Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 39 sonuç

Konu: Dünya bu Türk'ün peşinde

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Dünya bu Türk'ün peşinde

Dünyanın dev kulüpleri 16 yaşındaki bu Türk'ün peşinde. Listede kimler kimler yok ki.. Arsenal..Juventus...

Ankaragücü PAF takımı ve 16 Yaş Altı Milli Takımı’nın kaptanı Abdülkadir Kayalı İngiltere’nin dünyaca ünlü kulübü Manchester City’nin davetlisi olarak yarın bu ülkeye gidecek.

Batıkent Kaya Beyazıtoğlu Lisesi’nde okuyan genç futbolcu yaptığı açıklamada, Manchester City’nin, İrlanda’da geçen yıl yapılan milli takım kampında kendisini beğenerek davet ettiğini söyledi.

Manchester City’den ikinci kez teklif aldığını ifade eden milli futbolcu, Juventus, Arsenal, Bolton Wanderers ve Totthenam’ın da kendisini istediğini söyledi.

DECO'NUN YERİNİ ALACAĞIM

Bir spor dergisi tarafından 2014 yılının milli takım kadrosuna aday gösterilen genç futbolcu, hedefinin A milli takımın kaptanlığını yapmak olduğunu söyledi.

Bir gün Barcelona’da Deco’nun yerini alacağını iddia eden Abdülkadir Kayalı, "Teklifleri değerlendirip kulüp başkanımız Cemal Aydın’a, aileme ve yetişmemde büyük emeği olan hocam Arif Peçenek’e danışarak en doğru kararı vermek istiyorum. Üzerime düşen görevin bilincindeyim ama kendime ve yeteneklerime güveniyorum. Zaman neyi getirir bilmiyorum ama en iyisini yapmak için mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fmde hiç görmedim bu adamı.

Nesil
    2006

Hayırlı olsun. Böyle oyuncularımızın genç yaşta başka ülkelere gitmesi ülkemiz adına iyi olacaktır. Çünkü orada Ankaragücündeki çalışma ortamından daha iyi bir ortamda yetişecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Ilk defa duyuyorum bu oyuncuyu once batuhan vardi simdide bu oyuncumuz ins. hayirli olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla genç yeteneklerimiz çok bunları iyi yetiştirmek lazım ve ingilterede onların yetişmesi için iyi bir ortam keşke bu ortam türkiyedede olsa
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Ne kadar güzel bir şey.16 yaşından itibaren Avrupa devlerinin kıskacında ve bunlardan biriyle anlaşacak.Futbolumuzun böyle gençlere ihtiyacı var işte..
    Forumdan uzaklaştırılan üyeler başka bir hesap ile forumlarımıza üye olmazlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

hadi bakalım ilerde ne yapıcak umarım sakatlanmaz uzun bi süre
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalnız beyler düşündümde bizde bunun gib iadam var. Yani emre, tuncay, yıldıray, hamit, halil, fatih tekke vb. den bahsediyorum.Bizim sorunumuz şu: Kisme geleceğin John Terry'si, Puyol'u olmak sitemiyor, herkes deco, c. ronaldo gibi olmak istiyor. E bunun için de iyi defansımız yok, Türk milli takımı defansta zorluk çekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Yalnız beyler düşündümde bizde bunun gib iadam var. Yani emre, tuncay, yıldıray, hamit, halil, fatih tekke vb. den bahsediyorum.Bizim sorunumuz şu: Kisme geleceğin John Terry'si, Puyol'u olmak sitemiyor, herkes deco, c. ronaldo gibi olmak istiyor. E bunun için de iyi defansımız yok, Türk milli takımı defansta zorluk çekiyor.
    O konuda da haklı olabilirsin arkadaşım.Ama elden ne gelir?Kafada bu düşünce olmadıktan sonra?
    Forumdan uzaklaştırılan üyeler başka bir hesap ile forumlarımıza üye olmazlar

bende ilkez görüyorum???giderse bi daha gelmez 16yaşında waybe bana nie teklif yapmıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    İST

adını ilk defa duydum inşallah avrupa ya giderde türkiye de körelmez

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

inşallah guru duyacağımız işler yapar ALLAH yardımcısı olsun...

Nesil
    2006

Arsenal'e gitsin,şu an genç oyuncuların en rahat şekilde gelişme gösterebileceği takım Arsenal.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

helal be vallahi. TÜRKler geliyor TÜRKLER

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet arsenalin gençleri çok yetenekli
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Şimdiden havaya girmiş neyse hayırlısı

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bizde ne çok yetenek varmışta biz bilmiyomuşuz
    popstar'ı geçtik

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

arsenal juventus hikaye..
    arsenaldeki altyapi kimsede yok.. türkiyeden kalkip oyuncumu davet edecekler ayni sekilde juventus..

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Beklicez Görecez Ne Kadar Yetenekli

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    arsenal juventus hikaye..
    arsenaldeki altyapi kimsede yok.. türkiyeden kalkip oyuncumu davet edecekler ayni sekilde juventus..
    neden davet etmesinler türklerden yetenek çıkamazmı
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

oyy yine mi birini peşinde bütün dünya ya...şu dünyanın peşinde koştuğu adamları bi göremedik dünyanın bi yerinde.

Giderse Arsenal'e gitsin , ve artık bu eleman bari kendini göstersin.

S-B-Z Misafir

Umarım ülkemize faydalı bir yetenek olur.Deco'nun yerini alacağım demiş.Umarım ondan daha iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

inşallah gider ddaha iyi gelişir

keske turkiyede dewam etse yoluna dicem ama cocuga yazik olabilir. turkiyedeki imkanlar o kadar yeterli diil. turkiyede olmasa bile turkiye milli takımına yardim etse de our inş. ii bi futbolcu olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

kendine güveni fazla, inş. kendini ispatlar

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Son zamanlarda çıkan "Geleceğin Falancası" haberlerine örnek teşkil eden bir haber daha ne yazık ki! Dilerim bundan önceki örnekler gibi bu çocuk da kendini rüyalara kaptırıp yeteneklerini harcamaz. Umuyorum...Peki ümitli miyim? Maalesef hayır...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by comandante View Post
    oyy yine mi birini peşinde bütün dünya ya...şu dünyanın peşinde koştuğu adamları bi göremedik dünyanın bi yerinde.
    HAH İŞTE CEVAP BU

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bu çocuk şuan ingilterede değilmi demekki gerçekten transfer olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayirlisi olsun bakalim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon