Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 191 sonuç

Konu: Rıdvan Dilmen

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    İlla ben beğenecem diye bir şart yok.

Rıdvan dilmen'in yaptığı aynı kahvedeki adamların yaptığı gibi maçta yorumcu mu dışarıdan t.d mü belli değil.
    Katılıyorum. Top kornere çıktığında felan güzel yorumlar yapıyor ama top oyuna girdiği anda şuna at , içeri gir, bak bak yukarda gibi aşırı tepkilerde bulunuyor. Özeti bile izlerseniz anlarsınız. Her pozisyonda sürekli rıdvanın sesi geliyor. "Yapma volkan yapmaaa" diye bağırınca güzeldi mesela ama şimdiki tepkileri çok itici.

NTV deki programını izlememeye gayret gösteriyorum. Taraflı yorumladığı görüşündeyim. Ayrıca Galatasarayın maçını yorumlayacağına sürekli Fenere bağlıyor. Zaten bunları söyleyen tek kişi ben değilim. Baya kişi var ama yinede bu bişeyi değiştirmez. Ömer Üründüle bile o kadar tepki geldi ama adam hala yorumculuk yapabiliyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

dediklerine katılıyorum, ama demek istediğim yorumcu gibi davranmıyor her pozisyonda konuşuyor, adam maçı anlatıyor Rıdvan hocanın konuşmasından maçı anlatanın sesi anlaşılmıyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Rıdvan Dilmen olarak olaya bakmıyorum. Yorumcu dediğin senin görmediğin şeyleri anlatmalıdır.

Rıdvan Dilmen'e gelirsek Milli maçta anlattığı herşeyin bizde farkındaydık. Tuncay'ın o alanda kaybolup gittiğini gördük. Hamit'in sağ açık olmadığını, ortada daha verimli olacağını Fatih Terim döneminden biliyoruz çünkü o dönem sağ back oynuyordu. Arda ile Messi arasındaki yetenek farkı tartışılır ama Barcelona öyle top dönderiyor ki Messi direk adamla yüz yüze geliyor. Arda ise hep sırtı dönük topu alıyor. Bu bir dezavantajdır. Yine Rıdvan Dilmen demeseydi bununda farkındaydık. Geçmişe dönüyorum. Galatasaray'ın Panionios ile deplasmanda oynadığı maç. Yorumu şuna benziyordu. Türk filmlerinde esas adamlar vardır. Galatasaray'ında esas adamları oyuna girerse maçı kazanır. Hakan Şükür vs. oyuna girince Galatasaray'ın gerçek kimliğinde oynayacağını ve maçı kazanacağını biliyorduk.

Rıdvan Dilmen görüneni de anlatamayan yorumculara göre çok iyi bir yerdedir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçlarda gerektiği kadar konuşşsa iyi yorumcu.Ancak kendini kaptırarak saçma sapan yorumlarda yapabiliyor.Kendi açımdan hiç hoşuma gitmedi.Bazı şeyleri içinde tutsa iyi olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yorum dinlediğim ender insanlardan

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Maçlar biter ilk baş %100 Futbol'u açarım maçı ağzından dinlerim adeta çok güzel anlatır. Sonra özet vakti TRT'yi açarım özeti izlerim sonrada Kanaltürk'ü açarım gülerim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yorum yaptığı programda sadece tuttuğu takım olan Fenerbahçe'yi yorumlaması gereken spor adamı. Çünkü diğer takımları için yaptığı yorumları eninde sonunda Fenerbahçe'ye bağlıyor, olumlu yada olumsuz. Galatasaray'ı Beşiktaş'ı Trabzon'u yada X bir takımı kendi içinde değerlendirme kabiliyetini henüz kazanabilmiş değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kabiliyeti aslında belli Lig Tv ve Ntv'de yıllardır en iyi yorumcu olarak yer aldığı için.Çoğu kişi her maçtan sonra NTV'yi açıp Rıdvan'ı dinleyip eleştirip,tartışma konusu yapınca ve sırf Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olması bunda önemli etkense Rıdvan'ın zaten tartışılması gereken kapasitesi değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kabiliyet kelimesinden ötürü yazdıklarının bana cevap olduğunu düşünüyorum, ancak hiç kusura bakma bana göre içi boş. Benim yazdıklarımla pek bir alakası yok çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kabiliyet kelimesinden ötürü yazdıklarının bana cevap olduğunu düşünüyorum, ancak hiç kusura bakma bana göre içi boş. Benim yazdıklarımla pek bir alakası yok çünkü.
    Rıdvan Dilmen zaten her kesim tarafından kişiliğiyle,yorumlarıyla beğenilen biri olduğu için ne benim ne senin yorumların önemli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eminim öyledir.

Allahtan Uğur Meleke gibi futbolu bilen ve gayet mantıklı yorumlar yapabilen, seviyeli bir yorumcu var bu ülkede. Elma ile armutu ayırabilme imkanımız oluyor bu sayede.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rıdvan Dilmen iyi bir yorumcu.%100 Futbol programını da fırsat buldukça izlerim.Fenerbahçe harici diğer takımları yorumlarken biraz daha sert olabiliyor.Kendi takımını daha keyifli anlatabiliyor.Bazen tarafsızlığını koruyamıyor GS,BJK yenilince adamın programda yüzü gülüyor FB yenilince suratı asık oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Al sabri , çık emre , onur yapma ya , yapma onur yaaaaaaaa.

Kesinlikle mac yorumlamasın bir daha.Ömer Üründül'e gülüyorduk birde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu dünyadaki hiç bir yorumcuyu beğenmiyorum. Hatta yorumculuk mesleğinide saçma buluyorum. Ortadan kaldırılması gereken birşey.O nedenle Rıdvan yada başkasının konuştuğu şeyler bana sadece laf geliyor. Yorumcuları ve spor programlarını uzun uzadıya seyretmem. Sıkılırım.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Maçın başında Onur yan toplarda zayıf dikkat etmesi lazım gereğinden fazla kendine güveniyor hata yapabilir korkuyorum bitek o konuda dedi, dediği cıktı
    ilk yarıdaki kadro için böyle oynarsak rölanti gider rakip kaleye gidemeyiz dedi gidemedik Semih'in girmesi gerek o girdimi canlanırız bir santrafora ihtiyacımız var dedi Semih girdi golünü attı takımın hucumda etkinliğini sağladı
    Hamit'den de daha fazla verim alırız dedi Semih girince aynen öyle oldu Hamit'de gol attı.
    Kompany sarı kart gördü bu oyuncu agresif bi oyuncu şimdi üstüne oynayıp bu adamı attırabilirz oyundan dedi daha ilk yarının ortalarıydı bunu dediğinde ikinci yarı kompany oyundan atıldı
    daha da vardır.

biraz kendini maça fazla kaptırdı doğru; in çık devam et geçersin yapma etme diye zaten her yorumcu katılır ama rıdvan biraz daha fazla katıldı da diğer yorumları tespitleri dogruydu yerindeydi hepsi o sebebten bence kabul edilebilir bu hali ayrıca samimide buluyorum begeniyorumda, hiç değilse sacma yorumları yoktu veya tv karşısında bizi sinir küpüne cevirecek cümleler kurmadı maçı önemsedi maçı yaşadı samimi olarak yorumculuğunun yanına seyircilikte kattı.
    tabi renkleri nedeniyle ona önyargılı değilseniz geçerli bu dediklerim veya programında kendi takımını fazla konuşuyor bizi az konuşuyor diye saplantınız yoksa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Yorumlarında Fenerbahçe'ye ağırlık vermesinden rahatsız olanlar, Rıdvan Dilmen'i burada eleştimektense NtvSpor yönetimine e-posta göndermeyi denesinler. Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe ile olan bağı belliyken kendiliğinden bunu değiştirmesi beklenemez. Bunun yerine onun işverenine, üst yöneticisine şikayetler yapılsın. Onlar da uygun görürse, uyarırlar. Rıdvan Dilmen yorumlarında denge sağlamaya çalışır bir nebze de olsa, siz de daha fazla rahatsız olmazsınız.

Rıdvan Dilmen genel olarak sıcak, samimi bir kişiliğe sahip olduğu için maç yorumlarken kendini heyecana kaptırıyor. Bu durum beni rahatsız etmese de, bir noktadan sonra rahatsızlık yaratacaktır normal olarak.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Bir fenerbahçeli olarak beğenmiyorum kendisini yorumlarında genelde fenerbahceyi yorumluyor ama bunun için değil maçlarda spikerin yanında oturdugu zaman kendini kaybediyor yani yorumcu değil spiker sanki.
    ayrıca hemen hemen hepimiz onurun yan toplarda sorun yaşayabileceğini yada ilk yarı takımın o diziliş ve oyuncu yapısı ile hücum yapmakta zorlanacagını bilecek kadar biliyo futbolu yani futbol piyasasını tv'de yansıtan insanlar rıdvan dilmen kadar futbolu bilmiyo olabilir ama bir çoğumuz biliyoruz.Biraz daha sakin yorum yapmalı aşağıya atarsa tehlikeli olur demeli bazen ama sürekli talimat verir gibi hadi şunu yap bunu yap falan pek sempatik bakmadığım bi yorum şekli yoksa %100 futbol performansı yada genel futbol bilgisi sağlam bir futbol adamıdır Rıdvan hoca
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe taraftar forumlarında da Rıdvan Dilmen'i eleştiren birçok kişi var. Örneğin; birçok kişi Fenerbahçeli kimliğinden dolayı objektif olmaya çalışıp Fenerbahçe'ye fazla salladığını düşünüyor. Burda da mesela bazı arkadaşlar Fenerbahçeli diye bizim takımlarımıza sallıyor diye şikayetçi. Herkes birşeylerden şikayetçi yani. :}

Açıkçası Rıdvan Dilmen sadece diğer takımları anlatırken Fenerbahçe örneğine dalmıyor. Fenerbahçe'yi anlatırken de diğer takımlara dalıyor. Yani sık sık kıyaslayarak birşeyleri açıklamaya çalışıyor. Sonuçta bu onun tarzı ve yapımcılar da memnun ki durumdan iyi bir parayla Rıdvan Dilmen'i orada çalıştırıyor.

Maç esnası yorumlarına gelecek olursak; ben yorumculara fazla takılan biri değilimdir. Spikerler daha önemli diye düşünüyorum. Spiker iyise yorumcu kim olursa olsun pek farketmiyor benim için.

Geçen sezon diğer kanallar özet görüntülerini programlara yetiştirebildiklerinden %100 Futbol'da görüntülü analiz kısmı vardı ve en çok programın o kısmını beğenirdim ancak bu sezon Ligtv görüntüleri 2-3 günden önce vermediği için o kısmı maalesef yapamıyorlar.

Şansal Büyüka'nın Rıdvan Dilmen röportajı efsanedir. O röportajı Fenerbahçeli her futbolcuya izletmek lazım.

http://www.youtube.com/watch?v=XiRS_P_iTeQ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

türkiye'deki taraflı yorumcular güruhunun sadece bir üyesi...

son zamanlarda biraz insafa geldi ama...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazen Rıdvan Dilmen'i dinlerken yahu yer, Fenerbahçelisin, bu kadar eleştirme dediğim oluyor. Algıda seçicilik, siz öyle şartlanmışsınız ve Galatasaray'ı kötülüyor diye düşünüyorsunuz ama Rıdvan Fenerbahçe'ye de çok sallıyor. Söylemene ne gerek vardı bu eleştirileri dediğim çok anlar olmuştur. Kıyaslama yapması ise Kaptan'ın dediği gibi, onun tarzı. Fenerbahçe ile konuşurken de başka takımlar, oyunculardan bahsediyor.

Fenerbahçeli olması, elbette Fenerbahçe ile alakalı konuşacak çok malzemesi olması demek. En iyi akadaşlarından Aykut Kocaman için bile, şunu yanlış yapmıştır diyerek eleştirebiliyor. Zico'ya avrupadan elendiğimizde söyledikleri, Aragones hakkında dedikleri, sürekli o dönemdeki olumsuz konuşmaları, Fenerbahçe'yi de sürekli koruyup diğer takımları kötülyor yorumu yapmamı engelliyor benim.

Yorumculuğundan öte çok büyük futbolcu. Genç futbolculara örnek olabilecek bir futbolculuk yaşamı var. Bana 1 ay oynamayacaksın derlerdi 2 hafta sonra oynama başlardım diyor, bunun nasıl zararlar verdiğini genç oyuncular iyi görmeli.

Yorumculuğuyla alakalı mesajlardan önce bir mesaj yazmıştım, devreyi 3-0 geride kapattığımız ve maç sonu 4-3 kazandığımız Galatasaray maçı var. O maçta golleri atan Hasan olsa da, 3-0'dan maçı çeviren oyuncu kesinlikle Rıdvan'dır. Eğer bulabilirseniz o maçın özetini mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ı yada başka bir takımı kötülüyor demedim, yada bir takımı sürekli överken bir takımı yeriyor da demedim. Yaptığı program bütün takımlar için sonuçta, her takımı kendisi yorumlamak durumunda çünkü programdaki tek yorumcu.

Benim yaptığım eleştrinin Rıdvan'ın Fenerbahçeli olması ile alakası yok. Kıyaslama yapılabilir, ama bunun dozajının iyi ayarlanması lazım. Ayrıca geçmişe dönüp bir bakın, Rıdvan'ın geçen senenin başlarında yaptığı yorumlarla aynı senenin sonuna doğru yaptığı yorumların uzaktan yakından alakası yok. Algıları kapalı biri varsa, bilgi ve ilgi eksikliği olan Rıdvan Dilmen'in ta kendisidir. Eksiklikleri de yaptığı yorumlarda apaçık ortada bana göre.

Ntv ve ntvspor'a gereken şikayetler aylar önce iletildi zaten, ancak herhangi bir değişiklik yok henüz. Biraz empati yapmaya çalışırsanız anlamanız daha kolay olacaktır.

Uzun lafın kısası, ben Fenerbahçe bölümünün kapatılmasının ardından Galatasaray yada bir başka takımın bölümüne geçildiğinde, X takımın Y pozisyonunda sorun var, eksik var ama bakıyoruz Fenerbahçe'de öyle mi diyerek alakasız bir yorum yapan yorumcuyu izlerken hadi oradan cümlesini kurmaktan başka birşey yapamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Serkan abi gibi şunu söyleyebilirim Rıdvan bazen Fenerbahçe'yi yorumlarken objektif olacağım diye neler saçmalıyor diyorum.Arda hayranı olması vs. Galatasaray taraftarındaki bu durum aslında medyanın genel durumundan kaynaklanıyor.Fenerbahçe'ye laf atmayanın bir yere gelemediği bir camiada insanlarda bu tip bir beklenti oluşuyor.Olmayınca kötü yorumcu oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte o unutulmaz maçta gollerin arkasındaki adam, maçın dönmesinde en büyük emek harcayanlardan biri Şeytan Rıdvan'ın asistleri;

http://video.google.com/videoplay?do...5473252543614#
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşte o unutulmaz maçta gollerin arkasındaki adam, maçın dönmesinde en büyük emek harcayanlardan biri Şeytan Rıdvan'ın asistleri;

http://video.google.com/videoplay?do...5473252543614#
    Vay anan baban kemüüne. 4 asist Rıdvan'dan. Büyük adamsın be.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Vay anan baban kemüüne. 4 asist Rıdvan'dan. Büyük adamsın be.
    Rıdvan Dilmen'in oyndaığı futbol anlatılmaz, izleyip görmek lazım. Ne yazık ki medya anlamında sıkıntı olan dönemde oynayan bu tarz yetenekli, büyük oyuncuların maçlarını bulmak, izlemek oldukça zor. Bazen TRT'de denk geliyorum çok mutlu oluyorum açıkçası.

Rıdvan Dilmen'in oynadığı dönemin şartlarıyla günümüzün şartları çok farklı olduğu için karşılaştırma yapmak ya da şimdi oynasaydı Real Madrid, Barcelona'da oynardı gibi absürd yorumlar anlamsız olur. Ancak şimdi, belki çok farklı yapıları olabilir ama Messi'yi izlerken, Rıdvan Dilmen gelir benim aklıma çoğunlukla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Rıdvan Dilmen'in oyndaığı futbol anlatılmaz, izleyip görmek lazım. Ne yazık ki medya anlamında sıkıntı olan dönemde oynayan bu tarz yetenekli, büyük oyuncuların maçlarını bulmak, izlemek oldukça zor. Bazen TRT'de denk geliyorum çok mutlu oluyorum açıkçası.

Rıdvan Dilmen'in oynadığı dönemin şartlarıyla günümüzün şartları çok farklı olduğu için karşılaştırma yapmak ya da şimdi oynasaydı Real Madrid, Barcelona'da oynardı gibi absürd yorumlar anlamsız olur. Ancak şimdi, belki çok farklı yapıları olabilir ama Messi'yi izlerken, Rıdvan Dilmen gelir benim aklıma çoğunlukla.
    Ah be ne kadar üzüzlüyorum bir bilsen. Böyle günümüdeki imkanlar olsa bütün maçlarını izlerim. Adam çok başka birşey ya. Geçenlerde canlı bir maçını izledim o pasları, çalımları falan her insanın harcı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ah be ne kadar üzüzlüyorum bir bilsen. Böyle günümüdeki imkanlar olsa bütün maçlarını izlerim. Adam çok başka birşey ya. Geçenlerde canlı bir maçını izledim o pasları, çalımları falan her insanın harcı değil.
    Canlı bir maçını derken banttan bir maçı mı kastettin ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de Rıdvan Dilmen üzerine yapılan taraflı,Fener'i kolluyor" yorumlarını daha önce de duyuyordum. Bu sebeple programını incelerken gerçekten böyle birşey var mı diye gayet dikkatlice izliyorum sözlerini.Herhangi bir taraflılık sezemedim.Hatta tam tersi Fenerbahçe aleyhine daha çok konuşuyor birçok kez. Onu taraf tutmakla suçlayanlar, önce önyargılarını yıkıp , objektif gözle izlemeliler bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

rıdvan dilmen'in yabancı futbolcu karşılığı bence şimdiki robben.

sakatlık desen aynı, efendilik desen aynı, hız desen aynı, futbol zekası desen aynı...

eh, robben saçlardan kaybediyor biraz. rıdvan'ın da uzun şutları robben kadar iyi değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dünya Kupası programlarından bir tanesinde Gareth Barry'e hımbıl diyerek beni dumura uğratan yorumcu.

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri