yuh yaw o kadar ceza pes valla çok şaşırdım
So what?
Saike
Aziz Yıldırım bildiğim kadarıyla, basın toplantısı düzenleyip direk federasyonu hedef alan açıklamalar yaptı, Nuri Albayrak bunu mu yaptı acaba? (bilmediğimden soruyorum..)
Benim bildiğim Nihat Özdemir rica etmez, ama tabi sen öyle diyorsan öyle olmuş olabilir.. İftira mı, gerçek mi orasını bilemiyorum artık.. Kimse kusura bakmasın ama Aziz Yıldırım döneminden beri neler dönüyor anlamış değilim..
Başkan ve yöneticilerin derken mesela hangileri?
1) Rica mı emir mi belli olmayan bir konuşma yapılırsa cezası da öyle olur.
2) İddia'nın doğru olup olmadığı belli değil, ki kaç yıllık Juventus şike yüzünden küme düştü.
3) Demek ki ceza azgeliyormuş, aynı olaylar seneye de tekrarlanırsa cezalar daha da artar.
4) Bir ülkenin bir bakanı çıkıp diğer ülkeye laf atsa, ültümatom verilir, başbakan laf atsa Savaş açılır. Aradaki fark budur. Ki Aziz Yıldırım da çok sert konuşmuştur.
Geçen sene elle atılan gol dahil pek çok şey Fenerbahçe'nin yanındaydı. Ama şampiyon olamadılar. Bırakın bu yıl da pek çok şey Fener'in karşısında olsun da, varsın Fener şampiyon olsun...
Yeter ki birbirinizi yemeyin...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Egemen kardes baya sinirlenmis
Ceza'yı verdilerde bir işe yaramıyacak ki maçları şeref tribünü yerine kendi locasından izleyecek hiç bir şey değişmeyecek. (Bu daha öncede başına gelmişti.)Bu federasyonda çok komedi canım...
![]()
@ermoon,
Nuri Albayrak hakemleri ve MHK'yı hedef alan bir konuşma yaptı.
Aziz Yıldırım federasyonu hedef alan bir konuşma yaptı.
Aradaki 2 farkı bulun bakalım.
Ben yardımcı olayım;
1) Nuri Albayrak hakemleri ve MHK'yı, Aziz Yıldırım federasyonu hedef aldı.
2) Nuri Albayrak 1 ay, Aziz Yıldırım 1 yıl ceza aldı.
12 MHK = 1 TFF oluyor bu da![]()
@eGowiCh
Nuri Albayrak, Aziz Yıldırım gibi basın toplantısı düzenledi mi?
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
100.yıl ugrana hayırlı ugurlu olsun![]()
100. Yılımızı rezil etmeye çalışıyorlar bu tahkim kuruluna gider sonuç alınamazsa Uefa, Fifa veya cas. Ulusoy bir gün gidecek ama F.Bahçe sonsuza kadar yaşayacak.
aziz yildirima bir ceza gelmeliydi ama bu 1 sene degilde 3 yada 5 ay arasinda gerceklesmeliydi,mum yakarak federasyonu protestolar,her basin toplantisinda federasyon istifa dedirtmeler,sonra simdide federasyon bu isin altindan kalkamaz diyor aziz bey.bence cezayi haketti.
Mum yakma olayında Aziz Yıldırımın şucu yok. Bir taraftar sitesi tarafından düzenlendi.
İyi de eğer mum yakmaktan dolayı ceza veriliyorsa artık ne diyeyim bilmiyorum? Bunun cezası olmaz, ha olur bu da izinsiz eylemden dolayı olabilir bunun cezasını da federasyon veremez. Statda federasyon istifa, Ulusoy istifa diye de bir tezahürat yapıldı diye bir ceza da verilmez, istifa etmesini istemek demokratik bir haktır.
Tahir Kıran kulüpten atılmasını kendine yediremedi ve böyle intikam almaya çalışıyor, ayrıca Fenerbahçe resmi internet sitesinde haberle verilen Aziz Yıldırım fotoğrafı aslında herşeyi anlatıyor. Bu fotoğrafı kullananlara da buradan teşekkür ediyorum![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bende o resmi bütün FB lilerin avatar olarak eklemesini istiyorum.
ULUSOY İSTİFA avatarımı kullanıyorum şahsen, isteyen her arkadaş kullanabilir.
Aziz Başkana İyi gelir bu dinlenme..Şimdi 5 Yıldızlı otel lüksündeki Özel Locasında şampanyasını yudumlayarak yağmurlu günlerde bile sıcacık bi ortamda dostlarıyla izleyecek maçları
Hani bi anlaşma vardı ya
Osmanlı SADRAZAMI = Avusturya kralı
FB asbaşkanı = diğer başkanlar olacak şimdi![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
pratikte hiçbir anlamı olmayan bir ceza hak mahrumiyeti cezaları.1 yıl değil 30 yıl olsa da bi manası yok.zaten birkaç sezon evvel verilen cezaya rağmen aziz yıldırım burası benim stadım deyip şeref tribününden maçları izlemeye devam etmişti.
ama olayı sadece ceza vermek değil tabiki.ulusoy-yıldırımdan biri türk futbolundan çekilene kadar devam edecek bunlar.artık soğuk savaş olayından filan da çıktı mevzu baya meydan muharebesi halini aldı.
bide federasyonla yazışamıcak sanki sürekli onlara mektup yolluyorda![]()