Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Cássio de Souza Soares Lincoln

Lincoln zaten cok kaliteli bir futbolcuydu,Almanyada yilin futbolcusu secilmisligi var.Geldigi ilk sene 6-7 mac haricinde beklenen performansi göstermedi,dogrudur.
    Ama bu sene de ligin acik ara en iyisi,bunu da hepimiz kabullenelim ...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sadece Lincoln'lük iş değil bu bence Kewell ve Baros'un da takımda oLması Lincoln'u çok rahatlattı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Lincoln'ü bu ligde başka kiminle kıyaslayacağız? Alex, Lincoln'ün yeteneklerine en yakın oyuncu, biz de tabii ki onunla kıyaslayacağız. Her yerde tartışma ortamı varmış gibi davranmaya gerek yok. Burası spor forumu, tabii ki iki oyuncu birbiriyle kıyaslanacak. Buralarda 1 Alex 10 Lincoln eder sözleri geçerken kimsenin sesi çıkmıyordu. Şimdi Lincoln iyi oynamaya başlayınca ve Alex'in katkısı azalınca mı kıyaslama yasak oldu?

Neyse, Lincoln şu ligdeki en kaliteli 3 isim arasındadır. Umarım 3 kulvarda bizi başarıya sürükler, Hagi'den sonra bir yabancıyı daha bağrımıza basarız.
    Niye kıyaslama ihtiyacı duyuluyor, benim tepkim ona. Siz silinen mesajları göremediğiniz için ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz. Ben biraz da kızgınlıkla yazdım buraya o mesajı, hani herkeste mesaj verme kaygısı var ya, ben de mesaj vereyim dedim.

İyiyse iyi deyin, başkasıyla kıyaslamaya ne gerek, Lincoln'un buna ihtiyacı mı var? Alex 10 Lincoln lafını çıkaran da ben değilim, Türkiye'ye kim gelse önce Alex ile kıyaslanıyor, bu da saçma bana göre. Oyuncu takımına olumlu katkı yapıyorsa bana ne diğer takımda ki oyuncudan niye kıyaslayayım. Buraya da kıyaslamayı değil sadece Lincoln'ü yazmak en güzeli olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kıyaslamak banada abes geliyor. Lincoln Lincolndür; Alex de Alex. İkisi de üst düzey oyuncular. Biz basının gazına gelip böyle kıyaslamalar yapiyoruz ama gereksiz.

Lincoln'e gelirsek inanılmazz formda. Her macta top her ayagına geldiğinde heyecanlandırıyor bizleri. İnşAllah böyle devam eder. Tabi bunda Kewell-Baros gibi oyuncuların katkısı da yadsınamaz.

Sektir Lincoln sektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

acaba biri Lincoln'un bu seneki istatistiklerini verebilir mi ?

Buradan bakabilirsin.
    Last edited by batuhanry : 10.Aralık.2008 at 20:25

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

teşekkürler.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Kıyaslamak banada abes geliyor. Lincoln Lincolndür; Alex de Alex. İkisi de üst düzey oyuncular. Biz basının gazına gelip böyle kıyaslamalar yapiyoruz ama gereksiz.

Lincoln'e gelirsek inanılmazz formda. Her macta top her ayagına geldiğinde heyecanlandırıyor bizleri. İnşAllah böyle devam eder. Tabi bunda Kewell-Baros gibi oyuncuların katkısı da yadsınamaz.

Sektir Lincoln sektir.

Katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşine gelince oynayan bir futbolcu...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazen kral oldu bazen hain herkesi bir şekilde kabullenmek gerek ama Lincoln'ün olması gerektigi yer bu saatten sonra Brezilya Ligi falan olmalı. Adriano gibi çekilsin köşesine adam meslegini işine gelince yapıyo işine gelince yapmıyo Lincoln'le bu degirmen dönmez.

Enterokinaz Misafir

karakterinde sorunlar olduğu bir gerçek fakat bu yıl özellikle ilk yarıda galatasaray'a kattıkları inkar edilemez.

keşke düzelseydin lincoln.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çok sey bekledik bazen karsıladı bazen olmadı ama sorumsuz davrandı
    ve hak ettigi numarıyada aldı

#''0''
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri