Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: We are the best Nottingham Forest

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Süpersin dostum devam et

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

dewamı yok mu???

Bugun rosenborg la ilk sezonu bitirecem aksama ya da yarin da nottingham a donuyom.
    Heyecan firtinasi devam edecek..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Basliyor geri donusum muhtesem olacak.

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by ozgur0ozdemir View Post
    .
    Basliyor geri donusum muhtesem olacak.
    Sabırsızlıkla bekliyorum.

Default Nottingham yollari tastan sen cikardin beni bastan..

22 Haziran 2008
    Nottingham Havaalani

Nigel: Robin abi baskan yolda geliyomus.
    Robin: Ne adam su kevin ya. Adami zar zor ikna ettik. Rosenborg da harikaklar yaratti jorgen baskanin asker arkadasini devreye soktuk. Bizim Kevin hala nazlaniyo ya..Neymis o baskanmis ta menejer e daha cok saygi gosteriyolarmis.
    Nigel: Sorma abi kiskancliktan catlicak. Hele en son FA toplantisindan sonra.
    Robin: Dogru valla. Fa Ozgur hakli galiba MHK da degistiklik yapalim karari alinca bi de karari baskana degil direk Ozgur e faks cekince delirdi adam.
    Nigel: Ama delikanli adammis Ozgur de. Benim derdim hakemlerle degil ingiliz futbolundaki sike mafyasiyla gelince Ingiltere de devrim yapacam dedi.
    Robin: Neyse birakalim yaglamayi. Olum bu zaman makinasi seferleri de rotar yapiyomuydu yaa.
    Nigel: Abi grev mi ne varmis. Bi de adam 2006 dan geliyo ya uzun surer dediler.
    Robin: Taraftar da doldurdu len. Iyiki disarda bekliyolar. Mesalelerden toz dumana karisacakti yoksa.
    Nigel: Yok abi ondan deil. Havalimani muduru tutturdu 5 tane deve kestirmem icerde diye ondan.
    Robin: O da hakli... Olum unutmayin ha mangal komurle degil mese odunuyla yakilcak papaz etmeyin beni Ozgurle. Patlicanlari da tuzlu suya yatirdin demi.
    Nigel: Ayipsin abi tam abime layik oldu.

O esnada ucakta
    Ozgur: Bak kevin (Larsen), steffen (iversen) gelmedi yengeyle tatile gonderdim izmire sen burda benim elim ayagim olacan. Ocak ayina kadar bizimle beraber idmanlara cikcan. Takimi tanirsin ocakta da sozlesmeyi imzalariz baslarsin oynamaya.
    Kevin Larsen: Abi hemen baslasam olmaz mi.
    Ozgur: Olum biz simdi 2008 e gidiyoz baska oyundayiz yani. Seni ben rosenborgdan deil Lyn den aldim.
    Kevin Larsen: Nasil abi kafam karisti ya.
    Ozgur: Sen kafani yorma benim dedigimi yap yeter.
    Kevin Larsen: Peki abi...

Yarim Saat sonra...

Anons: Geliyor geliyoooor.. tum zamanlarin en buyuk menejeri geliyor.
    Nigel: Hadi beyler hadi cosku cosku....
    Taraftar: Lay lay lay lay layla lalalay ozgur ozdemiiiiiiiiiiiir.
    Nigel: olum bu ne lan uymuyo hic rezil olcaz adama. Uclu yapin sonra da we are best e giriyoz. Hadi lan cosku coskuuuuuuuu.
    Taraftar: we are the best...we are the best.. we are the best nottingham forest...

Kevin Baskan: Ozgurum kardesim hosgeldin. Arkadas kim.
    Ozgur: Saolun baskanim arkadas kevin larsen solu toparlamaya geldi.
    Kevin Baskan: Oooo adas hosgeldin. Deniz Baykal gibi solu toparlican haa.
    Ozgur: robin olum bu adam bi daha boyle espri yaparsa donerim norvece bak.
    Robin: Birak olum onu..Hadi mangal gidiyoz. Her sey hazir.
    Ozgur: Mangali kisa tutacaz hazirlik maci ayarladim. 10 tane takimi toplucaz transfer yapcaz is cok ben bi gidip nigelimi goreyim taraftarla kucaklasayim.

Ozgur nigeli oper (kiss yani klavye ingilizce) taraftarla kucaklasir. Isyan bayragini acmistir artik. Bakalim onu simdi bu sezon neler bekliyor.

1 saat icinde hazirlik maclari. Transferler ve herkesi sok edecek bir gelismeyle beraberiz.

fa ile aranı ii tutmaya bak gecen sezon onların yuzunden cıkamamıstın bu sene championshipe beklioz nottinghamı ordanda premier lig

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

başarılar şimdiden

ya aga sende olmasan su yaz gununde sıkıntıdan patlıcaz.yine kahkahalara bogdun beni az daha sandalyeden dusuyodum..nese bunları gecelim transferleri merakla beklioz bakalım bu sefer hangi yıldızları costurucan. bu arada bu zaman makinesi olayıda baya klas ollmus ii dusunmusun

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

cok guzeldi gercektende
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

çok güzel gidiyo bekliyoruz...

Default Kusura bakmayin gec kaldim biraz....

Oncelikle yorum yazan arkadaslara tesekkur ederim. Giris benim de cok hosuma gitti. Ama bu sezon hepsinden de guzel olacak.
    Iste devam ediyoruz...

21 Temmuz 2008 City Ground

Forest TV: Evet sayin seyirciler bugun city ground gol yagmuru vardi. Ozgur Ozdemir bugunekadarki hazirlik donemini ve maci konusacagiz.

Ozgur Bey oncelikle tebrik ederim bugunku macta rosenborg da basarili olan taktikle oynadiniz degerlendirmenizi alalim.Bi de hazirlik maclarini degerlendiriver.
    Ozgur: Ayipsin bilader. Bugunku mac iyiydi taktigi denedim iyi de oldu. Hazirlik maclarinin sonuclari pek de onemli degil ben o maclari klub para kazansin diye yaptim.
    FTV: Ama Ozgur bey bugune kadar hep ust duzey takimlarla oynadiniz. Premier lig takimlarindan Sunderland ve Everton u yendiniz. Iskoc sampiyonu Celtic le de berabere kaldiniz. Bunlar taraftari cok sevindirdi.
    Ozgur: Ona bakarsan arsenal den de 4 yedik hem de mac tv den verildi. Butun ingiltere ye rezil olduk yani. Kardesim bunlar hazirlik maci sonuc onemli deil ben hep dedim cocuklara bunu zaten. Yani havalanmaya gerek yok.
    FTV: Yani bunlari basari olarak degerlendirmiyorsunuz.
    Ozgur: Ben oynadigimiz oyundan memnunum sadece skor onemli degil dedim. su anda takimim basarili bir hazirlik donemi geciriyo 2 hazirlik maci daha yapip lige firtina gibi baslayacagiz insallah.
    FTV: Gecen sezon biterken artik fazla transfer yapmicam demistiniz ancak bu sene yine 18 transfer yaptiniz ve 7 de oyuncu kiraladiniz.

Ozgur: Valla bilader biz ucuncu sezona girerken bu sezon oyunbaz agaclarin isyani olacak dedik. Ama bazi arkadaslar bu isyani yanlis anlamis. Ben de karar verdim. Bekledigim performansi vermeyen topcuyu kapinin onune koyacam artik 50 tane topcum var bunlarin 30 tanesi ilk 11 oynar bakalim el mi yaman bel mi yaman.
    FTV: Peki yeni transfer var mi hocam.
    Ozgur: Kesin olarak anlastigimiz oyuncular da gorustuklerimiz de var onlarin ss i de asagida. Ozellikle duarte yi cok istiyom ama para yok. Isyankarlardan birini satip duarte yi alacam. Forvet lazim Sturridge nin yanina. Tyson sana diyom gelinim sen anla.

Ftv: Peki forumda surpiz bir gelisme var demistiniz o nedir.
    Ozgur: Abicim o simdi boyle soylenmez. Diyaloglarla anlatcam. Onu bi yemek yiyim sonra. annem de cagiriyo icerken hadi sona gorusuruz...

Başarılar Özgür.Her yazını zevkle okuyorum.

valla biader ne desem bos sende harbiden yetenk var senin su kariyer hikayelerini kitap yapıp basssak cok buyuk para kazanırız ondan sonra hergun kordonda mangal yaparız benden sana solemesi yapalım bu işi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide aga aklıma takılan bi soru var ben gidip gelip pc yi kapatıom acıom bi oyuna giriom cıkıom ne zaman baksam burdasın gunde kac saat pc basındasın merak ediom valla yanlıs anlama sakın sırf merakımdan

Quote Originally Posted by ozyyy19 View Post
    valla biader ne desem bos sende harbiden yetenk var senin su kariyer hikayelerini kitap yapıp basssak cok buyuk para kazanırız ondan sonra hergun kordonda mangal yaparız benden sana solemesi yapalım bu işi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide aga aklıma takılan bi soru var ben gidip gelip pc yi kapatıom acıom bi oyuna giriom cıkıom ne zaman baksam burdasın gunde kac saat pc basındasın merak ediom valla yanlıs anlama sakın sırf merakımdan
    Dusuncelerin icin saol bilader. Ayak alcida bir haftadir evdeyim. 3 gundur de yiyom oynuyom uyuyom..bu haftasonuna kadar boyle gider herhalde..

====HERKESI SOK EDECEK GELISME BURADA==========

Arkadaslar ben her kariyerimde kalecilere ayri onem veririm. Kalecilerin idmanlarina ozellikle dikkat ederim. Hep genc kalecileri oynatirim 27-28 yasini gectimi de iyiyse satarim. Bu oyunda da Nottingham a bu sezon iki super genc kaleci transfer ettim. Bunlardan birini belki tanirsiniz. Rayo lu Ismael. 19 yasinda piril piril bi cocuk. Her zamanki gibi kaleci idmanini izliyorum Bunda bi tutukluk sezdim..

Ozgur: Ismail idmandan sonra odaya gel benim.
    Ismail: Tamam patron.

Daha sonra odada.
    Ozgur: Gel Ismail otur... Neyin var olum hasta falan misin.
    Ismail: Yok abi yok onemli biseyim.
    Ozgur: Olum soylesene gurbet elde hemserimize yardim edelim.
    Ismail: Ben turk degilim abi Ispanyolum. Babam askerlik arkadasinin ismini koymus. Ismail Urzaiz`in.
    Ozgur: Hadi ya Urzaiz pederin asker arkadasimi. Olum ben de oyunu acarken degisiklik olsun diye ispanyol vatandasligini sectiydim zaten 2. vatandislik Turkiyeydi. Hani topcu falan gelir diye....Bosver olum bunlari da soyle neyin var.
    Ismail: Abi bi hafta sonra Avrupa U19 sampiyonasi var. Beni kadroya almiyolar abi.
    Ozgur: Olur mu olum ben genie scouttan baktim 19 yas aldi EU vatandasi eniyi kalecisin sen.
    Ismail: Ne biliim abi.
    Ozgur: Ben konusurum teknik direktorle sen merak etme hallederiz onu derdin o olsun be.
    Ismail: Hakkaten mi abi cok saol ya.
    ---------------------------------------------------------
    Bu konusmadan sonra ispanya u19 menejeri Hose ignasyo perez i aradim saydim sovdum en son aramizda su diyalog gecti..
    ....
    Ozgur: olum bak hiyarlik etme cocuk kotu olsa anlicam ya.
    Ignasyo: Sen kimsin bana ogretiyon bu isi hem duzgun konus.
    Ozgur: Tav etme adami nottingham i toplarim gelirim oraya.
    Ignasyo: Hadi ordan kraliniz gelsin benim mekanim belli. CATT

Suratima telefon kapatilmasi kadar sinirlendigim bir sey olamazdi. Karar vardin Ispanya ya gidecktim bu isi halletmeye.
    Ama bu ise yardim edecek bir tanidik bulmak lazimdi. Jorgen baskani aradim Juan Carlos diye birinin adini ve telefonunu verdi. Aradim adami tamam dedi, Federasyonda bulusmak uzere sozlestik ve Madride uctum hemen.

Madrid de......

Ozgur: Merhaba bilader Juan Carlos sen misin.
    Fernando: Yok aga ben fernando.beraber onun yanina gidecez ignasyo ile birlikte seni bekliyo.
    Ozgur: Iyi iyi bu is olacak herhalde hadi gidelim..

Iceri girdim beni ayakta selamladilar. Juan Carlos Boyle bi adamdi iste..

Ozgur: Merhaba abi telefonda konusmustuk ben ozgur:
    Juan Carlos: Memnun oldum bende 2.Juan Carlos..
    Ozgur: 2. mi birinci nerde ben o gelecek saniyodum...hehehhe..
    Salondakiler: Ohm.ohm..ne diyon olum...
    Juan Carlos: Valla bilader 1. 250 yil once olmus meydana heykelini diktik istersen git meydana onla konus. Cok sakacisin yaw sevdim ben seni.. Olum ignasyo bana bak.
    Ignasyo: emredin yuce kralim.
    Juan Carlos: Bu adami ispanya menejerligine getirdim simdi sen de kadroyu yaparken Ozgur den izin alacan tamam mi..
    Ignasyo: emredersiniz kralim.
    Ben agzim acik izlerken odaya suslu bi asker girdi.
    Asker: emir eri hose antonyo lopez kokarte Valencia emret komutanim..
    Juan Carlos: Olum biz Ozgurle saraya gidiyoz basin toplantisi yapacaz herkese haber versinler..Hadi ozgur gidelim..

Saray da basin toplantisi.

Juan Carlos: Sevgili ispanya halki milli takimlar seviyesinde yillar suren basari ozlemimize kutuplarda futbol atesi yakmis, Ormanlarda zafer cigliklari atmis isyankar ve basariya en az bizim kadar ac gencecik bir menejer getirdim hayirli ola..
    Muhabir1: Ama kralim.
    Juan carlos: Bu ne curet sen benim lafimi nasil kesersin... muhafizlar kellesini ucurun bunun. Evet Sevgili basin mansublari ozgur beye sorunuz var mi.
    Muhabir2: Ozgur Bey aslen turk olmaniza ragmen sahte ispanyol pasaportuyla calistiginiz dogru mu.
    Ozgur: Be..be.bebebebe..bennnn..a..asa..asssa..assss.ss.. (Hala kekeliyom heyecandan.)
    Juan Carlos: Tamam toplanti bitti sacma sapan konusuyonuz zaten. Cocugun isi gucu var U19 larin turnuvasi var nottinghama gidecek daha..Hadi olum cak suraya imzayi daha konusacak bol bol vaktimiz olacak..

Juan Carlos: Hayirli ugurlu olsun. Hadi ozgur senden basarilarini bekliyoruz. U19 lari sampiyon yapamazsan kelle gider ona gore...Hahahahhahah..Ozgur neyin aloo..Saka yaptim lan adam bayildi hehehe..

Valla ben de anlamamistim ne oldugunu ruya gibi bi sey oldu ama U19 sampiyonu olmam lazim simdi, Bu da dunya kupasi grubum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Juan Carlos Boyle süper

kariyer şimdi daha zevkli olacak

Hadi yap şu U19'Ları şampiyon..

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Hadi yap şu U19'Ları şampiyon..
    Kelleyi kurtaramadik.....
    Maalesef yine ayak oyunlarina kurban gittik kirmizi kartlar ofsayttan verilen goller FA yi gectim simdi de uefa nin ayak oyunlari. Finalde cok sanssiz bir sekilde kaybettik ama geleck icin umitliyim. Ama kararliyim sonuna kadar savasacagim futbol mafyasinyla..

Arkadaslar ispanya kariyerim iyi gidiyo. grupta ilk macimda kendi evimde finlandiya ile golsuz berabere kalarak kotu bir baslangic yaptik. Irlanda yi deplasman da 2-0 la gectikten sonra kazakistan karsisinda gol sov yaptik. ve kralimizin gonlunu aldik.

San Moix stadi malaga mac sonrasi.

Muhabir: Sayin Ozdemir muthis bir sonuc neler diyeceksiniz.
    Ozgur: Biz ispanyadan bekleneni yaptik sadece ilk mactaki finlandiya hayal kirikliginin izleini silmisizdir umarim.
    Muhabir: Milli takim yillardir bekledigi basariya ulasabilecek mi yoksa daha zaman var mi.
    Ozgur: Daha zaman var am az zaman var. 2010 Dunya kupasini madrid e getirecegiz. O zaman da herkes ispanyayi konusacak.
    Muhabir; Cok iddialisiniz.
    Ozgur: Iddialiyim tabii. Torres,Villa,Raul,Puyol,Sergio Ramos,Del horno, Joakuin daha sayayim mi.
    Muhabir: Peki kadroda yeni isimler gorecekmiyiz.
    Ozgur: Tabii ki. Yakinda Aythami, Cesar Arzo, Raul Garcia gibi genc isimleri de kadroya katmayi dusunuyorum. Ayrica bugunku macta benim orijinal kesifim olan Coro yu da uluslararasi futbol camiasina tanittik. Ileride adindan cok sozettirecek. Forumda baska bir kariyer de de gokhan arkadasimiza tavsiye ettim. Benim gizli silahimdi artik ortaya cikarmanin vakti geldi. Tum kariyer severlere duyurulur. Bugun 1 gol atti 2 de asisit yapti biraz zaman veririlirse daha da basarili olacagindan eminim.
    Muhabir: Merak eden arkadaslar icin profilini gosterbilirmiyiz.
    Ozgur: Tabi.. ahanda iste Espanyol dan Coro..

Muhabir: Nottingham hakkinda...
    Ozgur: Arkadasim onu sonra konusuruz simdi arkadas bekliyo biraz disarda takilacam sonra gorusuruz..

basarıya doymuyosun valla simdide ispanya var kesin ordada bi dunya kupası finali oynarsın zaten sanada bu yakısır....

Default Isyan atesi..

Bugun bu saatte..
    Muhabir: Ozgur Bey sinirli gibisiniz.
    Izgur: Olum var ya ben bu FA nin da futbol mafyasinin da kokunu kaziyacam. demedi deme.
    Muhabir: Hayirdir ozgur bey.
    Ozgur: Futbola hayirli olacak. Lan adamlar Tedas a para yedirmis bu kadar olur.
    Muhabir: Nasil yani.
    Ozgur: Nasili var mi sezon ortasinda liderlige oynuyom elektrikler kesildi. En yakin save im de ligin 5. haftasina. Super form yakaladiydik takimca... Neyse yatiyom ben sen de cok soru sorma yat yarin devam edecem...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tuh kotu olmus elektrık sorunu bende sınır oluyorum elektrıklere ama ben cozumunu buldum her mactan once ve sonra oyunu savelıyorum boylece elektrıkler kesılse bıle kaldıgım yerden devam edıyorum
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

dun aksam hakkaten izmirde elektrik kesildi bende kesilmeden 10 dakka once save lemiştim oyunum gitmedi.. valla bilader sanada uzuldum ama artık yapcak bişi yok benden sana tavsiye ayarlardan ayda bir otomatik save i aktif et hiç olmassa bundan sonra basına bişi gelmez

---------------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi gidiyor.Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Coro iyi futbolcuymuşBaşarılar......

Default 2008 isyan bitiyor...

ForestTV studyolari...

FTV: Evet sevgili kariyerseverler su anda ozgur ozdemir studyolarimizda kendisiyle 2008 yilini degerlendirecegiz. Lig baslarken tahminlerde championship e cikmaya en yakin 4 . takim olarak gosteriliyordunuz ligin yarisi gecti ve puan tablosunda sekizinci siradasiniz. O zaman yukselmeyi degil sampiyonlugu kazanacaginizi soylediniz hedeften uzaklastiniz mi.

Ozgur: Kardes bu adamlar ilk sezon bize sampiyon olur dedi nerdeyse ligden dusuyoduk. Bu sene de huddersfield icin cikarlar dedi onlar da gidici. Bunlarin hepsi FA nin oyunlari gelmeyin bana boyle seylerle. Ama hedeften uzaklastik mi.. Elbette ki hayir yanlis stratejilerde bir takim degisiklikler oldu onun surecinde bazi kotu sonuclar oldu. Sene sonunda bu studyoda sampiyonluk kutlicaz.

FTV: Bu stratejik degisklikler nelerdi.

Ozgur: Oncelikle bu sezonun sloganini degistirdim. Isyankar agaclar gitti yerine cefakar agaclar geldi. Ben yola cikarken ingiltere de devrim yapacam dedim. Ama siz de gordunuz turlu ayak oyunlarina maruz kaldik. Bu sene isyan ediyoz dedik. Arkadas 10 mac ardarda kirmizi kartlar ofsayttan goller elektrik kesintileri takimi bozdu. Ben de 150 yillik camiamiza zarar gelmemesi icin kara aldim. Artik 3-1-3-3 falan yok adam gibi 4-4-2 oynucam.
    FTV: Eee devrim ne olacak.
    Ozgur: Onu premier lige sakliyom zamana ihtiyac var. Ingiltere bazi seylere hazir deil. Ben de fedakarlik gosterdim. Bu gune kadar CM FM de hic 4-4-2 oynamamistim artik oynucaz. 4-4-2 ye dondum kirmizi kart yok ofsayt yok elektrik kesintisi yok takim rahatladi.
    FTV: Bu seneki transferleri degerlendirelim.
    Ozgur: Hay hay yigidim. Donem basi olaylarini zaten anlattim. Arada isyankar Nathan Tyson i kakaladim Gremio dan Andre Duarte diye bi cocuk getirdim cok faydali oldu Ahanda iste bak..

Tyson gibi gol atcam diye naz yapmiyo. Hem de daha 18 yasinda cok daha iyi olacak. Bi de siliden bi topcu getirttim corvetto diye cocuk deli top oynuyo simdi inter istiyo.Tutmaya calisacam ama bilemiyom artik bizim baskan parayi verene satar hemen biliyon.

Isteyen olursa sonra profil ss ini de koyarim simdi goruntu kirliligi olmasin. dicegim o ki bir championship te orta siralarda oynayabilecek bi kadroya sahibiz ve kadro yas ortalamam sadece 24. Oynadikca daha iyi olacaz.

FTV: Bi de Van Basten olayi var onu da anlatirmisiniz.

Ozgur: Haaa bizim Marco. Marco dunyanin tanidigi bir futbol adami kendisiyle gorusuruz ailecek zaten de. Annesi annem gibidir Helga teyzeyi kiramam kendi on ayak oldu cocuk issiz gezmesin serseri olmasin dedi. Bizim de kaliteli koclara ihtiyacimiz vardi getirdik simdilik iyi gidiyoz. Artik kadro yaninda idmanlari da gelistirmemiz lazim malum bizim kadro gelisme caginda. simdilik bu kadar yetsin mi canim zaten uzun oldu okumucak millet. Sene sonunda gorusuruz..

aga ilk iki sıra biraz zor görünüyo ama ilk 6 ya girip ordan elemelerle cıkabilecegini dusunuyom.bu arada basten i nasıl getirdin yaf adam dunya klası? transferlerde harika o corvetto denilen cocuktan cok para kazanırdın ama senin o para duskunu baskan varken carcur olcak adam..

Default Nottingham SAMP...

11 Nisan 2009 City Ground.

FTV: evet sevgili sevirgiler size burdaki coskuyu anlatacak kelimeler bulamiyorum. Kale arkasindaki isyankar agaclar grubu mesale sov yapiyor. Ozgur Ozdemir yanimizda artik Nottingham sampiyon diyebilirmiyiz sayin Ozdemir.

Ozgur: Sampiyonuz dememiz icin ligin sonunda lider olmamiz lazim artik son 4 hafta ve lideriz su anda. Bu muhtesem galibiyetin de verdigi moralle artik cosar gideriz.

FTV: Bugun yendiginiz oldham ikinci siradaydi ve ilk yarida sizi yenmisti maci nasil bu kadar farkli kazandiniz.

Ozgur: Cocuklar iyi hazirlandi. Ozellikle psikolojik olarak maca hazir olmayan mbesuma ve bastien geiger i bu macta dinlendirdik. Iki si de bu sezon cok faydala oldular bize. Kadrom genis oldugu icin ve ozellikle de Andre Duarte gibi bir futbolcuya sahip oldugum icin bu kadar fark oldu.

FTV: son olarak taraftara mesajinizi alalim..
    Ozgur: Taraftar ve kariyer severler hazirlansin sampiyon kutlamalarti dillere destan olacak simdilik bu kadar beni izleyin...

Vay be birincisin tebrikler. Şimdi korumaya bak!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Lidersin umarım şampiyonlığu kaptırmazsan burdan

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri