ya beyler hiç bir yerde bununla ilgili bir haber yok kim uydurdu bunu ya
ali bilgin in de yaşı varmış yine ben 21-22 zannediyordum...![]()
itifak yine iş başında!!!
Fener ne zaman türk bir oyuncu alsa hep aynı laflar uğur boral içine aynı şeyler yazıldı buralarda ama çocuk çalıştı formayı kaptı iyi maçlarda çıkardı işallah daha da iyi olacak.
Ali bilgin ise sadece sağ kanat değil sol kanatta da oyanayabilen orta yapma kalibiyeti ve şut çekme özelliği olan bir oyuncu iyi çalışırda hem milli takıma hemde Fenerbahçeye faydası olur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Tarık benden önce, benim düşüncelerimi de yazmışsın sağolasın.
Zafer Biryol, deniyor FB bitirdi. Transfer olduğu ilk hafta çok ağır sakatlık geçirdi, daha sonra düzelemdi, kendisine verilen şansları değerlendiremedi ve gönderildi.
Başarısız olanlar olmuştur muhakkak ama daha gelmeden futbol hayatı bitti gibi yorumları ben çekememezlik olarak görüyorum. Cavcav da Uğur'u FB
bedelsiz aldığı için çekememezlikten bir yorum yapmıştı, hatırlatırım.
Bakalım, resmi bir açıklama yokmuş daha, eğer gerçekleşirse çok iyi bir transfer olur. Hiç beğenmediğim Yozgatlı'dan daha iyi oynar sağ kanatta diye düşünüyorum...
"YÜCE ATATÜRK"
hayırlısı olsunda appiah daha iyi oynuyodu sağ açıkta![]()
Ali Bilgin çok soğukkanlı bir kanat oyuncusu. Fenerbahçe kanat oyuncusu problemi çekiyor. İnşallah Tuncay gibi futbolumuzun yükselen yıldızlarından biri olur. Ayrıca güçlü bir futbolcu.
Fenerbahçe'ye faydalı olacağına eminim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
gerçekten fenere imza atmışsa bi türk futbolcunun daha futbol hayatı bitti demektir.Yazık etmiş kendine
http://forum.turksportal.net/vb/show...6&postcount=37
Bence burayı tekrar oku.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bjk veya gs ye gitse ne diyecektiniz acaba?
nasil kullanamiyor ya inanamıyorum size fener aldığı gençleri en iyi şekilde kullanıyor....istesen sayayım;
-Rüştü geldiğinde çok gençti ve şimdi dünyanın en iyi kalecilerinden
-Volkan oda geldiğinde çok gençti ve şu andan milli takımın kalecisi ve bence çok güzel kaleci
-Tuncay geldiğinde 18-19 yaşlarındaydı şu anda avrupadaki büyük takımların listesinde ve milli takımın vazgeçilmesi
-Uğur Boral daha 23 yaşında ve gelecekte milli takımda banko sol bek veya sol kanat oynacak bekleyin ve görün
-Aurelio..Appiah...Anelka.... bunlarıda avrupaya fener tekrar kazandırdı
ŞİMDİ TEKRAR DÜŞÜN VE SONRA YORUMUNU YAPP TMMM....
@zargı sekocan'ın yazdığı bütün bilgiler doğru. Milli takımın bel kemiği olan oyuncuları genç yaşta aldık ve şuan milli takımda oynuyorlar. Eğer Kemal ve Selçık sakatlanmasaydı onlarda diğerleri gibi milli takımda olabilirlerdi.
Ali Bilgin'in F.Bahçe'ye gelmesini isterim. Kanat problemi çok fazla var. Ama Mehmet'i oynatmayıp kanatta Appiah'ı oynatıyorsak aldığımız oyuncu bir işe yaramıyacaktır. İnşallah F.Bahçe'ye faydalı olur.
saydıgın adamların arasında suan gercek anlamda futbol oynayan bi tuncay var.Rüştü ye gelince onu fatih terim rüstü yapmıştır bunu kendiside her seferinde sölüyo appiah ve anelka geldiğinde zaten iyiydi.Aurelio sölicek bişeyim yok trabzondan daha iyi durumda.Ugur boral'ında nesi iyi onu anladım.
abi yapma ya ugur boral iyi oynamiomu kusra bakma ama futboldan anlamiosun
sen onun top oynadıgını sölüyosan sen hiç anlamıyosun
Transfer gerçeklerşirse o zaman tartışmaya devam ederiz. Şu anda havayı dövmekten başka birşey yaptığımız yok...
"YÜCE ATATÜRK"