Sivas aLır.Her zaman iyi oynuyorLar depLasmanda büyükLere karşı.BaLiLi ve Mehmet yıLdız için geçiLmesi pek zor oLmayan bir savunma da varken karşıLarında gaLibiyet geLir.
Sivas aLır.Her zaman iyi oynuyorLar depLasmanda büyükLere karşı.BaLiLi ve Mehmet yıLdız için geçiLmesi pek zor oLmayan bir savunma da varken karşıLarında gaLibiyet geLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fenerbahçe alır.
Türkiye liginde deplasmannın en iyi takımı Sivassspor bir beraberlık neden cıkmasın:9
Bana göre denk bir mac gider...Fenerbahce yenılmez..
Fenerbahçe bu maçı kaybederse umutsuzlaşır bence.
FM Gazetesi
FB mutlak favori.Maç 2-1 gibi bi skorla biter...
Sivas kazanır...
Sivas alır...
Bir yenilgi eğer bir takımı her maç favori olmaktan uzaklaştırıyorsa katılıyorum...Ama böyle birşey yok herhalde...
Fenerbahçe favori ve kazanır...
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sivas iyi bir deplasman takımı.Fenerbahçe için kolay bir maç olmayacak.Hele birde bir sonraki maçın Anderlecht maçı olunca..Bence 3 ihtimalli bir maç.
Bu arada bu yorumu Fb li olmadığım için yazmadım.Zaten bu amaçla yazsamda maçın sonucu değişmeyecek.
Oyuncuların akıllarının Anderlecht maçında olmaması lazım. Eğer konsantrasyonu sağlarlarsa kazanırlar. Kadroya gelince 2-3 yedeğin oynayacağını düşünüyorum. Bunlarda Kazım, Vederson ve Ali Bilgin olurlar kanımca.
Fenerbahçe'm zorlanır ama kazanır..
1-0,2-1 gibi galibiyetler olur diye düşünüyorum...
Zico'ya bağlı bir maç bana göre... Sol kanatta Tümer veya Uğur yerine Vederson, sağ kanatta Deivid yerine Ali Bilgin veya Colin Kazım, forvette Semih, Deniz yerine Selçuk oynarsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.
G.Antepspor maçındaki iyi isimleri, Anderlecht maçındaki kötü isimlerle değiştirirse Fenerbahçe zorlanmadan kazanır.
Bu maçı alırız rahat mı yoksa zor mu orası kadroya bağlı ama alacağız
Rahat Sivas alır..Fenerin sağlam olmayan defnas ve Sivasın Balili ve Mehmet Yıldız gibi kilit oyuncuları varken Fenerin alacağı bir galibiyet veya beraberliği sürpriz olarak görüyorum..
Anderlecht maçına çıkıcak kadronun bu maçta oynamadı lazm kazanırız bence
Sivas alıcak rahat olun...
Sivas tehlikeli bir takim deplasmanda cok etkililer fakat ben Fener'in alacagini düsünüyorum Zico gecen sezonki Sivasspor maclarindan sonra Sivasspor'u daha iyi tanimistir.
Sivas'ta M.Yıldız,Balili gibi forvetler var bizi 43-5 gibi bir skorla yenebilirler bizi bence
Sivas'da Balili ve Mehmet Yildiz kilit isimlerOnlar gol atarken Fenerbahceli forvetler uyucak demek.
Mehmet Yildiz ve Balili o kadar iyi futbolcu olsaydi suanda 4 buyuklerde top kostururlardi.
Fenerbahce alir.
Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum. Fenerbahçe Türkiyenin 3büyük takımından biri. Kesin Sivas kazanır raht olun problem yok Sivas fark atar gibi yorumlarınız komik bnce. Tamam atabilirler ama atsalarda sürpriz olur.
sivas feneri zorlar ama en fazla beraberlik
skor belli zico akıllıysa sivas maçına geçen kadro ile çıksında sivasın farkını görelim sivasspor bırakmaz bence en azından 1 puan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yani sivası gaziantep sanmasın
Yahu gören de Sivas'ı Fenerbahçe, Fenerbahçe'yi de Sivas sanacak.
Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı ve evinde oynayacağı maçta rakibi banko en kötü beraberlik alır diye yorumlar yapılıyor, ilginç...
Turgut'un da dediği gibi 1 yenilgi bunları yaptırıyorsa gerçekten enteresan. Sivas'ı ne kadar büyülttünüz anlamadım, Bülent Hoca geçenlerde kadrodan önemli oyuncularımız gitti, kümede kalmak için mücadele edeceğiz demişti bir radyo programında. Sanırım kendi takımının çok iyi olduğundan kendi teknik direktörünün haberi yok...
Sivas yenebilir, futbolda her sonuç mevcut ama maçtan önce fanatik olmayan, fanatik düşünmeyen kime sorsanız Sivas kesin kazanır yorumu yapmaz bu maç için...
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahce seyirci,kalite,tecrübe avantajiyla Sivasspor`u yener![]()