Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Pele'den Edu'ya mesaj!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by dadas22 View Post
    Edu Brezilya Milli Takımı'nda oynayacak kadar kaliteli olsaydı daha önce diğer Avrupa kulüplieri tarafından keşfedilip Milli takımada çağrılırdı.Uzatmaya gerek yok.Pele'nin övmesi normal çünkü Türkiye'nin kalburüstü defansalrından birisi.Ayrıca eGowiCh;

-Ajax yıllar öncesinin devi.Şimdide korkulu rüya
    -Levrkusen ŞL finali oynamış bir takım.
    -Benfica ŞL çeyrek finalde Barca'yı zorlamış bir takım
    -Fenerbahçe gruplardan puan bile alamadan elenen takım..

Neye göre karşılarştırdığını anlamadım?
    Zaten avrupa kulüpleri keşfetti.Ancak Fenerbahçe önce davrandı.Eğer Fenerbahçe almasaydı Milan'a gidicekti.Egowich'in söyledikleri doğru Luisao,Lucio,Cris gibi oyuncular artık kariyerlerinin zirvesinde bi stoper için 26 yaş genç bi yaş benim sayabildiği brezilyalılar.alex,cris,luisao,juan,naldo,roque junior,edmilson.
    Eduda bunların hemen arkasında gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

siradan bir stoper fakat Türkiye ligi icin cok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Açıkladığın için sağolasın...Ama bence Pele'de bir sorun var...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

pele iyi futbolcu ama edu hiç iyi değil düşüncesindeyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Pele, onun neden milli takıma alınmadığını anlamakta zorluk çektiğini söyledi
    Eğer o saydığı isimlerden daha iyi olsaydı Milli takıma girerdi ve Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüpte oynardı...
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer o saydığı isimlerden daha iyi olsaydı Milli takıma girerdi ve Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüpte oynardı...
    O saydığı isimlerden kötü diyelim. Alex Silva var kadroda, milli takımda ve Sao Paulo'da oynuyor. Fenerbahçe'den daha mı büyük bir kulüp?

A oyuncusu, B oyuncusudan iyidir, ama B oyuncusu A oyuncusundan daha büyük bir kulüpte oynar.

Israrla büyük kulüp-küçük kulüp diyorsun, burada açıkladım satırlarca, bir oku istersen.

İlla büyük oyuncu olmak için büyük kulüpte oynamak gerekmiyor!

O saydığı isimlerden daha iyi veya kötü, ama iyiyse illa ki Fenerbahçe'den daha büyük bir kulüpte oynaması gerekmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya abi hala ne diyosunuz ben bu hikayeye inanmıyorum bi adam milan yerine feneri seçmez hiçbir şekilde, para ne olursa olsun seçmez.. bırakın milanı, roma olsun, marsilya olsun hatta cska moskova olsun da ben fener,gs, bjk gibi takımlara gitmem.. Yani olmaz öyle şey abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tamam Pele büyük bi futbolcudur..

Amaaa Futbolcu yorumlarına gelince berbat yorum yapıyo..

Robinho için veliahtım dedi.. adam ortalarda yok..

C. Ronaldo topçu fln değil dedi.. adam döktürüyo..

Bilemiyorum yorum sizin..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post

ortalarda yok dediğin robiho real madrid'i şampiyon yapıyor.Edu'nun Milan'a gitmeme nedeni zaman Fenerbahçe sezon içindede girişimlerde bulunmuştur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    ortalarda yok dediğin robiho real madrid'i şampiyon yapıyor.Edu'nun Milan'a gitmeme nedeni zaman Fenerbahçe sezon içindede girişimlerde bulunmuştur.
    Eğer o adam Pele'nin veliahtıysa yapmak zorunda zaten.. Ama bu performansı genele yayabiliyor mu?? Kocaman bir HAYIR!

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post

Kesinlikle katılıyorum.Deivid'i övmüştü.Şimdide Edu.Bende anlamıyorum Pele'yi.Maradona'da öyle.Arjantin'i taşıyacak en iyi 3 kişiden 1'i Carrusca demişti.Ama Ronaldo konusunda azda olsa doğruluk payı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ama hangi söze alıntı yapıp bu yorumu yaptığıma bakmıyorsun ki
    So what?
    Saike

Bence Maradona veya Pele böyle demeçler vermiyorlar, bizim Türk basını uyduruyor gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yok artık daha neler Egemen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Egemen'e katılıyorum bu konuda.. Bizimkiler abartıyor olabilir..

Mesajlarınızı sevgi & saygı çerçevesi ve forum kuralları içerisinde atarsanız sizler ve bizler için çok iyi olur.

Sheriff Misafir

Brezilya'da oynayan veya avrupanın büyük kulüplerinde oynayan oyunculara açık milli takım kapısı. Çünkü vitrindeki oyunclarını taraftarlara seyrettirmek istiyorlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Brezilya milli takımına sadece avrupa'da oynayan oyuncuları almıyor.Brezilya ligindende oyuncu alıyor ve sanırsam bu zorunluluk bkz.2006 dünya kupası ricardinho.

Ayrıca Avrupa'dan alınanlar Juan ve Lucio.Alex yeni yeni alınıyor.Luisao'yu ise bir kaç maçını hatırlarım o kadar.yani iyi olanlar bile kimi zaman alınmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Brezilya milli takımına sadece avrupa'da oynayan oyuncuları almıyor.Brezilya ligindende oyuncu alıyor ve sanırsam bu zorunluluk bkz.2006 dünya kupası ricardinho.

Ayrıca Avrupa'dan alınanlar Juan ve Lucio.Alex yeni yeni alınıyor.Luisao'yu ise bir kaç maçını hatırlarım o kadar.yani iyi olanlar bile kimi zaman alınmıyor.
    evet böyle bi zorunluluk var yanılmıyorsam en az 3 oyuncu kendi liginden olması lazım .... edunun kadroya alınması çok zor alınsa bile 11de zor şans bulur

Nesil
    2006

Bu Lig T.V'de Pele'nin açıkamasını nereden buldu acaba? Yoksa Lig T.V mi dedi?

Lig TV'nin sitesinden buldum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Default Edu Milli Takım'da

Güney Amerika Futbol Şampiyonası'nda (Copa America) mücadele edecek Brezilya Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Kadroda Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşayan Edu Dracena da yer aldı.

Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşayan başarılı savunma oyuncusu Edu Dracena, Brezilya Milli Takımı'na çağrıldı. Brezilya'nın aday kadrosunda yer alırken, seçilmesi halinde Haziran ayındaki Copa America'da da Brezilya formasıyla ter dökecek. Brezilya Milli Takımı teknik Direktörü Dunga, Süper Lig'de gol kralı olan ve Fenerbahçe'yle sözleşme yenileyen Alex'i ise yine kadroya dahil etmedi

Evet milli takımda oynayamaz diyen arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Edu'nun milli takima secilmesi beni sevindirdi, fakat Lucio,Juan,Cris gibi oyuncular varken en son tercih Edu olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Pele'nin de Maradona'nın da sözleri tamamen oyuncuları pazarlamaya yönelik.Bu lafları söylüyorlar.Futbolcularını pazarlıyorlar ve amaçlarına ulaşıyorlar...

pele ne diyosa tam tersi çıkıyor.mesela deivid brezilya nın en iyi forvetiydi ona göre ama fos çıktı edu ise iyi gidiyor şu sıralar bakalım nolcak ilerde

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri