1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Dost Acı Söyler!!!(Diyeceğim İnanmıyacaksınız:-)

Hybrid View

omer-faruk-14 Misafir

"Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    "Fransa'nın üst düzey takımlarında" ve "Arkadaşlar futbolcuyu sırf kariyerine bakarak değerlendirmemek lazım." Sözleri birbirine uyuşmuyor.

Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...

Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....

Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...

omer-faruk-14 Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Anlamak istediğin gibi okuyosun.Sana diyorumki vasatın altında oyuncu dediler;bende vasatın altında bi oyuncu Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Lyon,Rennes) nasıl forma giyer,dedim...

Sırf kariyerine bakarak değerlendirmeyin cevabım çok farklı.Nedeni ise şu, x futbolcu x takımlarda oynamış,x futbolcu x takımlarda,o yüzden x futbolcu daha iyidir kıyaslamasına karşın verilmiş bir cevap....

Şimdi objektif olarak oku,farkı anlayabilecekmisin...
    Quote Originally Posted by anilton View Post

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Diatta zaten vasat belkide vasatın altında bir oyuncu doğru söylemiş
    Fransa'nın üst düzey takımlarında(Marsilya,Rennes,Lyon,St.Ettienne)oyna mış ve hala Senegal milli takımında oynayan bir oyuncu için bu yorum gayri ciddi bir yorum...
    Ben burdan başka ne çıkarabilirim ki?

Mesaj Yetkileri