Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Song ile o adamın uzaktan yakından alakası yok, Lyon hocası iyi adamı neden oynatmasın? Milli taımda kaç maç yapmış ayrıca??
    Ondan iyi oyuncuları vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım.Rodrigo Tello ile R.Carlos'un kariyerlerine bakın.Sonrada şu ana kadar oynanan maçlardaki performanslarına...
    Sen de abarttın ama Hayır, adam çok iyi olsaymış, Song'tan daha iyi olsaymış Lyon'da en az 50 maç oynardı. Ve milli takımda da iyi bir kariyeri olurdu.. Haksız mıyım???

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Fazla beklentim yok ama yine de iyi kötü ciddi bir kariyere sahip bence.Biraz izledikten sonra yorum yapmak daha doğru olur.

omer-faruk-14 Misafir

"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    "Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.

Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...

Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....

Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...

omer-faruk-14 Misafir

Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...

Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....

Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Diatta zaten vasat belkide vasatın altında bir oyuncu doğru söylemiş
    Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
    Ben burdan başka ne çıkarabilirim ki?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şu dost gerçekleri söyleyeceğine kale dibinde gol atmayı öğrense daha iyi olur bence.

Tekrar diyorum izlemeden yorum yapmak yanlış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu R.C. Tello kiyaslamasi cok komik olmus gülmekten 5 dakikadir kendime gelemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaş Beşiktaş ile ilgili her konuda böyle yorumlar yaparak performansını korumaya devam ediyor onu demiş starfreedom.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tum isimli futbolcu izlemiş biliyor ve söylemiş.Yani futbolunu beğenmemiş.Biz izlemedik ama o izlemiş ve kötü diyor..

Olay bu..

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Tum isimli futbolcu izlemiş biliyor ve söylemiş.Yani futbolunu beğenmemiş.Biz izlemedik ama o izlemiş ve kötü diyor..

Olay bu..
    Ben de bunu diyorum. Adam beğenmemiş ama bazıları Song'la bir tutuyorlar. Artıı, Kariyere bakarak Diatta'yı öne geçirmeye çalışıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar kişisel tartışmaya girmek yasak bunu unutmayalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Konu disi mesaj atamazsiniz,Kisisel tartismaya giremezsiniz.

Hangi takimdan ne oyuncular geldi ama hicbiri faydali olmadi,Bilinmedik takimdan gelipte muhtesem performans cizenler oldu bkz: Ribery.Basin yine is basinda daha futbolcunun nasil oynadigindan haberdar degiliz abartmislar yine.Oynasin hele bir o zaman herkesin kafasinda belirli bir noktada yer alir zaten.

Iyi oynasin goze batsin yigidin hakkini iste o zaman verelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Song Türkiye'nin tartismasiz en iyi 3 defansindan birisi. Diatta'yi onunla kiyaslamaniz gercekten cok komik hatta bazilariniz Diatta'yi neredeyse Song'dan daha iyi yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Song Türkiye'nin tartismasiz en iyi 3 defansindan birisi. Diatta'yi onunla kiyaslamaniz gercekten cok komik hatta bazilariniz Diatta'yi neredeyse Song'dan daha iyi yapacak
    Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...

Diğer ikisinin, Lugano ve Edu olmadığından şüphen mi var yoksa?

Neyse, Diatta'yı hiç izlemedim, bu forumda yorum yazanların çoğuda izlemedi! O yüzden boşuna tartışmaya gerek yok!

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Öbür ikiside Edu ile Lugano'dur sana kalırsa.
    Bilemedin Lugano,Song ve Toraman'dir.. Bunlari bir siralamaya koymuyorum cünkü hepsinin ayni seviyede oldugunu düsünüyorum hirsli ve istekli oyuncular ruhuyla oynuyorlar.
    İzlemedim dediğiniz bi oyuncu hakkında nasıl yorum yapıyosunuz anlamıyorum.Evet Song kalitesinde bir topçu.Bunu iddaa ediyorum.Hep beraber izleyelim...
    Ben oyuncu hakkinda olumsuz bir yorum yapmadim iyi oyuncuda olabilir kötüde fakat Song kalitesinde olduguna inanmiyorum, adam daha yeni geldi 10 15 mac oynasin Gokhan yada Ibrahim'den birisini kessin ondan sonra Song'la ayni kefeye koyarsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Belki Song'tan daha iyi bir performans sergileyecek.Bunun olmayacağını kim garanti edebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ya birincisi Tum'un bu sözleri söylediği meçhul...

İkincisi ben Song ayarında bir futbolcu diyorum,hatta stil olarakta çok benziyolar,göreceksiniz...

Daha adam maça çıkmadan kimisi övüyor, kimisi yerin dibine sokuyor. Siz buralarda boşuna tartışıp kendinizi yormayın diye konuyu kilitliyorum OYuncu maça çıktıktan sonra performansına göre yorum yaparsınız...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri