Semih oynarsa rahat bir şekilde yeneriz. Yok oynamassa işkence çeke çeke yeneriz. Kısaca bu maçı kazanırız.
Semih oynarsa rahat bir şekilde yeneriz. Yok oynamassa işkence çeke çeke yeneriz. Kısaca bu maçı kazanırız.
Bu maç kesinlikle kazanırız.İnter maçı öncesi moral depolamak için iyi bir maç...
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Saffet Susiç, ''Eğer İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek, kazanmak istiyorsak, Fenerbahçe'den çok koşmamız lazım'' dedi.
Ligin 5. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Susiç, yaptığı açıklamada, takımdaki bazı futbolcularının uzun süredir oynamadıkları için maç eksikleri olduğunu belirtti.
Altan ve Leandro dışındaki bütün oyuncularının 15 günlük arada yapılan bütün antrenmanlara katıldığını, bu oyuncularını ilk 18'e alıp almayacağının ise henüz netlik kazanmadığını ifade eden Susiç, ''Bizim en önemli sorunumuz sakatlık. Bunlar düzelirse, normal antrenman yapabilirsek, bütün oyuncularım kısa sürede hazır olur. Ama şu anda Suat, Victoia, Altan, Serhat ve Kürşat tam olarak hazır değiller. Bu nedenle ilk 11'i henüz belirlemedim. Buna son anda karar vereceğim'' diye konuştu.
Kürşat ve Altan'ın yüzde 100 hazır olmadıklarını, oynayıp oynamamanın onlara bağlı olduğunu dile getiren Susiç, ancak Kürşat ve Altan'ın takım için çok önemli olduğunu, bu nedenle oynamak istemeleri durumunda mutlaka oynayacaklarını kaydetti.
-''BU MAÇTA BANA TECRÜBELİ FUTBOLCULAR LAZIM''-
Susiç, Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım olduğunu, bu nedenle maçta tüm oyuncularının 90 dakika koşacağını vurgulayarak, şunları söyledi: ''Eğer İstanbul'dan iyi bir sonuçla dönmek, kazanmak istiyorsak, Fenerbahçe'den çok koşmamız lazım. Bu da bana fizik olarak hazır bir takım lazım olduğu anlamına geliyor. Ancak bu konuda önemli sorunlarımız var. Bunun için maça kadar yapacağımız antrenmanlarla takımı hazırlamaya çalışacağım. Ayrıca böyle maçlarda tecrübeli futbolcular gerekir, herkesi oynatamam. Bu maçta bana kazanacağına inancı olan, 'Fenerbahçe karşısında ne zaman gol yiyeceğim' diye düşünen değil, tecrübeli futbolcular lazım.''
-ALEX'E TOP KULLANDIRMAMAYA ÇALIŞACAK-
Susiç, Alex gibi bir futbolcunun tamamen serbest bırakılamayacağını, ancak bir futbolcusunu da 90 dakika boyunca bir futbolcunun peşine vererek feda edemeyeceğini kaydederek, ''Ama topu aldığı anda bir futbolcum mutlaka Alex'in yanında olacak. Sonuçta çok tehlikeli ve teknik bir oyuncu. Fazla pozisyon vermememiz lazım. Frikik de attırmamaya çalışacağız'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Kazanmaları cok zorda beraberlik olabilir.Yinede Fenerbahce bir adım önde..
Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şöyle: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Ali Bilgin, Selçuk, Aurelio, Roberto Carlos, Alex, Deivid ve Kezman...
3-4-1-2 sistemiyle çıkılacakmış, bir internet sitesi böyle yazmış. Ben yukarıda kendi muhtemel onbirimi yazmıştım ama onlar da böyle diyor.
Yukarıdaki kadroda Edu yerine Yasin oynayabilir zira Edu milli maç yorgunu ve Inter maçına saklanabilir.
Deivid-Kezman çift forvet olmaz Colin Kazım veya Semih oynamalı Kezman'la.
Deivid çok kolay marke ediliyor
onun yeri sağ taraf(iyi oynayacaksa , formsuzsa Colin Kazım)
Forvettede Kezman-Semih ikilisi
Bir başka konu ise Appiah
Artık Appiah'ın daha çok görev alması gerek[Yani Deniz'e gerek kalmasınki Forvet 2lensin] yoksa 1 forvete başladığımız sezonu 1 forvetle bitiririz
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Semih'in yerinde olsam Ocakta takımdan ayrılırım bir futbolcu duyguları yetenekleri bu kadar sömürülemez...
Fener alır.
Hangi taktik ile çıkarsak çıkalım, yeneceğimizi umuyorum
(/s)
YA KEZMAN'ın yanında Deivid oynayamazki
Böyle oynarsak defansif yöndende kayıplarımız olur
Hiç 2 forvete geçmeyelim daha iyi
Ama Susiç bize kıyak geçipte Deividi tutmazsa o zaman baya bi gol atarız
Ama bunu avrupada yapmazlar
Yani bu maçı kazanırsak ölçü almayalım , puan kaybedersekte merak etmeyelimki taktik değişir hemen![]()
Maç Kadrosu açıklandı
15 Eylül 2007 Cumartesi
Çaykur Rizespor ile sahamızda oynayacağımız maçın kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Zico, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda akşam saat 21.00'de başlayacak karşılaşma için 20 kişilik kadro belirledi. Buna göre maç kadrosundaki isimler şu oyuncularımızdan oluşuyor: Volkan Demirel, Mateja Kezman, Önder Turacı, Alex de Souza, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Uğur Boral, Diego Lugano, Eduardo de Souza, Deivid de Souza, Yasin Çakmak, Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Kemal Aslan, Kazım Kazım, Mehmet Aurelio, Ali Bilgin, Volkan Babacan, Gürhan Gürsoy, Gökhan Gönül.
Aynı fikirdeyim.
Deivid-Kezman çıkacakmış bugün çift forvete, Semih yine yedek. Semih ne dese, ne yapsa haklıdır bu saatten sonra, adam çıkıyor, çıktığı ilk maçta golünü atıyor, Kezman ile Deivid'in ligde golleri yok henüz. Çift forvette ikisi oynayacak. Semih bas bas bağırıyor performansıyla ben bu takımda oynarım diye ama Deivid sevdasından yine oynayamıyor.
------------------------------Volkan-------------------------------
---------------------lugano-----------edu(yasin)-------------önder
-----------ali bilgin------mehmet aurelio------selçuk şahin-----roberto carlos
---------------------------deivid--------kezman- --------------------
Ç.rizespor karşısına çıkacak ilk onbir ve dizilimi.
sanKİ Bİrİ Eksİk :s :d :d
Bu maçı kısmet olursa izleyeceğim, maç sonu eve geldiğimde maç hakkında yorumlarımı yaparım. Bu akşam umarım hayal kırıklığı yaşamayız..
Sanmıyorum...Galip geliriz..
Bakalım 3-5-2 sisteminde nasıl oynayacak Fenerbahçe.
So what?
Saike
3-5-2 gibi bir sistem şuan dünya futbolunda artık yok. Bakalım Fenerbahçe'de nasıl bir etki verecek. Ama korktuğum şuki eğer bu sistemde iyi oynarsak İnter maçına bu taktik ile çıkıp İnter hücmünu üç savunma ile karşılayacağız büyük risk.
Rizespor'un puan çıkarmasını beklemek zorundayız artık.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
3-5-2 çok riskli bir sistem savunma cok acıkta verebilir..Bakalım nasıl bir maç olacak
3-5-2 sistemi günümüz futbolunda kalmadı..Bu maçta yasanacak 1 puan kaybı zicoyu atese atar![]()
Dörtlü savunmada bile hata yaparken üçlü savunmada neler olacak düşünmek bile istemiyorum. Rakipte Zafer Biryol var. Fenerbahçe'den ayrılan oyuncular Fener'e gol atma istekleri çok yüksektir. Zaferden bir gol bekliyorum. Edu büyük ihtimalle oynamıyacak. Yasin savunmanın ortasında. Zevkli ve bol pozisyonlu bir maç bizi bekliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkan
Onder Lugano Edu
Ali Selcuk Aurelio Carlos
Alex
Deivid Kezman
İlk onbir belli oldu. Buyrun.
İşte bende aynısını yazacaktım yazmadım...
3-5-2 sistemi günümüz futbolunda kalmadı..Bu maçta yasanacak 1 puan kaybı zicoyu atese atar
Savunma arkasına cok adam kacabilir mesela bu mac sivasla olsaydı fenerbahce yanmısdı...
Fenerbahce bence bu mactayenilsin eger yenerse sampiyonlar ligi macındada aynı sistemle cıkar...
Alacağımıza eminim.
Aynı dizilişle Inter'e karşı çıkarsak Kadıköy'de tarihi fark yeriz.
Edu sol stoper oynayacak, Önder sağ, Lugano arkalarında. Ali Bilgin bu sisteme uygun değil, defansif yönü yok, sağ tarafımızdan iyi gelebilirler.