ciktiktan bi ay sonra 2-3 liraya alirim
ciktiktan bi ay sonra 2-3 liraya alirim
Eskiden Korsan Kullanırdım Ama Simdi Emegi İyi Anladıgım İcin Orjinal Alacam Türkiye'de Bi Oyun 70-80 Ytl Arası Satılırsa Alan Sayısı 100'ü Gecmez Bence Cünkü Oyunu Oynayanların Geneli Ögrenci Onun İcin 20-30 Arası Bi Fiyat Kimsenin Ekonomisini Sarsmaz Ve Herkez Gönül Rahatlıgı İle Oyunu Alıp Oynar Ama Rakamlar Umdugumuz Gibi Cıkmazsa Türkiye'de Korsanın Önüne Gecilmez!!!...Fiyatlar Uygun Olmadıgı Sürece Türkiye'de Ne Bi Oyunun Orjinali Nede Bir Müzik Cdsinin Orjinali Satılır!Sarkıcılar Korsana Hayır Diyolar 10 Ytl Ye Cd Satıyorlar Mademki Korsan Satılmasını İstemiyorsunuz O Zaman Ucuzlatın!Benim görüslerim Bunlar Katılanda Olur Katılmayanda Katılanada Katılmayanada Saygım Sonsuz![]()
Fiyat olarak 30-40 YTL iyi olurdu, ama Finlandiyada maalesef fiyat yaklasik 60 euro
sezer92 yekatılıyorum bu oyunu oynuyan çoğu kişi öğrenci bu yüzden biraz pahalı oluyor 20-30-40 ytl civarı olursa çok iyi olur ...
Arkadaşlar sizin söylediğiniz fiyatlarda yüksek. Bir memur maaşıyla geçinenler bir oyuna 30-40 ytl veremezler, bence 10 ytl ile 20 ytl arasında olmalı. Emeğe Saygı diyoruzda 10 ytl'den 2, 3 milyon satan oyunun cirosu düşük mü olur sizce?
En iyi fiyat 25-30 ama buraya orjinal oyun gelmiyo o yüzden internetten indiriyorum
suan bendeki orjinal bedava fm 2007
benim için inşallah 2008 de bedava olur
bence 20 ytl olsun ama galiba bize sattırmıcaklar bu oyunu :d
sahtesi 5-6 milyon olur gerçeği 95 -90 civarı bence
fm 2008 ne fiyata olursa olsun orjinal almayacağım çünkü demo da beklediğim gibi olmadığını gördüm oyunun
En fazla 40-50 ytl olması lazımki herkes alsın korsana gitmeisn paraa.
30-40 ytl gibi olsa çok iyi olurdu.. üstü bizi aşar
20-30 ytl civarı bişi olsa orjinal alırım.
So what?
Saike
60 - 70 ytl bi oyuna vermicek kadar aklım yerinde. Deli de değilim neden veriyim ki 70 ytl bi oyuna.
Bu arada yanlış anlamayın durumu olanlar verebilir 70 ytl. hani size deli demiş değilim. yanlış anlamayın.
Günümüzde 70 ytl büyük bi miktar. Bu paraya çalışanlar var. Ben gidipte o parayı bi oyuna veremem. 2 ytl ye alırım paşa paşa oynarım.
bende en fazla 50 ytl verebilirim
5 Ytl bile fazla gelir![]()
Durumu olan alır olmayan almaz..Ancak korsan içerik paylaşımı sitemizde yasaktır.. Biz orjinal alınmasını tavsiye ediyoruz sorunsuz bir oyun için..Alan arkadaşlara sorun, son derece memnundur..
Ben şu verilen siteye pek güvenemedim, oyun 17 € olacak değil...
İlk çıkışta 100 ytl olur diye tahmin ediyorum.
1 ay sonra falan da 80 ytl'ye falan düşer büyük ihtimalle.
KORSAN ALMA ALDIRMA !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende orjinal almayı düşünüyorum. Ama fiyata göre bir 60-70 Ytl olursa alıcam sanırım.
İddaa sağolsun oyunun parası çıktıI love u Kayserispor
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Ne sacma konu
1 ytl olmasini isterdim
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
normalde 70-80 civarı çıkıyor...
ama 30-40 olsa süper olurdu...
valla gonul ister beles olsun![]()
İddaa dan bi çarşamba günü vurgunu yaparsak İnşallah hemen alacam
50-60 bişey çıakrsakda yeter gerçi![]()
kizilay bi yardim yapsada biz fm hastalarina orjinal cd dagitsahepımız ıyılesırız
![]()
Hepimiz bu sitede bir şekilde FM için varız. Bu sitede kim FM'nin orijinali kendi bütçesine uygun olup da almaz ki. Alamazsın o ayrı mesele. Fakat burada korsanı dile getirmemek lazım sonuçta burası FM için yazılmış bir site. Ve burada da bir emek var. Sırf bu emeğe saygı için yapmayalım bunu.
Emeğe saygı...