arkadaşlar yorum yapmak istiyosanız üsluba dikkat ederek yapınız lütfen bu arada arkadaşımız uğraşmış ve yamasını yapmış sizinle paylaşmak istemiş eğer konu bütçelerse ya yamayı kullanmayın ya da kendiniz düzeltiverin (bence)
arkadaşlar yorum yapmak istiyosanız üsluba dikkat ederek yapınız lütfen bu arada arkadaşımız uğraşmış ve yamasını yapmış sizinle paylaşmak istemiş eğer konu bütçelerse ya yamayı kullanmayın ya da kendiniz düzeltiverin (bence)
Beyler daha sakin.. Beğenen indirir oynar.. Beğenmeyen de güzelce eleştirisini yapar bu kadar..
Uzatmayın fazla..
ne boyle yaw herkes ayrı bir telden emege saygı gösterin ayıp be begenmediyseniz indirmek zorunda değilsiniz kardeşim eleştirinin de bir tozu wardı yani helal olsun gardaş çok guzel olmuş emeğine sağlık
Bide avrupa transferlerini katsanız...
bu yama 7.0.0 uyumlumu
beyler gs kuranyiyi alıooooooo geliomus
ya arkadaslar yamayi indirmek isteyen indirir istemeyen indirmez bu kadar kargasaya ne gerek var bence yama güzel olmus güzel çalisma tsk ler emege saygi
ya bu programi indirdikten sonra nereye aticaz
Galatasaray'ı seçtim parayı gördüm ve anladım.. bu oyun oynanmaz..
Yamayı yapan arkadaşa acıyorum arkadaş iyi niyetle bi çalışma yapmış bi küfür etmedğiniz kaldı lütfen emeğe saygı biraz....
oyun çıkana kadar bunla idare edelim... teşekkürler![]()
saol kardeş elıne saglık
helal olsun ribery21 dogru dion bir işi yspılıyorsa adam gibi yapılmalı ya da hiç yapılmamalı.İstanbul B.B.spor un o kadar parası olsa ooooo türkiye de yıldızlardan gecilmezdi.
arkadaşlar ben sıkıldım bu db işinden işe yaramıyo
7.0.2 kuryoz onu bile seçmiyo. direk oyun yüklüyo.ben en iyisi photoshop çalışıyım biraz. yapan arkadaşlarların yinede eline sağlık.şimdi fm yi kaldırıyorum. birdaha elimi sürmüycem. 2008 çıksada umrumda değil.hiç bir şeyde bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.
arkadaşım aynen bende sıkıldım artık bende bırakmak istiyorum oyunu ama bir türlü olmuyo cd yi kırdım ama dayanamayıp yüklüyorum ama bu sefer kararlıyım başka oyun oynayarak fm yi bırakacağım zaten aartık yavaş yavaş bırakmam gerekio
ribery 21 haklı kardeşim madem bu işe emek veri yosun ona saygımız sonsuz ama boyle sacmalıklar oldumu zevki kalmıyor bu iş yapı yorsan gercek çi olsun bütceler cok sacma
Gerçekçi oynamak istiyorsan Elhadjinin yamasını indir, hileli oynamak istiyosan bunu indir. Bu yamayı yapan arkadaşa emeklerinden dolayı tşk ediyor ama yaptığı bu yamaya gerçekçi demesinden ve kezman ile luganoya salak demesinde ötürü kınıyorum. Futbol bilgisi yetersizmiş.