Albayrak bunu mu yaptı acaba? (bilmediğimden soruyorum..)

Yakında puan silinirse şaşmayacağım.

1) Nihat Özdemir'in Trabzonspor maçında hakeme dikkat edilmesini rica ettiği konuşmadan dolayı 20 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
    2) Fenerbahçe'nin Galatasaray maçından önce Serhat Ulueren ve Cihan Oskay gibi şahıslar tarafından 100 yıllık Fenerbahçe camiasına çirkin iftiralar atıldı.
    3) Geçen sene Galatasaray'a 1 maç ceza verilmesine rağmen, Fenerbahçe'ye 3 maç ceza verildi.
    4) Başkan ve yöneticilerin Aziz Yıldırım'ın konuşmasından daha şiddetli konuşmalarına rağmen, Aziz Yıldırım'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ!

100. yılında Fenerbahçe'nin önünü kesme adına yapılmış 4 büyük hareket. Hakem hatalarını hiç saymıyorum bile!
    Benim bildiğim Nihat Özdemir rica etmez, ama tabi sen öyle diyorsan öyle olmuş olabilir.. İftira mı, gerçek mi orasını bilemiyorum artık.. Kimse kusura bakmasın ama Aziz Yıldırım döneminden beri neler dönüyor anlamış değilim..

Başkan ve yöneticilerin derken mesela hangileri?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yakında puan silinirse şaşmayacağım.

1) Nihat Özdemir'in Trabzonspor maçında hakeme dikkat edilmesini rica ettiği konuşmadan dolayı 20 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.
    2) Fenerbahçe'nin Galatasaray maçından önce Serhat Ulueren ve Cihan Oskay gibi şahıslar tarafından 100 yıllık Fenerbahçe camiasına çirkin iftiralar atıldı.
    3) Geçen sene Galatasaray'a 1 maç ceza verilmesine rağmen, Fenerbahçe'ye 3 maç ceza verildi.
    4) Başkan ve yöneticilerin Aziz Yıldırım'ın konuşmasından daha şiddetli konuşmalarına rağmen, Aziz Yıldırım'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE'NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEKSİNİZ!

100. yılında Fenerbahçe'nin önünü kesme adına yapılmış 4 büyük hareket. Hakem hatalarını hiç saymıyorum bile!
    1) Rica mı emir mi belli olmayan bir konuşma yapılırsa cezası da öyle olur.

2) İddia'nın doğru olup olmadığı belli değil, ki kaç yıllık Juventus şike yüzünden küme düştü.

3) Demek ki ceza azgeliyormuş, aynı olaylar seneye de tekrarlanırsa cezalar daha da artar.

4) Bir ülkenin bir bakanı çıkıp diğer ülkeye laf atsa, ültümatom verilir, başbakan laf atsa Savaş açılır. Aradaki fark budur. Ki Aziz Yıldırım da çok sert konuşmuştur.

Geçen sene elle atılan gol dahil pek çok şey Fenerbahçe'nin yanındaydı. Ama şampiyon olamadılar. Bırakın bu yıl da pek çok şey Fener'in karşısında olsun da, varsın Fener şampiyon olsun...

Yeter ki birbirinizi yemeyin...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Egemen kardes baya sinirlenmis

Nesil
    2006

Ceza'yı verdilerde bir işe yaramıyacak ki maçları şeref tribünü yerine kendi locasından izleyecek hiç bir şey değişmeyecek. (Bu daha öncede başına gelmişti.) Bu federasyonda çok komedi canım...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Mc.Speedy ® View Post
    Adalet Yerini Buluyor.
    tamamen katılıyorum,çok ii oldu bu ceza

@ermoon,

Nuri Albayrak hakemleri ve MHK'yı hedef alan bir konuşma yaptı.
    Aziz Yıldırım federasyonu hedef alan bir konuşma yaptı.

Aradaki 2 farkı bulun bakalım.

Ben yardımcı olayım;
    1) Nuri Albayrak hakemleri ve MHK'yı, Aziz Yıldırım federasyonu hedef aldı.
    2) Nuri Albayrak 1 ay, Aziz Yıldırım 1 yıl ceza aldı.

12 MHK = 1 TFF oluyor bu da

@eGowiCh

Nuri Albayrak, Aziz Yıldırım gibi basın toplantısı düzenledi mi?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Farkediyor mu?
    Sence?
    Biri konuşuyor, biri bağrıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

100.yıl ugrana hayırlı ugurlu olsun

Nesil
    2006

100. Yılımızı rezil etmeye çalışıyorlar bu tahkim kuruluna gider sonuç alınamazsa Uefa, Fifa veya cas. Ulusoy bir gün gidecek ama F.Bahçe sonsuza kadar yaşayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    bir yil fenerin maclarina gidemicek yani stadyumda bulunmucak
    Stada gidebilecek ... Sadece Şeref Tribününde Maç izleyemeyecek... Şeref Tribünü Hariç Heryer Serbest ...

aziz yildirima bir ceza gelmeliydi ama bu 1 sene degilde 3 yada 5 ay arasinda gerceklesmeliydi,mum yakarak federasyonu protestolar,her basin toplantisinda federasyon istifa dedirtmeler,sonra simdide federasyon bu isin altindan kalkamaz diyor aziz bey.bence cezayi haketti.

Nesil
    2006

Mum yakma olayında Aziz Yıldırımın şucu yok. Bir taraftar sitesi tarafından düzenlendi.

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Mum yakma olayında Aziz Yıldırımın şucu yok. Bir taraftar sitesi tarafından düzenlendi.
    ama sonucta aziz yildirim diyebilirdi böyle bir protestoya gerek yok,kulübümüz bundan ceza alir ve taraftarlari durdurabilirdi.ama yapmadi ve sonucuna katlanmak zorundasiniz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ama sonucta aziz yildirim diyebilirdi böyle bir protestoya gerek yok,kulübümüz bundan ceza alir ve taraftarlari durdurabilirdi.ama yapmadi ve sonucuna katlanmak zorundasiniz
    Dese ne olacak ki zaten bu şuç olamaz çünkü kurallara göre Federasyonu istifaya davet etmek şuç değil tribünde istediğin kadar bağır herhangibi bir ceza alamazsın. Tehdit etmek şuç.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    İyi de eğer mum yakmaktan dolayı ceza veriliyorsa artık ne diyeyim bilmiyorum? Bunun cezası olmaz, ha olur bu da izinsiz eylemden dolayı olabilir bunun cezasını da federasyon veremez. Statda federasyon istifa, Ulusoy istifa diye de bir tezahürat yapıldı diye bir ceza da verilmez, istifa etmesini istemek demokratik bir haktır.

Tahir Kıran kulüpten atılmasını kendine yediremedi ve böyle intikam almaya çalışıyor, ayrıca Fenerbahçe resmi internet sitesinde haberle verilen Aziz Yıldırım fotoğrafı aslında herşeyi anlatıyor. Bu fotoğrafı kullananlara da buradan teşekkür ediyorum
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

Bende o resmi bütün FB lilerin avatar olarak eklemesini istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Bende o resmi bütün FB lilerin avatar olarak eklemesini istiyorum.
    Aslında bizler de Ulusoy'u protesto etme amaçlı kullanabiliriz.

ULUSOY İSTİFA avatarımı kullanıyorum şahsen, isteyen her arkadaş kullanabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aziz Başkana İyi gelir bu dinlenme..Şimdi 5 Yıldızlı otel lüksündeki Özel Locasında şampanyasını yudumlayarak yağmurlu günlerde bile sıcacık bi ortamda dostlarıyla izleyecek maçları
    Hani bi anlaşma vardı ya
    Osmanlı SADRAZAMI = Avusturya kralı
    FB asbaşkanı = diğer başkanlar olacak şimdi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

pratikte hiçbir anlamı olmayan bir ceza hak mahrumiyeti cezaları.1 yıl değil 30 yıl olsa da bi manası yok.zaten birkaç sezon evvel verilen cezaya rağmen aziz yıldırım burası benim stadım deyip şeref tribününden maçları izlemeye devam etmişti.

ama olayı sadece ceza vermek değil tabiki.ulusoy-yıldırımdan biri türk futbolundan çekilene kadar devam edecek bunlar.artık soğuk savaş olayından filan da çıktı mevzu baya meydan muharebesi halini aldı.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aziz Başkana İyi gelir bu dinlenme..Şimdi 5 Yıldızlı otel lüksündeki Özel Locasında şampanyasını yudumlayarak yağmurlu günlerde bile sıcacık bi ortamda dostlarıyla izleyecek maçları
    Hani bi anlaşma vardı ya
    Osmanlı SADRAZAMI = Avusturya kralı
    FB asbaşkanı = diğer başkanlar olacak şimdi
    bakın f.b li bi arkadaş olayı ne kadar güzel analiz etmiş aziz başşkan soğukta üşütmesin diye rahat locasında izlesin diye verilmiş bu ceza ... bence kızmayın artık ulusoy a teşekkür edin .... yani aziz baş-ka-n diğerleri başkan .....

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Stada gidebilecek ... Sadece Şeref Tribününde Maç izleyemeyecek... Şeref Tribünü Hariç Heryer Serbest ...

+ oy kullanma hakkı elinden alındı

bide federasyonla yazışamıcak sanki sürekli onlara mektup yolluyorda

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri