Güzel transfer..
Iversen çok canlar yakar..
Güzel transfer..
Iversen çok canlar yakar..
Kamp güzel geçmiş.
Kamp güzel geçmiş..aynı sonuçları premier ligde alman dileğiyle..
basarilar...
başarılar aşarılar şarılar arılar ılar lar ar r iyi kamp geçmiş eçmiş çmiş miş iş ş
Barclays Premiership 1. Hafta
Rakibimiz güçlü Everton takımı. Bu maç zor geçecek diye düşünüyordum. Ama sandığımız kadar zor olmadı. Maçı 2-0 gibi bir skorla kazandık.
Barclays Premiership 2. Hafta
Rakip bu sefer Fulham takımı maç kendi evimizde hdefimiz 3 puan almak. Bunuda Iversenin muhteşem formu ile kazanıyoruz.
Barclays Premiership 3. Hafta
Maç West Ham takımı ile Upton Park stadyumunda ilk hedefimiz beraberlik ancak maçı 3-2 kazandık.
Barclays Premiership 4. Hafta
Maçı kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak hakemin verdiği penaltı kararı gerçekdende oyunu bizim adımıza yerle bir etti.
Barclays Premiership 5. Hafta
Maç kolay gözüküyodu başlamadan her hafta oynadığımız gibi oynarsak rahat kazanırız diye geçirdim içimden. Maçta 2-0 öne geçtim. Hakemin verdiği 2 penaltı kararı ile maç bi anda 2-2 oldu.Doyle ile tekrar 3-2 öne geçtim.Ardından maç 3-3 oldu ve Campbell 4-3 oldu ve maç bitti. Maç sonrası çok sinirliydim.
Maç Sonrası Basın Toplantısı:
Muhabir: 2-0 öndeyken 2 penaltı verildi ve maç 2-2 oldu ne düşünüyorsunuz pozisyonlar penaltımıydı?
Ben: Ben pek penaltı gibi göremedim az sonra televizyonda izleyip görecez hep beraber.
Muhabir: Takımınız geride kalan 5 Haftada 3 Galibiyet 2 Mağlubiyet aldı bu mağlubiyetleri neye bağlıyorsunuz?
Ben: Tabikide penaltılara son 2 maçımızıda penaltılar yüzünden kaybettik.Ama eğer böle oynamayı sürdürürsek hedefimizden daha yükseklere çıkarız kanımca. Toplantı bitmiştir teşekkürler.
Şansızlık peki Federasyon sana hak verdi mi?..
Çok iyisin bence gene de.
İlk 3 hafta çok iyimişsin4 ve 5. haftalarda şanssız yenilgiler gelmiş
karinla aran duzeldimi bari
Carling Cup 2. Tur Maçı
Hedef galibiyet alıp 1 üst tura çıkmak. Ve bunu 3-0 gibi bir galibiyet ile gerçekleştirdik.
Carling Cup 3. Tur Rakibimiz Portsmounth
Barclays Premiership 6. Hafta
Rakip Charlton hedefimiz 3 puan almak maçta sürekli bastıran bizdik ama şansız bir şekilde gol yedik.Kalecimin hatası yüzünden yediğimiz gol bize pahalıya patladı.
Barclays Premiership 7. Hafta
Bu maçadagalibiyet için çıktık. Dk 14 ve Dk 28 de yediğimiz gollerle 2-0 mağlup duruma düştük. Ancak Dk 76 durumu 2-1 e taşıdık ve Dk 83 de Doyle çıktı sahneye durumu 2-2 ye getirdik.Ardından durumu 3-2 ye taşıdık ve son dk da Iversenin penatı golüyle 4-2 galip bitirdik maçı.
Barclays Premiership 8. Hafta
Maç Arsenal le maçtan en kötü ihtimalde beraberlik istiyoruz. Ancak maçtan 1-0 yenik ayrıldık.
Barclays Premiership 9. Hafta
Maça galibiyet için çıktık ancak 2-1 lik skorla mağlup ayrıldık. Kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık.
arsenal maçı normal ama bolton yenilgisi kötü olmuş...ama süper gidiyorsun puan durumunu ss ler misin??
ligde sanırsam 16 puanın var.2 maçtır kaybediyosun.bu maç bence seriye başlama maçın olsunkaçıncısın ligde?
Reading ile daha önce oynamıştım..Potansiyeli olan muhteşem bir takım özellikle Doyle'dan çok yararlanacaksın..Sezon sonu Sidwell takımda tutup yanına Viana'yı alırsan kimse durduramaz seni..
Son 2 maç kötü olmuş.
Carling Cup 3. Tur Maçı
Sahaya mutlak galibiyet için çıktık.Ve bunuda baararak adımızı 4. tura yazdırdık.
Carling Cup 4. Tur Rakibimiz Coventry City
Barclays Premiership 10. Hafta
Rakip Man.Utd öncelikle sahaya 1 puan için çıktık ve bunuda başardık.
Barclays Premiership 11. Hafta
Bu seferde rakip Liverpool sahaya iyi mücadele etmek için çıktık bir çok pozisyona girdik ancak atamadık.
Maç Sonrası Basın Toplantısı
Ben: Sahaya mücadele ederek herkeze iyi bir karşılaşma izlettirmeyi umuyorduk. Bunuda başardık. Bu mağlubiyeti gol yollarında değerlendiremediğimiz pozisyonlara bağlıyorum Liverpool takımına göre daha çok net gol pozisyonu bulmuş olmamıza rağmen Dk 85 Liverpool takımının maç boyunca bulmuş olduğu en net pozisyonunu iyi değerendirmesi yüzünden 1-0 mağlup duruma düştük. Ardından Anderson serbest vuruştan attı.
Muhabir: Peki Sidwell in yerine bir ofansif ortasaha oyuncusu almayı düşünüyormusunuz? O bölge çokaksıyo çünkü.
Ben: Sidwell daha çok genç 23 yaşında daha gelişim gösterecektir muhakkak.Bende o bölgenin aksadığının farkındayım ve muhakkak o bölgeye transfer sezonu başladığında 1 oyuncu almayı düünüyorum. Saolun herkeze iyi akşamlar.
Lig Tablosu
İlk 10'da bitireecğine innıyorum.
İlk 7 ye girersin..
birarz zorlasan ilk 8e girip avrupa bileti alabilrsn....
inşallah şuanda hedefimi o yöne çevirdim ilk 10 a girmek istiyorum
5. olursun![]()
devamı 1 saat sonra inşallah 5. olurum ama carling cupdan sonra bi de chealsea ile oynayacam man.utd-liverpool-chealsea maçları ardarda geldi ligde
basarılar heybe chelseaye bak yıne her zamanki gibi zirvede tekrar başarılar ilk 5e girmen dileğiyle
7. olacaksın bence![]()
avrupa kupalarından bırıne gıdersın bence..
Carling Cup 4. Tur Maçı
Hedef mutlak galibiyet ir üst tura çıkmak istiyoruz takımca ve bunu başarıyoruz.
Carling Cup 5. Tur Rakibimiz Chelsea
Barclays Premiership 12. Hafta
Chelsea karşısında 1 puan bize yeter diyip maça mücadele için çıkıyoruz. Maçta Palacio nun biri kale dibinden diğeri ceza sahası dışından vurdğu şutu kalecimiz çıkaramadı. Ardından Cole un kale dibinde attığı golle durum 3-0 oldu. Ve Lita 85. dk da durumu 3-1 yaptı. Kaybetmemize rağmen moralim bouk değil çünkü çok iyi mücadele ettik ama Carling Cup da bunun öcünü alacaz.
Barclays Premiership 13. Hafta
Maça 3 Puan için çıktık bunuda başardık.Mutluyuz.İversenin sakatlandı ama fazla büyük bir sorunu olmaması bizi sevindirdi.
Barclays Premiership 14. Hafta
Newcastle den en az 1 puan bekliyordum ancak iyi oynadığımız bir maçtan mağlup olarak ayrıldık.
Barclays Premiership 15. Hafta
Rakip Watford. Bu maçı kazanmamız lazım düşme potasından uzak durmak için önemli bir fırsat. Maçı farklı bir skorla ve güzel oyunumuzla 4-1 kazanıyoruz.
yorumlarınızı esirgemeyin az sonra 19. haftaya kadar ve ilk dönemin kısa bir değerlendirmesi.....
Doyle ve Shorey'i kadronda tutmaya bak
değerlendirmeyi bekliyorum![]()
basarilar yavvvrum
Barclays Premiership 16. Hafta
Sheff Utd karşısında amacımız mutlak galibiyet ancak bunu başaramadık deplasmandan 1-1 lik skorla döndük.
Fa Cup 3. Tur Rakibimiz Watford
Barclays Premiership 17. Hafta
Tottenhamdan hedef 1 puan almak ama çok şanslıydık ve 3 puanı evimize 4-2 lik bir skorla götürdük.
Barclays Premiership 18. Hafta
Rakip Wigan hedefimiz mutlak galibiyet ve bunu ezici bir skorla yerine getiriyoruz. Çok iyi bir skorla oyundan ayrıldık.
Carling Cup Çeyrek Final Maçımız
Rakibimiz Chelsea bu maça kazanmak için çıktık. Ligdeki Chelsea i mağlubiyetini unutturmak istiyorduk ve kazandık.Penaltılarla olsada.
Carling Cup Semi Final Rakibimiz Blackburn
Barclays Premiership 19. Hafta
Hedef galibiyet 10 kişi kalmamıza rağmen bunu başardık.
Lig Talosu
İlk dönem değerlendirmesi ve transfer çalışmaları yarın .......