Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 52 arası toplam 52 sonuç

Konu: Türk ol önerisi

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VarsayımLar oLuşturmayaLım kafamızda.OLur oLmaz deyip geçeLim.GeriLmeyeLim boşuna.FazLa detaya inmeye gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

T.C. vatandaşlığını seçmesi kendi kararıdır. Düşünür karar verir. Biz sadece yorum yaparız. Milli Takım konusunda ise Lincoln'ü, Nobre'ymiş, Babbe imiş falan bunlarla aynı kefeye koymamalıyız kesinlikle. Kendisi bu oyunculardan çok daha yararlı, tanınmış ve güçlü bir futbolcudur. Milli Takım'da, o mevkide oynayan birçok oyuncudan da iyi. Alınırsa elbette yararlı olur. Ama bu sonradan T.C vatandaşı olmuş kişilerin sayısını fazla abartıp, cılkını çıkarmamak gerek Milli Takım'da. 2-3 tane yeterlidir. Lincoln neden bunlardan biri olmasın ki?
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Merte katılıyorum.. Sonuçta adamın kendi kararı.. Auelio alınmasın veya alınsın milli takıma dedik.. Noldu sonuçta Fatih Terimin dediği olmadı mı?? bunlar sadece kamuoyunda belli bi süre yer tutar..

Sonuçta Lincoln eğer isterse Türk vatandaşı olur.. Fatih hoca veya diğer milli takım hocası uygun görürse alır. Bu kadar basit

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Merte katılıyorum.. Sonuçta adamın kendi kararı.. Auelio alınmasın veya alınsın milli takıma dedik.. Noldu sonuçta Fatih Terimin dediği olmadı mı?? bunlar sadece kamuoyunda belli bi süre yer tutar..

Sonuçta Lincoln eğer isterse Türk vatandaşı olur.. Fatih hoca veya diğer milli takım hocası uygun görürse alır. Bu kadar basit
    Sorun zaten Öneride BöyLe bi öneriyi yapmak yanLış.Ben onu demek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Geçsin bence

türk vatandaşı olma olayına sınır getirmemiz lazım
    ülkelerin genel kuralları vardır fm den de biliriz mesela almanya,ingiltere de 5 ispanya da 2 yıldır türkiye de de bu 5 yıldır.aurelio bu şekilde türk oldu.nobre,vederson gibi oyuncular ise ülke tanıtımına katkıda bulunma amacıyla türk oldular.bence bu uygulamanın olmaması lazım sonra işin bokunu çıkarırlar biz de deivid i yaparız,kasımpaşa gider bir tane oyuncusunu yapar onun için sadece 5 yıl oynayanı yapmak daha mantıklı geliyor bence

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Devam devam az kaldı.

2-3 sene içinde ilk 11'i görürüz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Devam devam az kaldı.

2-3 sene içinde ilk 11'i görürüz...
    Hasagiç
    ----
    Jabi
    Vederson
    Edu
    Diatta
    ----
    Aurelio
    Lincoln
    Yattara
    Carrusca
    ----
    Tita
    Nobre

Offf kadroya bak beee...

TFF Başkan'ı da Platini olur...

Eşşeğin ... su kaçırmayın...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hasagiç
    ----
    Jabi
    Vederson
    Edu
    Diatta
    ----
    Aurelio
    Lincoln
    Yattara
    Carrusca
    ----
    Tita
    Nobre

Offf kadroya bak beee...

TFF Başkan'ı da Platini olur...

Eşşeğin ... su kaçırmayın...
    Edu,Diatta kendi milli takımında oynadı.Oraya Servet ile Alpay lazım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Edu,Diatta kendi milli takımında oynadı.Oraya Servet ile Alpay lazım

Jabi ile Yattara'da oynadı.Ben onları farz-ı misal olarak yazdım.Ben gerçekten karşıyım böyle bişeye.Ben Yıldıray'ımı,Emre'mi,Arda'mı,Nuri'mi,Serdar Özkan'ımı,Ceyhun'umu,Yusuf'umu,Sergen'imi,Hasan Şaş'ımı değil Lincoln Maradona'ya değişmem.O Türklük duygusunu,hırsını,inancını yaşayamadıktan sonra isterse Dünya Kupa'sını aldırsın tek başına...

Bilmem anlatabildim mi? ""...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu işin önüne geçemeyiz. Bırakalım başarı kazanamıyorsakta kendi oyuncularımızla kazanalım. Devşirme işlerinin devletleri bile ne hale soktugunu her Türk bilir. O yüzden eksik kalsın Lincoln bize Yıldıray, Emre Tümer vs. yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kal olduğun gibi .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bizimkileri gördük.Ruhları yok olmuş.Lincoln gibi adam canlandırır milli takımı.

Türklükten bahsediliyor, devşirme olmasın deniyor ama eğer Türk futbolu bu şekilde gelişecekse oynasın Milli takımda. Hem Milli takım geliştikçe alttan daha hırslı oyuncular gelecektir. Ama bir sınırlama olacaksa, sınırlamanın Türk vatandaşlığına geçmek değil Türk Milli takımında oynamak yönünde birşey olması gerekir ve gerçekten faydalı olabilecek oyuncular oynatılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Lincoln ne yapcak sanki adamcağız Fatih Terimle bişey yapamaz. Yıldıray'da Lincoln kapasitesinde bir oyuncu. TK. değişsin hele sonra Lincoln deriz biz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lincoln gibi bir adam gelse hayır demem.Milli takıma katkı sağlayacaksa neden olmasın.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyice transfere dönüştü bu iş,bakalım nereye kadar devam edilecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ohoooo. Yahu şimdi bu Lincoln'ün kendi tercihi değil mi? Evet öyle. Milli takıma seçilip seçilmemesi'de Fatih Hoca'nın değerlendirmesi değil mi? Evet öyle. Eee o zaman daha neyi tartışıyoruz. Hiç gerek yok tartışmaya felan. Geçerse geçer. Geçerse süper olur milli takımımız için. Ama unutmayalımki bu takım dünya 3.sü olurken takımda ne Aurelio vardı ne Lincoln vardı. Aurelio'nun görevini Emre, Lincoln'ün oynayacağı yerde Yıldıray oynuyodu.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

emre ile lincoln süper taşır orta sahayı inşallah olur norveç maçına yetişir

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by VahdeTrabzon View Post
    inşallah olur norveç maçına yetişir
    bu olasılık,türkiyenn tezkere kararı verip de sonra bu karardan vazgeçmesi olasılığından katkat daha düşük..ülkemizde devlet işlerinin ne kadar ağır işlediğini biliyoruz..gönül isterki norveç maçına yetişsin..ama bu imkansız

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

norveç maçına yetişir mi

gecse super olur fakat her onune gelenın de gecmemesı lazım

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri