İyide ömer kardes senin hesaplamana göre marsilya gelen gecene yeniliyor marsilya bu grubta 4 puan alır![]()
İyide ömer kardes senin hesaplamana göre marsilya gelen gecene yeniliyor marsilya bu grubta 4 puan alır![]()
Burası Kahve veya Sokak mı ? Yazdıgınız şeylere biraz dikkat edin Lütfen.Yorum yaptıgınız takım bir Türk takımı bunuda göz önünde bulundurarak yorumunuzu yapın.
Konu kaldığı yerden devam etsin , Kişisel tartışmalara girmemeye özen gösterelim Lütfen.
Porto, 2. torbadaki en kolay 2 takimdan biriydi. Benfica ile birlikte. Hani tek basina kolay bir takim degil elbette, ancak 8 icindeki en kolay takim geldi. 3ten ise orta karar bir Marseille geldi. Steaua, Celtic falan gelse daha mutlu olurdum elbette.
1. torbadan gelecek takimlar arasinda ise Arsenal veya Liverpool boyle yenilmez bir goruntu cizmiyorlardi gozumde, L'pool geldi. Eger 5. veya 6. maci L'pool ile oynayacak olsaydik isimiz cok kolay olurdu, yedeklerle cikardi L'pool ama olmadi. 3. ve 4. maclar L'pool ile. Umarim bir surpriz yapariz.
Ben Besiktas'in Milan'a gelmesini isterdim. Zira Milan - Besiktas kolkola cikabilirdi. Benfica ve Celtic bizle hemen hemen denk takimlar + Milan son 2 maca yedeklerle cikar, yedeklerin durumu da malum
Neyse. 1.'lik disinda her sirayi alma sansimiz var, ve bu ihtimaller birbirine cok yakin.
Bir de son maci L'pool ile yapmamamiz disinda beni umutsuzluga surukleyen birsey var ki o da su :
30 Eylul 2007 | Galatasaray - BESIKTAS
3 Ekim 2007 | BESIKTAS - Porto
21 Ekim 2007 | Trabzonspor - BESIKTAS
24 Ekim 2007 | BESIKTAS - Liverpool
3 Kasim 2007 | Fenerbahce - BESIKTAS
6 Kasim 2007 | Liverpool - BESIKTAS
Kişisel tartışmaya girerseniz ceza sistemini kullanırım. Dikkat lütfen.
ilk mac biz marsilyadan puan alir liverpool da deplasman portoyu yenerse 3.luk garanti olur tek bisi kotu son hafta liverpool marsilya deplasmaninda yedeklerle cikma ihtimali var
Şans yanımızda olursa çıkabiliriz gruptan![]()
Şans ve iyi oyun.Bu ikisi bizim gruptan çıkmamızda etkili olacak.Zaten benim takımımızdan çok büyük bir beklentim yok.Ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar yeter.
So what?
Saike
Mantıklı olan da budur.. Beklentileri çok yüksek tutmakta yanlış, takımlarımızı yerden yere vurmakta.. Ertuğrul Sağlam'ın elinde sihirli bir değnek yok, olumlu yönde adımlar attığı bir gerçek ama Avrupa'da başarının gelmesi için istikrar çok önemli.. Hedef gruptan çıkmak olmalı ama 3. lük olursa da kimse burun kıvırmamalı..
Marsilya iyi takım değil ama Fransız takımlarına karşı hiçbirşey söylenmez.Geçen sene rahat 6 puan alabiliriz dediğimiz takımdan 1 puan almıştık biz..
Beşiktaşa başarılar.
Zor bir gruba düştüler.
Konu dışı mesajlar ve alıntıları temizlenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Liverpool Türkiye'de 3 maçta 1 beraberlik alabilmiş en iyi bu bir avantaj olabilir tabii 2005 de kazandık deyip gaza gelirlerse bilemem pek ama Ben Bjk'dan İstanbul'da ki Liverpool maçında en azından beraberlik bekliyorum.
Besıktaslılar bizim gibi hesaplar yapıyor bizde bordeaux için aynılarını söylüyorduk insallah iyi puanlar toplarsınız..
4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....
En kısa zamanda puanları toplamalıyız....
Beşiktaşın en büyük şansızlığı Liverpool ile maçlarını 3. ve 4. maç olması ..geçen sene gsye olduğu gibi liverpool gruptan çıkmayı garantilemiş olsa bjk 3 puan alabilirdi ama liverpool bjk 2 maçını kazanıp gruptan çıkmayı garantilicek ee buda diğer takımlara yarayacak
Beşiktaş şanslı olabilirse en fazla 6-7 puan toplar, o da şans yanında olursa fakat olmazsa 2-3 puan belki...
Liverpool ayni Liverpool (Tek fark Torres)
PSV yerine Porto....(Notrlesirler)
Bordo yerine Marsilya (Bunlar da notrlessin)
Gecen sene Galatasaray bu kurayi cektiginde (bu forumda degildim ama) her ortamda 4. olacagimizi,3.luk sansimizin cok az oldugunu soylemistim...Cunku hicbir sey gorundugu kadar basit degil, hele ki CL de...Hicbir takim hafife alinmaz, her turlu supriz oyunun dogasi geregi olabilir...Bu sefer gecen senekinden farkli olursa hem futbolumuz adina hem de Besiktas adina buyuk bir kazanc olur...Bu sene de fazla umutlu olmasam da suprizler bekliyorum...
bence beşiktaş bu grupta 3. olur 2. lik te çok çok zor değil
Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada![]()
En büyük sorunumuz takımın Avrupa tecrübesinin az olması.
So what?
Saike