Yarın Kapalıdayım...Müthiş Bir Gece Biz Beşiktaşlıları Bekliyor![]()
Duyduğum kadarı ile Çarşı yine bir organizasyon yapacak,bütün tribünler siyah formayla gelecekmiş maça.Optik başkan ve Barış Akarsu'yu anmak için.
[B]Arkadaslar sheriff hafife alınacak takım degil okumanızı tavsiye ediyorum..B]
1-33 resmi macta evinde yenılmemiş
2-Cok az gol yiyen takım(Öyle 5 gol atılcak takım degil)
3-Gecen sene sampiyonlar ligi elemesinde spartak moskova ile deplasmanda 0-0 kalmıs evinde ise 1-1 kalıp elenmiş..........
4-Evinde en son2005 yılında partizana 1-0 yenılmş
5-En etkili oyuncuları ukraynalı biri hemde frkikden cok gol atıyormus eger besıktas frikikden gol yerse beni dedi dersiniz.......duran toplara dikkat
6-En iyi oyuncuları lokomtiv moskavay 2.5 satmıslar...
7-Bu takım hafife alınırsa can yakar
Besilktas bence cok zorlanacak.......Hatta evinde kesin yenmesı lazım deplasmanda bana göre işi cok zor baya teknık oyuncuları var.........Ligi kötü diye aldırmamazlık yapmayın.....Avrupa kupalarında daha hic fark yememişler
Cok ilginc bir mac bekliyor bizleri hersey olabilir besıktas 5 gol zor atar bence tur atlasında 5 önemli degil........
İnönü de kazanırız diye düşünüyorum... Bu tarz takımlar sahasında iyi oynar ztn istatistiklerede yansımış ztn... Yinede turu gecen tarafın Beşiktaş olucağına inanıyorum... 1-0 olsun bizim olsun...![]()
İçim de bir his var maç çok rahat geçecek. Fark olur ve BJK turu İnönü'de geçer. TS'dan sonra herkes kuşkulu yaklaşıyor, futbolcular da bunun bilincinde. Aklım zor maç olabilir diyor içimdeki his de çok rahat farklı galibiyet olacak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neyse Arkadaslar macı bekleyip ben istatistikleri ve düsüncelerimi yazdım beni dedi dersiniz![]()
Evet sana katılıyorum . Hatta ben trabzonun rakibinin çok zorlu rakip olduğunu söylediğimde arkadaşlar 5 atarız diyodu. O yüzden bu takımları hafife almamak lazım.Sheriff Şampiyonlar liginde her sezon mücadele eden bir takım en azından ön elemelerde oynayan bir takım bunun verdiği tecrübeyle Beşiktaş'ımızı zorlayacak kapasiteye sahip diyorum.
maçı çarşı alır...
Neyi zor maç.Beşiktaş öyLe hafife aLmaz rakibini.Bu akşamda hafife aLmayacağı için çok rahat kazanıcak.Sherrif kim miş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hepte böyle lokum gibi rakiplere eleniyoruzya.Nedense..
[SIGPIC][/SIGPIC]
En az 4-0 olacağını tahmin ettiğim rahat bir maç
Bende iddaa ediyorum rahat mac olmucak..........Hele 5 gol cok zor.........Rakibin ligine aldanmayın....Neyse aksam mactan sonra konusuruz![]()
Ya zaten rakibimiz çok genç bir takım.. Çok koşarlar fakat bu kadar genç takım taraftar baskısına dayanırmı bilemem..
Biz genelde ön elemelerde başarılı oluyoruz.Asıl sorun gruplar.
İnşallah çok iyi bir skor elde ederizde Süper kupa maçına rahat çıkarız.Ama ben öyle 4-5 gol atabileceğimizi sanmıyorum.Malum çok gol atan bir takım değiliz.
So what?
Saike
İnşaallah Beşiktaş Eler.....
bjk bu turu rahat geçer
Maci bir kanal vermiyor mu yahu ?![]()
Mehmet Galiba D-SmaRt vericekmiş...
D-spor veriyo macı bu konuyla ilgilide bisey sormak istiyorum.Bizim evde d-smart yok ama uyduda d-spor var bugun olen actım sifre falan yoktu acaba mac saatine sifre koyarlar mı ? Forumda bununla ilgili bi konuda bazıları UEFAnın yasagı var sifreli olamaz demis bazıları sifreli demis kafam karısık durumda :S
Daha gol gelmedi mi??
Maç daha başlamadı ki??
Ben 20:00'de başlıyacak sanıyordump
Ilk 11 :
---------------------Rustu------------------------
--Kurtulus----Kas------Toraman----Uzulmez--
-----Ozkan----------Cisse------------Tello-----
--------------Delgado------Rico----------------
---------------------Bobo-------------------------
Ulan keske kombine alsaydim yaa! Baslarim protestoma!
Gecen sene de protesto diye almiyordum son anda elim gitmisti. Bu sene iradeli oldum, ama pismanim.
21 Yaşındaki İ.Kaş 11'de...
S.Özkan da 11'de E.Sağlam gençlere güvendiği gösteriyor...