Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Hakan Şükür 238'de kaldı

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Remakemisin nesin,dogru dürüst mesajlar yaz,isin gücün milleti kiskirtmak.
    "akilli ol akilli!" diyorsun yani.

bunlar benim kendi dusuncelerim katilmak zorunda degilsin. hakan'in su anda oynadigi futbol malum, ona bu kadar torpil gecilmesi, ozelliklede milli takimda, bana garip geliyor. futbol disi baglantilari bana garip geliyor. iki gariplik arasinda mantikli bir baglanti var mi yok mu ben tabiki yuzde yuz bilemem. ama eger sen daha inandirici bir cevap veremiyorsan benim tezim bu.

Quote Originally Posted by remake View Post
    "akilli ol akilli!" diyorsun yani.

bunlar benim kendi dusuncelerim katilmak zorunda degilsin. hakan'in su anda oynadigi futbol malum, ona bu kadar torpil gecilmesi, ozelliklede milli takimda, bana garip geliyor. futbol disi baglantilari bana garip geliyor. iki gariplik arasinda mantikli bir baglanti var mi yok mu ben tabiki yuzde yuz bilemem. ama eger sen daha inandirici bir cevap veremiyorsan benim tezim bu.
    Aynen öyle,üslubuna dikkat et diyorum Burada cok galatasarayli var ve sen böyle kiskirtici mesajlar atmaya devam edersen tartisma cikar.

Hakan Sükür´ün adi yeter diyorum milli takimda.Rakipler ondan cok korkuyor.Hakan sükürü 2 kisi tutuyor,hakan cok pres yapiyor ve yanindaki forvet oyuncularini bosta birakiyor.Bkz:Yunanistan macindaki gökhan ünalin golü.

Hep Hakan Sükür hakkinda tartisma oluyor,bunu da genellikle fbliler ve bazen de bjkliler baslatiyor.Cekemediginiz cok net belli.Hakan gibi bir futbolcu daha yok!

Türkiye yeni bir Hakan Sükür bulamazken,elindekini bitirmeye calisiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by BianCoNeRo View Post
    fatih terimin onu oynatmasının sebebini herkes biliyor.o senin yazdığın nedenlerden dolayı değil emin ol iki kişi hakan şükürü tutuyorsa diğer forvetler neden gol atamıyor eğer dediğin gibi ise ?
    şu koyu yazan kısımda değilim ne yazıkki, o derin bilgilerinle eğer vaktin varsa benide bilgilendirirsen sevinirim..

Quote Originally Posted by remake
    sende bana bi garip geldin nedense..
    hani 2. mesajında yazmışsınya "bunlar benim kendi dusuncelerim katilmak zorunda degilsin." diye şöyle mantıkla izahı yapılır bi şekilde yorum yapta inanan inansın, katılan katılsın, katılmayan yol alsın..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

fatih terimin onu oynatmasının sebebini herkes biliyor.o senin yazdığın nedenlerden dolayı değil emin ol iki kişi hakan şükürü tutuyorsa diğer forvetler neden gol atamıyor eğer dediğin gibi ise ?
    gerçek nedenini açıkla o zaman
    diğer forvetler niye gol atamıyo demişsin. o diğer forvetlerin sorunu. hakan şu yaşında milli takımın hala vazgeçilmez oyuncusuysa insan bi dediğini düşünüp de söyler.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    gerçek nedenini açıkla o zaman
    diğer forvetler niye gol atamıyo demişsin. o diğer forvetlerin sorunu. hakan şu yaşında milli takımın hala vazgeçilmez oyuncusuysa insan bi dediğini düşünüp de söyler.
    fatih terim akıllı diyorsunuz değil mi ? hakan şükür iki kişi oyundan düşürüyo ama diğer forvetler bunu değerlendiremiyor onların sorunu diyorsunuz he ? o zaman nerde akıllı fatih terim.kaç yıldır aynı taktikle oynuyor ama ortada icraat yoq eğer fatih terim akıllı olsaydı taktiğini başka oyuncular üzerine kurardı.işe yaramayacak taktiklerle uğraşmazdı bu size cavabım.
    ama bu yazdıklarım,sizin yazdıklarınıza cevap.gerçek cevap ise fatih terim elinden gelse hakana jübile yapardı. !!! BEYLER BURADA TARTIŞACAKSAK,LÜFTEN SEVİYELİ TARTIŞALIM !!! BAŞKA TARAFLARA ÇEKMEYELİM LÜTFEN !!!

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

fatih terim akıllı diyorsunuz değil mi ? hakan şükür iki kişi oyundan düşürüyo ama diğer forvetler bunu değerlendiremiyor onların sorunu diyorsunuz he ? o zaman nerde akıllı fatih terim.kaç yıldır aynı taktikle oynuyor ama ortada icraat yoq eğer fatih terim akıllı olsaydı taktiğini başka oyuncular üzerine kurardı.işe yaramayacak taktiklerle uğraşmazdı bu size cavabım.
    ama bu yazdıklarım,sizin yazdıklarınıza cevap.gerçek cevap ise fatih terim elinden gelse hakana jübile yapardı. !!! BEYLER BURADA TARTIŞACAKSAK,LÜFTEN SEVİYELİ TARTIŞALIM !!! BAŞKA TARAFLARA ÇEKMEYELİM LÜTFEN !!!
    aynı soruyu bende sordum neden Fatih Terim oynatıyor diye ama inan "fatih terim aptal da ondan oynatıyor" dan başka bişey anlamadım yazdıklarından..

anlayamadığım bi kısımda niye Fatih Terim'den bahsediliyor hep, Hakan Şükür sadece onunla mı çalıştı? teknik direktör olarak kadrosunda olupta ya da alabilme imkanı varken(milli takım) onu oynatmayan tek kişi ersun yanal dır kendiside yalan olmuştur zaten..

Ilk önce kendi mesajlarina bak,sonra gel bu sözü bize söyle,herhalde sen yorum yaparken kendinen geciyorsun da kendi mesajlarini görmüyorsun.Biraz relax

Fatih Terim yillarca bu sistemle oynuyor ve icraat yok ha?4 sene üstüste sampiyonluk,Uefa Kupasi,Fio ile italya kupasinda final oynamasi,milli takimin basinda 2008 avrupa sampiyonasi elemeleri grubunda 5 macta 4 galibiyet 1 beraberlik vs..

Hakan Sükür´ü sen milli takimda izle,ama düzgün izle.Neler yaptigina bak sonra gel burada yorum yap.Cünkü senin üstün(!)futbol bilginle Hakan Sükür´ü anlatmani bekliyoruz

Hakan Sükür 2 kisi oyundan düsürüyor ve diger forvetler bunu cokta güzel bir sekilde degerlendiriyor.Bkz:Gökhan ünal,hatta tümerin golünde tümerin önü acikken 2 kisi hakana pres yapiyordu,topu hakana atacak diye.Hakan sükür cok pres yapiyor ve defans oyuncularini oyundan düsürüyor.

Yine söylüyorum: Türkiye bir Hakan Sükür daha bulamazken,elindekini bitirmeye calisiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi açıklaması vardı 2008'den sonra bırakıcam diye bir an önce 2008 gelsin avrupa şampiyonası bitsin ve hakan şükür futbolu bıraksın şu rekoruda kırsında rahat edelim yoksa bu adam futbolu bırakmıcak

Hakan Sükür 2 kisi oyundan düsürüyor ve diger forvetler bunu cokta güzel bir sekilde degerlendiriyor.Bkz:Gökhan ünal,hatta tümerin golünde tümerin önü acikken 2 kisi hakana pres yapiyordu,topu hakana atacak diye.Hakan sükür cok pres yapiyor ve defans oyuncularini oyundan düsürüyor.

Yine söylüyorum: Türkiye bir Hakan Sükür daha bulamazken,elindekini bitirmeye calisiyor.
    diğer yazdıklarını ciddiye almıyorum nerde tartışma orda sen tartışmayı alevliyorsun.herkese verecek bir cevabın war.bilmediklerini öğrenmeye biraz açık olmalısın 7 den 70 e herkesden.
    gelellim cevabıma:gökhan ünal ın attığı golde hakan şükür mü asist yaptı yoqsa bererizksizliği mi ? top ayağına dolandı gökhan ünalın önüne düştü o da kötü bir vuruşla gol oldu.2.si tümerin golünde pas atılacak bir hakan şükür wardı zaten defans oyuncularının onu savunması kadar doğal hiçbirşey yoq,gidip kaleci volkan ı tutacak halleri yoq (nedense bir defans hakan şüküre markaj yapınca hakanın özel olduğu söyleniyo.dünyada her takım karşı takımın forvet oyuncularına en az 2 kişi markaj yapar.2 kişi markaja maruz kalan her forvet iyi futbolcu olsaydı herkez star olurdu) . ersen martin war ama hakan milli takımı rehin aldı birtürlü bırakmıyor.onun yüzünden gol kralı ümit karan bile oynayamıyor.
    son olarak hakan şükür ü beğenmiyorum.beğenmek de zorunda değilim.hakan ülke mesele olmuş way way herkesin hakan ı beğenmesi mi lazım? ben 19 yaşındayım ve bu zamana kadar türkye de izleyip de beğendiğim 1 İlhan Mansız 2 Ümit Karan 3 Tuncay Şanlı.tabi bunların dışında Sergen ve aklıma şu an gelmeyenler de war.
    bir soru ile bitirmek istiyorum. Crouch mu ? Hakan Şükür mü ? bence Crouch.ikisi arasında ne fark war Crouch Hkan Şükür den çok daha iyi bir golcü ama nedense Hakan Şükür ün yarısı kadar şişirilmiyor.(hatta hiç şişirilmiyor,sıradan bir oyuncu deniyor ama hakan şükür dünya starı olmuş PES)

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ersen martin war ama hakan milli takımı rehin aldı birtürlü bırakmıyor.onun yüzünden gol kralı ümit karan bile oynayamıyor.
    son olarak hakan şükür ü beğenmiyorum.beğenmek de zorunda değilim.hakan ülke mesele olmuş way way herkesin hakan ı beğenmesi mi lazım?

bir soru ile bitirmek istiyorum. Crouch mu ? Hakan Şükür mü ? bence Crouch.ikisi arasında ne fark war Crouch Hkan Şükür den çok daha iyi bir golcü ama nedense Hakan Şükür ün yarısı kadar şişirilmiyor.(hatta hiç şişirilmiyor,sıradan bir oyuncu deniyor ama hakan şükür dünya starı olmuş PES)
    sorduklarıma hiç cevap alamadım ama yine de bişeyler karalayalım bakalım

Hakan Şükür milli formayı nasıl rehin alıyo Allah aşkına bi izah etsene? oynatmayan oynatmıyor bak misal yanal ersun
    beğenmek zorunda tabiiki değilsin ama öyle küçük görür gibi yorumlarda bulunma hakkınında olduğunu sanmıyorum
    son soruna da sadece

Tartismayi ben alevliyorum ha,desene suna söyleyecek laf bulamiyorum da sana cevap veremiyorum diye...

Neyse senle tartismayayim,koskoca Kral´i Crouch´la kiyasladinya sen,ben senle artik tartisip zamanimi bosa gecirmek istemiyom...

Hakan Sükür dünya staridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mümkünse bundan sonra hakan sükür konuları acılmasın bu siteye her <zaman tartısma bu ne yaw

hakan gsde oynamasın ama milli takımda ona ihtiyacımız var

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tartışacaksak hakaret etmeden tartışalım lütfen.

Milli takıma faydası konuşulmuş Hakan'ın, peki sizce Hakan oynadığımız son 2 maçta nasıl bir performans sergiledi? Son 2 maçta oynadığı oyunu beğendiniz mi?(Milli Takımdaki)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Milli takıma faydası konuşulmuş Hakan'ın, peki sizce Hakan oynadığımız son 2 maçta nasıl bir performans sergiledi? Son 2 maçta oynadığı oyunu beğendiniz mi?(Milli Takımdaki)
    nasılmı 2 stoper oyuncu adeta onun sırtında gezdıler mac boyunca gokdenız ve tuncay da onun sayesınde bos alanlarbuldu macı canlı gozle ızleyen spor yazarları zaten benım dedıgım gıbı dıyorlar onlarda tv den ızleyınce aldanırsınız dıyorlar oysakı cıplak gozle baktıgımızda hakanın pesınde ıkı adam falan fılan dıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yani son 2 maçta Hakan iyi oynadı diyorsun?

Hakan'ı sanırım maçtan sonra da dinlemişsindir, 2 maçta da iyi oynamadığını söyledi. Hele Norveç maçında kendi oyunumdan memnun değilim dedi. Kendisi, kendi oynadığı oyunu beğenmediğini söyledi kısaca ama sen beğenmişsin yazdıklarına göre. Sanırım Hakan ne oynadığını bilmiyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Acik ve net söylüyorum Begenmedim.

Hakan Sükür dünya staridir.

Hakan'i dünya stari yaptin... ama Chelsea'de oynamis Kezman'i bir futbolcu olarak bile görmüyorsun golcü degil diyorsun...

kezman anelka gibi bir oyuncu biraz. cok kaliteli ama uyum mu saglayamiyor ne yapiyor gittigi takimlara. kezman'la hakan'in yaslari esit olsaydi hakan derdim. ama bir onceki post'umda acikladigim gibi maalesef.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

2 gol kalmış.Hakan atar ve bırakır heralde.Bir de Hakan Şükür'e dünya yıldızı dediniz ya,ne diyim artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi güzel hakan şükür defans oyuncularını meşgul ediyor üzerine çekiyor boş alanlar yaratıyor (ne kadar yaratıyor orasıda şüpheli?) eee bunları tek forvet oynayan hakan yapmıcakta stoper servet'mi yapıcak onu anlamadım yaptığı iş forvetin yapması gereken bi iş niye bu kadar büyütülüyor dünyadaki diğer forvetler bu işlerle yetinmiyor golde atıyor drogba,etoo,henry,villa vs. uzar gider fatih tekke,ümit karan yaşlandı hakan halen oynuyor yazık bırakda biraz adamlar oynasın

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post

Hakan'i dünya stari yaptin... ama Chelsea'de oynamis Kezman'i bir futbolcu olarak bile görmüyorsun golcü degil diyorsun...
    Hakan Sükür dünya staridir.Bunu ister kabul edin ister etmeyin,bu gercektir!

Kezman futbolcu degildir.Gücsüz,top sürmeyi bilmeyen,golcü bile degil adam.Ona ben futbolcu demem.Kezman Hollanda´da yada daha cekismesiz liglerle gol atabilen bir futbolcudur.Ingiltere´de,ispanya´da 60 mac oynamis 10 golü var...

Hakan Sükür 1997 FIFA dünyanin en iyi golcüsü ödülünü almissa,türkiye liginde 238 golü varsa,avrupa kupalarinda en cok gol atan oyuncuysa Hakan Sükür dünya staridir!

kezman chelsea de oynadıysa ki oynamadı hiç bi varlık gösteremedi hakan da inter de oynadı juventus peşinden koştu ... o zaman senin değşinle hakanda dünya starı oluyor ... o takımların formasını giymek yeterliyse eğer .... ama bence dünya starı demek o büyük takımların formalarını giydiği zaman yine etkili olabilendir ... kezman gibi kovulan değildir .... yoksa kezman dünya starı olsaydı bu yaşta f.b de olmazdı ....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by paco View Post
    kezman chelsea de oynadıysa ki oynamadı hiç bi varlık gösteremedi hakan da inter de oynadı juventus peşinden koştu ... o zaman senin değşinle hakanda dünya starı oluyor ... o takımların formasını giymek yeterliyse eğer .... ama bence dünya starı demek o büyük takımların formalarını giydiği zaman yine etkili olabilendir ... kezman gibi kovulan değildir .... yoksa kezman dünya starı olsaydı bu yaşta f.b de olmazdı ....
    Kezman nasil kovuldu anlatirmisin??? Mourinho kezman'in kalmasini istiyordu fakat abramovich Kezman'i satti.. yani kovulmadi.. bilip bilmediginiz konularda atip tutmada 1 numarasiniz....

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

konu nasılsa yine gs-fb olmuş herzaman olduğu gibi.

sakin ve inceden konu başlığından devam edelim.

örnek: yürü be kral.

Kezman nasil kovuldu anlatirmisin??? Mourinho kezman'in kalmasini istiyordu fakat abramovich Kezman'i satti.. yani kovulmadi.. bilip bilmediginiz konularda atip tutmada 1 numarasiniz....
    mourinho istiyordu abramovich sattı ha ... vay be mourinho futboldan anlamıyo valla ben olsam abramovich in yerinde mourinho yu gönderip kendim yönetirim takımı ... valla atıp tutmada seni geçemedik bu durumda ...

Konu kilitli.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri