VarsayımLar oLuşturmayaLım kafamızda.OLur oLmaz deyip geçeLim.GeriLmeyeLim boşuna.FazLa detaya inmeye gerek yok.
VarsayımLar oLuşturmayaLım kafamızda.OLur oLmaz deyip geçeLim.GeriLmeyeLim boşuna.FazLa detaya inmeye gerek yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
T.C. vatandaşlığını seçmesi kendi kararıdır. Düşünür karar verir. Biz sadece yorum yaparız. Milli Takım konusunda ise Lincoln'ü, Nobre'ymiş, Babbe imiş falan bunlarla aynı kefeye koymamalıyız kesinlikle. Kendisi bu oyunculardan çok daha yararlı, tanınmış ve güçlü bir futbolcudur. Milli Takım'da, o mevkide oynayan birçok oyuncudan da iyi. Alınırsa elbette yararlı olur. Ama bu sonradan T.C vatandaşı olmuş kişilerin sayısını fazla abartıp, cılkını çıkarmamak gerek Milli Takım'da. 2-3 tane yeterlidir. Lincoln neden bunlardan biri olmasın ki?
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Merte katılıyorum.. Sonuçta adamın kendi kararı.. Auelio alınmasın veya alınsın milli takıma dedik.. Noldu sonuçta Fatih Terimin dediği olmadı mı?? bunlar sadece kamuoyunda belli bi süre yer tutar..
Sonuçta Lincoln eğer isterse Türk vatandaşı olur.. Fatih hoca veya diğer milli takım hocası uygun görürse alır. Bu kadar basit
Geçsin bence![]()
türk vatandaşı olma olayına sınır getirmemiz lazım
ülkelerin genel kuralları vardır fm den de biliriz mesela almanya,ingiltere de 5 ispanya da 2 yıldır türkiye de de bu 5 yıldır.aurelio bu şekilde türk oldu.nobre,vederson gibi oyuncular ise ülke tanıtımına katkıda bulunma amacıyla türk oldular.bence bu uygulamanın olmaması lazım sonra işin bokunu çıkarırlar biz de deivid i yaparız,kasımpaşa gider bir tane oyuncusunu yapar onun için sadece 5 yıl oynayanı yapmak daha mantıklı geliyor bence
Devam devam az kaldı.
2-3 sene içinde ilk 11'i görürüz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Jabi ile Yattara'da oynadı.Ben onları farz-ı misal olarak yazdım.Ben gerçekten karşıyım böyle bişeye.Ben Yıldıray'ımı,Emre'mi,Arda'mı,Nuri'mi,Serdar Özkan'ımı,Ceyhun'umu,Yusuf'umu,Sergen'imi,Hasan Şaş'ımı değil Lincoln Maradona'ya değişmem.O Türklük duygusunu,hırsını,inancını yaşayamadıktan sonra isterse Dünya Kupa'sını aldırsın tek başına...
Bilmem anlatabildim mi? ""...
Bu işin önüne geçemeyiz. Bırakalım başarı kazanamıyorsakta kendi oyuncularımızla kazanalım. Devşirme işlerinin devletleri bile ne hale soktugunu her Türk bilir. O yüzden eksik kalsın Lincoln bize Yıldıray, Emre Tümer vs. yeter...
kal olduğun gibi .
Bizimkileri gördük.Ruhları yok olmuş.Lincoln gibi adam canlandırır milli takımı.
Türklükten bahsediliyor, devşirme olmasın deniyor ama eğer Türk futbolu bu şekilde gelişecekse oynasın Milli takımda. Hem Milli takım geliştikçe alttan daha hırslı oyuncular gelecektir. Ama bir sınırlama olacaksa, sınırlamanın Türk vatandaşlığına geçmek değil Türk Milli takımında oynamak yönünde birşey olması gerekir ve gerçekten faydalı olabilecek oyuncular oynatılmalıdır.
Lincoln ne yapcak sanki adamcağız Fatih Terimle bişey yapamaz. Yıldıray'da Lincoln kapasitesinde bir oyuncu. TK. değişsin hele sonra Lincoln deriz biz.
Lincoln gibi bir adam gelse hayır demem.Milli takıma katkı sağlayacaksa neden olmasın.
So what?
Saike
İyice transfere dönüştü bu iş,bakalım nereye kadar devam edilecek...
ohoooo. Yahu şimdi bu Lincoln'ün kendi tercihi değil mi? Evet öyle. Milli takıma seçilip seçilmemesi'de Fatih Hoca'nın değerlendirmesi değil mi? Evet öyle. Eee o zaman daha neyi tartışıyoruz. Hiç gerek yok tartışmaya felan. Geçerse geçer. Geçerse süper olur milli takımımız için. Ama unutmayalımki bu takım dünya 3.sü olurken takımda ne Aurelio vardı ne Lincoln vardı. Aurelio'nun görevini Emre, Lincoln'ün oynayacağı yerde Yıldıray oynuyodu.![]()
I'm back...
emre ile lincoln süper taşır orta sahayı inşallah olur norveç maçına yetişir
norveç maçına yetişir mi![]()
gecse super olur fakat her onune gelenın de gecmemesı lazım