15.000 seyirci bence gayet iyi bir rakam deplasman için. Tebrikler Sivas (herşeyiyle)..
İstanbul BŞB
Sivasspor
Berabere biter
15.000 seyirci bence gayet iyi bir rakam deplasman için. Tebrikler Sivas (herşeyiyle)..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Eeee daha ne olsunki..Deplesman maçında 15.000 Seyirci..Bundan iyisi Şamda Kayısı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Maç bitti Sivasspor 0-2 kazandı ve süper oynadı...
turksportal...
Tebrikler Sivasspor'a.![]()
Haftaya dananın kuyruğu kopacak Sivas-Fenerbahçe o zamanda kazanırlarsa şampiyon Sivas olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bülent Uygun'u biri sustursun artık, dansöz misali bir öyle bir böyle konuşup duruyor..
Tebrikler Sivas.
Valla ben inanmıyorum şampiyon olacaklarına ama adamlar gümbür gümbür geliyorlar.Haftaya Fenerbahçe'yi yenerlerse Sivas'ı tutabilene aşk olsun..
So what?
Saike
helal sivasa.ama artık onları zor bi fikstür beklio.bnce sonuna kadar götürüp 6-7 puan farkla üçüncü olcaklar.bu onlar için en azından bi başarıdır.
Maçı T.V göstermemsine sitem ettim. Ligin lideri olan bir takımın maçını izleyemiyoruz. Bunu yayıncı kuruluşun düşünmesi gerekiyor.
Sivas taraftarı Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın G.Saray'ın doğru düzgün dolduramadığı stadı 15bin kişi ile doldurdular. Belki bu maç Sivas'a yakın bir yerde olsa 30-35 bin kişi olabileceğinden eminim. Sivas'ın arkasında taraftarı var. Takımlarına sahip çıkıyorlar. Bu sezon şampiyon olabileceklerine inanıyorum. Sivas'ın artık bu tip maçları kaybetmemesi gerekiyor. Üç takipçisini puan kaybettiği takımı deplasmanda yenebiliyorsan bu şampiyonluğu hak ettiği ortaya çıkıyor.
Maçın özetini seyrettim.Mehmet Yıldız genelde attığı gollerin aksine bu sefer bitiriciliğini ve tekniğini konuşturmuş.15bin seyircinin desteklemesi güzel bir olay.Adamlar inanmışlar.Haftaya Fenerbahçe maçı çok kritik.
Bu konu bu akşam Stadyum programındada konuşuldu.Yayıncı kuruluş 4 tane maç yayınlama hakkına sahipmiş haftada.Trabzon ile Sivas arasında kararsız kalmışlar ama Trabzon'da karar kılmışlar.Maçı T.V göstermemsine sitem ettim. Ligin lideri olan bir takımın maçını izleyemiyoruz. Bunu yayıncı kuruluşun düşünmesi gerekiyor.
So what?
Saike