ben yokken neler olmuşherkeze başarılar
![]()
Valla ne diyelim guzel olmus yahuu bu 10kisi az bari 10-15 arasi bisiler olsaydi... ins onumuzdeki sene olur diyelim artik herkese kolay gelsin ve basarilar !!!!
iNSALLAH Bidahaki sefere katilanlara basaarilar
vallahi katılan bütün arkadaşlarıma başarılar.inşallah banada bir gün nasip olur..turksportal ailesini de tebrik ederim.süper bir organizasyon
bu arada işi olan vardır herhalde.10 günde bitirilebileceğini sanmıyorum.bilmiyorum çalışanlara kısa gelebilir.görüntü vermek zorundalar çünkü.inşallah eksiksiz biter lig.
ancak bir dahaki TKL Kariyerleri ne zaman başlayacak ???
güzel bir uygulama olmuş arkadaşlar takip edebildiğime göre tebrikler herkese
yalnız yanlış bilgilendirme olmasın cmturk baya bi zamandır yapıyor bu olayı birde başka sitelerde de görmüştüm.
neyse sözün özü tebrikler zevkli birşey![]()
bu online kariyer mi yamni networkten vs. yoksa herkes normal kariyermi yapacak eğer normalse bir dahakine bende katılmak isterim...Ve bir önceki yarışmada da galiba online'dı öylemi anlamadım da kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Herkes aynı takımla tek başına kariyer yapacak, yani normal. Kim daha başarılı olursa...
Çağrı Abi futbol sezonunun başlamasıyla TKL de başlarsa kötü olur. Birçoğumuz yazın boş olduğumuz için oynayabiliriz. O yüzden fazla bekletmeyin bizi.![]()
Tatile gitmeyenler oynar o zaman...
kazanana ,odul Varmi//////////////
ben şimdi katılmak istedim fakat olmadı ben şidmi katıldığımda nasıl olcak bihakine
yani şöle diyim herkes kendi yapıyosa yenilen çıkar bidaha girer online değilse anlaşılmazki bu biri bana izah edbilrimi lütfen
Çağrı Abi güvenilir kişileri seçiyor diyoruz anlamıyorsunuz. Ayrıca hile yapsa bunun ona ne yararı dokunacak ki?
Çağrı Abi ben kariyer yazmıyorum ancaka bende böyle bir organizasyona dahil edilirsem bende oynarım şimdiden söyleyeyim
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Böyle birşeyin şimdiden konuşulmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü malum biz de sezon biince yaz molasına gireceğiz.Yeni sezonun kayıt şartları da şuanda sadece aklımda ben biliyorum yani. Nası yapacağıma henüz karar vermedim. Ama büyük ihtimalle bu sefer biz seçmeyeceğiz. Kayıt olacak. Ha evet yin biz seçeceğiz gerçi. Kayıtlardan ayıklayacağız bu sefer! Öyle bişey düşünüyorum ama bu henüz fikrim tabi. Bilmiyorum yeni sezonda ne olur ne gibi yenilik yaparız. Kafamd bi kaç bişey daha var çünkü. Onları söyleyemem sürpriz
![]()
ama bu yaz molası güzel olmamış ya.Tatile gitmeyenler için bu TKL organizasyonunun ufak çaplısını yapsaydınız.(BEN oynamıyrum ancak kariyer hikayelerini okumak çok zevkli oluo)Ufak Çaplısı yani tatile gitmeyenler mesela olabilir!!!
Zaten turnuva var. İsteyen arkadaşlar turnuvaya katılabilirler. turnuva hep devam ediyor biliyorsunuz ki. TKL ayrı ve sürekli devam edecek bir proje çünkü. Yani en azından şimdilik böyle düşünüyoruz.
Ayrıca kendi içinizde turuva yapablirsiniz, online kariyerler yapabilirsiniz. Bu konuda çoook şey var. O yüzden TKL devam etmeyecek yazın.
bu turnuvalar acaba yine başka bir isimle yazın büyük organizasyonlar olamaz mı?Mesela "Silver Cup Başlıyor" gibi...
![]()
Umarım kayıdım kabul edilir
Futbolcu Bilgileri
1. Sezonoyunumuz sona ermiş bulunmaktadır arkadaşlar. Katılıp oynayan ve kariyerlerimize devam ederken bizleri takip edip yorumlarda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarız 2. Sezonda herkes başarılı olur.2. sezonumuz ağustos ayının sonundan itibaren tekrar başlayacaktır. SORAN ARKADAŞLARA DUYURULUR! Birazdan istatistikler ve ilk sezonun şampiyonu siteye ve forumlarımıza eklenecektir.
Saygılarımızla
TKL Yönetimi