arkadaşlar ben 3. senemde alabildim ancak size tebrikler
arkadaşlar ben 3. senemde alabildim ancak size tebrikler
fenerbahce ile falan alinir sikiysa kucuk takimlari deneyin ben ordu ile ugrasiyom
evet ilgili ile okuyom hatta ve hatta süper kadro.
Ben İzmirspor ile aldım ama tabi o oyunumu ben sağ olsun geri kuzenim bozdu.Şampiyonlar liginde ne güzel çeyrek finale gelmiştim.
yeni oyuna basladim bjkyle su anda ilk senemde yari finaldeyim hilesiz hadi bakalim hayirlisisevilla ya 4 attim ya costuk eddie johnson sayesinde...
Maltepesporla Şamp.Ligini aldım.
bn ilk sezonumda deil ama 3. sezonumda fenerbahçeyle uefa kupasını almıştım.şans tabi çok önemli mesela ben cska moskova, newcastle united, porto gibi zorlu takımları elemiştim sonra da finalde villarreal gibi çok kolay bir takım gelmişti kupayı çok rahat almıştım
Ben ilk senemde Çeyrek Finalde Madrid'e elendim ama 2-3-4.senelerimde hilesiz üstüste 3 kere Şampiyonlar Ligini aldım
valla hilesiz bi şekilde aldım ama 2.sezonumdayım tabiki rizesporla ama çok zor oldu hep kılpayı yane geçmişten araştırıyorum buna ait bi ss varsa koyarm
İlk sezonda Fener ile UEFA'da 2. oldum.
Kötüsü ligde de, kupada da 2. oldum))))
Acısını 2. sezon farkla 3-4 maç öncesinde şampiyon olarak çıkardım ehaue
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayırlısı ile Eskişehirsporla almaya çalışacam.FB,GS,BJK ile almak kolay iş![]()
helal olsun kardesim eskisehirspor la aldigin icin mustafa ekinci kutluyorum seni sonuna kadar ESESES KIKIKI ESKI ESKI ES!!!!!!!!!1
Ben Galatasarayla cok rahat almistim aslinda.CL de grupta 3. olduktan sonra uefada zafere ulaştım hemde bi kaç defa.Arkadaşlar eğer paranız varsa kesinlikle doğru harcayın ve kadronuzu mümkün mertebe geniş tutun kesin olmasada, en azından yarı veya çeyrek finalleri zorlarsınız...
FB işle kariyere başladım, inşallah alacağım.![]()
İlk sezon Fener ile uefa kupasında 4. turda karşıma Arsenal çıktı. 3-1 Arsenal kendi evinde ve 2-2 Şükrü Saraçoğlun'daki skorlarla elendim. Tek sevindiğim nokta, o sezon Arsenal aldı Uefa kupasını.![]()
bi tanıdığım fbyile 11 sene üst üste şampıyon oldu sadece bi kere real madride finalde yenilmiş