Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 88 sonuç

Konu: İlk cezalar Sivasspor'a

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tel örgünün kalkması hataymış.
    Sen telörgüsüz oynadığımız son 3 yılda hiç olay gördün mü tribünlerde.Bir maça bakıpta kalkması hataymış demek çok yanlış.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    o adam gelip o futbolculara saldırmıyor dikkat edersen.. Mehmet Yıldıza saldırıyor.. Hatırlatayım..
    Mehmet abi futbolculara saldırmıyor Mehmet Yıldız'a saldırıyor demişsin. Mehmet Yıldız sivasspor futbolcusudur. Ve karşısında arkadaşları dayak yerken Sivas'lı futbolcuların bakmasını bekleyemezsin heralde?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Anlatamıyorum galiba.. İlla kavgaya mı tutuşması lazım.. Ha yaptığı çok büyük meziyetmi şimdi ceza aldı takımını zor durumda bıraktı.. Ayırmaya çalışsın kardeşim ben baksın demiyorum ki..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tamam o zaman..bizim oyuncularda vursun sivaslı oyunculara taraftara saldırdı diye..vurmadı niye ? hani diyordunuz ya ölü bile olabilirdi vursa işte ozaman ölü çıkardı..

Nesil
    2006

Bir maç ceza verince oyuncu düzelecek mi? Bende gideyim bu kadar herif döveyim banada bir maç ceza versinler. Hiç doğru bir karar değil.

Federasyon'u cesur olmaya davet ediyorum. Hadi kolaysa açıklayın bu cezaları.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

3 Puan Sivasa VeriLmeLi

Trabzona En Az 5 Maç Ceza AlmaLı
    (Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)

SivasLı FutboLcuLara TaraftarLara VurdukLarı Icın Ceza VeriLmemeLi
    Hatta OduL VermeLeri Lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    3 Puan Sivasa VeriLmeLi

(Biz Su Şişesi Attık Die Aldık O Kdr Cezayı İnip FutboLcuyada SaLdırmadığımız HaLde)

birincisi sen hangi takımısın söylediklerinden gs'li çıkıyor..ama ben seni kayserili biliyorum..ayrıca sen ödül ver bu sefer ölü çıkar o stattan aynen devam..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

3 Puan Sivasa VeriLmeLi

istersen Başbakan kabul etsin onları üstün başarı madalyası da takılsın?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cezalar böyle olduğu sürece bu tip olayları her stadda görebiliriz çok komik gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

birer maç ceza verileceğine hiç verilmeseydi daha iyi olurdu...ayrıca bazı arkadaşlar nefsi müdafa dan bahsetmişler..trabzonlu taraftar tek başına gelmiş,sivaslı oyuncuya vurmus..sonra diğer sivaslılar bu adama dalmıslar..burdaki müdafayı bana biri anlatsın..hukukçu kesilen arkadaşlar buyrun anlatın da dinleyelim..uefa kurallarından bahsediyosunuz..yav hangi kuralda futbolcuların seyircilere vurması gerektiği yazıyo..

hersey bir yana;sivaslılar o taraftara vurdu diye,trabzonlu topçular da sivaslılara vursaydılar,statdaki bütün taraftarlar aşağıya inerdi..gerisini de siz düşünün..

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Tamam o zaman..bizim oyuncularda vursun sivaslı oyunculara taraftara saldırdı diye..vurmadı niye ? hani diyordunuz ya ölü bile olabilirdi vursa işte ozaman ölü çıkardı..
    alla allaaa .... O sahaya inen turunculu adam konusuyor sanki burda .... ya da onunla ayni dusuncede goruste olan biri ....

Adamlar gidip tribüne taraftar dövmedi ya taraftarlar girdi sahaya ne yapsın lar korumicaklarmı kendilerini...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    birincisi sen hangi takımısın söylediklerinden gs'li çıkıyor..ama ben seni kayserili biliyorum..ayrıca sen ödül ver bu sefer ölü çıkar o stattan aynen devam..

Turkıyede 2 takım tutuLur 1.cisi uc buyukLerden bırı 2.si memLeketının takımı
    gaLatasary v kayserispor

nie oduL verınce futboLcuLar adammı oLdurcek.

adamLar sahaya qırıcek bı tanesınıde arkadasıma vurucak bana v takım arkadasLarıma saLdırcak hıc bı sey yapmıcam

ödüL derken abartıLmamaLı n var bunda taraftarın yerı tribundur diip ceza verıLıp verıLmemesı tartısıLmadan gecıLmesı qereken bı konu dıorum

2 3 maç saha kapatmayla bu olay kapanmaz bence...Gerçekten çok komik olur ayrıca Galatasaray yönetimi olsun taraftarı olsun buna isyan eder...Geçen seneki FB maçında olanlardan sonra GS ye 5 maç ceza verilmişti...Bu ceza sonuna kadar haklıydı...Ama hiç bir taraftar sahaya inip futbolculara saldırmadı....Bunu savunan insanların bu forumda olmayacağını umuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Turkıyede 2 takım tutuLur 1.cisi uc buyukLerden bırı 2.si memLeketının takımı
    gaLatasary v kayserispor

nie oduL verınce futboLcuLar adammı oLdurcek.

adamLar sahaya qırıcek bı tanesınıde arkadasıma vurucak bana v takım arkadasLarıma saLdırcak hıc bı sey yapmıcam

ödüL derken abartıLmamaLı n var bunda taraftarın yerı tribundur diip ceza verıLıp verıLmemesı tartısıLmadan gecıLmesı qereken bı konu dıorum
    ceza alacaz bunu tartışan yok bir kere.tartışılan sivslı bazı topçuların aldıgı cezalar..
    tutulacak iki takım var diyosun biri 3 büyükler bide memleket takımı..ben nedense istanbula sempati duymuyorum memlekte takımımı tutyorum karşılıksız

anlatamadım gitti bizim futbolcular sivaslılara karşılık verseydi nolurdu..orada nefsi müdafa yapması gereken tek kişi mehmet..diğerleri maşallah önden dalmışlar..

Quote Originally Posted by paco View Post
    alla allaaa .... O sahaya inen turunculu adam konusuyor sanki burda .... ya da onunla ayni dusuncede goruste olan biri ....

nasıl bakarsan öyle görürsün ne diyelim.bunu senin bana belirtmen ilginç olmuş...dinime küfreden müslüman olsa misali
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    2 3 maç saha kapatmayla bu olay kapanmaz bence...Gerçekten çok komik olur ayrıca Galatasaray yönetimi olsun taraftarı olsun buna isyan eder...Geçen seneki FB maçında olanlardan sonra GS ye 5 maç ceza verilmişti...Bu ceza sonuna kadar haklıydı...Ama hiç bir taraftar sahaya inip futbolculara saldırmadı....Bunu savunan insanların bu forumda olmayacağını umuyorum...
    yahu biraz yukarıdaki yorumlarıda okuyun balıklama dalmayın..savunmuyoruz yapılanları sadece tek suçlu olmadıgımızı belirtiyoruz..bu takım 96'da son maçta rakibine evinde yenildi olay çıkmadı,rum faciasında olay çıkamdı,otelul maçında olay çıkmadı sivas maçında taraftar sahaya indi öylemi biraz düşünün..bu mesajı 40.kez yazacam nerdeyse..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Musa'yada ceza gelmeliydi.Onun haricinde cezalar doğru...

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tel örgünün kalkması hataymış.
    Bizim taraftarımız kafesteki bir canlı degil tel örgülerde otursun.Avrupa takımıyız diyenler gibi kafeste oturmuyoruz taraftarımızı...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

M.Yildiz ile Musa'ya neden bir ceza yok?? özet görüntüleri izledim, dövmedikleri adam kalmamis sahada.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

saçma...adamın teki sahaya girip bana tokat atacak.ben adama vurdum diye ceza yiyeceğim öyle mi? başlarım ben öyle işe...girsin adam o zaman yerlerde sürüklesin beni ben kendimi korumayayım.ne güzel memleket ya.başlarım ben öyle işe.gelmişsiniz burda adam tekme yedi bi de krampon var futbolcunun ayağında bilmem ne.allahın holiganını savunuyorsunuz...senin ne işin var lan peki sahada?senin yerin tribün.sen sahaya inip külhanbeyini oynarsan sille savurursan yersin tabi dayağı...var mı böyle birşey ya...inanamıyorum size beyler...atatürkün kısa bir olayıyla noktalayayım...

paşa bir toplantıya gitmiş savaştan epey sonra...toplantı sırasında ingiliz bir komutanın kendisine ters ters baktığını görmğş ve yaverini çağrmış.kendisine bakan damı işaret edip:
    -şu beye sorsana bi neden öyle bakar bana, demiş.
    yaveri gidip kısa bir diyalogtan sonra geri dönmüş...
    -paşam çanakkalede dedesi şehit olmuş ondan size böyle bakarmış..
    paşa cevabu vermekte gecikmemiş:
    -sorsana dedesinin çanakkalede ne işi varmış?

sen tribünden kalkıp sahaya alakan olmayan yere inersen sana burda ne işin var derler ve alırla aşağı...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by comandante View Post
    saçma...adamın teki sahaya girip bana tokat atacak.ben adama vurdum diye ceza yiyeceğim öyle mi? başlarım ben öyle işe...girsin adam o zaman yerlerde sürüklesin beni ben kendimi korumayayım.ne güzel memleket ya.başlarım ben öyle işe.gelmişsiniz burda adam tekme yedi bi de krampon var futbolcunun ayağında bilmem ne.allahın holiganını savunuyorsunuz...senin ne işin var lan peki sahada?senin yerin tribün.sen sahaya inip külhanbeyini oynarsan sille savurursan yersin tabi dayağı...var mı böyle birşey ya...inanamıyorum size beyler...
    Sende haklisin fakat futbolcularin taraftarlara vurmasi olayi daha cok alevlendirdi, futbolcularinda bir sucu yok , suc özel güvenlikte...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

saçma...adamın teki sahaya girip bana tokat atacak.ben adama vurdum diye ceza yiyeceğim öyle mi?
    aynen öyle..
    aksini iddia eden varsa bundan sonra uefa dan,çağdaşlıktan,hukuktan bahsetmesin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

nasıl yani? adam beni dövecek tekme tokat en vurursam ceza alcam? madem uefadan ceza alcam o zaman da uefa beni korusun kardeşim o sahaya taraftarın girmesine izin vermesin.benim can güvenliğimi sağlasın...orda adamın bıçağı olsa mehmeete çok rahat sokabilirdi.uefa napıcaktı o zaman?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Burda en az suc UEFA'nin. Adamlarin belirli kurallari var, bu kurallari uygulayip uygulamamak sana kalmis birsey, ayrica özel güvenlik berbatti, sahaya giren taraftarlara yalvardilar trübüne dönmeleri icin, poliste fazla birsey yapmadi zaten az polis vardi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Futbolcuların ceza alması saçma katılıyorum ama bari doğru kişilere ceza verin orda Musa ve M.Yıldız taraftarlara vurmuştur.Ayrıca 42 numaralı Yasir'de bir taraftarın peşinden koşmuştur cezayı verdikleri oyuncular yanlış

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

suç o adamları içeri alıp sağlam bi ceza vermek yerine tekrar tribüne gönderenlerde...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Musa'ya ceza yok mu?Vallaha pes doğrusu...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

nasıl yani? adam beni dövecek tekme tokat en vurursam ceza alcam? madem uefadan ceza alcam o zaman da uefa beni korusun kardeşim o sahaya taraftarın girmesine izin vermesin.benim can güvenliğimi sağlasın...orda adamın bıçağı olsa mehmeete çok rahat sokabilirdi.uefa napıcaktı o zaman?
    uefa,tff o anda hiçbişey yapamaz..ancak ceza verir..seyirci sahaya inse bile futbolcunun sadece kendini koruması gerekir..hadi mehmet adama vurdu..buna bişey diyen yok..bu nefsi müdafa...peki ya diğerleri??başta musa olmak üzere..tekmeler yumruklar havalarda..musa ayman ın yaptığı hareketten sonra ayman yumruk sallıyor,belki ıskalıyo ama sonuçta amaç belli!!sahaya giren adama tekme tokat dalıyo..aldığı ceza nedir?ben burda trabzonlu topçuları kutluyorum..büyük bir facia yı önlediler..içlerinden birisi sivaslı oyunucnun birisine vursaydı o stad sahaya dökülürdü..kaç tane ölü olurdu bilemem...

ayrıca aymanın hareketi normal bir hareket bence..sarı kartlık pozisyon..fazla abartılmamalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben mehmet ceza almalıydı diyenlere diyorum bu dediklerimi...

ayman çift daldı abi yapma topla alakası yok o girişin...7 yıldır türkiyede bu adam bir kere denk gelmedim böyle girdiğine...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

suç o adamları içeri alıp sağlam bi ceza vermek yerine tekrar tribüne gönderenlerde...
    4 kişi gözaltında turunculu adam zaten tutuklandı..ayrıca sahaya girenlerin eşgalleri alınıp maça girmeleri yasaklandı..bide bıçak soksa demişsin;
    Bu ülkede bıçakla statta adamda öldürdüler 6 maç ceza aldılar..

Yücel abi noktayı koymuş Atatürk'ün anısını koyarak

Musa'ya ceza gelmemesinin sebebi maç içinde zaten hakem tarafından cezalandırılmasıdır. Bu yüzden kurula bile sevk edilmedi.

Bizim taraftarımız kafesteki bir canlı degil tel örgülerde otursun.Avrupa takımıyız diyenler gibi kafeste oturmuyoruz taraftarımızı...
    Sanırım burada Fenerbahçe'yi hedef almışsın. Sizin bu anlayışla giderseniz tel örgüde maçı izlemeye mahkum olursunuz. Neredeyse bu yapılanları bir alkışlayacaksınız.

Kaptanınız Hüseyin Cimşir'in antrenmana 'beyaz bere' ile çıktığını ne çabuk unuttunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

ayman çift daldı abi yapma topla alakası yok o girişin...7 yıldır türkiyede bu adam bir kere denk gelmedim böyle girdiğine...
    hareket sarı kartlık..aymanın ayaklarına iyi bakın,balili nin bacaklarına dokunmuyo bile

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri