Fenerbahçe çok güçlü... Eliceni düşünüyorum Galatasaray ı...
Fenerbahçe çok güçlü... Eliceni düşünüyorum Galatasaray ı...
ilk yarı skoru 32-31 fenerbahçe üstünlüğü ile geçti.
İbrahim sakatlandı 32-33 durum İnş.alıcaz
skordan haberi olan varmı yazarsanız süper olur ya![]()
3. ceyreği 54-53 önde kapadık.
http://212.174.96.214/TBF/netcasting...crosite_scope=
Macı burdan takip edebilirsin.
saol![]()
Beklediğimizden daha zor geçiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fnerbahce kazandi tebrikler
76-70 aldık macı.2-0 oldu seri.
76-70 bitti
Kadro değerlerinde Fenerin kadrosunun değeri bizim 2 katımızdır belki ama oynanan oyunda asla o kadar fark yoktu.. Herşeye rağmen, helal olsun Aslanlarımıza..
Macin en skoreri:Fitch( 22 )
Macin en cok asist yapani:Mitchell( 7 )
Macin en cok ribaunt alani:Graves( 9 )
Maci kazanan fb.
![]()
2 maç sahamızda olucak.o maçları alırsak süper olur.
bugün bence çok güzel bi oyun sergiledik.bi tek top kayıpları bizi yaktı.onlarda olmasaydı maçı alırdık...
Zor geçti ama kazandık.İnşallah son maçta da istediğimizi alıp finale çıkarız..
gs takımımıza rakip olamaz.Bu sene şampiyonuz...
Ahmet Cömert'te yenicez İnş. gidebilirim maça
2-0 oldu rahatladık.Artık geçeceğimizi düşünüyorum turu
Ahmet Cömert´te 2 macida yenip durumu esitleyecegiz![]()
Evet şimdi Fitch diyecem herkes bana Fitch bu kadar attı,şu kadar tuttu diyecek ama bunu Fİtch sezon içindede yaptı sonuç Galatasaray dördüncü.
İşte arkadailar demek istediğim bu eğer tek oyuncu ile oynuyorsan bu oyuncu ile iş yürümüyor.Ama bu oyuncunun yanına bir iki daha ona katkı sağlayacak oyuncu koyunca ve bunlara birde ek olarak bench'den gelecek iyi katkı olunca herşey hallolur.Ama Galatasaray takımında bu yok ve bu mantıkla olmayacakta önümüzdeki sezon belkibu yüzden büyük takımlara karşı kaybeden oluyor
Maç için konuşmak gerekirse koparabileceğimiz maç başa baş gitti ama olsun.Seri çok güzel olacak bu mücadele bu hırs umarım hak eden,Savaşan kazanır ve finali oynar![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu iş bitti gibi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
G.Saray'ın üç maç üst üste Fenerbahçe'yi yenmesi imkansız büyük ihtimalle turu geçtik.
39-34 önde gectık ılk devreyı boyle oneml maclara Özlem yalman gıbı dandık adı hakemler verıyorlar.Sonrada bole seyler oluyor![]()
o kadın hakemi niye koymuşlarya![]()
ilk yarı çok kötü oynadık ama son anlarda brown'un 3lüğü ve son saniyede bize verilen faul ile 3 serbest atış kazandık.atışları sayıya çevirerek 11 sayı olan farkı biraz olsun indirdik...
Fitch ne alemde yahu oynamıyormu ?Veya oynuyorda karşısında iyi savunmacımı var bu sefer.
Dediklerim çıkacak herhalde![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Turgut sende heralde anti fitch'lik var![]()
[QUOTE=uykum_ fiRaRi;650515]kazma demesek.
Kazm deılde cok kotu bi oyuncuydu dıyım