Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 48 arası toplam 48 sonuç

Konu: İşte geleceğin süperstarı !

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

galatasarayın alt yapısı gerçekten çok iyi sebep genç takımların şampiyonlukları. ileride galatasaraın gençlerinden çok şey bekliyorum en azından 2ci bir kupa

Gelecekte Galatasaray bu gençlerin meyvelerini kesinlikle yiyecektir.. Gerçekten inanılmaz gençler yetişiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Cem Sultan'ı herkes merak ediyor madem bir müjde verelim.Turksportal olarak Cem'le röportaj yapabiliriz,ancak GS yönetiminden izin almaya çalışıyoruz...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vayyy ßu Cem Sultan 9 Numaramış yahu ßende 9 numarayım ßak Sevdim Cem Sultan'ı

çok ii bi oyuncu fmden tanıyorum

cem in 15 yaşında olduğuna eminmisiniz ....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süperstar denilmiş o kadar da iyi mi yahu?? Süperstar diyince benim aklıma bir Ronaldinho, bir Henry filan geliyor. Hakkatten o potansiyel var mı?? İnşallah vardır ve şansı da yaver gidip doğru zamanlarda doğru takımlarda oynayarak kendini geliştirir de biz de gurur duyarız. Aman Ajdar gibi Hiperstar olmasında sonunda..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Süperstar denilmiş o kadar da iyi mi yahu?? Süperstar diyince benim aklıma bir Ronaldinho, bir Henry filan geliyor. Hakkatten o potansiyel var mı?? İnşallah vardır ve şansı da yaver gidip doğru zamanlarda doğru takımlarda oynayarak kendini geliştirir de biz de gurur duyarız. Aman Ajdar gibi Hiperstar olmasında sonunda..
    33 macta 77 gol atmis,yani böyle birinde sence mükemmel süperstar potansiyeli yokmu?ayrica galatasaray onu 18 yasina gelince oynayabilecegi bir takima kiralar sonra biraz tecrübe kazaninca geri alir bütün genclerine yaptigi gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    33 macta 77 gol atmis,yani böyle birinde sence mükemmel süperstar potansiyeli yokmu?ayrica galatasaray onu 18 yasina gelince oynayabilecegi bir takima kiralar sonra biraz tecrübe kazaninca geri alir bütün genclerine yaptigi gibi.
    Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş
    Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol
    Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş
    Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol
    Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak
    Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde .
    Kimle karıştırıcam ki
    Başka bi konudaki yazını gördümde istatistiklere bakma avrupada hiç bir iş yapmıyor demiştin de
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vay be hiç duyamıştım cem diye birisini inşallah yaşı ilerledikçe bize faydalı olur...

galatasaray'ı ii bir gelecek beklio

Nesil
    2006
    Yer
    İST

böyle haberler çıkarsa bu oyuncu cok abartılır ve sonra hiç bir şey olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fmde falan 2010 yılına gelindiginde baya iyi oluyor gerçektede öyle gelişirse süperstar olur...

not:abi her konuyu nasıl alexe çekiyorsunuz anlamıyorum yaa anladık alex dünyanın en iyi oyuncusu tabi size göre

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ben onu fm de 16 yaşına gelince hamburga aldım zaten milli takımada çağrılmış asta oynattım ilk sene asist iknci sene gol yaptı ama ne biçim ss koyacam ama oyunu sildim

ins böle yetenekler artar da lige tat gelir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri