Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 217 sonuç

Konu: Beşiktaş - Porto | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 2.Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Haydi Beşiktaş al bu maçı utandır herkesi Avrupada Türk takımlarının neler yapabileceğini göster.Yenilsen bile onurunla yenil.Bastır hücum et.Neden bu kadar karamsar olduğunuzu anlamadım.Tamam iyi bir takım ama İnönüden çıkmak da kolay değil.Ben Bjkyi şanslı görüyorum.Zaten evinde Allahın izniyle en az 1 puan alsın devamı gelir.Haydi beşiktaş al şu maçıı.......
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Zevksiz bir maç oLur Tıpkı MarsiLya maçı gibi Sonucda aynı onun gibi hüsran oLur bence inş yanıLtır bizi Bjk..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah bu maç bizim yükseliş maçımız olur.Buna pek inanmasamda inanmaya çalışıyorum.Başka çaremiz yok zaten.
    So what?
    Saike

Delgado nun kesinlikle 11'de olması lazım... Müthiş taraftarımızında desteğiyle puan alıcamıza inanıyorum...

bjk cok iyi oynamali ve degismeli galibiyete inanip takim oyunu oynamali ki maci kazansin

Gerçekten umutsuzum bu maç hakkında inşallah Beşiktaş utandırır bizi......

Beşiktaş kazanacaktır.

Hadi be Beşiktaş sıyrıl herşeyden .. Maçta seni sonuna kadar destekleyeceğiz..

Beşiktaş kötü oynuyor. Organize ataklar yapamıyor. Bence maçı malesef Porto kazanır. Porto çok kaliteli bir ekip ellerinde yetenekli oyuncuları var...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş bu maçı alacaktır.Buna inanıyorum,inanıyoruz.

11. Default

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Porto kazanır..

Beşiktaş böyle futbol oynasın, ondan sonra yok hakem maçı verdi, yok karşı taraf çok sert oynadı yok cart yok curt diye yakınsın..

Tebrik.. +
    Bizim memlekette g..e g.. denir birader.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle Yenicez.Başka çaremiz yok..

Nesil
    2006

Her türlü skor bekliyorum. Üç ihtimalde eşit olan bir maç. Umarım Kara Kartal kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Beşiktaş son 3 maçtaki performansını dewm ettirirse burdan puan çıkarması zor gibi ama oyuncular alan daraltır, ii kontra atağa kalkar, savunmayı da sertleştirirse Kartal Portekizli karşısında yüksek uçar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

iddaa agzı ile yorum yapmak gerekirse 02 cifte sans olur.bjknin portoyu yenmesi zor gözukuyo ama belli olmaz ekstra motivasyonla beklemedigim bi galibiyette alabilir bjk

Beşiktaşımız kazanacaktır.En kötü beraberlik olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Porto'yu Liverpool karşısında izledim gerçekten çok çok iyi bir takım Beşiktaş'ın Porto'yu yenebilmesi için çok üstün bi oyun oynaması lazım ligde oynadıkları oyunla kazanılabilecek bir maç değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Porto maçının hakemleri belirlendi

Porto maçının hakemleri...
    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 Ekim Çarşamba akşamı oynanacak Beşiktaş- Porto karşılaşmasını Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pieter Vink yönetecek. Vink'in yardımcılıklarını Adrian Inia ve Patrick Gerritsen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Reinold Wiedemeijer.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bunlar nasıl isim böyle hakemlerin hiçbirini tanımıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Araştırmalar Sonucu Ortaya Çıkan Bir Bilgiye Göre ;
    Portekiz Takımları Taraftar Baskısına Dayanamıyormuş..
    Beşiktaş Taraftarı Üzerine Düşen Görevi Umarım Yapacaktır..
    Beşiktaş Bu Maçı Ne Yapıp ne Edip Yenmeli Evinde Oynayacagı Maçlar Çok Onemli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesinlikle yenmeliyiz beraberlik kesinlikle yetmez eger olurda yenemezsek Uefa sansımız bile cok azalır.Bu macı kazanıp kara bulutları üzerimizden dagıtmak lazım.
    Beşiktaş taraftarı her zamanki gibi kötü günlerde takımını sonuna kadar destekleyecektir..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Transfer döneminde Ertuğrul Sağlam'la Şampiyonlar Ligi olmaz,bu transferle başarılı olamayız dediğimde pek kimse takmamıştı beni ama şimdi görüyorum ki taraftar umudunu kaybetmiş..
    Porto kendi liginde 6'da 6 yapmış ve sadece 1 gol yemiş ama Portekiz ligide bizimki gibi vasat bir lig.Beşiktaş ise 7 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almış,ben katledilen 2 maçı saymıyorum(Ankarspor ve Galatasaray)!Toplamda hakkımız Ankaraspor maçında kimsenin itiraz etmeyeceği üzere 3 puan,Galatasaray maçında da en kötü 1 puandı..Yani bizim de fazla bir puan kaybımız yok..
    Rakip zor gol yiyen bir takım,üstüne gitmek gerek.Kanatların etkili oynaması lazım,Tello ve Serdar Özkan yine kaybolursa puan almak zor.
    Rakipte yine çok iyi bizi zorlayacak iki futbolcu sayabilirim:Ricardo Quaresma ve Helder Postiga..Diğerleri genelde potansiyeli olan oyuncular ama iyi oyun oynarsak durdurulmayacak gibi değil.Quaresma için sol bekte Tello'yu oynatarak belki tedbir alınabilir.Önünde de şimdiye kadar unutulan İbrahim Akın oynayabilir.Postiga için ise defansın ve kalecinin çok dikkatli olması gerek.Kalede iyi motive olmuş Rüştü'yü Hakan Arıkan'a tercih ederim.Defansta da aslında Diatta'yı Postiga'ya verip ikisini boğuşturursan Postiga oyundan düşebilir-belki..Tabi bu söylediklerimin hiç birinin olmayacağına eminim.Kalede yine yan top özürlü Hakan Arıkan oynar,sol bekte Üzülmez oynar..Takım öylesine sahaya çıkar,bizde havamızı alırız.
    Eğer sahaya çıkan takım sert,savaşçı bir futbol oynarsa ve hücumda çoğalmaya çalışırsa bir puan zor değil hatta rahat alınabilir.Önemli olan iyi motive olabilmek,erken yenecek golün telafisi hiç yok..Serdar Özkan oynayacaksa ortada oynasın Cisse ile bence.Sağ açıkta ise Burak Yılmaz yada Ali Tandoğan düşünülebilir.Delgado yine forvet gibi oynatılmaya çalışılacaksa hiç oynamasın eksik oynuyoruz çünkü,yine Nobre rakibin üzerine gitmeyeceksek hiç oynamasın eksik oynuyoruz,Serdar Kurtuluş sağ bek oynayacaksa oynamasın-hatta bu şekilde devam edecekse hiç oynaması-,Koray Avcı kendini toplamadan hiç bir şekilde oynamasın..Birde artık şu Federico hazır olsunda oynasın yada son 5 dakika da girmesin ayar oluyorum..
    Birde şu Galatasaray-Beşiktaş maçı konusu neden kapalı anlamıyorum-bir yönetici bana ulaşırsa bu konuda sevinirim-!adam tartışmayı bilmiyorsa verin no postu yada banlayın,benim yazı yazma hakkımı neden engelliyorsunuz?!!

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Gruplarında oynadığı 2.maçların tümünü kazanmış...

Bu da ilginç bir not...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Porto'nun Silahları...

Porto'nun orta sahası tam bir makine.Quaresma,Raul Meireles,Tarık Sektoui,Assunçao,Lucho Gonzales,Leandro Lima....

Bu 6 oyuncudan kim oynarsa oynasın hepsi 1'er yıldız.Bunların karşısında bizim orta sahamızın ayakta duracağını sanmıyorum.Forvette ise Lisandro Lopez gibi inanılmaz bitirici bir isim var.

Bu kadro karşısında ben Takım'ımıza şans vermiyorum açıkcası.

Porto'dan fark yiyeceğimizi düşünüyorum.Tek ümidim TARAFTAR...

Büyük Beşiktaş Taraftarı bu maçta tek güvendiğim isim.Taraftar eğer takımı baskı altına alırsa,rakibi bunaltır,kendi takımını da ateşleyebilirse maçı kazanabiliriz bile.Ama dediğim gibi kadroları görünce fark yiyeceğimizi düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Rüştü

Serdar K.-Toraman-Diatta-Tello

Burak Yılmaz-Cisse-Serdar Özkan-İ.Akın

Nobre-Bobo(Higuain)

Gönlümden geçen kadro bu.Burak'ı istememin sebebi şimdi çok hırslanmıştır o.Formayı kapmak için elinden geleni yapar.Bu kurduğum kadronun en önemli özelliği ise kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanmamdır

Ama Ertuğrul hocanın İbrahim Üzülmez,Koray,Hakan gibi formsuz isimlerden vazgeçeceğini pek sanmıyorum.Bu oyuncularla olmuyor işte.Daha zorlamanın alemi ne?
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Rüştü

Serdar K.-Toraman-Diatta-Tello

Burak Yılmaz-Cisse-Serdar Özkan-İ.Akın

Nobre-Bobo(Higuain)

Gönlümden geçen kadro bu.Burak'ı istememin sebebi şimdi çok hırslanmıştır o.Formayı kapmak için elinden geleni yapar.Bu kurduğum kadronun en önemli özelliği ise kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına inanmamdır

Ama Ertuğrul hocanın İbrahim Üzülmez,Koray,Hakan gibi formsuz isimlerden vazgeçeceğini pek sanmıyorum.Bu oyuncularla olmuyor işte.Daha zorlamanın alemi ne?
    Şu verdiğin kadro Porto'dan en az bir puan alır bence.Hatta Bobo bile oynamasın,Higuain başlasın!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FeYYaz1989 View Post
    Şu verdiğin kadro Porto'dan en az bir puan alır bence.Hatta Bobo bile oynamasın,Higuain başlasın!
    Evet Bobo'ya bir göz dağı vermek,kendisine gelmesini sağlamak amacıyla Higuain ilede başlanabilir.Bakalım ne olacak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İnşAllah Beşiktaş kazanır diyecem ama Porto alıcak maalesef. Kendi liglerinde çok iyiler, Liverpool'a kök söktürdüler resmen. Beşitaş'ın çok akıllı bir kadro ile çıkması gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gk-Hakan Arıkan
    DR-ALi Tandoğan
    DL-TeLLo
    DC-İ.Toraman
    DC-G.Zan
    ML-İ.Akın
    MR-S.Özkan
    MC-Cisse
    MC-DeLgado
    FC-Higuain
    ST-Bobo

Şu onbirLe çıksan darma duman ederiz adamLarı ama ben geçen sayfaLarda da söyLedim bu maçı kaybedeceğiz..

Bir mucize gerek yenmek için ve beşiktaş ın son haftaLarda ki oyununa bakacak oLursa bu mucizeyi yapacak potansiyeL yok takımda..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben de ideal kadromu yazayım bu maç için:

GK: Hakan
    DR: Serdar
    DL: İbrahim Üzülmez
    DC: Zan
    DC: Toraman
    MR: Serdar (Yozgatlı)
    ML: İbrahim Akın
    DM: Koray
    AMC: Delgado
    ST: Nobre
    ST: Bobo

Sağlam'ın sezon başından beri en büyük handikapı bence hücum oyuncusu sayısı azlığı. Bu dizilişle Beşiktaş 5 kişiyle hücum edip rakibe gol atma konusunda sıkıntı çekmeyecektir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri