Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 358 sonuç

Konu: Galatasaray - Helsingborg İF |UEFA Kupası H Grubu 2.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Birçok kişi gibi artık bende güvenemiyorum Galatasaray'a ( Avrupa'da ). Fakat yenmesi gerektiği gibi rakibi de farka boğması gerekiyor. Rakibin kendi liginde attılğı 9 golü rakibe zehir zıkkım etmesi, ağzından burnundan getirmesi gerekiyor. İnşallahta bu böyle olacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Son haftalarda performansı ünşallah uefada sürmez bu maçı alması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dsmart Olmayan Arkadaslar macı burdan izleyebilir veya takip edebilir........

http://football.direct8.fr/index_46_...html?&session=

Benim için önemli degil ben kahvede izlicem....

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Galatasaray ilk maçın 2.yarısındaki hataları tekrarlamazsa kazanır...

Yine mi D-Smart yaw...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zor maç olacak ama G.Saray'a inanıyorum.

Kazanacağız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İsveç ekibinin orta saha oyuncularından Anderas Jakobsen de tüm takım olarak Galatasaray’ı şanslı gördüklerini vurgulayarak, "Hakan Şükür’ün oynaması bizim moralimizi bozar. İstanbul’da oynayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yatıp kalkıp Galatasaray’ı konuşuyoruz" şeklinde konuştu.

Helsingborg Kaptanı Henrik Larsson da, grubun favorisini Galatasaray olarak gösterdi. Yıldız oyuncu, Linderoth’tan Galatasaray hakkında bilgi almaya çalışacaklarını ancak Linderoth’un bilgi vereceğini sanmadığını ifade ederek, "G.Saray büyük bir kulüp. Avrupa’da kendisini ispatlamış durumda. Ancak biz, Galatasaray gibi büyük bir başarıya imza atmış değiliz. İşimiz çok zor. Galatasaray’ı yenmemiz mümkün görünmüyor" dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu maçı kazanmamız lazım.Bu kadro ilede kazanamazsak büyük ayıp olur.Büyük bir şanssızlık(?) olmazsa bu maçı kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

rahat alırız diyemiyorum ama.. umutluyum yine de

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

yani zor maçda olabilir GS kolayada çevirebilir gol geciktikçe işler zorlaşır o yüzden GS ilk golü atmak zorunda hemde erken atmak zorunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer iddialıysak bu maçı kazanmak zorundayız.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Helsingborgs İstanbul'da
    Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda yarın karşılaşacağı rakibi Helsingborg, İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların, gruptaki 2. maçında karşılaşacağı İsveç temsilcisi, akşam geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na geldi. Kafile, buradan konaklayacağı Swissotel'e geçti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray kazanacak güce sahiptir. Ancak Helsinborg'lu oyuncuların açıklamalarının getirdiği rehavet ve Feldkamp'ın çıkaracağı saçma bir kadro Galatasaray'a hezimet yaşatabilir.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Galatasaray Helsingborg´u cok kolay gecmesi lazim. Isvec liginde bile bu yil döküldü bu takim, GS´ye karsi hicbirsey koyamamasi gerek, tabi takimimiz GS gibi oynarsa. Tek tehlikeli oyuncu aslinda Henrik Larsson takimlarinda. O da 1-2yil önceki kadar iyi degil artik. Ancak sadece Larsson´a önlem alinirsa, René Makondele ve Razak Omotoyossi diye iki etkili oyunculari tehlike yaratabilir. Bunlar dikkat edilmesi gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Omotoyossi ve Larsson harika oyuncular. Fizik açıdan ezilmezse GS kazanır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray 2 şeyi çok iyi yapıyor ancak aynı anda yapamıyor.

Çok iyi hücum yapıyor, savunmada gedikler veriyor. Sion deplasmanda ki maç

Rakip oyun kurmak için paslaşırken rakipten bir oyuncunun ayağına top geldiğinde oyuncu daha ne yapacağına karar vermeden bir Galatasaraylı o adama presi basıyor. Ya uzun topla oynuyorlar Servet indirip Galatasarayda top kalıyor yada topu Gsli oyuncu kazanıyor. Ali samiyendeki Beşiktaş maçı

Galatasaray sorunsuz oyuncularına kavuştuğunda aşağıdaki kadroyu kurup hem hücumu hemde top rakipteyken rakibi hataya zorlamayı yaparsa önünde hiçbir takım duramaz. Diyeceksiniz ki bunu hangi takım yaparsa başarılı olur seninki de laf mı? Galatasaray'da hem söylediğim şekilde pres yapma gücü hemde çok etkili ve güç kaybı olmadan hücum yapacak potansiyel vardır.

Bu potansiyeli kullanma becerisinide Feldkamp ve ekibi kullanmalıdır.
    Aykut

Uğur,Song,Servet,Hakan Balta

Barış Linderoht Lincoln Ayhan

Ümit Karan Nonda
    ------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Lincoln oynarsa Galatasaray kazanır, oynamazsa Helsingborg kazanır bu kadar basit.

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Macın AdamLarı

LincoLn v Servet

LincoLn Gününde Olursa Raat Alırız Ama Servet'in Gününde Olmaması Lazım O Zmn

Kesin Yenicez Demıorum BoLe MacLarda Cok Emin Konusuoz Sonuc Istediğimiz Gıbı OlmayabıLıo

% 95 Gs -- İnşaLLah Eze Eze FarkLı Bi SkorLa Yenerız

Yenersek Eğer Maçtan Sonra Destan YazıLdı Tarih Yazıdık Gibi Saçma KeLımeLer KuLLanıLmaz InsaLLah

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Lincoln oynarsa Galatasaray kazanır, oynamazsa Helsingborg kazanır bu kadar basit.
    Cok sacma bir yorum abi.Ne yani Lincoln tek basina mi kurtariyor takimi ? Bu gibi laflar siz büyüklerimize yakismiyor

Galatasaray hicbir zaman tek futbolcuya bagli kalmamistir,takim oyunu oynamistir ! Lincoln olsa takim daha verimli olur ama olmadi mi da ezilmez,takim batmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Cok sacma bir yorum abi.Ne yani Lincoln tek basina mi kurtariyor takimi ? Bu gibi laflar siz büyüklerimize yakismiyor

Galatasaray hicbir zaman tek futbolcuya bagli kalmamistir,takim oyunu oynamistir ! Lincoln olsa takim daha verimli olur ama olmadi mi da ezilmez,takim batmaz.

Evet aynen dediğim gibi, çünkü futbol bir takım oyunudur ve takım bir binadır. Lincoln ise binanın kirişleridir. Kiriş olmazsa bina çöker. Ayrıca takım oyunu dediğin İngiltere'de, İspanya'da oynanandır, bizim ülkemizde UEFA şampiyonluğunu kazanan Galatasaray takımı hariç, hiçbir zaman tam anlamıyla takım oyunu oynanmamıştır. Bireysel yeteneklere dayanan bir oyun anlayışımız olmuştur. Şimdi sana sorayım. Bir maçı izlediğini düşün mesela Bordeaux maçı. Maç 2-1 giderken hiç içinden "hadi Arda göster kendini" veya "hadi Nonda sen çok iyi bir oyuncusun at şu golü" gibi şeyler geçirmiyor musun? Eminim ki her taraftar gibi senin de içinden geçiyordur. Ee o zaman nasıl dersin futbol takım oyunudur. Tamam öyledir o ayrı. Kısacası biz Liverpool, Barcelona değiliz 3 pası ardarda yapamıyoruz bazen. Özel yetenekler her zaman takımı takım yapan kişilerdir. Ben bunun için söylüyorum. Şimdi maddeler halinde vereyim :

1. Lincoln çok yeteneklidir maçın gidişatını değiştirebilir.
    2. Lincoln tanınan bir futbolcudur. Oynarsa rakip özel önlem alır, böylece diğer oyuncularımız pozisyon bulabilir.
    3. Lincoln hücuma hızlı çıkmayı sağlar, böylece kalemizde göreceğimiz pozisyon sayısı azalır.
    4. Lincoln oynarsa oyun hızlanır, pas hatası oranında büyük düşme gözlenir.
    5. Formda bir Lincoln'ün sahadaki oyunu diğer oyuncular üzerinde direkt pozitif bir etki yapar.
    6. Yapacağı bir topuk pası bile ölüyü diriltebilir.
    7. Şut yeteneği zayıf olan Galatasaray'ın gol bulma ihtimali yükselir.

Daha birçok şey sayabiliriz. Yetenekli oyuncuların oyuna katkılarını biraz daha düşünmek gerekir. Evet Lincoln çok şey demek. Lincoln'den hareketle bütün yetenekli oyuncular..

Quote Originally Posted by emrah44 View Post

Evet aynen dediğim gibi, çünkü futbol bir takım oyunudur ve takım bir binadır. Lincoln ise binanın kirişleridir. Kiriş olmazsa bina çöker. Ayrıca takım oyunu dediğin İngiltere'de, İspanya'da oynanandır, bizim ülkemizde UEFA şampiyonluğunu kazanan Galatasaray takımı hariç, hiçbir zaman tam anlamıyla takım oyunu oynanmamıştır. Bireysel yeteneklere dayanan bir oyun anlayışımız olmuştur. Şimdi sana sorayım. Bir maçı izlediğini düşün mesela Bordeaux maçı. Maç 2-1 giderken hiç içinden "hadi Arda göster kendini" veya "hadi Nonda sen çok iyi bir oyuncusun at şu golü" gibi şeyler geçirmiyor musun? Eminim ki her taraftar gibi senin de içinden geçiyordur. Ee o zaman nasıl dersin futbol takım oyunudur. Tamam öyledir o ayrı. Kısacası biz Liverpool, Barcelona değiliz 3 pası ardarda yapamıyoruz bazen. Özel yetenekler her zaman takımı takım yapan kişilerdir. Ben bunun için söylüyorum. Şimdi maddeler halinde vereyim :

1. Lincoln çok yeteneklidir maçın gidişatını değiştirebilir.
    2. Lincoln tanınan bir futbolcudur. Oynarsa rakip özel önlem alır, böylece diğer oyuncularımız pozisyon bulabilir.
    3. Lincoln hücuma hızlı çıkmayı sağlar, böylece kalemizde göreceğimiz pozisyon sayısı azalır.
    4. Lincoln oynarsa oyun hızlanır, pas hatası oranında büyük düşme gözlenir.
    5. Formda bir Lincoln'ün sahadaki oyunu diğer oyuncular üzerinde direkt pozitif bir etki yapar.
    6. Yapacağı bir topuk pası bile ölüyü diriltebilir.
    7. Şut yeteneği zayıf olan Galatasaray'ın gol bulma ihtimali yükselir.

Daha birçok şey sayabiliriz. Yetenekli oyuncuların oyuna katkılarını biraz daha düşünmek gerekir. Evet Lincoln çok şey demek. Lincoln'den hareketle bütün yetenekli oyuncular..

Ee ben zaten dedim Lincoln olunca takimin kapasitesi daha fazla olur diye,Lincoln takima extra güc getirir diye.Ama sen orada öyle bir laf ettin ki yani Lincoln oynamasa Galatasaray yenilir.Ozaman ne haddimize Avrupada oynamak ? Cikmayalim maclara,gitmeyelim,zaten yenilecekmisiz,zaman kaybi olmaz demi ?

Biz takim oyunu oynuyoruz,gerektiginde tüm takim mücadele eder,pres yapar.Tek bir futbolcuya bagli kalmaliyiz,ama yetenekli futbolcularda oynanan futbolda bir katki yaparlar,adi üstünde takimin yildizi !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray takım oyunu oynamıyor. Bunu bir kere daha belirteyim. Mücadele mi? Var! Pres mi? Var. Ama takım oyunu yok. Arda soldan alıp dalıyor içeri, Hasan başka bir alem. Takım oyununda Hasan Şaş'ın yeri yoktur. Tamam ben mecazi olarak dedim Lincoln olmazsa yeniliriz falan ama bireysel yeteneklere dayanan bir takımda en büyük yeteneğin olmaması sistemin büyük ölçüde zayıflaması anlamına gelir. UEFA'yı kazandığımız dönemde solda Ergün de oynasa Hakan Ünsal da oynasa farketmiyordu. Ergün daha teknikti, daha iyi ortalar yapıyordu ama Hakan da sert ortalar yapıyor, iyi şutlar çekiyordu ve çok hızlıydı. Yani oyuncular arasındaki farklar oyuna etki etmiyordu fazla (Hagi hariç). Şimdi öyle bir durumu yok ki Galatasarayın. Şimdi Ferhat ile Volkan veya eski oyuncumuz Ergün ile Ferhat bir mi yani. Biraz düşünürsen yorumumun saçma (!) olmadığı görürsün.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

kalli bu maçta macera aramaz,adam gibi bir kadro cıkarırsa kazanırız(ligin başındaki gibi)aykut kesinlikle oynamamalı antep macından sonra hiç guvenim kalmadı ona aynı şekilde hasan bek olmamalı barış ne olursa olsun oynamalı.ben takımıma inanıyorum düzgün bir kadroyla zor olur kolay olur onu bilmem ama kazanırız

Galatasaray takım oyunu oynamıyor. Bunu bir kere daha belirteyim. Mücadele mi? Var! Pres mi? Var. Ama takım oyunu yok. Arda soldan alıp dalıyor içeri, Hasan başka bir alem. Takım oyununda Hasan Şaş'ın yeri yoktur.
    Hasan zaten yedek bekliyor bu sene,Sabri sakat,Baris son maclarda formsuz olundugu icin alindi

Arda bireysel oynamayi seven biri kabul,ama takimi iyi oynatan da birisi.Lincoln ile iyi anlasiyorlar.Arda gerektiginde defansa gelip top kapan ve takimi ataga kaldiran da birisi.

Tamam ben mecazi olarak dedim Lincoln olmazsa yeniliriz falan ama bireysel yeteneklere dayanan bir takımda en büyük yeteneğin olmaması sistemin büyük ölçüde zayıflaması anlamına gelir. UEFA'yı kazandığımız dönemde solda Ergün de oynasa Hakan Ünsal da oynasa farketmiyordu. Ergün daha teknikti, daha iyi ortalar yapıyordu ama Hakan da sert ortalar yapıyor, iyi şutlar çekiyordu ve çok hızlıydı. Yani oyuncular arasındaki farklar oyuna etki etmiyordu fazla (Hagi hariç). Şimdi öyle bir durumu yok ki Galatasarayın. Şimdi Ferhat ile Volkan veya eski oyuncumuz Ergün ile Ferhat bir mi yani. Biraz düşünürsen yorumumun saçma (!) olmadığı görürsün.
    Lincoln olmadi mi takimin ben bitecegini,ya da cok gücsüzlesecegini sanmiyorum.Lincoln olunca büyük katki gelir ama olmadimi da fazla etkilenmeyiz.Onun yerine oynayacak futbolcularimiz vardir,bkz:Arda...

Uefa dönemi bambaskaydi abi,simdi takim yeni kurulmus,o takim ise öyle degildi kac sene kadrodaki kilit isimler degismedi,müthis bir takim kuruldu.Yani bizim takim daha yeni kurulan bir takim,gecen sene takimda olanlardan 2 kisisi as takimda oynuyor,ya da 3..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lincoln bence artık takıma Git Gide zarar veriyor gibime geliyor..Tek suclu Kalli...İnsallah seyirci Lincolnü ateşler..Lincolndeki düsüs beni düsündürüyor..

Arkadaslar ezeriz gibi laflar etmeylim Büyük konusmayalım..Sonra üzülürüz.....

6 Pas programini izliyordum o gün,Hakan Ünsal öyle seyler söyledi ki sasirilacak cinsten,yok takim kondisyon calismasi yapmiyor fazla,herkes kendi basina takiliyor antremanlarda,Kalli antreman yaptiramiyor falan.

Hakli da takima bakiyorum,ilk yari bittiginde yorulanlar var,son dakikayi getiremeyenler var.Takimda ciddi düsüs var ve tek sorumlu Kalli!

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Lincoln olmadi mi takimin ben bitecegini,ya da cok gücsüzlesecegini sanmiyorum.Lincoln olunca büyük katki gelir ama olmadimi da fazla etkilenmeyiz.Onun yerine oynayacak futbolcularimiz vardir,bkz:Arda...
    Sözlerim Arda için de geçerli. Lincoln'ün yokluğu gibi Arda'nın yokluğu da çok etkiler. Onun için Lincoln yoksa Arda var demek yanlış. Bu ikisi olmayınca yerini dolduracak bir oyuncu yok. Ama ben yine senin sözün üzerine konuşayım. Eğer biz takım oyunu oynuyorsak senin şu lafı etmemen gerekir. Lincoln yoksa yerine Arda var... Bunun yerine "Lincoln yoksa yerine her hangi bir ofansif oyuncumuz oynar ve Lincolnü aramayız". Ama görüyorsun ki senin söylediğin cümleler bile takım oyunu oynamadığımızın kanıtıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran 6 pasda Hakan ne dedi..Lincoln,Hakan,Hasan,Kalli bunlardan biri takımdan gönderilebilir...dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Lincoln oynamazsa yeniliriz diye birşey yok.Sadece gol yollarında zoralnırız.Lincoln defans değil ki kaybedelim o olmasa

6 Pas programini izliyordum o gün,Hakan Ünsal öyle seyler söyledi ki sasirilacak cinsten,yok takim kondisyon calismasi yapmiyor fazla,herkes kendi basina takiliyor antremanlarda,Kalli antreman yaptiramiyor falan.

Hakli da takima bakiyorum,ilk yari bittiginde yorulanlar var,son dakikayi getiremeyenler var.Takimda ciddi düsüs var ve tek sorumlu Kalli!
    Takımda kondisyon olmadığı çok belli düşüşümüzün tek sebebi budur bunun sorumlusu da Kalli'dir bencede...

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri