Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 274 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 1. Maç | Fenerbahçe - Sevilla

1. Default

Fenerbahçe bu maçta 90 dakika boyunca aynı Galatasaray gibi top rakip adamın ayağına geldiği zaman pres uygulamalı kesinlikle ligdeki gibi açık top oynamamalı......

Fenerbahçe maçın son anına kadar kontrolo top oynamalı kesinlikle golyememli zaten Fenerbahçe deplasmanda mutlaka gol atacaktır bunun için kendi evinde çok kontrolü oynamalı kesinlikle gol atamadık diye strese girmemeliler.......

Burda seyircinin görevide çok büyük kesinlikle takım gol atamadı diye ıslıklanmamalı,bağrılıp çağrılmamalı,Sevillalı oyuncuların ayağına top gelince 50.000 kişi ıslıklamalı nasıl Galatasaray maçındaki ıslıkladıkları gibi......

İşimiz çok zor ama...AKILLI OYNARSAK TURU GEÇERİZ.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fb işi çok zor.Kanatları durdurması lazım.Sevilla mutlaka gol atarda fb kaç tane atar maçı bu belirler bence.

Nesil
    2006

Maçı gol yemeden kazanırsak İspanya'ya avantajlı gideriz. Orada atacağımız bir gol ilede turu geçeriz. Tek yapmamız gereken gol yemeden maçı kazanmak. Tahmini skor: 2-0

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hem yiyecez hem atacaz bol gollü bir maç olacak

Nesil
    2006

Demekki maç 0-0 bitecek dedin. OFTAŞ maçı için zevksiz golsüz maç demiştin. Bu skor işimize yaramaz Tarık abi.

Bu maçı en az iki farklı kazanmak zorundayız.

6. Default

Tekrar söylüyorum Fenerbahçe'nin bu maçta kesinlikle gol yerse turu geçemez onun için Fenerbahçe'nin ilk hedefi gol yememek olmaktır.....

Fenerbahçe bu maçı eğer 0--0 ile bitirirse bu Fenerbahçe için büyük bir avantaj olacaktır çünkü Fenerbahçe deplasmanda Sevilla'ya gol atacaktır.....ÇÜNKÜ;

Çok açık top oynuyorlar örneğin Barcellonadan yedikleri gol:
    http://www.youtube.com/watch?v=Clmy4F9MNaI

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Evet bu maci gol yemeden bitirmek en önemlisi, Sevilla kendi evinde Ucak gibi oynuyor, bazen kanatlar ileriye gidiyor ve cok büyük bosluk kaliyor arkada.

Önder-Gökhan
    Carlos-Vederson

kanatlar böyle olmali.

Ama Sevilla burda 1 birden fazla gol atarsa, o zaman FB turu filan unutsun.

Benim tahminim mac 2-2 bitecek ve Fener elenecek. Keske hic gol yemeden kazansa, ama cok zor. Bide Sevilla bu macta 1 penalti kullanacaktir, Edu Capel'i bicecektir

8. Default

İşimiz çok zor ama zorları başarabiliriz....
    Zico'nun dersine iyi çalışması lazım...
    Herşeyden önce Avrupa takımları gibi girdiğimiz 2-3 pozisyonların birini mutlaka değerlendirmemiz gerek şans faktörüde önemli...

İstanbula kar çok yağdığından dolayı Fenerbahçeli oyuncular antreman yapmakta zorlanıyorlarmıs ve tam kapasitede antreman yapmıyorlarmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ordulu5252 View Post
    Tekrar söylüyorum Fenerbahçe'nin bu maçta kesinlikle gol yerse turu geçemez onun için Fenerbahçe'nin ilk hedefi gol yememek olmaktır.....

Fenerbahçe bu maçı eğer 0--0 ile bitirirse bu Fenerbahçe için büyük bir avantaj olacaktır çünkü Fenerbahçe deplasmanda Sevilla'ya gol atacaktır.....ÇÜNKÜ;

Çok açık top oynuyorlar örneğin Barcellonadan yedikleri gol:
    http://www.youtube.com/watch?v=Clmy4F9MNaI
    Ordulu bu gösterdiğin goldeki pasları Fenerbahçe Hayatta yapamaz. Ki orda zaten büyük bi baskı var. Atamayız öyle bir gol.

10. Default

Quote Originally Posted by GfbSerKaN View Post
    Ordulu bu gösterdiğin goldeki pasları Fenerbahçe Hayatta yapamaz. Ki orda zaten büyük bi baskı var. Atamayız öyle bir gol.
    Fenerbahçe rahat paslar yapabilen takım...Alex avrupada artık güzel oynuyor,oynu rahat kuruyor..Sevilla dikat edersen forvette baskı uyguluyor orta sahadan sonra o kadar uygulamıyor Fenerbahçe her türü deplasmanda gol atar onun için burda kesinlikle gol yememeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevilla çok güçlü bir takım.Chelsea gelseydi fener maca daha cok odaklanirdi.Sevilla'ya ne yapar ne ederiz burda yeneriz havası hakim aynı Türkiye kupası maçı örnek (Galatasaray maçı)...Bence fener cok zorlancak..Sevilla maçı alir gibi.1-3

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sevilla'yı ürkütücü bir rakip yapan sarfettikleri inanılmaz efor! ömrü hayatımda bu kadar koşan bir takım daha görmedim anormal gerçekten. Hele kanatları capel ve navas messi'nin ispanyol versiyonları gibi fener bunlara çare bulamazsa işi çok zor ben bu maçta alex'in hiçbirşey yapamayacağını düşünüyorum ama umarım yanılırım tabiki çünkü alex markaja alındığında hiçbirşey yapamıyor ve karşısında poulsen ile keita gibi yırtıcı ve hırslı oyuncular olacak. Aurelio ya büyük iş düşüyor hal böyle olunca. Eğer fener burda 2-0 dan yüksek bir sonuçla ayrılamazsa çeyrek final hayal olur..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evindeki ilk maçı fb alır inşallah ama diğer maç için bişey diyemem

14. Default

İŞTE SEVİLLA'NIN YEDİĞİ GOLLER:

DR.GÜRKAN KUBİLAY'IN YORUMU:

Fenerbahçe, Sevilla'ya gol atacak. Bunu da Sevilla'nın La Liga'da, ilk yarı 11, 2. yarı 22 gol yediğini söylersem, ne zaman atacağını anlarsınız.

Sevilla, savunmasında rakip santrforları eriten bir takım. Bu nedenle bu maçta Kezman oynarsa adım attırmayacaklar.

Orta sahadan sürpriz kaçan adamlara önlem alamıyorlar. Arkadan bindirerek Mehmet Aurelio ve Alex, defanstan dönen topları alarak şutları ile Deivid, bu maçta Fenerbahçe'nin en büyük gol silahı olacaklar.

Sevilla, İspanya'da rakiplerine en çok kırmızı kart gösterilen takımdır. Tam 8 maçında, rakipler eksik kalmıştır. Aman dikkat Lugano, Edu ve Fenerbahçe. DR. Gürkan diyor ki; Sevilla'nın A. Bilbao, Valladolid ve Almeira maçlarını dikkatle tekrar izledim. Çünkü Sevilla o maçlarda gol atamamıştı. Onların neden atamadığını ben gayet iyi analiz ettim. Eminim Zico da etmiştir. Kanoute, V. Nistelrooy, Drogba gibi tipik golcü santrforu olmama sıkıntısını, tüm takımın rakip kaleye toplu ve hızlı giderek yani, 4 pas altında ve 9 saniyede gol atarak çözen Fenerbahçe yarın akşam, La Liga'daki 24 maçının 20 sinde gol yemiş olan Sevilla'ya gol atacaktır. Deivid'in savunma fonksiyonuna yardım etmesi durumunda ise maçı kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barcelona maçındaki golü Xavi atmıştı. İlginç bi yorum olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

bu maça çok iyi hazırlandı fenerbahce o kar yağıyo diye idman yapılmıyo haberide bence akıl oyunu aziz yıldırım yaptırmıştır o haberi sevilla biraz rehavete kapılsın diye bizim en büyük kozumuz tabiki alex olacaktır ama eğer onların defansları kezman ve alexe adım attırmayacak haraketler yaparsa deivid ve aurelio ya büyük iş düşer
    burdan çok rahat söylüyorum ki burada 1-0 kazanalım diğer maçı bırakın beraberliği gene biz alırız ama bu maçta gol yememeliyiz

bu arada kornerlerde sevilla kalecisine dikkat

17. Default

Teknik heyet ve futbolcular Sevilla maçına hazırlanırken, taraftar cephesinde de benzer bir çalışma var. Günler öncesinden bir araya gelen 1907Ünifeb ve Grup CK üyeleri, geceler boyu çalışıp, müthiş bir pankart hazırladı. Bu pankartın özelliği Telsim tribününün alt ve üst bölümlerini tamamen kaplayacak olması. Şimdiye dek Türkiye’de böyle bir pankart yapılmadığını belirten taraftarlar, ressam Mehmet Duru’nun çizimlerinin görsel bir şov olacağı iddiasında. Bir haftadır süren çalışmalarda 100 taraftar görev alırken, kilolarca boya tüketildi.

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında yarın sahasında İspanya'nın Sevilla takımını konuk edecek Fenerbahçe'de hazırklıklar sürerken, taraftarların, yarınki mücadelede statta coşkulu bir atmosfer oluşturması bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kapalı gişe oynayacağı önemli mücadelede, 4 Martta deplasmandaki rövanş maçını da göz önüne alarak, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Fenerbahçe'nin, güçlü İspanyol rakibi karşısında elde edeceği galibiyet, rövanş için önemli bir avantaj sağlamanın yanı sıra sarı-lacivertli ekibin Avrupa kupalarında bir İspanyol takıma karşı alacağı ilk galibiyet olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Allahım gözüme uyku girmiyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Yarın ki taraftarımızı çok merak ediyorum. Maraton üst eski günlerine dönmeye başladı. Bütün saha olarak baskı kurabilirsek Sevilla'yı ilk tribünden yıkabiliriz. Unifeb ve Cefakarlar Kanaryalar'ın hazırladığı özel pankartı merak etmeye başladım. Stadda çizimi devam ediyor. Tribünler çok güzel olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu maç futbol için olmayacaksa bile tribün için izlenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zico dün son idmanda Uğur yerine Maldonadu'yu oynatmış ve 4-3-2-1 sistemini denemiş. Maçta da dener mi bilmiyorum ya da maçın durumuna göre sistem değişikliğine de gidebilir. Benim isteğim 4-3-1-2 ve Kezman-Semih ikilisinin forvette oynaması ama Zico sanırım çift forvet oynatmaz.

Selçuk-Aurelio-Maldonado 3'lüsü orta sahada direnci arttırır ama kanatlara yeterince detsek veremezlerse işimiz zorlaşır, gerçi Gökhan tek başına o kanatta mücadele ediyor, önünde Deivid olmaması çok da önemli değil.

Heyecan arttı, burada gol yememek çok önemli, deplasmanda daha rahat gol atabileceğimizi düşünüyorum. Sevilla iyi hücum yapan bir takım ama çok da gol yiyen bir takım. 1-0 olsun bizim olsun, 2. maç için avantajlı oluruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Forvetlerin pres yapması f.bahcenin çıkışını zorlar aurelio üzerine yapılabilecek pres çıkışta top kayıplarını getirebilir buda çok tehlikeli olur.Kanute nin hava hakimiyetini kesecek kadar hava toplarında iyi değil edu-lugano.Bilemiyorum tahmini çok zor maç ama zico sistemini bozmamalı bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.Ama bu deplasmandaki maç için yeter mi ayrı konu.Sevilla turu büyük ihtimal geçecektir.Fener'in işi baya zor.Ama neden olmasın.Bu maçta taraftarlara da büyük iş düşüyor.Yönetim mümkünse çekirdekleri ve çekirdekçileri almasın stadaBişey soracağım ayrıca Sevilla 3 defans oynamıyor mu??Defansta Dragutinovic,Navarro-Escude.Wbr olarak Dani Alves,Wbl Adriano.Çift Dm Poulsen-Keita,Fabinao veya Kanoute tek forvet ona soldan Capel ,sağdan Navas destek veriyor.Böyle bir düzenle çıkabilirler maça

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Bol gollü bir maç bekliyorum bende.3-2 lik bir Fenerbahçe galibiyeti gelebilir.Ama bu deplasmandaki maç için yeter mi ayrı konu.Sevilla turu büyük ihtimal geçecektir.Fener'in işi baya zor.Ama neden olmasın.Bu maçta taraftarlara da büyük iş düşüyor.Yönetim mümkünse çekirdekleri ve çekirdekçileri almasın stadaBişey soracağım ayrıca Sevilla 3 defans oynamıyor mu??Defansta Dragutinovic,Navarro-Escude.Wbr olarak Dani Alves,Wbl Adriano.Çift Dm Poulsen-Keita,Fabinao veya Kanoute tek forvet ona soldan Capel ,sağdan Navas destek veriyor.Böyle bir düzenle çıkabilirler maça
    3-5-2 Total Dominasyon ..

Sanmıyorum böyle bir diziliş ile çıkacaklarını, klasik düzenlerini bozmazlar. Zaten Sevilla kendine gereğinden fazla güveniyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

açıkçası pek ümidim yok benim.. Heleyse dünki yorumları dinleyince.. Şansımız %1 gibi bişi.. Biliyorum çok büyük karamsarlık bu ama Sevilla bize çok ters bi takım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İki takımın stadyumu'da aynı yapıda..Sevillada kendi stadyumu koz olarak kullanmak istiyor..Burda gol yememek çok önemli..1-0 biler büyük avataj..
    Sevilla'nın sistemi çok ters..Bakalım neler olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu maçı gol yemeden 1-0 atlatırsak büyük ihtimalle turu geçeriz.Zico son antrenmanda 4-3-2-1'i denemiş olabilir Selçuk ve Aurelio hafif kanatlara kayıp oraları kapatacaklar Maldonado'da ortayı kapatacak.Deivid ve Alex'te ortadan bol bol şut çekicek heralde.Onların orta sahasının ortasında Poulsen(Maresca) ve Keita(Renato) oynuyor bu şekilde orta sahanın ortasında zaman zaman 5 kişiye kadar çıkacak orta saha üstünlüğü bizde olacak.İnşallah iyi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Eğer Fenerbahçe anlatıldığı gibi 4-3-2-1 sistemiyle çıkarsa gol bulması çok kolay olur bence ama kanatlardan gelecek tehlikeleri kapatmasıyla birlikte goller işe yarar..

Haydi bakalım hayırlısı, ben en kötü beraberlik bekliyorum.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zico şuan basın toplantısı yapıyor rize maçındaki 11 ile çıkmayı düşünüyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sevilla bir suç işlemiş.Türkiyede yasakmış bu.Türk savcıları ne yapacak falan diyor..Objektifde göstercekler bu aksam..
    Last edited by Emurafu : 19.Şubat.2008 at 17:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri