Lincoln zaten cok kaliteli bir futbolcuydu,Almanyada yilin futbolcusu secilmisligi var.Geldigi ilk sene 6-7 mac haricinde beklenen performansi göstermedi,dogrudur.
Ama bu sene de ligin acik ara en iyisi,bunu da hepimiz kabullenelim ...
Lincoln zaten cok kaliteli bir futbolcuydu,Almanyada yilin futbolcusu secilmisligi var.Geldigi ilk sene 6-7 mac haricinde beklenen performansi göstermedi,dogrudur.
Ama bu sene de ligin acik ara en iyisi,bunu da hepimiz kabullenelim ...
Sadece Lincoln'lük iş değil bu bence Kewell ve Baros'un da takımda oLması Lincoln'u çok rahatlattı.
Niye kıyaslama ihtiyacı duyuluyor, benim tepkim ona. Siz silinen mesajları göremediğiniz için ne dediğimi anlamamış olabilirsiniz. Ben biraz da kızgınlıkla yazdım buraya o mesajı, hani herkeste mesaj verme kaygısı var ya, ben de mesaj vereyim dedim.
İyiyse iyi deyin, başkasıyla kıyaslamaya ne gerek, Lincoln'un buna ihtiyacı mı var? Alex 10 Lincoln lafını çıkaran da ben değilim, Türkiye'ye kim gelse önce Alex ile kıyaslanıyor, bu da saçma bana göre. Oyuncu takımına olumlu katkı yapıyorsa bana ne diğer takımda ki oyuncudan niye kıyaslayayım. Buraya da kıyaslamayı değil sadece Lincoln'ü yazmak en güzeli olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Kıyaslamak banada abes geliyor. Lincoln Lincolndür; Alex de Alex. İkisi de üst düzey oyuncular. Biz basının gazına gelip böyle kıyaslamalar yapiyoruz ama gereksiz.
Lincoln'e gelirsek inanılmazz formda. Her macta top her ayagına geldiğinde heyecanlandırıyor bizleri. İnşAllah böyle devam eder. Tabi bunda Kewell-Baros gibi oyuncuların katkısı da yadsınamaz.
Sektir Lincoln sektir.
acaba biri Lincoln'un bu seneki istatistiklerini verebilir mi ?
teşekkürler.
İşine gelince oynayan bir futbolcu...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bazen kral oldu bazen hain herkesi bir şekilde kabullenmek gerek ama Lincoln'ün olması gerektigi yer bu saatten sonra Brezilya Ligi falan olmalı. Adriano gibi çekilsin köşesine adam meslegini işine gelince yapıyo işine gelince yapmıyo Lincoln'le bu degirmen dönmez.
karakterinde sorunlar olduğu bir gerçek fakat bu yıl özellikle ilk yarıda galatasaray'a kattıkları inkar edilemez.
keşke düzelseydin lincoln.
Çok sey bekledik bazen karsıladı bazen olmadı ama sorumsuz davrandı
ve hak ettigi numarıyada aldı
#''0''
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir