Cole Ashley![]()
Kimmiş bakalım C ile başlayan oyuncumuz ??
hadi yaw patliyacagiz sizi beklemekten eren acsada transferi gorsek sen adini versende olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben buldum Carlos Salcido kesin odur bakalim bekliyoruz
Arkadaşlar herkesden çok özür diliyorum.Bilgisayarım da bir sorun oldu.Hemen kariyere devam ediyoruz ........
Arkadaşım finnan ve sissoko yu cok ucuz satmışssın ben onları 20 M Euroya sattım manyak para ediyolar
sen yanlış takıma satmıssın![]()
Liverpool şampiyon olur bence
şuan PL'de Reading'i yönetiyorum ve ManU 7.yken Liverpool 1.![]()
ben buldum Chiellini herhalde
yaw cok yavassınız oynasanızda bır an once gorsek
Biraz özenti bi kariyer olmuş gibi ama başarılar.
Birazdan ManU vs. Liverpool maçı rövanşı var bekleyin ......
Bekliyorum.
Chiellini Manu'da
Profili:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Manuel Pasqual Manu'da
Profili:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Andrea Barzagli Manu'da
Profili:
![]()
Evet sırada beklediğiniz maç
MANCHESTER U. VS. LİVERPOOL
Eren Can (Liverpool) basın toplantısında:
Çok rahat bir maçtı.Çok pozisyon kaçırdık.Rakip şanslıydı ve çok kolay 2 gol buldu.Benimde güvendiğim 2 oyuncum Fernando TorresVe Dirk Kuyt
adlı oyuncularımın attığı gollerle galip gelmeyi bildik ........
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM .........
çok güzel eren45 liverpool zaten her zaman benim favorimdir
Chiellini ve Pasqual çok iyiler ama Pasqual yedekte rahat durmayıp huzursuzluk çıkarabilir dikkat et derim.
lpool ii transferler yapmis fkt manuda oyniyan arkadasin fm oynamayi bildiginden supheliyim bir iversen lafi duymus gitmis iverseni alms yani iversen ii ama manU da oynicak kdr dgl bide ustune 29 yasinda sonra iki tane ayni mevkide oyuncu almis iki tnede kendisinde evra heinze chiellini p**ual snra barzagli vidic ile rio neyine yetmio arkadasim tmm fmyi bilmiosun ama bare caktirma
Liver iyi gidiyor,sampiyon olmasi dilegiyle...
Ben Pasqaulı yedekte durması için almadın değişikli forma giyecekler Chiellini'yle.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
1.Ben Sattığım Oyuncuları daha Yazmadım.
2.İverseni Duyduğumdan Değil Genie Scoutdan Aradağımda Çıkanlardan En İyisi Olduğundan Aldım.Ayrıca 'Yedektir.'
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Allah Korusun.![]()
Live iyimiş başarılar..![]()
sen hrbi oynamayi bilmiosun yaffs iversenin casi 126 pasi 140 yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh bumu ardklarinin en iisi bnce sen bu tkmi kume dusurursun![]()
Bence de Man utd transfer sezonunda sınıfta kalmıs ayrıca sizin oyunun database i ne yeni sezon transferleri falan var ondan soruyorum
liverpool a başarılar man.u sakat malum menajer sorunu![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.