Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 220 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi | Grup A

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyide ömer kardes senin hesaplamana göre marsilya gelen gecene yeniliyor marsilya bu grubta 4 puan alır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Besıktas aynen gecen seneki Galatasaray gibi insallah kaderi aynı olmaz
    Bizim bordeaux macları önemli idi hemde ilk mac bordeaux ,ile onlarıda ılk macı marsılya ıle........

Marsılya macları kaderini belirler...

Liverpool ve porto tura yakın gibi ama besıktasdan bir sıcrama bekliyorum..
    Futbol olarak hiçbi benzerligimiz yok ama..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Burası Kahve veya Sokak mı ? Yazdıgınız şeylere biraz dikkat edin Lütfen.Yorum yaptıgınız takım bir Türk takımı bunuda göz önünde bulundurarak yorumunuzu yapın.

Konu kaldığı yerden devam etsin , Kişisel tartışmalara girmemeye özen gösterelim Lütfen.

omer-faruk-14 Misafir

İyide ömer kardes senin hesaplamana göre marsilya gelen gecene yeniliyor marsilya bu grubta 4 puan alır
    Marsilya o 4 puanı alırsa da bizden alır. Ama biz onlardan 4 puan alırsak gerisi çorap söküğü gibi çözülecektir.

5. Default

Porto, 2. torbadaki en kolay 2 takimdan biriydi. Benfica ile birlikte. Hani tek basina kolay bir takim degil elbette, ancak 8 icindeki en kolay takim geldi. 3ten ise orta karar bir Marseille geldi. Steaua, Celtic falan gelse daha mutlu olurdum elbette.

1. torbadan gelecek takimlar arasinda ise Arsenal veya Liverpool boyle yenilmez bir goruntu cizmiyorlardi gozumde, L'pool geldi. Eger 5. veya 6. maci L'pool ile oynayacak olsaydik isimiz cok kolay olurdu, yedeklerle cikardi L'pool ama olmadi. 3. ve 4. maclar L'pool ile. Umarim bir surpriz yapariz.

Ben Besiktas'in Milan'a gelmesini isterdim. Zira Milan - Besiktas kolkola cikabilirdi. Benfica ve Celtic bizle hemen hemen denk takimlar + Milan son 2 maca yedeklerle cikar, yedeklerin durumu da malum

Neyse. 1.'lik disinda her sirayi alma sansimiz var, ve bu ihtimaller birbirine cok yakin.

6. Default

Bir de son maci L'pool ile yapmamamiz disinda beni umutsuzluga surukleyen birsey var ki o da su :

30 Eylul 2007 | Galatasaray - BESIKTAS
    3 Ekim 2007 | BESIKTAS - Porto

21 Ekim 2007 | Trabzonspor - BESIKTAS
    24 Ekim 2007 | BESIKTAS - Liverpool

3 Kasim 2007 | Fenerbahce - BESIKTAS
    6 Kasim 2007 | Liverpool - BESIKTAS

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Bir de son maci L'pool ile yapmamamiz disinda beni umutsuzluga surukleyen birsey var ki o da su :

cok zor bi maraton hakikaten ama bi iyi tarafi da var eger bu maclari iyi atlatirsaniz muthis bi moral olur takim icin...

8. Default

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    cok zor bi maraton hakikaten ama bi iyi tarafi da var eger bu maclari iyi atlatirsaniz muthis bi moral olur takim icin...
    Tek iyi yani GS ve TS maclari seyircisiz. Kadikoy'de zaten zorlanmayiz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post

Bu nasıL fikstür böyLe
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Kişisel tartışmaya girerseniz ceza sistemini kullanırım. Dikkat lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu nasıL fikstür böyLe
    Bence cok güzel Biz zoru severiz...

ilk mac biz marsilyadan puan alir liverpool da deplasman portoyu yenerse 3.luk garanti olur tek bisi kotu son hafta liverpool marsilya deplasmaninda yedeklerle cikma ihtimali var

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şans yanımızda olursa çıkabiliriz gruptan

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Liverpool-Porto rahat rahat çıkar bu gruptan...Marsilya 3. olur.Beşiktaş elenir...
    o senin görüşün ama ben gruptan çıkabileceğini düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şans ve iyi oyun.Bu ikisi bizim gruptan çıkmamızda etkili olacak.Zaten benim takımımızdan çok büyük bir beklentim yok.Ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar yeter.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Şans ve iyi oyun.Bu ikisi bizim gruptan çıkmamızda etkili olacak.Zaten benim takımımızdan çok büyük bir beklentim yok.Ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar yeter.
    Mantıklı olan da budur.. Beklentileri çok yüksek tutmakta yanlış, takımlarımızı yerden yere vurmakta.. Ertuğrul Sağlam'ın elinde sihirli bir değnek yok, olumlu yönde adımlar attığı bir gerçek ama Avrupa'da başarının gelmesi için istikrar çok önemli.. Hedef gruptan çıkmak olmalı ama 3. lük olursa da kimse burun kıvırmamalı..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Marsilya iyi takım değil ama Fransız takımlarına karşı hiçbirşey söylenmez.Geçen sene rahat 6 puan alabiliriz dediğimiz takımdan 1 puan almıştık biz..

Beşiktaşa başarılar.

Zor bir gruba düştüler.

Konu dışı mesajlar ve alıntıları temizlenmiştir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Liverpool Türkiye'de 3 maçta 1 beraberlik alabilmiş en iyi bu bir avantaj olabilir tabii 2005 de kazandık deyip gaza gelirlerse bilemem pek ama Ben Bjk'dan İstanbul'da ki Liverpool maçında en azından beraberlik bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Besıktaslılar bizim gibi hesaplar yapıyor bizde bordeaux için aynılarını söylüyorduk insallah iyi puanlar toplarsınız..

4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....

En kısa zamanda puanları toplamalıyız....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besıktaslılar bizim gibi hesaplar yapıyor bizde bordeaux için aynılarını söylüyorduk insallah iyi puanlar toplarsınız..

4.torbadan girdiigimiz sürece grubtan cıkmak mucize gibi birsey olur.....

En kısa zamanda puanları toplamalıyız....
    Biz hesapları haklı olarak yapıyoruz.Cunku oynadıgımız futbol Gs'den cok cok farklı.Yanlıs anlasılmasın benim görüşüm budur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın en büyük şansızlığı Liverpool ile maçlarını 3. ve 4. maç olması ..geçen sene gsye olduğu gibi liverpool gruptan çıkmayı garantilemiş olsa bjk 3 puan alabilirdi ama liverpool bjk 2 maçını kazanıp gruptan çıkmayı garantilicek ee buda diğer takımlara yarayacak

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Beşiktaş şanslı olabilirse en fazla 6-7 puan toplar, o da şans yanında olursa fakat olmazsa 2-3 puan belki...

Liverpool ayni Liverpool (Tek fark Torres )

PSV yerine Porto....(Notrlesirler)

Bordo yerine Marsilya (Bunlar da notrlessin)

Gecen sene Galatasaray bu kurayi cektiginde (bu forumda degildim ama) her ortamda 4. olacagimizi,3.luk sansimizin cok az oldugunu soylemistim...Cunku hicbir sey gorundugu kadar basit degil, hele ki CL de...Hicbir takim hafife alinmaz, her turlu supriz oyunun dogasi geregi olabilir...Bu sefer gecen senekinden farkli olursa hem futbolumuz adina hem de Besiktas adina buyuk bir kazanc olur...Bu sene de fazla umutlu olmasam da suprizler bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Beşiktaş şanslı olabilirse en fazla 6-7 puan toplar, o da şans yanında olursa fakat olmazsa 2-3 puan belki...
    Ne 2-3 puanı 1 puan bile alamayız.Zihniyete baksana Beşiktaş sanki Mahalle takımı.

Marsilya 5 atar içerde ve dısarda

Porto 10 atar içerde ve dısarda

Liverpooll 20 tane rahat atar 0 puan cekeriz...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bence beşiktaş bu grupta 3. olur 2. lik te çok çok zor değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    ben cikamayacaksiniz demedim sadece gs nin oynadigi topu bu kadar kucumsememeni soyledim...dedigin gibi gruplara donelim tahminim ve dilegim 3.olarak uefaya gidip orada da ceyrek final oynar gibime geliyo besiktas...
    Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
    Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada

29. Default

Quote Originally Posted by welet View Post
    Uefa'ya gitme sansımız cok zaten.Marsilya'nın üstüne cıkamazsak biz zaten direk dönelim Türkiye'ye.Beşiktaş Liverpool'dan 1 puan almanın hesabını yapması lazım.
    Porto'yu ve Marsilya'yıda kesinlikle evimizde yenmemiz gerekir.Dısardada elimizden geldigince bişeyler yapmak lazım.Ama içerdeki maclar cok önemli.Grubtan cıkmak bu kadroyla kesinlikle hayal degil.Ama cıkamazsakda Uefa'ya kalmasakda Beşiktaş'ımızın canı sagolsun.Malum gücümüz bu kadar diyip gecmek hayal kırıklılıgına ugramamak lazım.Herseye hazırlıklı olalım gruptan cıkmayada cıkmamayada
    evet besiktas avrupada surpriz yapmaya acik bir takim olumlu olarakta olumsuz olarakta...temsilcilerimiz elinden geleni yapsinlar basari kendiliginden gelecektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En büyük sorunumuz takımın Avrupa tecrübesinin az olması.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri