ilk sezonda hilesiz türk takımıyla uefa kupasını aln var mı ben ilk sezonda (tabi daha önce çok tecrübe kazanarak oyuncuları tanıyarak)fenerle ş.lginde 3.olarak düştüm finalde barçayı 2-0 yenerek aldım
ilk sezonda hilesiz türk takımıyla uefa kupasını aln var mı ben ilk sezonda (tabi daha önce çok tecrübe kazanarak oyuncuları tanıyarak)fenerle ş.lginde 3.olarak düştüm finalde barçayı 2-0 yenerek aldım
ben ilk sezonda Fb ile aldım uefa yı.Pek zor bişey değil![]()
ben gs ile şamp dan elenerek devamında uefa yı aldım..çok kolay oldu..basit takımlar geldii..
Çok zor alan arkadaşlara tebrikler...Ben anca 4.tura kadar geldim...
bende türk takımlarıyla uefayı almak bir hayal çünkü şampiyonlar ligini aldım![]()
çok zor değil biras şans işi uefa bence fenerbahçe ile aldım takımda ı**unta gibi bi isim olunca goller pek sıkıntı çekmion![]()
gs fb bjk ile kolay ama diger turk takimlari ile cok zor
Tam hatırlamıyorum ama Bursaspor'la Çeyrek Final'de elenmiştim sanırım.
bence dediiniz kadar kadar kolay deildir yhaa ben alamıom bi turlu
Aldım dienlere inanmam ya hile wardır yada şans![]()
Ben almadım ama Kayseri almıştı...
ben eskişehirsporla aldım inanmayan varsa ss koyabilirim......
I'm back...
zor ama imkansız değil
ben de bjk ile aldım
ben fenerle ilk sezon uefa, ikinci sezon cl, üçüncü sezon yine uefa, bu 3 senede süepr kupa..1 de kıtalararası kupa..yetermi (:: hiç bi şekilde hile yok.kendi buluşum taktik ve iyi transferler..ama 7.0.2 ye yükseltince yeni oyun açtım ve o taktik yeni versiyonda iflas etti.olmuyo, tutmuyo.yeni bi şeyler bulmam lazım..
Konuyu açan arkadaş İLK SEZONDA alan varmı diye sormuş yalnız.
Eskişehir,Bursaspor falan ilk sezonda nasıl Uefa ya katılyorlar ki.
pfffff..harbiden yaw (:
Galatasaray ile aldım daha önce... Çok zor olmadı. ŞL den elenip aldım. Ama kek rakipler gelliyor
Bu arada Kartalspr ile de alacağım inşallah![]()
Şu an TSL'ye çok yaklaştım. Çıktıktan sonra 3 sezon içinde avrupaya gidecem ve en geç 5 sezon içinde kupa getirecem![]()
onceki oynadıgım oyunların birinde ben başka takımın basındayken fb ilk sezonda uefayı aldı
ben galatasarayla hilesiz ilk sezonda şampiyonlar ligini aldım ama ligde 2. oldum
İnegölspor'la şu an 2.Turdayım.![]()
bende fb ile![]()
şampiyonlar liginde eskişehirspor ile çeyrek finaldeyim.. rakibim liverpool gruplarda ilk maç 0-0 evimde 2. maç deplasmanda 3-1 kazandım bakalım aynı başarıyı gösterebilcemmi?
I'm back...
beyler bende galatasaraya arka arkaya 2 sene ş.ligi kupasını aldırttım çook zor bişe deil aslında....biraz tecrube lazım okadar....
Ben Beşiktaş ile almıştım.Ondan sonra biraz sıktı oyun,bıraktım.