Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu maçı kim alır ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • İstanbul BŞB

3 23.08%
  • Sivasspor

6 46.15%
  • Berabere biter

4 30.77%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: TSL 19. Hafta | Büyükşehir Bld. - Sivasspor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

15.000 seyirci bence gayet iyi bir rakam deplasman için. Tebrikler Sivas (herşeyiyle)..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Eeee daha ne olsunki..Deplesman maçında 15.000 Seyirci..Bundan iyisi Şamda Kayısı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Eeee daha ne olsunki..Deplesman maçında 15.000 Seyirci..Bundan iyisi Şamda Kayısı
    İstanbulda 3 mlyon sivaslı olduğunu düşününce az geliyo, sivas 2.ligdeyken Ali samiyende bir maç vardı 25 bin kişi vardı o maçta.
    Last edited by M.Scofield : 19.Ocak.2008 at 17:47

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Maç bitti Sivasspor 0-2 kazandı ve süper oynadı...
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Sivasspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Haftaya dananın kuyruğu kopacak Sivas-Fenerbahçe o zamanda kazanırlarsa şampiyon Sivas olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Uygun'u biri sustursun artık, dansöz misali bir öyle bir böyle konuşup duruyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by M.Scofield View Post
    İstanbulda 3 mlyon sivaslı olduğunu düşününce az geliyo, sivas 2.ligdeyken Ali samiyende bir maç vardı 25 bin kişi vardı o maçta.
    sivas şehrinin nüfusu ne kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler Sivas.

Valla ben inanmıyorum şampiyon olacaklarına ama adamlar gümbür gümbür geliyorlar.Haftaya Fenerbahçe'yi yenerlerse Sivas'ı tutabilene aşk olsun..
    So what?
    Saike

helal sivasa.ama artık onları zor bi fikstür beklio.bnce sonuna kadar götürüp 6-7 puan farkla üçüncü olcaklar.bu onlar için en azından bi başarıdır.

Nesil
    2006

Maçı T.V göstermemsine sitem ettim. Ligin lideri olan bir takımın maçını izleyemiyoruz. Bunu yayıncı kuruluşun düşünmesi gerekiyor.

Sivas taraftarı Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın G.Saray'ın doğru düzgün dolduramadığı stadı 15bin kişi ile doldurdular. Belki bu maç Sivas'a yakın bir yerde olsa 30-35 bin kişi olabileceğinden eminim. Sivas'ın arkasında taraftarı var. Takımlarına sahip çıkıyorlar. Bu sezon şampiyon olabileceklerine inanıyorum. Sivas'ın artık bu tip maçları kaybetmemesi gerekiyor. Üç takipçisini puan kaybettiği takımı deplasmanda yenebiliyorsan bu şampiyonluğu hak ettiği ortaya çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın özetini seyrettim.Mehmet Yıldız genelde attığı gollerin aksine bu sefer bitiriciliğini ve tekniğini konuşturmuş.15bin seyircinin desteklemesi güzel bir olay.Adamlar inanmışlar.Haftaya Fenerbahçe maçı çok kritik.

Maçı T.V göstermemsine sitem ettim. Ligin lideri olan bir takımın maçını izleyemiyoruz. Bunu yayıncı kuruluşun düşünmesi gerekiyor.
    Bu konu bu akşam Stadyum programındada konuşuldu.Yayıncı kuruluş 4 tane maç yayınlama hakkına sahipmiş haftada.Trabzon ile Sivas arasında kararsız kalmışlar ama Trabzon'da karar kılmışlar.
    So what?
    Saike

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri