Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 83 sonuç

Konu: Fortis TK | Kayserispor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    geçen yıl Fb yöneticisi : Şekip Mosturoğlu elendikleri Bjk maçı sonrasında :

gelecek yıldan itibaren Fortis kupasına sürekli olarak gençlerden kurulu yedek bir kadroyla çıkacaklarını ve bu turnuvayı sadece gençlerin tecrübe kazanacağı bir turnuva olarak göreceklerini söylemişti..

bakalım yarınki kadro nasıl olacak...söylenen sözler ortada..
    İyi takip etmişsin ama devamını neden söylemiyorsun. Devamında da biz bu yönde düşünüyoruz fakat son karar teknik direktör Zico'ya aittir dedi. Ayrıca o açıklamada sadece genç oyuncular dedi, yani paf takım. İlk maçta paf takım oynamadığına göre şimdi o açıklamayı gündeme getirmeye de gerek yok.

Yedek takımla çıkacak olsak bu kadar as oyuncuyu götürmezdi. Yedek takımla çıkacağımızı sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen yıl Fb yöneticisi : Şekip Mosturoğlu elendikleri Bjk maçı sonrasında :

gelecek yıldan itibaren Fortis kupasına sürekli olarak gençlerden kurulu yedek bir kadroyla çıkacaklarını ve bu turnuvayı sadece gençlerin tecrübe kazanacağı bir turnuva olarak göreceklerini söylemişti..

bakalım yarınki kadro nasıl olacak...söylenen sözler ortada..
    Bunu söyleyecek son takımın taraftarısın.Tromso maçı içinde bir şeyler söylenmişti .Ayrıca Serkan abini dediği gibi yine son karar Zico'nun demişti Şekip Mosturoğlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İyi takip etmişsin ama devamını neden söylemiyorsun. Devamında da biz bu yönde düşünüyoruz fakat son karar teknik direktör Zico'ya aittir dedi. Ayrıca o açıklamada sadece genç oyuncular dedi, yani paf takım. İlk maçta paf takım oynamadığına göre şimdi o açıklamayı gündeme getirmeye de gerek yok.

Yedek takımla çıkacak olsak bu kadar as oyuncuyu götürmezdi. Yedek takımla çıkacağımızı sanmıyorum.

inan şimdi Fb nin yedeklerle çıkacagını duyunca aklıma geldi..

Türkiye de bi anlık sinirle söylenen çok büyük laflar var ama sonra o laflar çoğu kez yeniyor..bunu Şekip Mosturoğlu için söylemiyorum ..genelde öyle..

işte böyle olunca da taraftarın güveni azalıyor..son örnek Sinan Engin v Bjk taraftarı..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bunu söyleyecek son takımın taraftarısın.Tromso maçı içinde bir şeyler söylenmişti .Ayrıca Serkan abini dediği gibi yine son karar Zico'nun demişti Şekip Mosturoğlu.
    iyide Serkan abiye verdigim cevabı okursan bunun Türkiye de çoğu kez yapılan bir davranış oldugunu söyledim..

yani bi anlık sinirle asarım keserim havalarına girmek olay değildir..

bu olayın bir çok örneği mevcuttur..birisi de senin dediğin gibi tromso olayı..
    Last edited by erdemzorer10 : 06.Ocak.2008 at 00:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke dediklerini yapsalar. Paf takımla çıkıp, aynı saatte As takıma hazırlık maçı. Ama olmadı yapmadılar. Daha önce Ali Şen'in yaptığı gibi sonucu ne olursa olsun birşeye karar verdin mi yapacaksın. Ali Şen takımı sahadan çekmişti, sonrasında da 1 sene caza almıştık. Ama bir duruş göstermişti.

Bu karara önce Fortis karşı çıkıyor, sonra Fenerbahçe'nin diğer sponsorları. Para herşeyin üzerinde olduğu için de bu sözler sadece lafta kalıyor.

Neyse maça gelirsek, zor maç olacaktır. Ligde kaybettik, eğer As kadro çıkarsa bu sefer kaybetmeyiz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

inan şimdi Fb nin yedeklerle çıkacagını duyunca aklıma geldi..

Türkiye de bi anlık sinirle söylenen çok büyük laflar var ama sonra o laflar çoğu kez yeniyor..bunu Şekip Mosturoğlu için söylemiyorum ..genelde öyle..

işte böyle olunca da taraftarın güveni azalıyor..son örnek Sinan Engin v Bjk taraftarı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

iyide Serkan abiye verdigim cevabı okursan bunun Türkiye de çoğu kez yapılan bir davranış oldugunu söyledim..

yani bi anlık sinirle asarım keserim havalarına girmek olay değildir..

bu olayın bir çok örneği mevcuttur..birisi de senin dediğin gibi tromso olayı..
    Farkında değilsin ama sen de aynısını yapıyorsun, niye hala bu ısrar? Şu dk.ya kadar zaten neredeyse yedek takımla çıkıldı zaten..
    Mosturoğlu'nun bahsettiği paf değil, reserv takım ama ama hocanın işine de karışılamaz.
    İstediğini oynatır, buna laf söylemeye kimsenin hakkı yok.Ayrıca kimse yediğini yutmadı, söylenenler yapıldı..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Keşke dediklerini yapsalar. Paf takımla çıkıp, aynı saatte As takıma hazırlık maçı. Ama olmadı yapmadılar. Daha önce Ali Şen'in yaptığı gibi sonucu ne olursa olsun birşeye karar verdin mi yapacaksın. Ali Şen takımı sahadan çekmişti, sonrasında da 1 sene caza almıştık. Ama bir duruş göstermişti.

Bu karara önce Fortis karşı çıkıyor, sonra Fenerbahçe'nin diğer sponsorları. Para herşeyin üzerinde olduğu için de bu sözler sadece lafta kalıyor.
    güzel yorum olmuş..ya Türkiye nin gerçeklerini bilerek konuşacaksın yada sonucu nolursa olsun yapacaksın..

yarınki maç ortada olur bence..gollü beraberlik tahminim..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Farkında değilsin ama sen de aynısını yapıyorsun, niye hala bu ısrar? Şu dk.ya kadar zaten neredeyse yedek takımla çıkıldı zaten..
    Mosturoğlu'nun bahsettiği paf değil, reserv takım ama ama hocanın işine de karışılamaz.
    İstediğini oynatır, buna laf söylemeye kimsenin hakkı yok.Ayrıca kimse yediğini yutmadı, söylenenler yapıldı..

kabul etsende etmesende söylenen lafların çoğu yutuluyor..sadece fb için geçerli değil..ama yutuluyor..
    Last edited by erdemzorer10 : 06.Ocak.2008 at 00:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben kesinlikle paf takımla çıkılmasını tasvip etmiyorum çok yanlış bir karar olur.Bakın bu takımlarımızın herbirinin halka arz edilmiş hisseleri,milyon dolarlar aldıkları sponsorları var.Sen X yönetici takımına bilerek zarar verirsen, protesto adı altında bu çok yanlış olur.

Maç bence ortada,hava şartları biraz bizi zorlar diye düşünüyorum.Semih'ten yine gol bekliyorum.

Bu soğukta Fenerbahçe'nin bu zorlu deplasmanda yenilmemesi de iyi sonuç olacaktır. Ancak lig maçında Fenerbahçe'ye karşı alınan tavırlar futbolcuları kamçılamış olabilir bu nedenle de maçlara hızlı başlayan Fener'in erken golü bulursa maçı da kazanacağını düşünüyorum. Diğer ihtimal ise beraberlik.

F.Bahçe buz üstünde
    Antalya'da pırıl pırıl güneş ve 15-16 derece sıcaklıkta çalışan Fenerbahçe, bugün Kayseri'de dondurucu soğukta kupa mücadelesine çıkacak. Fortis Türkiye Kupası'nda C Grubu karşılaşması olan Kayserispor - Fenerbahçe mücadelesi 19.00'da Kayseri Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Lig TV'den yayınlanacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek.

Geceyle gündüz gibi

İstanbul'un soğuğundan Antalya’ya kaçan Fenerbahçe, burada gerçekten de aradığı gibi bir ortam buldu. Sıcaklık 15-16 derecelerde seyrederken, neredeyse tüm çalışmalar pırıl pırıl parlayan güneş altında gerçekleştirildi. Yani Antalya baharı yaşıyordu. Ve dün Kayseri. Fortis Türkiye Kupası maçı için öğleden sonra özel bir uçakla Kayseri’ye inen Fenerbahçeli oyuncular, karakışla karşılaştı. Dondurucu bir soğuğun hakim olduğu kent, kardan beyaz bir örtüye bürünmüştü.

Kardan temizlendi

Meteoroloji yetkilileri, bugün kar yağışı beklenmeyen Kayseri’de hava sıcaklığının -10 dereceye kadar düşmesinin beklendiğini dile getirdi. Maçın oynanacağı saatte sıcaklığın -6 ile -8 derece arasında olması bekleniyor. Bu arada Atatürk Stadı’nda gün boyu kar temizleme çalışması yapıldı. Stat müdürü Osman Kayaalp, zemine serilen özel branda sayesinde çimlerin korunduğunu belirterek, “Branda üzerindeki karlar tamamen temizlendi. Çimler de kardan etkilenmedi” dedi.

KAYSERİSPOR
    İvankov
    Koray
    Ali Turan
    Aydın
    Toledo
    Mehmet Topuz
    Ragıp
    Saidou
    Mehmet Eren
    Gökhan Ünal
    Cangele

FENERBAHÇE
    Volkan
    Önder
    Lugano
    Edu
    Carlos
    Ali Bilgin
    Aurelio
    Selçuk
    Deivid
    Uğur
    Semih

Stat: Kayseri Atatürk
    Yayın: Lig Tv
    Saat: 19.00
    Hakem: Bünyamin Gezer
    06.01.2008

Kaynak : Fanatik
    Last edited by Varonil : 06.Ocak.2008 at 15:30

10. Default

Fenerbahçe antalyada 16-17 derecelerde antreman yaptı şimdi kayseriye gidiyor.Eksi derecelerde oynıyacak maçı bu oyuncular olumsuz etkileyebilir.Bunun örnekleride var Kayserierciyes maçı......
    Kayserisporlu oyuncular ise bu havalara alışkın......

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu maçı bence fenerbahce bugün kazanamaz gibime geliyor..Kazanırsa belki 1-0 zemin çok kötü..Kayseri evinde iyi oynuyor..Ayrıca önemli oyuncular yok(Alex,Gökhan)..Bence maç 0-0 bitebilir
    Last edited by Emurafu : 06.Ocak.2008 at 12:43

12. Default

Alex'in olmaması fenerbahçe için dezavantaj ortasahada paslaşması zorlanacak.zeminde kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kalırsa bu zeminde alex in olmayışı bi avantaja dönüşebilir..

duran toplar hariç pek iş yapmazdı bence bgn alex..çünkü zemin gerçekten kötü

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayserispor kazanır diye düşünüyorum, Zemin Fenerbahçeli futbolcuları oldukça etkiliyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahce bu macı alır, basarılar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Zeminin kötü olması ve Alex'in yokluğu etkileyecektir Fenerbahçe'yi.Üstte yazan kadrolara göre Kayserispor tam kadro gibi gözüküyor.Çekişmeli olacaktır mutlaka.Ayrıca Kayserispor'un zemine alışık olması onları bir adım önde tutuyor.Gene de rakip Fenerbahçe olunca insan kesin bir yorum yapamıyor tabi.

Zico bugün Kemal Aslan,Can Arat,İlhan Parlak gibi oyunculara şans verir umarım.

18. Default

Ben oynatacağını zanetmiyorum bu Fenerbahçe için çok önemli bir maç......Artık kupa maçları çok önemli işin içinde PARA var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlhan parlak sanmam
    İlhan,Kemal,Can,Gürhan bence bunları kiralayın..Gürhan kayboldu...Özellikle Can arat gibi bir stoper 5.stoper olarak bekliyor..Oyüzden kesin kiralansın can çok yetenekli..Konya gibi takıma giderse iyi olur..4 stoper yeter fenerbahceye...2'si sakato lursa yedege idarelik alt yapıdan alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Zico bugün Kemal Aslan,Can Arat,İlhan Parlak gibi oyunculara şans verir umarım.
    Bu dediğin 3 oyuncuyuda kiralamak istiyoruz biz Mert'cim.( Eskişehispor ) İlhan olmayacak büyük ihtimalle. Can'da zor gözüküyor. Kemal olabilir.Performaslarını eğer oynarlarsa merak ediyorum.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Can Arat'a 5. stoperlik bile fazla, o adam büyük takım oyuncusu değil bence..

Beraberlik bekliyorum bu maçta, umarım zevkli bir maç olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İlhan parlak sanmam
    İlhan,Kemal,Can,Gürhan bence bunları kiralayın..Gürhan kayboldu...Özellikle Can arat gibi bir stoper 5.stoper olarak bekliyor..Oyüzden kesin kiralansın can çok yetenekli..Konya gibi takıma giderse iyi olur..4 stoper yeter fenerbahceye...2'si sakato lursa yedege idarelik alt yapıdan alır.
    Tamam Aziz Yıldırım'ı arıyorum, söylerim kiralar.

Emrah bunları kiralayın demişsin yahu nasıl kiralayalım biz, kulübü biz mi yönetiyoruz?
    "YÜCE ATATÜRK"

23. Default

Bugün bütün internet sayfaları,gazeteler Fenerbahçe'nin muhtemel onbiri böyle veriyor:
    FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Carlos, Ali Bilgin,Aurelio, Selçuk,Uğur,Deivid,Semih
    Demeki antremanda bu kadro ile hazırlanmışlarki gazeteler bu kadroyu veriyor...AMA:

Sene başında Fenerbahçeli yöneticiler FORTİS TÜRKİYE KUPASI maçlarna yedek kadro ile çıkacağız diye açıklamalarda bulunmuşlardı.
    Bu açıklamaya baktığımızda Kemal Aslan,Can Arat,İlhan Parlak gibi oyuncuların oynaması gerek......
    TABİ KARAR ZİCO'NUN

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe oldukça zorlanır ama son dakikalarda bulacağı gol veya gollerle kazanır diyorum

Çok Kâhin gördüm kendimi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tamam Aziz Yıldırım'ı arıyorum, söylerim kiralar.

Emrah bunları kiralayın demişsin yahu nasıl kiralayalım biz, kulübü biz mi yönetiyoruz?
    Serkan düsündüklerimi yazdım işte..Sen ne düsünüyorsun????

Bu arada Karadeniz gazetesi kac gündür Rize İlhanı kiralamak üzere diyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Düşündüklerini yaz tabi ki de, öyle bir yazmışsın ki sanki buradakiler karar veriyor kimin gidip geleceğine.

Konunun amacından çıkmayalım, transfer haberleri konusunda İlhan ile ilgili düşüncelerimi dün belirtmiştim.
    "YÜCE ATATÜRK"

27. Default

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Bugün bütün internet sayfaları,gazeteler Fenerbahçe'nin muhtemel onbiri böyle veriyor:
    FENERBAHÇE: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Carlos, Ali Bilgin,Aurelio, Selçuk,Uğur,Deivid,Semih
    Demeki antremanda bu kadro ile hazırlanmışlarki gazeteler bu kadroyu veriyor...AMA:

Sene başında Fenerbahçeli yöneticiler FORTİS TÜRKİYE KUPASI maçlarna yedek kadro ile çıkacağız diye açıklamalarda bulunmuşlardı.
    Bu açıklamaya baktığımızda Kemal Aslan,Can Arat,İlhan Parlak gibi oyuncuların oynaması gerek......
    TABİ KARAR ZİCO'NUN

İşte Antalyada fenerbahçe kamp yaparken fotoğrafları burada yukardaki antremandaki kadro ile çıkıyor:

ISINMA HAREKETLERİ

DEVID GOL ATICA...

Zico yönetiminde gerçekleştirilen antrenman...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Zemin falan bahane değil bence her iki takımda aynı zeminde oynayacak.Aayrıca zeminde hiç kar parçası yok zemini üzeri naylonla tamamen örtülüyor hergün alixnin olmmaması biizm için avantaj bu maça iddaada 1 bastım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe, Volkan ile 1 puanı aldı

Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu 2. hafta maçında Kayseri Atatürk Stadı'nda Kayserispor ile Fenerbahçe golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla F.Bahçe ilk hafta maçında G.Antepspor'dan aldığı 1 puanın ardından, puanını 2'ye yükseltti. Kayserispor ise bay geçtiği ilk haftanın ardından, aldığı bu beraberlikle grupta 1 puana yükseldi.
    Maça iyi başlayan ev sahibi ekip özellikle ileride Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ikilisi ile etkili olurken, onlara en büyük destek Mehmet Eren'den geldi. Kayserispor'un ataklarında F.Bahçe'nin kalesinde Volkan adeta devleşti. Sarı-lacivertli ekip ilk yarıda eline geçirdiği az sayıdaki pozisyondan yararlanamayınca, ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.
    Değişiklikler sonuç vermedi
    Soğuk hava şartlarında buzlu zeminde yapılan maçın ikinci yarısında ilk yarıya göre daha düşük tempoda bir mücadele sahaya yansıdı. Kayserispor ataklarında yine başrolde Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal vardı. Cangele ise ileride pek etkili olamazken, Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas karşılaşmanın 67. dakikasında Cangele'nin yerine oyuna uzun süredir sakat olan Iglesias'ı dahil etti. F.Bahçe özellikle Roberto Carlos'un serbest vuruşlarıyla etkili olmaya çalışırken, iki takım da savunma güvenliğini ön planda tuttu.
    Fenerbahçe'de karşılaşmanın 74. dakikasında Uğur'un yerine Vederson ve Ali Bilgin'in yerine ise Kazım oyuna girdi. Bu dakikadan sonra F.Bahçe kalesine yüklenen Kayserispor, Volkan'ı bir türlü geçmeyi başaramadı. Maçın sonlarına doğru Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas; Mehmet Eren'in yerine oyuna Kemal'ı, Ragıp'ın yerine ise Erdal'ı alırken, F.Bahçe ise son değişiklik hakkında Aurelio yerine Kemal'i oyuna dahil etti. Son dakikaları da karşılıklı ataklarla geçen mücadelede iki takım da gol bulamayınca karşılaşma başladığı gibi sona erdi.
    C Grubu'nda 3. hafta maçlarında 8 Ocak Salı günü Alanyaspor-Gaziantepspor, 9 Ocak Çarşamba günü ise Şanlıurfaspor-Kayserispor maçları oynanırken, F.Bahçe bu haftayı bay geçecek.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    1. dakikada Mehmet Aurelio'nun sağ kanattan ortasında ceza sahasında birlikte yükselen Saidou ile Ali Bilgin kafa kafaya çarpıştı. Saidou ceza sahasında yerde kalırken, pozisyon devam etti. Roberto Carlos'un ceza sahası dışından vuruşunda ceza sahasında topu kontrol eden Mehmet Aurelio'nun vuruşunda top defansta döndü. Topu önünde bulan Lugano'nun vuruşunda top kalecide kaldı.
    4. dakikada Ragıp'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunda kaleci Volkan topu direk dibinden güçlükle çeldi. Kaleciden dönen topu önünde bulan Koray'ın yerden vuruşunda kaleci Volkan gole izin vermedi.
    20. dakikada Deivid'in ceza sahasına ortasında sol çarprazda topu kontrol eden Uğur Boral'ın sert şutunda top kaleciden döndü.
    26. dakikada Mehmet Topuz'un sol kanattan ceza sahasına ortasında Toledo'nun kafa vuruşunda kale önünde Gökhan'ın kafasından seken topu altıpas içerisinde Koray topu ağlara gönderdi. Ancak maçın hakemi Bünyamin Gezer, yardımcısının uyarısıyla ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.
    29. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Roberto Carlos'un vuruşunda kaleci Hasan topu iki hamlede kontrol etti.
    39. dakikada Mehmet Eren'in ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Volkan, topu köşeden kornere çeldi.
    43. dakikada Cangele'nin pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Ünal, topu önüne aldıktan sonra gelişine vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.
    45. dakikada Mehmet Eren'in sol kanattan ceza sahasına ortasında Mehmet Topuz'un kafa vuruşunda yerden seken topu kaleci Volkan, son anda köşeden kornere çeldi.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    49. dakikada Selçuk'un defansın arkasına attığı uzun pasta ceza sahası sağ çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Semih, defansın yetişmesi üzerine önce topu düzeltti, ardından vuruşunu yaptı. Top kaleci Hasan'da kaldı.
    58. dakikada Ragıp'ın pasıyla Mehmet Eren, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı, ancak kaleci Volkan Demirel rakibinden önce davranarak topu kontrol etti.
    75. dakikada Gökhan Ünal'ın ceza sahası dışından yerden sert şutunda kaleci Volkan Demirel, topu köşeden kornere çeldi.
    87. dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un yerden sert şutunda top az farkla yandan auta gitti.
    STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
    HAKEMLER: Bünyamin Gezer, Erhan Sönmez, Neşet Merdin
    KAYSERİSPOR: Hasan, Koray, Ali Turan, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp (Erdal dk. 86 ), Saidou, Mehmet Eren (Kemal dk. 81 ), Gökhan Ünal, Cangele (Iglesias dk. 66 )
    YEDEKLER: Tevfik, Durmuş, Avendano, Kamber
    TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
    FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Mehmet Aurelio (Kemal dk. 86 ), Selçuk, Uğur (Vederson dk. 74 ), Ali Bilgin (Kazım dk. 74 ), Semih
    YEDEKLER: Volkan Babacan, Yasin, Gürhan, İlhan
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
    SARI KARTLAR: Ali Turan, Toledo, Koray (Kayserispor)

06.01.2008
    Kaynak : Sporx.com ve İHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

sonuÇ Bellİydİ....

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri