Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 166 sonuç

Konu: TSL 3.Hafta ||| Fenerbahçe SK - Sivasspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivas aLır.Her zaman iyi oynuyorLar depLasmanda büyükLere karşı.BaLiLi ve Mehmet yıLdız için geçiLmesi pek zor oLmayan bir savunma da varken karşıLarında gaLibiyet geLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Fenerbahçe alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Türkiye liginde deplasmannın en iyi takımı Sivassspor bir beraberlık neden cıkmasın:9

Bana göre denk bir mac gider...Fenerbahce yenılmez..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    As kadroya Deniz yerine Selçuk ve ya Kemal,çift forvete dönüp Deivid yerine hatta Kezman yerine Semih girerse rahat bir galibiyet alırız diye düşünüyorum hatta Kazım'da ilk 11 de olursa daha da rahat olabilir.
    deivid ve deniz konusunda katılıyorum sana
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu maçı kaybederse umutsuzlaşır bence.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FB mutlak favori.Maç 2-1 gibi bi skorla biter...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas kazanır...

Sivas alır...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bir yenilgi eğer bir takımı her maç favori olmaktan uzaklaştırıyorsa katılıyorum...Ama böyle birşey yok herhalde...

Fenerbahçe favori ve kazanır...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sivas iyi bir deplasman takımı.Fenerbahçe için kolay bir maç olmayacak.Hele birde bir sonraki maçın Anderlecht maçı olunca..Bence 3 ihtimalli bir maç.

Bu arada bu yorumu Fb li olmadığım için yazmadım.Zaten bu amaçla yazsamda maçın sonucu değişmeyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Oyuncuların akıllarının Anderlecht maçında olmaması lazım. Eğer konsantrasyonu sağlarlarsa kazanırlar. Kadroya gelince 2-3 yedeğin oynayacağını düşünüyorum. Bunlarda Kazım, Vederson ve Ali Bilgin olurlar kanımca.

Fenerbahçe'm zorlanır ama kazanır..

1-0,2-1 gibi galibiyetler olur diye düşünüyorum...

Zico'ya bağlı bir maç bana göre... Sol kanatta Tümer veya Uğur yerine Vederson, sağ kanatta Deivid yerine Ali Bilgin veya Colin Kazım, forvette Semih, Deniz yerine Selçuk oynarsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.

G.Antepspor maçındaki iyi isimleri, Anderlecht maçındaki kötü isimlerle değiştirirse Fenerbahçe zorlanmadan kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı alırız rahat mı yoksa zor mu orası kadroya bağlı ama alacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Zico'ya bağlı bir maç bana göre... Sol kanatta Tümer veya Uğur yerine Vederson, sağ kanatta Deivid yerine Ali Bilgin veya Colin Kazım, forvette Semih, Deniz yerine Selçuk oynarsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.

G.Antepspor maçındaki iyi isimleri, Anderlecht maçındaki kötü isimlerle değiştirirse Fenerbahçe zorlanmadan kazanır.
    Cok haklısın zico adam gibi kadro cıkarıp ayrıca iyi bir taktikle maca cıkarsa rakibi ezersiniz ama ben pek ihtimal vermiyorum.......

Fenerbahce savunması agır heleki macta bir de can arat oynarsa hep yandınız mehmet yıldız,Balili perişan eder

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Rahat Sivas alır..Fenerin sağlam olmayan defnas ve Sivasın Balili ve Mehmet Yıldız gibi kilit oyuncuları varken Fenerin alacağı bir galibiyet veya beraberliği sürpriz olarak görüyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Anderlecht maçına çıkıcak kadronun bu maçta oynamadı lazm kazanırız bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivas alıcak rahat olun...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by m16 View Post
    anderlecht maci sonrasi fenerbahce anderlecht ile oynasaydi yine aynisini yapardi diye dusunuyorum
    o zor biraz o kadroyla hiçbir avrupa macına cıkamaz farzetki o kadroyla cıktı ve fener elendi noolur??

sivas-fb macı bence beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Sivas tehlikeli bir takim deplasmanda cok etkililer fakat ben Fener'in alacagini düsünüyorum Zico gecen sezonki Sivasspor maclarindan sonra Sivasspor'u daha iyi tanimistir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sivas'ta M.Yıldız,Balili gibi forvetler var bizi 43-5 gibi bir skorla yenebilirler bizi bence

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Sivas'ta M.Yıldız,Balili gibi forvetler var bizi 43-5 gibi bir skorla yenebilirler bizi bence
    Güzel yorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sivas'da Balili ve Mehmet Yildiz kilit isimler Onlar gol atarken Fenerbahceli forvetler uyucak demek.

Mehmet Yildiz ve Balili o kadar iyi futbolcu olsaydi suanda 4 buyuklerde top kostururlardi.

Fenerbahce alir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Arkadaşlar gerçekten anlamıyorum. Fenerbahçe Türkiyenin 3büyük takımından biri. Kesin Sivas kazanır raht olun problem yok Sivas fark atar gibi yorumlarınız komik bnce. Tamam atabilirler ama atsalarda sürpriz olur.

sivas feneri zorlar ama en fazla beraberlik

skor belli zico akıllıysa sivas maçına geçen kadro ile çıksında sivasın farkını görelim sivasspor bırakmaz bence en azından 1 puan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yani sivası gaziantep sanmasın

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Bir yenilgi eğer bir takımı her maç favori olmaktan uzaklaştırıyorsa katılıyorum...

Bir yenilgi eğer bir takımı her maç favori olmaktan uzaklaştırıyorsa katılıyorum..

Tekrar yazdım yorumumu boşuna tartışmayın isterseniz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu gören de Sivas'ı Fenerbahçe, Fenerbahçe'yi de Sivas sanacak.

Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı ve evinde oynayacağı maçta rakibi banko en kötü beraberlik alır diye yorumlar yapılıyor, ilginç...

Turgut'un da dediği gibi 1 yenilgi bunları yaptırıyorsa gerçekten enteresan. Sivas'ı ne kadar büyülttünüz anlamadım, Bülent Hoca geçenlerde kadrodan önemli oyuncularımız gitti, kümede kalmak için mücadele edeceğiz demişti bir radyo programında. Sanırım kendi takımının çok iyi olduğundan kendi teknik direktörünün haberi yok...

Sivas yenebilir, futbolda her sonuç mevcut ama maçtan önce fanatik olmayan, fanatik düşünmeyen kime sorsanız Sivas kesin kazanır yorumu yapmaz bu maç için...
    "YÜCE ATATÜRK"

Fenerbahce seyirci,kalite,tecrübe avantajiyla Sivasspor`u yener

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yahu gören de Sivas'ı Fenerbahçe, Fenerbahçe'yi de Sivas sanacak.

Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı ve evinde oynayacağı maçta rakibi banko en kötü beraberlik alır diye yorumlar yapılıyor, ilginç...

Turgut'un da dediği gibi 1 yenilgi bunları yaptırıyorsa gerçekten enteresan. Sivas'ı ne kadar büyülttünüz anlamadım, Bülent Hoca geçenlerde kadrodan önemli oyuncularımız gitti, kümede kalmak için mücadele edeceğiz demişti bir radyo programında. Sanırım kendi takımının çok iyi olduğundan kendi teknik direktörünün haberi yok...

Sivas yenebilir, futbolda her sonuç mevcut ama maçtan önce fanatik olmayan, fanatik düşünmeyen kime sorsanız Sivas kesin kazanır yorumu yapmaz bu maç için...
    Abi bu yorumları Galatasaray ve Beşiktaş maçlarının topiclerinde de yapmanı beklerdim.Ankaragücü güle oynaya,gaziantep rahat alır gibi ifadeler kullanılıyor.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri