Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Türk Takımıyla Uefa'yı Almak

arkadaşlar ben 3. senemde alabildim ancak size tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

fenerbahce ile falan alinir sikiysa kucuk takimlari deneyin ben ordu ile ugrasiyom

evet ilgili ile okuyom hatta ve hatta süper kadro.

Ben İzmirspor ile aldım ama tabi o oyunumu ben sağ olsun geri kuzenim bozdu.Şampiyonlar liginde ne güzel çeyrek finale gelmiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

yeni oyuna basladim bjkyle su anda ilk senemde yari finaldeyim hilesiz hadi bakalim hayirlisi sevilla ya 4 attim ya costuk eddie johnson sayesinde...

Maltepesporla Şamp.Ligini aldım.

bn ilk sezonumda deil ama 3. sezonumda fenerbahçeyle uefa kupasını almıştım.şans tabi çok önemli mesela ben cska moskova, newcastle united, porto gibi zorlu takımları elemiştim sonra da finalde villarreal gibi çok kolay bir takım gelmişti kupayı çok rahat almıştım

Ben ilk senemde Çeyrek Finalde Madrid'e elendim ama 2-3-4.senelerimde hilesiz üstüste 3 kere Şampiyonlar Ligini aldım

valla hilesiz bi şekilde aldım ama 2.sezonumdayım tabiki rizesporla ama çok zor oldu hep kılpayı yane geçmişten araştırıyorum buna ait bi ss varsa koyarm

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İlk sezonda Fener ile UEFA'da 2. oldum.
    Kötüsü ligde de, kupada da 2. oldum ))))

Acısını 2. sezon farkla 3-4 maç öncesinde şampiyon olarak çıkardım ehaue
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Hayırlısı ile Eskişehirsporla almaya çalışacam.FB,GS,BJK ile almak kolay iş

helal olsun kardesim eskisehirspor la aldigin icin mustafa ekinci kutluyorum seni sonuna kadar ESESES KIKIKI ESKI ESKI ES!!!!!!!!!1

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Ben Galatasarayla cok rahat almistim aslinda.CL de grupta 3. olduktan sonra uefada zafere ulaştım hemde bi kaç defa.Arkadaşlar eğer paranız varsa kesinlikle doğru harcayın ve kadronuzu mümkün mertebe geniş tutun kesin olmasada, en azından yarı veya çeyrek finalleri zorlarsınız...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

FB işle kariyere başladım, inşallah alacağım.

İlk sezon Fener ile uefa kupasında 4. turda karşıma Arsenal çıktı. 3-1 Arsenal kendi evinde ve 2-2 Şükrü Saraçoğlun'daki skorlarla elendim. Tek sevindiğim nokta, o sezon Arsenal aldı Uefa kupasını.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by burakcaliskan View Post
    helal olsun kardesim eskisehirspor la aldigin icin mustafa ekinci kutluyorum seni sonuna kadar ESESES KIKIKI ESKI ESKI ES!!!!!!!!!1
    teşekkürler kardeşim şl dede yolumka devam ediyorum liverpool'u zorda olsa eledin karşıma lyon çıktı. ilk maç deplasmanda 2-2 bitti bakalım ne yapacağım
    I'm back...

bi tanıdığım fbyile 11 sene üst üste şampıyon oldu sadece bi kere real madride finalde yenilmiş

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri