Trabzon gibi olmasında sonu.Dikkat etmek lazım bu tip Takımlara artık Avrupada Büyük takım küçük takım farkı kalmadı iyi oynayan turu geçicek.
Trabzon gibi olmasında sonu.Dikkat etmek lazım bu tip Takımlara artık Avrupada Büyük takım küçük takım farkı kalmadı iyi oynayan turu geçicek.
tek tek yorumlari okuyamadim kim ne demis ne demememis diye, kendi capimizda yorum yapiyoruz iste...
mactan sonra bir kac forum sitesine falan gireyim ve neler yazilmis futbolumuz hakkinda dedim...girdim...gozlerime inananamadim herkes bizimkilerin oynadigi futbolu yermis...bu cok yanlis bir sey...bir kere herseyden once takim olarak biz iyi oynadik en azindan ben begendim kanat veryasyonlarimiz cok guzeldi en son munch doneminde boyle kanatlardan etkili akinlar yapiyorduk o da sadece sol kanattan ancak bu yil her iki kanatlardan da akinlarimiz sikca gozukecek gibi duruyor
ertugrul hocanin mac icindaki hamleleri gayet hosuma gitti 80 kusurlu dklarda rico'u cikarip yozgatli girdi ve sahanin suphesizki yildizi serdar ozkan ortaya gecti ve inanirmisiniz orada da siritmadi bu performansi bana nedense barcelona macindaki nihat'in performansini animsatti
simdi teker teker gozume takilan oyuncular ile ilgili tezime gelicek olursak...
tello: sol kanatta baya iyiydi... sifira indikten sonra orta yapmaya calisti en azindan yapmaya calisti bu bana ilerki donemler icin tello acisindan baya bir umut asiladi...ancak rakibe cok dengesiz giriyor bu ilerki donemlerde bizi zor durumlara sokabilir
cisse: oyunda kaldigi surece fazlaca kendisini gosteremedi umarim ikinci bir kelberson vakasi izlemeyiz maci izlerken ister istemez kleberson geldi aklima
rico: ilk yarida tutuktu ikinci yari biraz daha rahat bir oyun ortaya koydu ve liderlik ozelliklerini sahaya yansitti...ancak abicim bir sut cek yahu bu kadarda olmazki ceza sahasi icindeyken bile ara pas vermekte nerden cikti cek sutunu rahatlat bizleri
serdar ozkan :yukarida da behsettigim gibi suphesizki sahanin yildiziydi 2 senedir takimda direk ilk onbirde oynamasini bekliyen sahsim bu duruma cok sevinmistir...tesekkurler ertugrul hoca diger hocalarin yapamadigini sen yaptin..ve serdari Besiktasimiza kazandirdin
serdar kurtulus:hocanin serdari sag beke cekecegi konusuluyordu sezon baslangicinda nitekim hocada serdari sag bekte oynatti...ben bu duruma uzulmsutum iyi bir on libero kazanmisken neden serdari sag beke cekelim diye ancak hoca benim bu tezimi de bana yedirmis oldu bir kez daha helal olsun hocam...
iyisiyle kotusuyle macta dikkatimi ceken oyuncular bunlardir ve ek olarak 16 yasindaki batuhan, kendimi bildim bileli turk futbolunda bir hakan sukur sendromu var eger ki bu sendormdan kasit kafa toplari ise gozumuz aydin hakan sukurden daha iyi kafa toplarina cikma potansiyele sahip olan nur topu gibi bir batuhanimiz oldu...sadece kafa toplari olsada iyi ancak baska turden ozellikleride mevcut batugol'u izlemeye devam edelim sahsen ben Fenerbahce macinda gol bekliyorum
dun gece bizim icin farkli duygularin deprestigi bir mac oldu,bu galibiyetimiz optik baskana hediye olsun...
ve son olarak;
optik başkan aç kollarını...
barışım gülümse...
yine bir ilki başardık...
hava tahmin raporlarına ölümleri ekledik...
çok sevdik be abi çok sevdik...
--------
biri çıksa gelse, herşey yalan dese
sensiz bu kapalı mezar olur bize,
gittiğin yerlerden yer tut optik başkan,
unutmayız asla, seni son holigan..
azrail akilli oll
![]()