Oyunun türkiye satış fiyatı size göre kaç ytl olmalı?
Oyunun türkiye satış fiyatı size göre kaç ytl olmalı?
1 ytlşaka şaka
100 ytl cok mu az soyledım yoksa cok mu?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
25 YTL yeterli olur aslında ama vergiler izin vermez...
aslında kitaplarda filan avrupadan getirtince toplu alımlarda düşük gelir seviyeli bir asya ülkesi gibi gösterip ucuza getirtiliyo acaba bu şekilde oyunu ucuza getirtenbilir misiniz?
ben fm 2007 yi ingiltereden almıstım amazon.com da 16 pound 42 ytlye mal olmustu ingiltere içi kargo ucretsizdi 15 poundun uzeri alış verişlerde....kutulu ve içinden kullanma klavuzu filan da çıkmıstı hatta.
türkiyeye gelirse 20-30 ytl arası fiyatlar bence makul değerlerdir....... ayrıca türkiyede orjinal alan sayısı ne kadar artarsa ona göre yakın gelecekte oyunda türkç.e dil seçöeneği bile gorebiliriz belki.....
Ne kadar olması gerekiyorsa o kadar olsun![]()
Arkadaşlar adamlar uğraşıyor.Emeklerinin karşılığını alması lazım.85 YTL
Orjinalini almazsak2.5 YTL
![]()
İnsan korsan cd alında üzülüor o kadar emek harcanıor ama kardeşim Türkiye'de öğrenci bi adamında 85-100 ytl arası bi oyuna wermesi zor bence belki 25 ytl falan olursa korsanın önüne geçilebilir.gönül isterki herkes orjinal alsın
galiba 70-80ytl civarı olucak gerçekte...
Aslında 25-30 YTL olsa ben alırdım...
kim orjinal cd alırki en iyisi korsan..
Yırtsam, yırtsam 30 verebilirim.![]()
60ytl çok uygun bence ama kaç olursa olsun orjinali almaya çalışcam herkesde orjinal almaya çalışır umarım.. emeğe saygı lafta olmuyo sade saygılar..
Bence en fazla 50 YTL olması lazım. Yoksa yine herkes korsana yönelir...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence en fazla 50 YTL olması lazım. Yoksa yine herkes korsana yönelir...
İki kere oldu kusura bakmayın. Belkide Allah'ın işi. 50+50=100 YTL. Yok aman aman![]()
Ben burdan ön sipariş verdim fiyat uygun gibi.
http://www.blahdvd.com/Blah/Games_Pr...7-ba8b707503f3
Bu sayfaya göre 30-40 liraya bulunuyor sayfa başında bir arkadaş ingiltereden 42 ytl ye aldığını başka bir arkadaşta finlandıyada 60 eruo olduğundan bahsediyor alıcıya göre fiyat biçilmiş herhalde
Bence en mantıklısı her ülkenin kişi başına düşen gelirine göre oyunu satmak olur bende oyunun orjinalini almak isterim elbet ama babam ayda 5-10 milyar para kazanmıyor kazansaydı yemin ediyorum alırdım ama avrupadaki gençlerin babası kazanıyordur
ben ailemden farklı bir şehirde okuyan bir öğrenciyim babamın aylık gelirinin 1000- 1500 ytl olduğunu düşünürsek banada ayda ortalama 600 ytl gönderdiğini hesaba katarsak benim babama "baba be yeni oyun çıktı fm 2008 bana 80 ytl versene oyun alayım demem" güzel bir davranış olmaz
çünkü benim ülkemde ne üniverste okuduğum için bana okul hayatım boyunca ayda 1000 ytl karşılıksız burs veren bir devlet var nede 18 yaşımı doldurmuş olduğum ve çalışmadığım için bana ayda 600 ytl işsizlik parası veren devlet var hani ailem hiç para kazanmasa ve bana bu paralar gelse ben gene oyuna verdiğim değer yüksek olduğu için o oyun 200 ytl olsa bile alırdım
ben sigames yerinde olsam kişi başına düşen gelire göre satardım türkiyede 10 ytl olsa hepimiz alırdık hatta 20 ytl olsa bile alırdık ancak ondan fazla bir miktar olsa ve ben almak istesem aileme karşı bir ayıp olduğunu düşünür ve vazgeçerim
KORSAN BANA GÖRE HIRSIZLIK SAYILMAZ SADECE FAZLA BİR EMEĞİ OLMADAN PİYASAYA ÇIKARILAN ÜRÜNLERDEN MİLYON DOLARLAR KAZANMAYI ENGELLER
10 MİLYON DOLAR DEĞİLDE 1 MİLYON DOLAR KAZANIRSIN
HAYATTA ALLAH VERGİSİ GIRTLAĞINDAN BAŞKA KAZANIMI OLMAYAN HERİFİN BİRİDE ÇIKAR DERKİ EKMEĞİMİZİ ÇALIYORLAR BU HIRSIZLIKTIR BİZİM YUFKA YÜREKLİ HALKIMIZDA İNANIR YAZIK DER HALBUKİ O İŞ HİÇ ÖYLE DEĞİLDİR FİLMLERDEKİ AKTÖRLER VEYA MÜZİK CD LERİNDEKİ BAZI ŞARKICILAR TOPU TOPU BİR GÜNLÜK BİR EMEK İÇİN MİLYON DOLARLAR KAZANIRLAR KORSAN ÇIKTIKTAN SONRA GELİRLERİ % DE 90 DENECEK KADAR DÜŞMÜŞTÜR AMA BU ORANI DUYANLAR ÜZÜLMESİN 1 MİLYON DOLAR KAZANACAKKEN 100 BİN DOLAR KAZANIRLAR SENDE SANARSINKİ HIRSIZLIK YAPIYORUM
MERAK ETME BU DÜZENİ VE HIRSIZLIĞI BAŞKALARI YAPIYOR
KORSAN İSE BUNU DENGELEMEDE İŞE YARIYOR ŞİMDİ CAHİL BİR ARKADAŞA SORMAK GEREK BÜTÜN GÜN İNŞAATTA ÇALIŞIRKEN ALDIĞIN YEVMİYE Mİ FAZLAYDI YOKSA ŞİMDİ 1 DK ŞARKI SÖYLERKEN ALACAĞIN PARAMI
DİYECEKSİNİZKİ AMA İNŞATLARDA ÇALIŞANLAR EĞİTİMLİ İNSANLAR DEĞİL VE CAHİLLER O İŞTEN BAŞKA İŞ BİLMİYORLAR
O ADAM ŞİMDİDE HİÇ BİR İŞ BİLMİYOR AMA UÇAĞI VAR
KEZA SADECE FİZİĞİ GÜZEL OLAN AMA HİÇ BİR OYUNCULUK YETENEĞİ OLMAYAN YÖNETMENLERLE ARASI İYİ OLAN GENÇ GÜZEL OYUNCULARDA ÖYLE VE TABİ BAYAN ŞARKICILARIMIZ DA
ONUN İÇİN KORSAN YARARLI BİRŞEYDİR (EN AZINDAN BİZİM DENGESİZ ÜLKEMİZ İÇİN)
BİR ÜLKEDE HERKEZ HIRSIZLIK YAPIYORSA BEN "ABİ BE FİŞ ALMASAM 25 YTL OLURMU DİYORSAM" (ABİ 5YTL BANA GİRMESİN DEVLETE GİRSİN DİYORSAM)
BEN BU TOPRAĞI ALMAK İÇİN KAN DÖKÜLEN YERLERE TÜKÜRÜYORSAM
ÜLKENİN DENİZİNDE OYNAYAN OĞLUMA "GELME BURAYA YAP ORAYA ÇİŞİNİ BE OĞLUM" DİYORSAM
KORSANLARIN YAPTIKLARI ZATEN ÜLKENİN EN BÜYÜK HIRSIZLARINDAN ÇALMAK OLUR HATTA ROBİN HOOD LUK BİLE SAYILABİLİR KENDİLERİ KAZANDIKLARI GİBİ HALKA DA HİZMET EDİYORLAR
ÜLKEDE BU KADAR ÇOK HIRSIZ OLUNCA BİR HIRSIZIN DİĞERİNİN MALINI ÇALMASI MUHAF KABUL EDİLEBİLİYOR
HATTA DENEGELERİ KORUMAK İÇİN GEREKLİ BİLE OLUYOR
HA BU ARADA BEN KORSAN SATICI DEĞİLİM![]()
Fikirlerim burada
Ne Kadar Olursa Olsun Fm Ye VerdİĞİm Para Helal Olsun !!!!!!!!!!1
Arkadaşlar Türkiye Şartlarında bi oyunun 75-80 YTL olması sizce normal mi. Bunu göz önünde bulundurmalılar. Taş çatlasa 35-40 YTL'yi geçmemeli. Ama adam emeğimin karşılığını alıcam 80 YTL'den satarım derse o zaman korsanında önüne geçemez. 35-40 YTL DİYORUM:Eğer böyle olursa alırım. inş..
Aslında orjinal alınması için bir sebep yok çünkü online filan oynayabiliyoprsun korsan ile ama kabını içnideki rehberi düşündüğümüzde 30 40 civarı olsa alırdım
Beleş en iyisi ha korsanı 1 ytl ye alıyom bennapalım ekonomik durum 20 felan olsa alırdık ama ...
Beleş olmasını isterdim..Şaka şaka 20-30 YTL en uygunu bence herkes alabilir..
valla bizim cd cide korsan dvd 5 ytl![]()
Anlaşıldı.50YTL iyimi arkadaşlar.Aranızı bulayım dedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazdıktan sonra baktım da accık çok geldi yawww.
ii bi fiyat olsada ilk orjin fm'i alsak...
arkadaşlar mantığınız yanlış. siz korsan aldığınız için adamlar az satıyo. az olunca da pahalı oluyor. orjinal satışları patlasa zaten otomatik fiyat indirimi yaparlar
50-60 civarı bişi bekliyorum öyle olursa iyi olur