Fazla beklentim yok ama yine de iyi kötü ciddi bir kariyere sahip bence.Biraz izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur.
"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.
Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...
Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....
Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...
Şu dost gerçekleri söyleyeceğine kale dibinde gol atmayı öğrense daha iyi olur bence.
Tekrar diyorum izlemeden yorum yapmak yanlış.
So what?
Saike
Bu R.C. Tello kiyaslamasi cok komik olmus gülmekten 5 dakikadir kendime gelemedim.
Arkadaş Beşiktaş ile ilgili her konuda böyle yorumlar yaparak performansını korumaya devam ediyor onu demiş starfreedom.
So what?
Saike
Tum isimli futbolcu izlemiş biliyor ve söylemiş.Yani futbolunu beğenmemiş.Biz izlemedik ama o izlemiş ve kötü diyor..
Olay bu..
Arkadaşlar kişisel tartışmaya girmek yasak bunu unutmayalım.
So what?
Saike
Konu disi mesaj atamazsiniz,Kisisel tartismaya giremezsiniz.
Hangi takimdan ne oyuncular geldi ama hicbiri faydali olmadi,Bilinmedik takimdan gelipte muhtesem performans cizenler oldu bkz: Ribery.Basin yine is basinda daha futbolcunun nasil oynadigindan haberdar degiliz abartmislar yine.Oynasin hele bir o zaman herkesin kafasinda belirli bir noktada yer alir zaten.
Iyi oynasin goze batsin yigidin hakkini iste o zaman verelim.
Song Türkiye'nin tartismasiz en iyi 3 defansindan birisi. Diatta'yi onunla kiyaslamaniz gercekten cok komik hatta bazilariniz Diatta'yi neredeyse Song'dan daha iyi yapacak![]()
BilemedinLugano,Song ve Toraman'dir.. Bunlari bir siralamaya koymuyorum cünkü hepsinin ayni seviyede oldugunu düsünüyorum hirsli ve istekli oyuncular ruhuyla oynuyorlar.
Ben oyuncu hakkinda olumsuz bir yorum yapmadim iyi oyuncuda olabilir kötüde fakat Song kalitesinde olduguna inanmiyorum, adam daha yeni geldi 10 15 mac oynasin Gokhan yada Ibrahim'den birisini kessin ondan sonra Song'la ayni kefeye koyarsin.İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...
Ya birincisi Tum'un bu sözleri söylediği meçhul...
İkincisi ben Song ayarında bir futbolcu diyorum,hatta stil olarakta çok benziyolar,göreceksiniz...
Daha adam maça çıkmadan kimisi övüyor, kimisi yerin dibine sokuyor. Siz buralarda boşuna tartışıp kendinizi yormayın diye konuyu kilitliyorumOYuncu maça çıktıktan sonra performansına göre yorum yaparsınız...