Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Kayserispor Kazanır

18 48.65%
  • Berabere Biter

9 24.32%
  • Beşiktaş Kazanır

10 27.03%
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 123 sonuç

Konu: TSL 21. Hafta | Kayserispor - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor iddialı hazırlanıyor

Kayserispor, cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Beşiktaş'tan çekinmiyor. Kulüp Basın Sözcüsü Yücel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon kendi sahalarında yenilmeme unvanını koruduklarını, ayrıca 3 büyüklere de yenilmediklerini hatırlattı.
    Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Şahin, Beşiktaş'tan mutlaka 3 puan almak istediklerini belirtti.
    Ligin üst sıralarını zorlamak için Beşiktaş maçının büyük önem taşıdığını vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:
    ''Bu sezon kendi sahamızda yenilgimiz yok. Ayrıca, 3 büyüklere de yenilmedik. Ligin ilk yarısında kendi sahamızda Galatasaray ile berabere kaldık, Fenerbahçe'yi ise yendik. Deplasmanda Beşiktaş maçından da beraberlikle ayrıldık. Bu nedenle Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynamanın avantajını kullanarak 3 puan alıp, bu sezon kendi sahamızda ve 3 büyükler karşısında yenilmemezlik unvanımızı korumak istiyoruz.''
    Takımda eksik veya sakat futbolcu bulunmadığını hatırlatan Şahin, hafif sakatlıkları bulunan Saidou ve Toledo'nun sakatlıklarının düzeldiğini ve Beşiktaş maçında forma giyebileceklerini kaydetti.
    Kaleci Ivankov ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın milli takım kadrolarına çağrıldıklarını anımsatan Şahin, bu futbolcuların da Kayseri'ye döneceğini ve Beşiktaş maçına tam kadro ile çıkacaklarını söyledi.
    Şahin, Beşiktaş ile sahalarında karşılaşmanın önemine dikkati çekerek, taraftarlarından takımlarına destek olmalarını istedi.

07.02.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri deplasmanı çok zor hep saha olarak hem rakip olarak.Cisse oynamazsa beşiktaş orta sahası tamamen düşer s.kurtuluşta yok Sevindir bizi kayseri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sanırım bu maçta Schildenfeld oynayacak, doğrusu performansını çok merak ediyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Evet Schildenfeld'in performansını bende çok merak ediyorum. Acaba nasıl bir performans gösterecek. Kayseri deplasmanları hep zordur. Yine zor bir maç olacak ama ya beraberlik yada Beşiktaş diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktasda baya sakat varmış...Kaldıki toraman baki cezalı..
    Cisse büyük ihtimal yokmuş,Nobre agır grip olmuş,Ali tandoganda aynı şekilde agır gribmiş,Serdar kurtuluş yok....Galatasarayın üstündeki ugursuzlık Beşiktasa gecti gibi..Bakalım bu kadar eksikle nasıl bir sonuç cıkacak...

Koray'ı gönderdiler önliberoda suan adam yok sanırım..Hepsi sakat veya hasta

Beşiktaş kayseriden 3 puan bence çok iddaalı duruma gelir..

Kayseride Toledo,Saidou iyileşmiş..Son durumlar böyle..
    Last edited by Emurafu : 08.Şubat.2008 at 00:13

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Beşiktasda baya sakat varmış...Kaldıki toraman baki cezalı..
    Cisse büyük ihtimal yokmuş,Nobre agır grip olmuş,Ali tandoganda aynı şekilde agır gribmiş,Serdar kurtuluş yok....Galatasarayın üstündeki ugursuzlık Beşiktasa gecti gibi..Bakalım bu kadar eksikle nasıl bir sonuç cıkacak...

Koray'ı gönderdiler önliberoda suan adam yok sanırım..Hepsi sakat veya hasta

Beşiktaş kayseriden 3 puan bence çok iddaalı duruma gelir..

Kayseride Toledo,Saidou iyileşmiş..Son durumlar böyle..
    Cisse Kayseri'ye götürüldü ve büyük ihtimalle oynayacak.A.Tandoğan ve Nobre'de oynayabilecek duruma geldi...

S.Kurtuluş,M.Yozgatlı ve M.Sedef sakat,Baki ve Toraman cezalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaslı arkadaslar söylediler..Oynamaları sizin için sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla cisse oynarsa performansına göre maçın syri değişiri ama oynamaz ise maç tamamen kayserinin kontrolünde maç olur bu haftanın en kritik maçı bence beraberlik büyük ihtimal diye düşünüyorum

kayseri bu sezon evinde yenilmedi bu macidaa vermez diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Sanırım bu maçta Schildenfeld oynayacak, doğrusu performansını çok merak ediyorum.
    Aynen bende çok merak ediyorum..

Gökhan Zan ile iyi bir ikili olurlar umarım..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Aynen bende çok merak ediyorum..

Gökhan Zan ile iyi bir ikili olurlar umarım..
    Bence bu ikili iyi bir ikili olusturmaz. Schildenfeld ve Toraman daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İki formda takım bence Kayseri kazanır ben Gökhan Ünal'dan patlama bekliyorum bu maçta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kayseri deplasmanı ligin en zor deplasmanlarından biri. Ayrıca Kayseri son haftalarda formda..

BJK ye gelirsek gol yollarındaki sorununu cözmüş görünüyor ama defansı da hata yapiyor. shildenfeld oynayacak sanırım ama ilk macta ne derece uyum saglar bilinmez.

Lafın kısası BJK deplasmanda kazanamaz , diğer bi deyişle Kaysri kaybetmez . 1 ya da 0 olur Ama beraberlik yüksek ihtimal..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Cissenin oynaması çok zormuş bu maçta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cisse'nin olmazsa işimiz zor.Bu maç için ekstra bir performans göstermemiz gerekecek.

Off yönetim off.Almadınki bir tane alternatif Cisse'ye.Al işte zor durumda kaldık.

Allah yardımcımız olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

4'lü defans sistemlerinde tandemde oynayan iki oyuncudan biri çabuk, bir de hava hakimiyeti olan bir oyuncu olmalı. Schildenfeld uzun ve hava hakimiyeti olan bir futbolcu. Zan ile aynı karakterdeler bu hususta. Toraman ise yerden iyi bir kesici. Bana kalırsa Schildenfeld-Toraman oynamalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    4'lü defans sistemlerinde tandemde oynayan iki oyuncudan biri çabuk, bir de hava hakimiyeti olan bir oyuncu olmalı. Schildenfeld uzun ve hava hakimiyeti olan bir futbolcu. Zan ile aynı karakterdeler bu hususta. Toraman ise yerden iyi bir kesici. Bana kalırsa Schildenfeld-Toraman oynamalı.
    Schildenfeld'i izleyen arkadaşlardan aldığım duyumlara göre;en önemli özelliği fiziki yapısına rağmen süratli olmasıymış.İnşallah öyledir...

Bu arada Cisse yarın oynayabilecek...

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=33569

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlhan abi bilmiyorum bu maç içinmi dedin Toraman-Gordon ikilisini ama Toraman cezalı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beşiktaşda bayağı bi eksik var ,hava şartları zor , Kayseri yıldız isimleri ile skora gider diye düşünüyorum Kayserispor kazanır .tek skorla

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by peluk View Post
    görüslerimiz ayni Toraman-Schildenfeld iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cisse oynamayabilrmiş o oldugunda bıle orta saha zorlanıyor eger olmazsa neler olur dusunmek bile istemiyorum umarım oynar ve bizde bu zor deplasmandan kayıpsız döneriz. Beşiktaş eger 'Beşiktaş' gibi oynarsa hiçbir sorun olmaz aksi takdirde olabilecekleri sizler yazmışsınız zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    beşiktaşda bayağı bi eksik var ,hava şartları zor , Kayseri yıldız isimleri ile skora gider diye düşünüyorum Kayserispor kazanır .tek skorla
    Beşiktaş ne kadar eksik olursa olsun Kayseri'den kat kat daha kaliteli bir takımdır.Tecrübe,kadro ve kalite bakımından.Beşiktaş yıldızları ile skora gidemez mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o açıdan bakarsak öyle ama bunun garantisini kimse veremez kardeş elbette bi beşiktaşlı olarak bunu canı gönülden istiyoruz ama şartlar ortada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kayseri'nin yıldızları?Yıldız diyebilceğimiz bi tek bir tek Mehmet Topuz var.Gökhan Ünal ve Cangele'yi de kaliteli oyuncular olarak tanımlayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kayserispor yenilmez diyorum. Yalnız BJK 3 forvet çıkarsa mağlup bile olabilir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçta beni Kayseri'den çok zemin düşündürüyor.Çünkü biz eğer iyi oynarsak Kayseri'yi yenecek güçteyiz ama zemin bizim oyunumuzu etkileyebilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman ve Zan dan kuruLu bir savunma anLayışı iLe maça başLamaLıyız. Gordon u böyLesine zor geçebiLecek bir maçta oynatmak sıkıntı yaratır. Takım arkadaşLarını tanımayan, henüz aLışma sürecinde ki bir Gordon, yerLeşik ve düzenLi hücum eden Kayserispor karşısında savunma dengemizin bozuLmasına neden oLabiLir. Eğer bu maçta TeLLo ve Serdar Özkanı iyi kuLLanır DeLgado da kendi gibi oynarsa Beşiktaş bu maçı atLatabiLir. Onun dışında bunLarın aksaması haLinde ibre Kayserispor a doğru geçer. Ama HoLosko dan ben yine etkiLi, yıpratıcı bir oyun bekLiyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi Toraman cezalı.Baki'de cezalı.Senin dediğine göre oynarsa Kaş-Zan oynar.

Ben en çok Cisse olmazsa yerine kim oynayacak onu merak ediyorum.Serdar Özkan mı,İbrahim Kaş mı,Yoksa Rico mu? Bence Kaş en büyük ihtimal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Toraman ve Zan dan kuruLu bir savunma anLayışı iLe maça başLamaLıyız. Gordon u böyLesine zor geçebiLecek bir maçta oynatmak sıkıntı yaratır. Takım arkadaşLarını tanımayan, henüz aLışma sürecinde ki bir Gordon, yerLeşik ve düzenLi hücum eden Kayserispor karşısında savunma dengemizin bozuLmasına neden oLabiLir. Eğer bu maçta TeLLo ve Serdar Özkanı iyi kuLLanır DeLgado da kendi gibi oynarsa Beşiktaş bu maçı atLatabiLir. Onun dışında bunLarın aksaması haLinde ibre Kayserispor a doğru geçer. Ama HoLosko dan ben yine etkiLi, yıpratıcı bir oyun bekLiyorum.
    Toraman cezalı abi,Kaş olabilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evimizde namağlubuz bizi yenmek her yiğidin harcı değilKayseride sakat veya cezalı oyuncu yok.Eğer Topuz gününd eolursa maçı alırız

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri