Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: En Alttan Yukarıya Doğru Uzun İnce Bir Yoldayım

Hybrid View

Çok teşekkürler arkadaşlar.

Yeni ss'leri pazar günü koyabileceğim ancak. Bu yüzden adminlerden başlığı kapatmamalarını rica ediyorum.

almlyf69ali55, Süper Lig'de 4 büyükler harici bir takımla kariyer benim de ilgimi çekiyor ama hiç denemedim daha. Belki bir sonraki kariyerde olabilir. Sivassporla başarılar sana da...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Öncelikle Tebrik ederim 1.sezonda son maçta bir üst lige çıkamaman şanssızlık olmuş ama inşallah bu sene çıkarsın başarılar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu aralar oynamaya pek vakit bulamıyorum. Bulabildiğim zamanı da turnuva alıyor. Bu yüzden ancak dün akşam oynayabildim...

Biraz hızlı geçiyoruz:

week16 :

week17 :

week18 :

week19

week 20

week 21

week 22

week23

week24

week25

week26

week27

week28

week29

week30

week31

week32

week33

week34

week35

week36

week37

week38

38. Hafta Puan Tablosu :

Yakaladığımız muhteşem seri ile sezon sonunda 1. olmayı başardık. Çok iyi bir seri yakalamamıza rağmen, ilk 3'teki diğer takımlarda benzer seriler yakaladığı için, puan farkı yaratıp rahatlayamadık. Liderliği de son iki hafta ele geçirebildik. Ligin son maçı Barakaldo ile yaptığımız maç 1.yi belirledi. Şimdi önümüzde playoff'lar var.

Yakaladığımız havayı sürdürüp, 1.Lige çıkmayı istiyoruz. Geçen sene yaşadığımız son maçtaki şanssızlığımızı tekrar yaşamadan, kazasız belasız yolumuza devam edeceğiz inşallah.

Hadi Hayırlısı !!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bravo gerçekten iyi geçti bu sene.Her sene daha da iyiye gidiyorsun. Play-Off ta başarılar.Bu sene son maçta kaçmasın. Bence eğer Play-Off finaline kalırsan defansif temkinli bir fıtbolu tercih et.Ayrıca Duran toplarda oyuncu komutlarını iyi ayarlarsan daha iyi olur.Böyle maçlarda duran toplar çok önemli.
    Bir Dost

Hellbells

Playoff Semi Final Leg 1

Castellon tanımadığımız bir rakip. Favori gösteriliyorlar. Evimizdeki maçta avantaj yakalamak istiyoruz.

Denk bir mücadele oldu. Maçın başında karşılıklı atılan gollerden başka gol olmayınca, evimizde pek de iyi olmayan bir skora razı olduk.

Playoff Semi Final Leg 2

Ortada bir maç oldu. 1-1'lik sonuç uzatmalara ordanda penaltılara gitti.
    Penaltı kaçırma yarışına giren iki takımdan 5te 2 yapan biz olduk ve finale çıktık.

Playoff Final

Finaldeki rakibimiz Cartegena. Hakkında hiçbir bilgimiz yok ve favori gösteriliyorlar. İlk maç deplasmanda. Bir gol bulabilirsek çok iyi olur

Sonuç istediğimiz gibi olmasa da evimizde oynamanın avantajıyla işi bitirebiliriz.

Normal süresi 1-0 biten maçın, uzatma dakikalarında coştuk ve 4-0 gibi net bir skorla bir üst lige çıktık...

Sezon boyunca gerçekten iyi bir performans gösteren oyuncularıma, stadımız inşaa halinde olduğu için bizi yalnız bırakmamak adına her maçımıza 300 km yol katederek gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıp, ilk senemizde ligde kalmak için mücadele edeceğiz...

2009-2010 SEZONU BAŞLIYOR!!!!

İşimizin çok zor olduğu bir sezon bekliyor bizi. Geçen sezon 11 oyuncumuz kiralıktı. Şu anda hepsi kuluplerine dönmüş durumda. Ayrıca sözleşmesi biten ve LIGA BBVA'da iş yapmayacağını düşündüğüm 13 oyuncuyla yollarımızı ayırdık.

Elimizde iş yapacağını düşündüğümüz 3 oyuncumuz ve gidip gitmemesi farketmeyecek ve sözleşmesi biten 2 oyuncu kaldı. Transfer sezonunu ve hazırlık dönemini çok hareketli geçirip, lige hazır başlamamız gerekiyor. Bu sezon tek amaç ligde kalmak.

Bu arada yönetim de boş durmuyor, Lemona artık profesyonel bir takım haline geldi. Hem stadın kapasitesini arttırılıyor hem de transfer için yaklaşık 3 milyon$'lık bir bütçe ayırıldı.

Bu ligde 2 yabancı oynatma hakkımız var. Brezilyadan 2 yetenekli genç transfer edip, hem takıma katkı sağlamalarını hem de sezon sonunda maddi olarak bize yeni imkanlar sağlamaları için kullanmaya çalışacağız. Tabi hiç tanınmamış bir takım ve menejer ikilisi olarak ne kadar başarılı olacağız göreceğiz.

Transferler :

Kaleci Gaston Pezzutti - serbest - Pezzutti'yi yedek kaleci olarak aldık.
    1. Kalecimiz Athletic'ten kiraladığımız Jabi...
    Taraftarlar bu transferden pek hoşnut olmadılar.

DR - Cuenca - ( Zamora )50.000$
    Aslında 5 alternatifti, ama diğerlerini alamayınca bu oyuncuya kaldık.

ST - Damien Akerman ( Almagro ) - 400.000$
    İyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. İnşallah beni yanıltmaz.

AMC - Abdelhak Boutasgount ( Most ) - 90.000$
    Alabildiğimiz en iyi AMC. Tam bir soru işareti.

AMLC - Ruben Reyes ( Alcorcon ) - 130.000$
    Tecrübeli bir AMC. Hazırlık maçlarındaki performansına göre takımda yer bulabilir.

DC - Ricardo Verduguez - ( Blooming ) - 325.000$
    İyi bir defans oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Göreceğiz.

DC - Carlos Castro - ( Olmedo ) - 160.000$
    DC - Mauro Silva - ( Colo Colo ) - 70.000$
    ST - Andrade Omar - ( Alianza Lima ) - 95.000$
    Bu üç genç oyuncuyu kiralayıp gelişmeleri için aldık. Sezon sonunda bize para kazandırabilirler veya iyi birer oyuncu olarak kulüpte kalabilirler.

Takımın diğer noktalarındaki ihtiyaçlarını kiralık oyuncularla gidermeye çalıştık. Transfer yapmamız gereken noktalarımız var. Ancak hem yeni transferlerin durumunu, takıma ve taktiğe uyum sağlayabilmelerini görebilmek için transfere ara verip, gerekirse ara dönemde bir iki transfer yapmayı düşünüyorum.

Elimdeki parayı bitirmek istemiyorum. Devre arasına kadar zorlansak da bu şekilde devam edeceğiz.

Takımda daha önce 1 coach vardı. 6 coach ve 3 scoutla anlaştık. Ezbere transfer yapmak istemiyorum artık. Bundan sonra scout'lar bizi yönlendirecek.

Gelenler - Gidenler :

Staff :

Transferleri sonuçlandırmakta geciktiğimiz için sadece bir hazırlık maçı yapabildik.

Medyanın tahminlerine göre ligi sonuncu sırada tamamlayacağız. Yükselme şansımız ise 150-1. Yani bırak yükselmeyi kümede kalmamız mucize...

Çok iyi olmayan bir transfer dönemi ve kötü bir hazırlık döneminden sonra lige başlayacağız. Bu sezonu tamamlamak gerçekten zor olacak.

1. Hafta :

İlk maçımız bir önceki senenin 4.sü Cadiz'le. Lige iyi başlamak için elimizden geleni yapacağız.

Çok şanslı olduğumuz bir maçtı. Cadiz'in baskılarının arttığı bir sırada, kontrakta kazandığımız penaltı ve ikinci yarının başında Akerman'ının attığı golle maçı 2-0 kazanıp lige ummadığımız kadar iyi başladık.

2. Hafta :

Rakibimiz geçen sezon La Liga'dan düşen Numancia. Maçın mutlak favorisi olarak gösteriliyorlar. Zor bir maç olacak.

Çok şanssız bir gol yedikten sonra, Mustafa Denizli taktiği yapıp, ha 1-0, ha 4-0 yenilmişiz ne farkeder diyip cesur bir oyun sergiledik. Yemedi tabi. Bundan sonra biraz daha haddimizi bilerek oynayacağız.

3. Hafta :

Rakibimiz Hercules, medya tarafından ligin orta sıralarındaki takımlardan olarak nitelendiriliyor. Maçın favorisi olmadığı, zor bir maç olacağı belirtiliyor. Ligin başında 3 günde bir maç yapıyoruz. Kötü bir hazırlık dönemi geçiren oyuncularım için zor zamanlar oluyor. Ayrıca hafif de olsa sakatlıklar var. Umarım çok sakat vermeyiz...

1 golümüzün ofsayt nedeniyle iptal edildiği, zor bir maç oldu. 1 puan aldığımız için şanslıyız.

İspanya Kupası 2. Tur:

Rakibimiz daha önce oynadığımız ligden rakibimiz Palencia. Yeni kadromuzla zorlanmadan kazanmamız gereken bir maç.

28. dakikada 10 kişi kalan rakibimize karşı kolay bir galibiyet aldık.

4. hafta :

Ezeli rakibimiz Barakaldo'la oynayacağız. Geçen sezon ligin son haftasında yenerek şampiyon olmuştuk. Şimdi aynı ligde yine beraberiz. İlginç bir maç olacak.

İyi oynadığımız bir oyunu, şanssız bir golle kaybettik. Bu maçı almamız gerekiyordu. Telafisi zor bir kayıp olacak bizim için.

5. Hafta:

Evimizde Tenerife ile oynuyoruz. Tenerife çok tecrübeli La Liga'da oynamış bir takım. İyi bir sonuç almak istiyoruz.

Gerçekten kötü bir oyunla, Tenerife önünde tutunamayarak yenilgiyi hakettik.
    Gittikçe ligin dibine doğru yaklaşıyoruz. Bir iki galibiyet almazsak tehlike çanlarını dibimizde duyacağız.

5 Hafta Puan Tablosu :

6. Hafta:

Gimnastic'le oynayacağımız maçta medya, kazanmamızın imkansız olduğu yorumlarını yapıyor. Zor bir maç daha var önümüzde.

Topu ayağımızda tutarak maçı uyutmaya çalışıp beraberlik almayı planladık ama planımız 68. dakikaya kadar tuttu. Bir yenilgi daha.

7 Hafta

Sporting maçın favorisi. Ancak artık yenilgilere bir son verip, ligde tutunabilmek için puan ve puanlar almalıyız.

Çok zor bir maç oldu. Aslında hak etmedik ama son 10 dakikada bulduğumuz 2 golle 1 puanı yakaladık.

8.Hafta

Granada ligin alt sıralarından kurtulmaya çalışan rakiplerimizden biri. Bu maçı almalıyız.

Daha farklı kazanabilirdik ama önemli olan 3 puanı almamız.

İspanya Kupası 3. Tur

Rakibimiz Cadiz'i yenerek başlamıştık lige. İçimden bir ses bu maçı da alacağımızı söylüyor.

Denk bir mücadele oldu. Penaltılarda eleneceğimizi düşünmüştüm ama oyuncularım beni yanılttı. Bir üst tura çıktığımız için çok mutluyuz.

9.Hafta

Cultural Leonesa ligdeki konumu iyi bir takım. Ancak bizimle beraber lige yükselenlerden. İşte bu yüzden bu maçı alabileceğimizi düşünüyorum.

Daha farklı kazanabilirdik. Şanssız bir şekilde maçın başında geriye düştük. Ama bütün oyun boyunca üstündük ve kazanmayı bildik.

10. Hafta

Jaen yine medyanın favori gösterdiği bir takım. Beraberlik için sahaya çıkacağımız maçlardan biri olacak.

Başabaş bir oyun oldu. Maçı galip bitirebilirdik. Ancak maçın sonlarındaki kırmızı kart işi zora soktu. Oyuncularımı kutluyorum. Gün geçtikçe bu ligde oynamaya alışıyoruz ve asansör takım olmayacağımızı yavaş yavaş herkese gösteriyoruz.

10. Hafta Puan Tablosu :

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

abi ilk sezon orta sıralarda dolaşırsın gibi geliyor bana ayrıca çok gol yiyorsun kazandıgın maçlarda kendi kalende gol görebiliyorsun bence buna bir önlem almalısın

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    abi ilk sezon orta sıralarda dolaşırsın gibi geliyor bana ayrıca çok gol yiyorsun kazandıgın maçlarda kendi kalende gol görebiliyorsun bence buna bir önlem almalısın
    İlk sezon benim de amacım orta sıralarda kendime yer bulabilmek.

Gol yemeyi engelleyemiyorum. Takım olarak defansta pek alternatifimiz yok. Ama ileri uç ve atağa yönelik oyuncularım çok. O yüzden Topu ileride çevirip pozisyon bulup gole çevirmeye çalışıyoruz. Ancak topu kaptırdığımızda geride problem yaşıyoruz.

Şimdilik buna razı olmak zorundayız.

thehell61'in dediği gibi takım bu Lig için henüz yeteri kadar iyi değil. Zamanla pişeceğiz inşallah.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SEZONA DEVAM

11.Hafta
    Çok ümitli olmadığımız bir maç Eijido. Elimizden geleni yapacağız. Deplasmandaki maçta beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur.

Hiç ummadığımız bir şekilde 2-0 öne geçtiğimiz maçta, kötü bir oyun sonucu ve ofsayttan atılan bir golle 3-2 yenik duruma geçtik. Sol kanatta yaptığımız değişiklik etkili oldu ve maçı son dakikasında attığımız golle 4-3 galip geldik.

12. Hafta
    Lorca'yı gözümüze kestirdik bu hafta. Bu maçı alıp ligdeki flaş skorlarımıza bir yenisini eklemek istiyoruz. Evimizde seyircimize bir galibiyet hediye etmek istiyoruz.

65. dakikaya kadar muhteşem oyunumuzla 2-0'ı bulduk. Bu dakikada defansın arkasına giden bir topla oyunun bütün seyri değişti. Aslında oyuncularımda hiç hata bulmuyorum. Oyun o kadar üstün bir şekilde devam ediyordu ki, taktik üzerinde yapmam gereken değişiklikleri yapmadım ve maçın keyfine varmaya kalktım.
    Ancak 65. dakikadan sonra gelen 2 gole engel olamayınca, galip gelebileceğimiz bir maçta 1 puana razı olduk. Beraberliğe rağmen sergilenen oyun beni tatmin etti ve gelecek için umut verdi.

13. Hafta
    Rakibimiz Recreativo La Liga tecrübesi olan güçlü bir takım görüntüsü veriyor. İddiamızın olmadığı bir maç.

Maçın hemen başında yediğimiz gol moralimizi bozdu. 2. golden sonra biraz toparlanıp, topu ayağımızda tuttuk ve sonucunda golü bulduk. İkinci yarını başlamasıyla baskıyı kurduk ve 2-2'yi yakaladık. Bu golden sonra Recreativo oyunun kontrolünü eline aldı ve arka arkaya yedidğimiz 2 golle maçı 4-2 kaybettik. Yine de oynanan oyundan memnunum.

İspanya Kupası 4. Tur 1.Ayak

Rakibimiz Villareal. Mümkün olduğunca az fark yemeye çalışacağız.

Eh, Villareal karşısında 3 fark çok sayılmaz )

14. Hafta
    Elche zor bir rakip ancak evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz.

Kontrataktan bulduğumuz golle yakaladığımız avantajı koruyamadık ve beraberliğe razı olduk.

15. Hafta
    Levante La Liga tecrübesi olan takımlardan ve bizim rakibimiz değil. Beraberliğe oynayacağız.

Yine şanssız bir maç oldu bizim için. Topu ayağımızda tutarak üzerimize gelen rakibe karşı uzun toplarla gol aramaya çalıştık. Ancak boşluk bulamayınca paralel ve geri paslarla topu ayağımızda tuttuk. Yine de topu ayaklarına aldıklarında direk kaleye inen rakibimiz karşısında dayanamadık.

16. Hafta
    Celta ile aramızdaki farkı sahaya yansıtmamak için çabalayacağımız bir maç olacak.

Yine top bize ama goller rakipte... Ligin dibine doğru gidiyoruz.

17. Hafta
    Haftalar ilerledikçe farkediyorum ki, Lig BBVA düşündüğümüzden de zorlu rakiplerle dolu ve Lemona olarak hem yapısal anlamda hem de oyuncu olarak daha çok yol almamız gerekiyor. Bu hafta da Alaves ile oynuyoruz. Yine La Liga tecrübesi olan zor bir rakip.

Bu maçtaki oyunumuz ve mücadelemiz için oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettik ve geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayıp beraberliği kurtardık. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra galibiyeti bulacak pozistoynları bulduk ama değerlendiremedik.

18. Hafta
    Bu hafta kazanabiliriz. Düşme hattındaki Universidad LP ile oynuyoruz.

Maç tamamen rakibin üstünlüğünde geçti. Almamız gereken bir maçtı ama oyuna bakarsak beraberlik bizim için iyi bir sonuç oldu.

19. Hafta

Artık toparlanmamız lazım. Maç kazanamaz hale geldik. Arka arkaya çok güçlü rakiplerle oynadık. Oyun olarak ezilmesek de, skora yansımayınca bir işe yaramıyor. Daha az gol yemeliyiz daha çok gol atmalıyız...

20. Hafta

Maçın başında bulduğumuz gollerle maçı kopardık. Uzun süredir aldığımız ilk galibiyet bize biraz nefes aldırdı. Birkaç galibiyet alıp, hem moralimizi hem ligdeki durumumuzu düzeltmeliyiz.

İspanya Kupası 4. Tur 2.Ayak

İlk maçın sonucuna göre şansımız olmayan bir durumdayız. Eliimizden geleni yapacağız.

Çok ilginç bir maç oldu. Top bizde, pozisyonlar rakipte ama golleri bulan biz olduk. Aslında ligin başından beri bizden kuvvetli takımlara karşı uyguladığımız bir taktikti ancak pek başarılı olduğumuz söylenemez. Villareal'e karşı tutması ilginç oldu.

20. Hafta sonunda puan durumu şöyle oldu :

Last edited by daedalus : 05.Mart.2008 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

gol gorecek tabı kı ya bu takım oyle yıldızlarla dolu takım degıl hersey zamanla duzelır

Pek iyi gidiyor sayılmazsın abi fakat bu seni anlıyorum bu kadroyla bu kadar.Benim tahminimde bu sezon ligi orta sıralarda bitirmen yönünüde şu çok gol yemeyi bir engelleyebilsen çok güzel olacak.Başarılar abi...

Quote Originally Posted by asatilla View Post
    Pek iyi gidiyor sayılmazsın abi fakat bu seni anlıyorum bu kadroyla bu kadar.Benim tahminimde bu sezon ligi orta sıralarda bitirmen yönünüde şu çok gol yemeyi bir engelleyebilsen çok güzel olacak.Başarılar abi...
    Teşekkür ederim. Şu anda ara transfer dönemi bir iki oyuncu bakıyorum. Defansı ve defansif orta sahaya birilerini bulabilirsek gol yeme işini çözebiliriz diye umuyorum.

Quote Originally Posted by peluk
    Vaay be, bir çırpıda okudum kariyerini. Hakikaten FM oynamasını bilen ve seven birisin bence. Sanırım bu sezon La Liga'ya çıkman kolay olmayacak, ligde tutunman yeterli. Ancak ben yerinde olsam sezon sonunda istifa edip başka bir takıma giderim.
    Sağolasın. Gerçekten FM oynamayı çok seviyorum. Ne kadar bildiğim tartışılır tabi. Hergün yeni şeyler öğreniyorum buradaki paylaşımlardan. La Liga'ya bu sene ve önümüzdeki sene çıkmayı planlamıyorum aslında. Takımın hem maddi yapısı müsait değil, hem de oyuncu profili. Çıkarsak averaj takımı oluruz büyük ihtimalle. Yavaş yavaş iyi bir kadro oluşturabilirsem, Lemona'yla devam etmek istiyorum. Tabi iyi bir takımdan bir teklif gelirse değerlendirebilirim. Ama istifa etmeden devam etmek istiyorum.

sitte, teşekkür ederim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ara transferde daha önceden Brezilya Liginde araştırmaya yaparken sözleşmesi bittiğinde bize katılmak üzere anlaştığımız Atletico Paraneanse'den Leonardo ( DC ) ve uzun süredir peşinde olduğumuz Caxias'tan Japa'yı ( DM ) 75.000$'a renklerimize kattık.

Şu anda takımımızda oynatamadığımız 3 yabancı bulunuyor.

Mario Silva ( DC )
    Leonardo ( DC )
    Ricardo Verdeguez ( DC )

Defans problemimizi çözebilecek oyuncular ama kullanabileceğim 2 yabancı hakkımızdan birini yine DC ( Carlos Castro ) ve ST ( Daniel Akerman ) olarak kullanıyoruz. İkisinden de vazgeçemeyiz.

Oynatamadığımız oyuncuları kiralayıp iki sezon sonra İspanyol vatandaşlığına geçtikten sonra oynatabilmeyi umuyorum.

Ayrıca kiralık olarak Athletic'ten Raul Selcado takıma katıldı.

Bir kaleci ve sol bek arayışımız devam ediyor. Ancak bunları ucuz bir şekilde kadromuza katabilirsek alacağız. Scout'larımızla bütün Avrupa'yı tarıyoruz. Önümüzdeki sezona daha iyi bir takım oluşturabilmek için bir miktar paramızın kalmasını istiyorum.
    Last edited by daedalus : 06.Mart.2008 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vaay be, bir çırpıda okudum kariyerini. Hakikaten FM oynamasını bilen ve seven birisin bence. Sanırım bu sezon La Liga'ya çıkman kolay olmayacak, ligde tutunman yeterli. Ancak ben yerinde olsam sezon sonunda istifa edip başka bir takıma giderim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Başarılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaleci için Lastuvka iyidir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Transfer çalışmaları sürerken lig de devam ediyor.

21. Hafta

Salamanca maçı medya tarafından ortada geçecek bir maç olarak görülüyor. Salamanca ligde 11. durumda. Kazanırsak bizim için çok iyi olur.

Çok temiz bir yenilgi aldık. Söyleyecek pek birşey yok.

Gizli yürüttüğümüz transfer çalışmalarımızdan biri Most'tan Andre Hainault'u ( DC ) 456.000$'a sonuçlandırdık. Hainault şu ana kadar yaptığımız en pahalı transfer oldu.

Daha ilk ekranda anladık ki, Hainault Avrupalı oyuncu statüsünde oynayamıyor ve böylece DC pozisyonunda 5 yabancımız oldu. Eğer iyi bir Avrupalı golcü bulamazsam, sadece birini oynatabileceğim.

Gol problemi diye gözümüz kapalı bütün bulduğumuz defans oyuncularına atlayınca sonuç böyle oldu tabi. Daha dikkatli olmalıyız...

22. Hafta rakip lig 5.si Cadiz. Daha önce Cadiz'in bize şansı tutmamıştı umarım yine öyle olur. Galibiyete ihtiyacımız var ama Cadiz maçın mutlak favorisi.

Kabul etmek gerekir ki, maç Cadiz'in hakkıydı. Çok iyi oynadılar. Ancak 89. dakikada yakaladığımız beraberlikten sonra 95. dakikada yediğimiz golle yenilmemiz de çok şanssız oldu.

23. Hafta

Çok ilginç bir maç oldu. Numancia çok baskılı oynarken Olondo oyundan atıldı. Bundan sonra yaptığımız taktik değişiklikle maçın 2. yarısında 2 gol bulduk ancak yine son dakikalardaki baskıyı kaldıramadık ve ofsayttan atılan golle beraberliğe razı olduk.

Galibiyete hasretiz...

24. Hafta

Son zamanlarda öne geçtiğimiz hiç bir maçı galip bitiremedik. Hercules maçı da farklı olmadı. Nefis bir oyunla 2-0 öne geçtik. Yine baskıyı kaldıramayıp maçı 2-2 bitirebildik.

25. Hafta

Temiz bir yenilgi daha. Gimnastica çok üstün oynadı ve hiçbir varlık gösteremedik...

25. Hafta sonunda lig tablosu

İyice düşme hattına yaklaştık. Bu şekilde kaldığımız sürece problem yok ama gidişat iyi değil gibi geliyor bana...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aman Lemona düşme, dikkat

26. Hafta
    Ezeli rakibimiz Barakaldo ile oynuyoruz. Hem kümede kalma mücadelemizde rakibimiz, hem de yılların rekabeti var. Kendi evimizde almamız gereken bir maç.

Aslında kötü oynamadık. Hatta ilk yarı oldukça iyiydik ve öne de geçtik. Ama yine koruyamadık ve beraberliğe razı olduk.

27. Hafta
    Yine zor bir maç deplasmanda Tenerife ile oynuyoruz. Basın bizi yerin dibine geçiriyor ve maçı ağır bir yenilgiyle bitireceğimizi öngörüyor.

Daha farklı yenilebilirdik. Hiçbir varlık gösteremedik.

Taktiksel olarak ufak tefek değişiklikler yaparak sonuca ulaşmaya çalışıyordum. Ama artık tamamen bir değişiklik gerekiyor. 8 Haftadır galibiyete hasretiz.

28. Hafta
    Sporting karşısında darmaduman olacağımız bütün basının dilinde. Yeni taktiğimizle taraftarımızın karşısına çıkacağız.

Aaahhh aahhh aahh!!! Harika oyun, harika goller ama yine kaçan galibiyet. Maç boyunca biz kaçtık Sporting kovaladı. 2-0'lık ve 3-1'lik skorları koruyamadık. 87. dakikada yediğimiz golle 1 puana razı olduk.

29. Hafta
    Bu maçta da rakibimiz Granada mutlak favori ancak geçen hafta ortaya koyduğumuz oyun beni umutlandırıyor.

İlk yarı 2-0 geriye düştüğümüzde herkes ikinci yarıda fark yiyeceğimizi düşünüyordu. Ancak oyuncularımın ikinci yarıdaki muhteşem performansı ile bu maçı 3-2 alarak 10 hafta sonra kazandık. İyi futbol ve 3 puan ilaç gibi oldu.

30. Hafta
    Lig 3.sü Jaen ile oynuyoruz. Jaen rakibimiz değil. Maç defansif bir taktikle beraberlik için sahaya çıkıyoruz.

Gorrono'nun nefis golüyle 10. dakikada öne geçtik. Bu dakikadan sonra Jaen'in baskıları dakikalar ilerledikçe arttı ve 56. dakikada golu buldular. Maçın geri kalanında karşılıklı ataklar vardı ancak gol olmadı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    31. Hafta
    Formda Cultural Leonesa ile oynayacağız. Ortada bir maç elimizden geleni yapacağız.

Puan almayı haketmedik, alamadık da.

32. Hafta
    15. Lorca ile oynuyoruz. Bu galibiyete çok ihtiyacımız var.

Tam beraberliği kurtardık derken yine bir son dakika golu yedik ve puansız ayrıldık sahadan.
    Bu sezon ligde kalmayı başarabilirsek, takımda ciddi bir revizyona gideceğim.

33. Hafta

34.Hafta

Recreativo 10 kişi kalana kadar pek iyi bir oyun sergileyemedik ama, ondan sonra sahanın tek hakimi bizdik ve maçı kazandık

35. Hafta

Çok kötü oynadık, bir fark ile kurtulduğumu için şanslıyız.

36. Hafta

Maçın mutlak favorisi Levante'yi çok zor bir maçtan sonra yenmeyi başardık. Çok ihtiyacımız olan bir galibiyet aldık.

37. Hafta

Sol bekimiz Vinas'ın gereksiz bir yere müdahalesi sonucu 94. dakikada yediğimiz penaltı golü ile yenildik. Alaves karşısında oynadığımız oyundan memnunum. bugünkü oyundan sonra ligde kalacağımıza eminim artık.

38. Hafta

Kaybettiik ama yine oyundan memnunum.

39. Hafta

Güzel oyun ve 3 puan. Düşme hattındaki Universidad'ı yenerek kendimizi kümede kalmada avantajlı bir konuma getirdik.

40. Hafta

Xerez'i yenerek büyük iş başardık. Düşme hattıyla aramızdaki puan farkını 6'ya çıkardık. Artık kümede kalmayı neredeyse garantiledik sayılır.

41. Hafta

Ligin sonunda ancak form tutabildik. Geç oldu ama tam zamanında oldu. Ligde kalmayı garantiledik

42. Hafta

Formalite maçında farklı galip geldik.

Bu sene ligde kalmak bizim için çok önemliydi. Çok zor da olsa bunu başardık. Kısıtlı imkanlarla mücadele etmemize, bir ara ümidimizi kaybetmemize rağmen, son 4 haftada gelen arka arkaya gelen galibiyetler, ligde tutunmamızı sağladı.

Önümüzdeki sezona iyi transferler yapıp, yabancı problemimizi çözüp, sıkı bir hazırlık döneminden sonra lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüzdeki sezonda kendimize orta sıralarda yer bulmaya çalışacağız.
    Last edited by daedalus : 09.Mart.2008 at 01:15

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri