Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: 174.000 R.Carlos forması

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    sen beşiktaşlısın değilmi yani en azından nickinden o anlaşılıyor. Bunu söyleyebilcek en son taraftar sizsiniz gibi geliyor bana. Pascal Nouma için diyorum bunları sanırım her beşiktaşlıda o adamın forması vardır o zaman beşiktaşta hiç gerçek taraftar yokmuş ne kötü

veya Kadıköy Panteri veya İnandık Çocuklar Bizler İnandık... veya 2006-2007 Sezonu FTK..... veya veya veya ...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

anladığım kadarıyla çArşı endüstriyel futbola karşı prensibini anlatmaya çalışıyor arkadaş ama çArşı kapalıya BEDAVA biletle girerek her maç(8-9 bin bilet her maç) Endüstriyel futbola DİREKT katkıda bulunuyor haberi yok
    Ayrıca resmi açıklamada 75 Bin'i geçtiğini zaten biliyoruz forma satışının
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Daha yeni sezon formaları çıkmadan bu kadar satılması her şeyi anşatıyor zaten...Yeni sezon formaları çıkınca satış 3'e 4'e katlanır çok rahat daha Adriano'da var...

Nesil
    2003

Konu biraz dagilmis ama ben de forma arkasina izim yazdirmak konusunda iki satir yazmak istedim.

Simdiye kadar aldigim hic bir formanin arkasina isim veya numara yazdirmadim. Hatta formalari giymem bile. Aldigim formayi genelde cerceveler ve duvara asarim. Futbolcu gecicidir. Esas olan formadir. Tabii bence..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Ama şimdi bi rüştü geçicidir ama bir RIDVAN değildir o forma saklanır

tartısmanın bu raddeye gelmesine sahsım sebebiyet vermiştir, affola..

Jesus_FB

olayın takımdaslık boyutuna geleceginden suphem yoktu nitekim pek fazlada sasırmadım...
    yanlıs anlasıldık herhal ben bizim taraftar iyi sizin taraftar kotu demedim bizde de aynı durum soz konusu bende her daim eleştirmişimdir, tabi formasına futbolcu ismi yazdıran renkdasalarımın Beşiktaşlılgını sorgulamak ne haddime belki onlar benden daha cok seviyordurlar takımı benim anlatmak istedigim taraftarlıktır,gercek taraftar isim icin forma almaz,almamalı...

Andriy
    forma basmanın kotu bir sey oldugunu soylemiyorum ki onlar anısı olan ozel formalardır
    ayrıca verdigin orneklerin formaya isim yazmak ile alakası ne anlamadım
    "pancu" forması tamamıyla 17 nisan gecesi icin ozel olarak yapılmıstır ve o gece ile ilgili taraflı tarafsız herkesin aklına tek bir isim gelir o da pancudur...

EreN

cografi kosullar sebebiyle inonuye yılda bir-iki kez giderim onun icindirki sana saglıklı bir cevab veremem ama bedava bilet saysının 8-9 bin oldugunu hic mi hic sanmıyorum ve mubalaga yaptıgını varsayarak yuksek musadeniz ile size geciniz demek istiyorum
    cArsı icindeki herkes endustriyel futbola karsı olmayabilir ,benim bu tezimi desteklemeyenlerde cıkabilir,dogaldır...ama ben rahatlıkla icinde cArsı ruhunu tasıyan biri olarak soyleyebilirmki "cArsı endustriyel futbola karsı"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

burası tartışmaya açık bir forum bişey olmaz
    ben her sene en az 7-8 hatta bazen 10 maça kesin giderim inönüde ve emin ol bedava bilet 7 bine çok yakın.derbilerde 8-9 bini buluyor.keşke gelsen sık sık stadda maç izlemek dijitürke hiç benzemiyor gerçekten insan maçı yaşıyor..

@perpetua: Dediklerin mantıklı, sen en ince ayrıntısına kadar hesap yapmışsın, sanırım muhasebe konusunda uzman olmandan kaynaklanıyor bu

O kadar ayrıntılı hesap yapmaya lüzum yok, ben sana düz mantıkla bu forma gelirlerinin R.Carlos'un parasını çıkardığını anlatayım.

Şimdi sen taşınmadan tut Fenerium personelinin maaşını dahi hesaba katmışsın, bence bu mantıksız, zira bu formalar satılsa da satılmasa da o personelin maaşı ödeniyor. Yani ekstra bir gider değil.

O yüzden doğrudan formalardan gelen geliri (net karı) hesaplayıp, Carlos'un maaşından vergileri de dahil ederek düşmeliyiz.

R.Carlos için 8.2 milyon Euro ödenecek. Vergilerle ne kadar edecek, hesaplamadım, fakat toplamdan formaların net karını düşersek o zaman iyi bir gelir elde edildiğini anlayabiliriz.

110 YTL'den hesaplamışsın formaları, fakat yanlış hesap zira 110 YTL'lik formalar 100. yıl formasıdır ve çift taraflıdır, isim yazılmaz.

62 YTL'ye çubuklu r.carlos yazılı forma, 90 YTL'ye de altın renkli r.carlos yazılı forma satılmaktadır.

174 bin satışın abartılı olduğunu düşünüyorum, bu kadar forma satılmamıştır şimdiye dek. Esas patlamanın yeni sezon formaları çıkınca olacağını düşünüyorum.

Ben dahil birçok kişi yeni sezon formalarını bekliyor. Yeni sezon formaları çıkınca mutlaka r.carlos yazılı forma alacağım, fiyat da yine 62 ila 90 arasında olur.

62 YTL'den 174 bin formayı hesaplarsak -ki bu rakam ne kadar gerçek bilmiyoruz- yaklaşık 10 milyon YTL gelir elde edilmiş oluyor. Bu da R.Carlos'un neredeyse 1 yıllık maaşı demek.

Forma satışları gerçekten çok belirleyici oluyor, FB de bunu çok iyi yapıyor, alınacak bir yıldızda da forma patlaması olacaktır yine.

bak ne mutlu sana inonuyede gidiyormusun
    8-9 bin bedava biletin olacagını hic sanmam,abartmayalım
    macı yasamayı bende isterim ama olmuyor iste malum ogrenciyiz birde anadolunun bagrından kopup istanbula gelmek biraz mevla ve vakit gerekitiriyor,bu da pek mumkun olmuyor ama yinede deplasmanı her daim kovalarız...

daha adam oynamadan bu kadar satıldı.ilginç

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri