Gs yönetimide adamları zor durumda bırakıyor.Seçim şansı vermiyor.İlla bıraktırmak zorunda bırakıyor adamları.Adamlar belki bırakmak istemiyorlar.Bu durumda Gs yönetimini haklı görmek ne kadar doğru tartışılır..
Gs yönetimide adamları zor durumda bırakıyor.Seçim şansı vermiyor.İlla bıraktırmak zorunda bırakıyor adamları.Adamlar belki bırakmak istemiyorlar.Bu durumda Gs yönetimini haklı görmek ne kadar doğru tartışılır..
So what?
Saike
Aslında hazır rekoru kırmışken rekoru ilerletebilir.Asıl önemli olan milli takımın önünü kapamaması.Futbolu bırakmasada milli takımı bıraktığını açıklamalıdır.
torinolu şaban olarak hatırlayacakların kendi *****lıklarıdır lütfen türk futbol tarihinin en yararlı futbolcusuna türk milli takımına en yararlı olmuş futbolcuya bu tip hakaretli yakıştırmalarda bulunmayalım bu kelimeleri kullanmayalım çünkü okudukça sinir katsayım artıyor
bana göre kraldır şaban diyenlerle yüz yüze görüşebiliriz![]()
Fikirlerim burada
İşin aslını bilip bilmediğimi kimden öğreneceğimi çok iyi bilirim ben. Kimse merak etmesin.
Hakan Şükür Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Hiçbir şey bu gerçeği değiştirmez.
Burda Konu Hakan şükür ne yanı herkes sevecekmı ? ben bu adamı beğenmıyorum dıye Laf atıLcak Hamsi fLn denılecek sonrada benım yazdıgım msj siLinecek .. ıyı o zmn hıc yazmayaLım oldu olacak.. Ne dıyeyım o zmn Hakan super futboLcu gelmıs gecmıs en ıyı oyuncu ,Avrupa da üLkemızı cok ıyı temsıL etmıs bır oyuncu mu dıyecem ..
AnLam veremiyorum böyle hareketlere iLla sevmek zorunda değİlizki sizin kraL'ınız oLabilir ama Hakan Şükür'ü beğenmeyen bir sürü insan var.. Hep oLumLumu yorum oLsun istiyorsunuz ? Kimse kötüLemesin .. o zmn ne böyle konuLara ne de foruma gerek kaLır .. Herkes onaylarsa ne diye tartışıyoruz..
20 seneden beri oynayan bir oyuncu Bu Hakan Şükür .. ve sürekLi 11 de oynayan bir oyuncunun TanJu nun rekorunu 35 yaşında kırması bana göre artısı değiL aksine eksisidir oyuncunun.. aLlah aşkına ne zmn bu oyuncu yedek kalsa sorun yapmadımı ? nerdeyse ağLıyacak ya.. Kimse onu kesemedi yaLan mı konuşuyorum ben.. Örneğin Oktay DereLioğLu Hakan'dan kötümüydü .. ama nedense türk futboLunda Hakan kadar değer görmedi .. Şans verilmedi.. BeLçika ya attığı 7 kişiyi çaLıma dizerek enfes goLü haLa akLımda.. ve gittiği takımlar da da ortalamayı yakaLamış bir oyuncuydu..
Hakan Şükür yüzünden bu üLke kimleri kazanamadı bir sıraLayaLım şimdi.. Oktay DereLioğLu,Fatih Tekke,Ümit Karan,Serkan Aykut vb oyuncular miLli takımda doğru dürüst oynayamadı.. Neden peki ? Sırf Hakan küsmesin .. Hep o oynasın mantığı yüzünden.. Sanki Türkiye Bir Estonya,Galler,Makedonya tarzı takım .. O üLkelerde görüyoruz başka oyuncular oLmadığı için 34-35 yaşındakı oyuncuLar hala miLli formayı giriyor.. Oysa Şu an Türkiye'de Nihat,Fatih Tekke,HaLil Altintop,Serhat Akın,Gökhan ÜnaL,Mehmet YıLdız,Semih,Ümit Karan,Umut BuLut daha sayamadıklarım da var bir sürü iyi goLcüler var.. Şimdi Hakan Şükür'ün bu oyunculardan tek artısı medyadakı sağLam yeri.. Bu saydığım oyuncuLarın hangisine Hakan kadar şans veriLmiş.. Medya bu kadar arkasında durmuş.. Neyse Dün bir konu açıLmış yeni gördüm ben ama kapatıLmış.. Fenerbahçe'de daha doru dürüst goL atamayan.. Sürekli çıkış yapacak diye beklenen Kezman Fatih Tekke oLayı konuşuLmuş.. Bazı arkadaşlar da Kedi uzanamadığı ciğere Mundar dermiş hesabı.. Fatih Tekke de kim ne yapacak Bizde fLn oLayına girmiş.. Ya allah aşkına Fatih Tekke geLmek istemiyor diye adamı karaLamayın bari yazık günah.. Bazıları da yıLlarca Fenerin kadrosunda oLan sadece bu sezon 3-4 goL atan Semih biLe Fatih'ten iyidir demiş.. Fatih geLse Semih'i kesemez demişler .. gerçtekten çok komik.. Semih'i kesemeyecek dediğiniz adam 2 sezonda 51 goL atan bir futboLcu ve 2005 de dünyanın en çok goL atan 2.futboLcusu.. Ayrıca Kezman ne demişti ? Türkiyede 15 goL atmak çok zor.. Kendi atamıyor diye bahanesi hazır hemen.. Türkiye'de çok oyuncu 20 goLden fazla attı.. Umut BuLut bile 15 goL attı.. O zmn bunların hepsi süper oyuncu.. Neyse demek istediğim yorum yaparken benim oyuncum benım takımımın oyuncusu diye amigoLuk yapmaya gerek yok .. gerçekler neyse herkes biLiyor onları.. sakin oLmak en mantıkLısı..
shamur1 cok guzel yazmis.
senin mantığına göre o zaman o rekoru kırmadan futbolu bırakan bütün oyuncular başarısız. ayrıca yanlış bilmiyorsam söz konusu rekor türkiye profesyonel liglerinde atılan goller. tanju 2 kez gol kralı olmuştu 2. ligde. ve hiçbir yere gitmedi sadece tr de oynadı. hakan 4 sene ülke dışında kaldı. gittiği sene rekorun 16 gol gerisindeydi. 2000'de ayrıldığını ve 2007 de rekoru kırdığını düşünürsek haksızlık ediyorsun.
olay tamamen istikrara bakar. lig tv yi açıp izlersen ne goller var. adamların adını bile bilmiyorsundur. neden? istikrarı yoktur adamın. ayrıca türkiye şenol güneş gelene kadar hep 4-4-2 oynadı. yani sen hakan sanki bütün kontenjanı kapladı gibi konuşuyorsun ama her zaman 1 kişilik kontenjan vardı. oktay bjk ile sorunlar yaşadı gitti bi yerlere sonra fb ye gitti orada da tutunamadı ne oldu sonra adam gitti bitti. medya desteği falan filan diyorsun da adama turkish del piero diye manşet attıklarını hatırlıyorum ben. geç yani medyayı. iyi oynarsan medyada duyulursun. örn: gökhan ünal, mehmet topuz.
oktay istikrarsız, tekke oynarken rusyaya gitti kendini bitirdi. ümit karan istikrarsız, serkan aykut ise büyük takım golcüsü değildi. gördük de olamadığını zaten.
alakası yok. Shearer, Bierhoff, Klinssman vs.vs. gibi ülkelerinde yetenekleri başkalarında olmayan oyuncular 35 ine kadar oynadılar milli takımlarında.
Umut bulutu sırf trabzonda oynuyor diye iyi forvetten sayıyorsun herhalde. diğerleri neyse de.
+ bu oyunculardan minimum 10 cm uzun olması.
aynen katılıyorum. fatih gelirse 8 senedir genç golcü olan semihi yedek kulübesine yollarlar aynen.
bunlar dışında ben hakanın yerine milli takımda oynayacak hala düzgün bir pivot santraforu çıkartamadığımıza yanıyorum. biz kanatları kullanan takımız beyler. bize kafa vuracak adam lazım. bu mevki için en ideal adam gökhan ünal. ama o da uzun savunmalar arasında ezilir. örnek: yunanistan maçı. ha hakan ezilmiyor mu. eziliyor. ama adamın eksilmeyen tek özelliği kafa atması. ortayı yap o atar kafayı. tr deki topa en iyi kafa vuran adam kim derseniz hakandan başka cevap gelir mi bilmem.
ayrıca hakan'ın varisi olabilecek tek adam var o da ersen martin. o da çok fiziki açıdan iyi değil.
şenol güneş gibi bizi tek forvet oynatacak bir teknik direktör gelmez daha inşallah. gelirse ve hakanı sürerse hakana çok küfür edilir. tek başına pivot forvet birşey yapamaz. carew, crouch, jardel, jancker. bunların hepsi kanatları arı gibi çalışan takımların oyuncuları olmak zorunda. ve yanlarına bir pire vermediğiniz zaman adamlar iş yapamaz. jardel avrupa gol kralı olduğunda yanında drulovic vardı. jancker in yanında zickler vardı onları hatırlıyorum falan ve filanes.
Hakan'ın milli takıma alınmamasında yaygara çıkmasının tek sebebi hakan formdayken 2004-2005 sezonunun başında 8 maçta 4 gol atmışken onu kadroyu gençleştirecem diye kadroya almamasından çıktı. ama hoş kadroyu gençleştiriyordu ama kalede rüştüye yer veriyordu. samimiyetsiz olduğu için bu açıklaması hiçbir gsli sevemedi ersunu.
Hakan'a zor kararı aldıran diyalog
G.Saraya yönetiminin devre arasında gerçekleştireceği operasyonda göndermeyi planladığı Hakan Şükür’ün aldığı ’veda kararının’ perde arkası ortaya çıktı.
Adnan Polat ‘en geç sezon sonu jübile’ teklif edip Hakan’a G.Saray’da geleceğinin olmadığını gösterdi. 1 yıl daha oynamak isteyen Hakan da bu yüzden ipleri kopardı
Sarı-kırmızılı yönetimin Hakan’ı gözden çıkarmasından sonra Adnan Polat’ın, ’Kral’ ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği ve o toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:
‘KULÜP DE BULURUZ’
Adnan Polat: “Sen bu takımın ve Türk futbolunun önemli isimlerinden birisin. Ancak biz yola seninle devam etmek istemiyoruz. Bu nedenle kötü ayrılmayalım. Gel, sana sezon sonu jübile yapalım.”
Hakan Şükür: “Ben jübile istemiyorum. Çünkü daha oynamaya devam etmeyi düşünüyorum.”
Adnan Polat: “Eğer oynamaya devam edeceksen de, kendine bir kulüp bul. Biz, senin sözleşmeni uzatmayı kesinlikle düşünmüyoruz. İstersen sezon sonu ya da devre arasında kulüp bulman için de sana yardımcı oluruz.”
Hakan Şükür: “Buna hiç gerek yok. Kendim kulüp bulabilirim.”
‘ZARAR VERİYORUM!’
İşte bu görüşmeden sonra Hakan, G.Saray’dan ayrılma kararını veriyor. Ancak basına ve yakınlarına “Yönetim artık beni istemiyor. Bu nedenle ayrılacağım” demek yerine “Bırakmayı ben istiyorum. Çünkü ben çok iyi bir G.Saraylıyım. Hakkımda son dönemde çıkartılan spekülasyonlar nedeniyle, kulübe zarar vermemek için kendi isteğimle ayrılmayı düşünüyorum. Futboldan şu anda kopma niyetim yok. Yeni sezon öncesi performansıma bakıp, ona göre hareket edeceğim. Sezon başında bile birçok talibim vardı. Ama ben onları G.Saray sevgim nedeniyle elimin tersiyle itmiştim. Takım bulmakta da hiçbir sorun yaşamam” dediği ileri sürüldü.
Hakan’ın, 8 Aralık’taki F.Bahçe derbisinden sonra önce yönetimle konuşup, sonra medyaya ’G.Saray’dan ayrılma kararını’ resmen açıklayacağı ifade edildi. Bu arada G.Saray yönetiminin Polat’ın, Hakan ile gerçekleştirdiği bu görüşmeden sonra ’sözleşmesi bulunması’ nedeniyle ’devre arasında’ olmasa bile, sezon sonunda yollarını kesinlikle ayıracağı belirtildi
Vatan
Adnan Polatın konusmalarına bakılırsa bir saygısızlık yok....Adnan polat efendice Jubile teklif etmiş..Hatta sana yardımcı oluruz demiş..Yönetime bu kadar yüklenmeyin Sanki kovuyorlar defol git dedidler sanki hakan..Elbette bir gün yollar ayrılacak....Hakan şükür bence biraz dik kafalılık yapıyor..
Karnıma ağrılar girdi
O yüzdenmi Torino,Inter,Parma,Blackburn da berbat bir futbol ortaya koydu ??
Ya da neden Galatasaray dan gönderilmeye çalışılıyor ?? Bazı arkadaşlar Milli Maçta H.Şükür ü 3kişi marke ediyor diyecek kadar gözleri dönmüştü ama bakıyordumda onlarda artık Şükür ü kapı orda diyorlar... Metin Oktay,Can Bartu,Cemil,Lefter v daha adı aklıma gelmeyen bir çok Yıldızımız H.Şükür den çok daha iyi oyuncular her şey gol değil...![]()
Yedek olmayı kabullenmiyor..Sürekli küs oluyor..Kalli oyundan alıyor Hemen millete küsüyor..Her maç oynuyacak diye birsey yok hakan verilen görevi yapsa sesini cıkarmasa sorun yok..Sırf bu yüzden gençler fırsat bulamıyor..
Benim korkum Uefa macında İlk onbir baslamaz insallah...Son antremanda show yapmıs..Çünkü
Ayrıca Hakan takımdan kovulmuyor..Adnan polat defol git demiş gibi konusluyor..Adam efendice Jubile teklif etmiş..
Adnan polat seninle devam etmek istemiyoruz demiş..Yani bunda ne var..Herkez olayı bir yerlere cekiyor..
Aydin abiye yüzde 100% katiliyorum. Bierhoff 37 yasina kadar billi takimda oynadi, Oliver Neuville 35 yasina kadar oynadi.
Hakan Sükür Interde 24 macta 9 gol atti, Parma'da 18 macta 9 gol atti, Blackburn'da 8 macta 4 gol atti, Torinoda 5 macta 1 gol atti. Toplam Avrupada. toplam 65 macta 23 gol., yaani her 3 macta 1 gol atmis.
Türkiyede 1995-2000 tarihleri arasinda 156 macta 140 gol atmis. Suan Türkiyede böyle oyuncu varmi?
YOK!
Avrupada en taninmis türk oyuncusu, Uefa Kupasinda gol krali olmus...
Türkiyede böyle Pivot oyuncu yok, olmamistir, belkide olmayacaktir.
Gelecekte "yeni Hakan Sükür" olabilecek bir tane oyuncu var suan, oda Batuhan Karadeniz.
Insallah Batuhan, harcanmazda Türkiyeye kazandirilir.
0oo daha ne diyeLim baksanıza Shearar,Bierhoff,KLinsman La aynı kefeye konuLmuş Hakan Şükür .. ama Şunu anLıyamıyorsunuz .. Shearar 20 yaşında ikende 20 goL üzeri atmış 35 in de de 20 goL üzeri atmış.. Neyse diğer bir arkadaşda .. Hakan'ın Parma'da 9 goL İnter'de 9 goL attığını yazmış .. pes doğrusu heralde bir tek siz gördünüz o atıLan golleri..
Madem o kadar goL atmış ta niye Avrupa'da tutunamamış bu oyuncu ? adamLar aptaL mı Nihat Kahveci'yı neden yoLlamıyorlar Türkiye'ye.. Baksanıza Nihat her gittiği takımda goLlerini sıraLıyor..
Umut Trabzon'da oynuyor diye yazmadım onu.. Ben burda amigoLuk peşinde değiLim.. Takım ayırt etmeden yaparım yorumumu.. Umut'u eklememin sebebi süper goLcü Kezman'ın Türkiye'de 15 goL atmak çok zor diyerek kendi başarısızLığına bahane aramasından yoLa çıkarak yazdım.. Umut genç yaşta Trabzon'daki iLk senesinde 15 goL atmıştır Ligde.. O zmn Umut süper goLcü Kezman'ın bahanesine göre..
Son oLarak Hakan Şükür rekoru kırdığı zaman Bir istatistik veriLmişti.. akLınızda dimi ? değiLse ben yazayım.. Hakan Şükür Türkiye'de en çok goL atan oyuncu oLdu evet ama.. goL ortalamasında ise ancak 8. oLabiLdi.. Bunu biLiyorsunuz dımı ? Yani Çıktığı maça göre attığı goL yüzdesinde 8. sırada yer aLıyor. Ve SamsunsporLu Serkan Aykut biLe Hakan'dan önde .. Artık Hakan Şükür'ün Galatasaray'da ve yıLdızlarla oynadığını .. Ya da Hagi'Li Emre'Li Okan,Suat,Arif,Tugay,Popescu,FiLipescu,BüLent,Taff areL Li kadro zamanında o goLlerin çoğunu attığını da söyLemiyeyim bari.. Hadi sağLıcakLa kaLın
Evet sadece diğer oyuncuLardan 10 cm uzun oLması tek artı yönü hakLısın bunda..
biz sana örnek veriyoruz. bizim elimizde shearer yeteneğinde futbolcu vardı da oynatılmadı mı. senin verdiğin örnekler nedir. umut bulut. oktay falan. bunları mı veriyorsun örnek olarak hakanın kestiklerine.
ha şu haldeyken umut hakandan çok iş yapar o ayrı ama demeyin yani bu adam zamanında şunları şunları kesti diye. kesmedi. 2'li forvet hattıyla oynadığımız için. onu geçin yani.
avrupada tutunamamasının sebebi ise tamamen mental. burada forma giymeyince olay oluyor küsüyor. avrupada yemez bunlar.
nihatla karşılaştıracağın oyuncu serhat olabilir. hakanla anca erseni mukayese edebilirsin. biri forvet diğeri santrafor çünkü.
ayrıca hakan türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu değildir. en çok gol atan oyuncusudur sadece.
hakanın 8. olması da son derece normal. gs fb bjk deki oyuncuların gol atmaları daha zordur. serkanla hakanı da bu bakımdan karşılaştırmak olmaz. serkan gollerinin çoğunu anadolu takımında oynarken attı. o zaman ben sorarım şimdi sana madem büyük golcüydü hakandan öndeydi niye tutunamadı diye.
elmalarla armutları karıştırıyorsun sen o yüzden bana saçma geliyor söylediklerin ama tabii sana ve başkalarına göre doğrudur. benim dediklerim saçmadır. değişir.
Serkan dediğin küçük takım oyuncusu Gs de oynadığı sene 15 goL civarı attı.. Ee Hakan'da zaten 15 civarı atıyordu aradakı fark ne ? Serkan niye yoLlandı madem o da goL atıyordu Hakan kadar.. Ama Hakan gibi bir güce sahip oLmadığı için tutunamadı.. Bu güç dediğimde fiziği yada boyunun 10 cm uzun oLması değiL.. Basın ve hacı hocadan aldığı güçtür.. Bunu kim inkar edebiLir..
Ben bu dediğine katıLmıyorum.. Büyük takımda goL atmak daha koLaydır.. Şimdi Hakan Şükür 2000 den beri 7 senede rekoru ancak kırabiİLdi diyorsun .. Burda tamam ama .. 2000'den önce Arkasında Hagi,Emre,Okan Kanatlarda Ergün,Ümit Davala vardı.. 2000'den sonra ise BüLent Akın,Bratu,Faruk AtaLay kanatlarda çok kalitesiz oyuncular vardı.. Şimdi Kendini düşün sen en uçta oynuyorsun .. Seni C.RonaLdo,Giggs,Scholes gibi oyuncular desteklese mi daha çok goL atarsın .. yada 2.sınıf oyuncuLar iLemi ? Yada Serkan'ın oynadığı takımda mı goL atmak daha koLay yoksa Hakan'ın oynadığı takımda mı .. Yattara'nın Fatih'e kestiği adrese tesLim ortaları ve Fatih'inde mükemmel kafa vuruşu becerisini izLiyordunuz dimi ? Fatih Tekke goL kralı olduğu sezon ve miLli takımda Fatih mi ? Hakan mı ? tartışıldığı sezon Fatih Tekke sadece kafayLa 13 goL atmıştı.. Hakan ise 2-3 .. Şimdi Yattara yine var .. Yine ortalar aynı .. Ama Umut'un becerisi Fatih'e göre çok az.. Yani Ne kadar iyi malzemeye sahipsen verim o kadar artar.. Küçük takımda goL atmayı koLay sanıyosun sen.. Küçük takımlarda genellikle kontra oynarlar ve forvet oyuncusu tek başına kalır.. gol atmak sadece onun kişisel becerilerine kalır.. Büyük takımlarda ise sağdan,soldan,ortadan,kanatlardan sürekLi goL pozisyonuna girer forvet oyuncusu.. Tabi becerisi varsa atar yoksa atamaz .. OK ?
shamur1 nickli arkdaşın dediklerinin altına imzamı atarım ayrıca hakan şükür türkiyenin en büyük oyunucusu demek can bartu, lefter,rıdvan,tanju,feyyaz,zeki rıza sporel,şifo,nihat,tugay ve daha adını sayamadığım bir çok oyuncuya hakeretten başka birşey değildir can bartu fiorentinaya gidiyor orda italyanlar ona sinyor diyor hakan gidiyor nasıl kovulduğu belli olmuyor madem bu kadar iyiydi nie geri döndü ve hakan şükür zamanında şuan türkiyeye gelirse nerdeyse müebbete varan hapis cezası olan birini çatısını altına girmeseydi bu memlekette kimse onun yüzüne bakmazdı
o 1999 Türkiye Ligi Gol Kralı (19 gol)
o 1998 Türkiye Ligi Gol Kralı (32 gol)
o 1997 FIFA Dünyanın En İyi Golcüsü Ödülü
o 1997 Bronz Ayakkabı Ödülü
o 1997 Türkiye Ligi Gol Kralı: 38 gol
o Türkiye liglerinde en cok gol atan 1. oyuncu: 241 gol
o Avrupa Kupalarında en çok gol atan Türk futbolcu: 36 gol
o FIFA 1997 Dünyanın en iyi golcüsü
o 2 kez Dünya Karmasına çağrılan tek Türk futbolcusu
o Milli takımda en çok gol atan futbolcu: 50 gol (38 defa Galatasaray'da, 7 defa İnter'de, 2 defa Torino'da, 2 defa Parma'da, 1 defa Blackburn Rovers'da)
o Avrupa kupalarında en çok gol atan Türk futbolcusu: 37 gol
o Yurt dışında en çok gol atan Türk futbolcusu: 11 gol (Torino 1 gol, İnter 5 gol, Parma 3 gol, Blackburn Rovers 2 gol)
o UEFA Kupası'nda ilk Türk Gol Kralı: (1999-2000) 10 gol
o Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan Türk futbolcusu: 8 gol
o Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarında en çok gol atan futbolcu: 5 gol
o Avrupa'da en çok hat-trick yapan Türk futbolcusu: 2 defa
o Şampiyonlar Liginde İtalyanlara deplasmanda gol atan ilk futbolcu 1998-99 Juventus 2-2
o IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) 2005 yılı Dünyanın faal en iyi 5. golcüsü (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol
o IFFHS (Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu) Dünyanın gelmiş geçmiş en çok gol atan Türk futbolcusu (07.01.2006): 466 lig maçında 254 gol
o Dünya Kupalarında atılan en erken gol: 9.saniye Türkiye 3-2 Güney Kore (29.06.2002) (2002 Dünya Kupası Üçüncülük Maçı)
o Toplamda en çok milli olan Türk futbolcu: 154 defa (105 defa A Milli, 25 defa Ümit Milli, 13 defa A Genç Milli, 6 defa B Genç Milli, 5 defa Olimpik Milli)
o Bir sezonda en çok maç yapan Türk futbolcu: 54 maçta 4697 dakika
o Gümüş ve bronz ayakkabı kazanan Türk futbolcusu.
bunları dikkatlı okuyun ve söyleyin varmı daha iyisi ?
hakkında bu kadar konuşulması bile onun büyüklüğünü gösterir...
beyler sadece hakan sukuru işin içine karıştırmayalım cunku hakan superdir.turkiyeyide sırtlayan adam odur milli maclarda
Su ise bakin yav,Kral gitmis en kötü futbolcular listesine girmis.Yahu yazarken utanir insan.Fifa yilin golcüsü ödülü alan birisini,her all-star macina cagrilan birisini,kariyeri tartisilmaz,muhtesem kupalar almis birisini,Türkiyenin en golcü futbolcusu olan birisini,Milli takimlarda en cok gol atan birisini,Avrupa Kupalarinda en cok golü atan Türk futbolcusunu konusuyoruz burada !
kim ne derse desin gelmiş geçmiş en büyük Türk golçülerden biri hatta en iyisi diyebilirim ama Taçsız Kral başka tabi.. emre kardeşimin yazdıklarını okudum da gerçekten vay be dedirtiyor insana büyüksün kral ben beşiktaşlıyım ama yiğidi öldür hakkını yeme diye bir söz var![]()
abdullahharici arkadaşımız yine fanatiklik sınırlarını zorlamış Can Bartu demiş ama lafta tek maçını izledi mi acaba Can Bartu'nun öyle boşa fanatizm Hakan Şükür Galatasaray futbolcusu ya ona göre Semih bile iyidir.....