Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 102 sonuç

Konu: Deniz Kariyer | Kayserispor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    4-3-1-2 oynuyorlar.

------------GK-----------
    DL-----DC-----DC-----DR
    ML-------MC-------MR
    --------AMC-------------
    ------Çift Forvet---------

MC nin oku geriye. Ml ve MR en ileriye doğru.

Al direkt burdan indirebilirsin. Fazla açıklamaya gerek yok. Sen anlarsın zaten

4-3-1-2 Mixer
    Target Men ve Play Makerları ayarla kesinlikle!..
    bi maçımda deneyeceğim sağol

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Lakic'i durduramamışsın ama deplasmanda 3-2 hiçte fena değil Berlin'e karşı turu geçersin güzel gidiyor başarılar
    sağol geçeem turu inanıyorum buna

Şuanda bide gelecek sezon için orhan samı transfer ettim

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

güzel gidiyor devam et
    benimde aklım almadı johnson'u nasıl almış Galatsaray yaw
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter-Toto 3.Tur 2.Karşılaşma Kayserispor 1 - 0 H.Berlin

İlk maçımı berlin deplasmanında 3-2 yenilgiyle ayrılmıştık fakat hiçde kötü skor değildi çünkü evimde 1 gol atsam tur bizimdi ve tarihimizde ilk kez uefaya katılacaktık.Bir hafta boyunca tesislerde çok sıkı bir program yaptık.Maça birgün kala oyuncularıma bu maçı almaları hainde neler yapabileceğimizi anlattım ve maça başladık çok güzel oynadık amacım bir gol atıp üstüne yatmaktı ve öylede oldu ilk yarıtyı genç yeteneğimiz ilhan parlakın golüyle önde kapattık.İkinci yarı taktiği biraz daha defansif yaptım ve maça başladık ikinci yarı ortada bir karşılaşma oldu fakat rakibimiz son dakikalarda daha fazla üstünlük kurdu ama birtürlü gol atamyınca maçı galibiyetle tamamladık ve deplasman golü kuralıyla uefaya gitmeye hak kazandık ve bir ilki gerçekleştirmiş olduk

Maçın Yıldızı:Christian Fiedler (H.Berlin)

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

helal olsun. başarılar.

Koçumsun Deniz... Bravo başarmışsın. Belin'i de eledin

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    helal olsun. başarılar.
    sağol kardeşim
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Koçumsun Deniz... Bravo başarmışsın. Belin'i de eledin
    tabi abi senin taktiği tsl maçımda denyeececem şuan erciyesinb maçına gidiyorum akşam yazarım

Nesil
    2006
    Yer
    -

çok büyük başarı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

TSL 1.Hafta Ankaragücü 0 - 4 Kayserispor

İnter-totoda berlini geçerek uefaya katılmayı başardıktan sonra lig maçlarına gelmişti sıra ilk maçımız ankaragücü deplasmanıydı zor geçecek gibi görünüyordu ama yanılmıştım.Oyuncuları daha maçın ilk dakikasından itibaren müthiş bir baskı kurduk ve erken öne geçtik bu erken golumuzu bulduktasn sora takımım dahada coştu ve ilk yarıyı farklı bir skorla önde kapattık.İkinci yarı başlamadan önce oyuncularıma performanslarını düşürmemelerini söyledim ve maça başladık ikinci yarı rakip takım yaptığı değişikliklerle daha iyi oynadı ancak bizim halen basmamıza rağmen başka gol bulamdık ve maçı 4-0 gibi bir skorla kazanmasını bildik.

Maçın Yıldızı:Gökhan Ünal (Kayserispor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayseri efsaneside geri dönüyor galiba...

Teşekkürler Deniz kariyer için devamını dileriz

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Kayseri efsaneside geri dönüyor galiba...

Teşekkürler Deniz kariyer için devamını dileriz
    sağol abi ama kayseri efsanesi geçen yıl doğdu

Uefa 2.Tur karşılaşmaları için rakibim belli oldu Ujpest

Elersin ya senden Uefada gruplara kalmani bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by dnz009 View Post

sağol abi ama kayseri efsanesi geçen yıl doğdu

Uefa 2.Tur karşılaşmaları için rakibim belli oldu Ujpest
    çok kolay eleyecekson

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kolay rakip gelmiş elersin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ewet inşallah kazanacam ve gruplara klacam buna inanıyorum kadromda müsait buna

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    ewet inşallah kazanacam ve gruplara klacam buna inanıyorum kadromda müsait buna
    bizde sana inanıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Uefa Kupası 2.Tur 1.Karşılaşma Kayserispor 1 - 0 Ujpest

İnter-Toto da tüm rakiplerimizi geçmeyi başardıktan sonra avrupa yolumuza uefa kupası 2turdan devam etmeye başladık rakip kolaydı ve ben bu maça yedek ağırlıklı çıktım.Maçta golu erken bulduk ve bu bize bi motivasyon oldu daha iyi basmaya başladık ama ilk yarı başka gol olmadı.İkinci yarı oyuncularıma bu performanslarını düşürmemelerini söyledim ve sahaya sürdüm.Maçın ikinci yarısında yine durum aynıydı biz basıyoz rakip takım savunma yapıyodu tamamen ama heralde yedek kadro ile çıktığımdan dolayı başka gol atamdık ve maçı 1-0 galibiyetle kapadık.

Maçın Yıldızı:Andres Arboleda (Kayserispor)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

çok iyi gidiyor Deniz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımımızın avrupada aldığı başarılı sonuçlar sonrasında basındada büyük yer tuttuk.

Avrupalı Kayseri!...
    Kayserispor'un çiçeği burnunda yeni hocası deniz ve takımı avrupada aldığı başarılı sonuçlarla göz kamaştırmaya devam ediyor.Taraftarlar kayseriye tamamıyla destek halindeler.

Kayseri Avrupaya Alıştı!...
    Kayserispor geçen sezon olduğu gibi bu sezonda fırtına gibi esiyor üstelik birde üstüne avrupa macerası katarak.İnter-Totoda başlayan avrupa maceraları Uefa kupasına katılmalarıyla tüm hızıyla sürüyor.Tüm türkiye bu sezon kayserinin avrupada neler yapacağını konuşuyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dostum evinde daha farklı skor bekliyordum ama

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Diğer yandan avrupa kupalarında emin adımlarla gitmemiz futbolcularım arasında da büyük sevince yol açtı.

Gökhan Ünal:Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.Çok büyük işler yapma yolunda hızla ilerliyoruz.Tüm taraftarlarımıza büyük mutluluk lar yaşatacağız.Basında çıkan transfer söylentilerinin ise hepsi asılsızdır.Benim yuvam kayseri daha uzun süre burda top koşturmak istiyorum.

Mehmet Topuz:Avrupa kupalarında hızla ilerliyoruz.Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek.Tüm maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz.Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.Bizi izleyin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Link'i tekrar upload et istersen.Çünkü ** olan yerde a ve q var galiba sitede onu editliyor...Farklı isimde kaydet ve bir daha upload edersen

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dostum evinde daha farklı skor bekliyordum ama
    abi yedek kadroyla çıktım ama

Link'i tekrar upload et istersen.Çünkü ** olan yerde a ve q var galiba sitede onu editliyor...Farklı isimde kaydet ve bir daha upload edersen
    hallettim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam dostum

Yedek kadro ama kendi evinde farklı alsan daha iyiydi.Deplasman için avantaj elde ederdin

Nesil
    2006
    Yer
    -

iyi gidiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

canavar20

Anketimize oy kullandınmı?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Uefa Kupası 2.Tur 2.Karşılaşma Ujpest 1 - 1 Kayserispor

Uefa kupası ikinci tur ilk maçımızda rakibimizi evimizde 1-0 yenmiştik ancak bu hiçde avantajlı bir skor değildi.Bu maçta amacım erken bir gol bulup üstüne yatmaktı.Oyuncularıma maçtan önce bu maçta bulacağımız bir erken gol ile turu alabileceğimizi söyledim ve öylde oldu maç başlar başlamaz öne geçtik daha sonra defansa çekildim ancak defanstaki bri hatamızı rakip affetmedi ve eşitliği yakaldı.Bu dakikadan sonra maç ortada geçti iki takımda birbirine üstünluk kuramayınca maç 1-1 bitti ve evimizde rakibimiz yendiğimiz için turu geçen taraf biz olduk

Maçın Yıldızı:Andres Arboleda (Kayserispor)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler turu geçmişsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler...

Tebrik ederim tur atlamissin Uefada...Bundan sonraki on elemede cok guclu rakiplerle karsilasabilirsin iyi hazirla takiminiDevamini bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

arkadaşlar bu maçları ujpest karşılaşmasından önce vermem gerekiyodu ama bi yanlışlık oldu özür dilerim.

TSL 2.Hafta Kayserispor 1 - 2 Fenerbahçe

Ligin ikinci haftası rakibimiz evimizde fenerbahçe idi.Çok zor geçeceği belliydi çünkü bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı işle oynuyoduk.Oyuncularıma maçtan önce her maçı kazanabilceklerimiz söyledim ve maça çıktık maçın ilk yarısı ortada geçti ancak son dakikalarda rakibimiz öne geçmeyi başardı.Devre arasında birkaç değişiklik yaptım ve oyuncularımı sahay sürdüm.İkinci yarı maça hızlı başadık ve golu bulduk daha sonra baskılarımız olsada gol atamadık ancak tam maç bitti derken rakibimizin kaleci hatasından dolayı bulduğu gol sahamızdan yenik ayrılmamıza neden oldu.

Maçın Yıldızı:Mehmet Aurelio (Fenerbahçe)

TSL 3.Hafta Antalyasor 0 - 1 Kayserispor

Ligin üçüncü haftasında ise rakibimiz tslye yeni merhaba diyen takımlardan antalyaspor deplasmanıydı.Geçen hafta fb maçında uzatmalarda yediğimiz gol oyuncularımı çok üzmüştü.Maçtan önce oyuncularıma fenerbahçe maçını unutarak artık bu maçla tekrar galibiyet serisine başlamamız gerektiğini söyledim.Maça çok hızlı başalmıştık ve erken bir gol bulmuştuk daha sonra oyuncularım çok iyi oynamasına rağmen bir türlü antalya savunmasını geçememiştik.İkinci yarı bende biraz daha defansif oynamaya karar verdim çünkü rakibimde çok defansif oynuyodu ve maçı böyle kilitlemyi düşünoyodum ve öyle olmuştu ikinci yarı iki takımda defansif oynayınca maç kilitlendi ve başka gol olamyınca maç 1-0 bizim galibiyetimizle sona erdi

Maçın Yıldızı:Jaroslaw Bienuik (Antalyaspor)

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri