hayirlisi olsun bakalim
hayirlisi olsun bakalim
Bence en iyisi Türkiye'de kalması olur.. En azından ülkesinin takımlarına faydalı olur..
Jeffers' ta Arsenaldeydi ve geleceğin yıldızı olacak deniyordu şimdi ne oldu?
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
gerci sanmiorum ama ins.ii olur
vay be helal olsun arkadaşa.
umarım bizibaşarıyla temsil eder fakat ileride bi avr. macında türk takımlarından birine karşı oynayıpta aleyhimize sonuc alırsak o zoruma gider işte
inşallah bari bunu kaybetmeden kullanabiliriz
Genç oyuncular açısından Arsenal'i tam bir eğitim okulu olarak görüyorum. Kadrolarına alınan tüm genç oyuncular çok çabuk adapte olup, sisteme kanalize edilip ilk 11 içerinde oynayabilecek seviyeye getirebiliyor. Burada coach arsen wenger'in gençlere olan güveninde büyük önemi var.
Ancak bu ve benzeri haberlerle alakalı olarak birşeyler söylemek istiyorum. Spor kamuoyunda yıldız kategorisindeki bir çok genç oyuncu için çok benzer sözler daha öncede okumuştuk, ancak manzara genellikle beklentiler doğrultusunda umulduğu gibi olmuyor. Eskidende isimleri sayılan yıldızlar kategorisinde bir çok isim, şu an ya amatör ligte, ya da futbolu bırakmış durumdalar. En iyi ihtimalle Süper lig'te oynama şansına erişebiliyorlar. Sayılan takımlar içinden bir tek Manchester City'in davetinin gerçek olduğuna inanıyorum, çünkü manchester city zaten her yaz dünyanın her yerinde scout'larının raporları doğrultusunda onlarca genç oyuncuyu denemek için ülkesine davet ediyor, tam olarak beğendikleri oyuncularıda alt yapılarına alıyorlar. Geçen yılda Manchester City'in bu yaz kampına biri beşiktaş alt yapısındna olmak üzere Türkiyeden 3 oyuncu katıldı, ve hepsi kısa bir sürelik yaz tatilinden sonra ülkeye döndüler.
Arkadaşlar hepimiz yeni yetenek olabilecek, yıldız kategorsinde oyuncularımızın biran önce pazarlanmasını isteriz, ancak bu pazarlamayı yabancılara iyi bir şekilde yapıp inandırmak lazım. Sadece türk kamuoyu böyle günlük söylentilere inandırılarak kendi kendimize iyimser bir beklenti içerisine girmek boşa çabalar oluyor. Nedense, yabancı kaynaklı bir çok yetenek avcısı sitede, en güvenilir spor kaynaklarının alındığı kurumlarda bile bizim kendi oyumcularımız için atfettiğimiz bu büyük transfer söylentilerinden haberleri olmuyor. Sanırım haber kaynakları kötü, sonunda asparagas çıkmasada bizimkiler kadar iyi çalışamıyorlar.![]()
gerçekten çok gurur verici türkiye'den böyle oyuncular çıkması ...