Yalnız sen bu taktiği 8.0.2'de mi geliştirdin, bir de 8.0.2 için deneyeyim...
Yalnız sen bu taktiği 8.0.2'de mi geliştirdin, bir de 8.0.2 için deneyeyim...
8.0.2 için uyumlumu önemli olan bu...
8.0.1'de çok gol kaçıyordu.Hemde bariz goller.Yeni çıkan yamada bu sorun büyük ölçüde halledildi sanırım.Eğer taktiğin yeni yamada uyumlu olursa iyi bir taktik olabilir.
gerçekten muhteşem taktik ..Allah razı olsun kardeş
Eğer 8.0.2 kullanıyorsonuz denemeyin sakın 19 maçta 13 yenilgi 4 beraberlik 2 galibiyet alıp takımdan kovuldum.8.0.2 göre uyarla bence taktiğini.
Taktik ilk 2 maçta süperdi...Sonra 10 maçta kazanamadım..
dediğin gibi fm de olmayacak şeyler oluyor 2. ligden alıp şampiyonluğa oynatmak bu kadar kısa zamanda...
bence taktik böyle hazırlanmalı yani bjk gs fb ile taktik hazırlayıp piyasaya sürmek mantıklı gelmiyor bana.zaten bu takımlar şampiyonluğa oynuyor her koşulda.ligin en kaliteli oyuncuları bu ekiplerde.bir takımı 0'dan alıp buralara getiren taktik başarılı bi taktiktir.
konuyu başından beri takip ediyorum.genel görüntüsü fazla değişmese de oyuncuların koşu yaptığı alanları sürekli değiştirdin.
abartı ofansif görünüyo yine son hali
2. hali daha efendiydi bence
kanat oyuncularının çok gol attığı bi gerçek ama 7-0 yenildiğin maçları da görüyoruz.istediğin oyuncuları takımına katınca bu kadar ofansif taktiği uygulayabilecek bi kadro kurmuş olabilirsin.
orta sıra takımlarıyla oynarken büyük takımlara bu taktikle kafa tutmak çok zor.
Trabzonspor 3-2 Gaziantepspor
Trabzonspor 4-0 Anorthosi Famagusta
Eskişehirspor 1-0 Orduspor
Eskişehirspor 5-3 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Özellikle son maçta 3-0'dan 5-3'e çevirdim maçı..
Ama çok gol yiyorum..
Gene de teşekkürler güzel olmuş
ben cift kale mac yapmai yeglerimtsk. hmsrm gusel taktik
Arkadaşlar bir süre giremedim kusura bakmayın.Öncelikle reborn471 nickli arkadaşa birkaç şey söylemek istiyorum.Taktiğin gelişimini gerçekten çok iyi takip etmiş.Çok doğru tespitlerde bulunmuş ama bir yanlışlığı düzelteyim 7-0 9-0 yenildiğim maçlarda henüz bu taktiği kullanmıyordum.Gelelim 8.0.2 de işe yarayıp yaramadığına.Bu konu hakkında çok soru var çünkü.Bir süre giremedim demiştim yazımın başında.8.0.2 yamasınıyla yeni oynamaya başladığım sıralar benim yarıyıl tatili bitti ve üniversiteye döndüm.Sanırım uzun bir süre taktik konusunda pek yardımcı olamayacağım.8.0.2 li yamada açıkça belirteyim ki taktik pek tutmadı.Bazı arkadaşlarda bunu doğruluyor.Yalnız 8.0.2 yine güncellenmiş tekrar denemekte yarar var.Ama ben taktiğin bu halinde değişikler yaparak yeni yamaya uyumlu hale gelebileceğine inanıyorum.Bu noktada da iş artık sizlere düşüyor.Taktiğin bence en önemli avantajı kanatta oynayan oyuncuların amc bölgesine hareket edip arka kanatta oynayan oyuncuların da kanatlara hareket etmesiyle çok adamla hücum yapmak.Dönen toplar içinde iki orta saha çok ideal.Buna bağlı olarak en büyük dezavantajı da arkakanatların ileri çıkması sebebiyle bu bölgelerden atak yemek.Yediğim gollerde kanatlardan oluyor genellikle.Ben bu noktada geliştirme yapma amacındayım.Ama unutulmaması gereken her taktiğin illa ki avantaj ve dezavantajı vardır.Gerçeklik açısından da bu böyle olmak zorunda.Düşünün ki büyük takımlardan hangisi bir taktik belirleyip sürekli onla kazanıyor.Var mı böyle birşey?Genel bir taktik olmalı ki var ve rakibe göre her maçtan önce ufak değişiklikler yapılmalı gerçek hayatta olduğu gibi.Şunu da belirteyim 8.0.1 kullananlar için hala en iyi taktik bu bence.İnşallah geliştirmeye fırsatım olur diyerek sözlerimi noktalıyorum.
Arkadaşlar bu akşam bugün Ankara'ya gidiyorum.Pazara kadar ordayım.8.0.2 son yama üzerinde deneyeceğim sonuçları paylaşırım.
Bayern ile Würzburg ' a ve Wolfsburg ' a Yenildim ilk 2 maçımda. Oyuncularda tam taktiğe göre? Arkadaşlar sorun ne olabilir?
teşekkürler kardeş.Eline sağlık
paylaşımın için saol ama bana uyan bi tktik değil
Arkadaşlar 8.0.2 için olan versiyon "4-4-2 Kolektif" adı altında uzun süredir yayında.
8.0.1 ile devam eden varsa hatırlatayım dedim.Bu taktik ile 8.0.1 de takımınız ya da rakibiniz kim olursa olsun tek kale maç yapar rakibi ezer ve yenilgi yüzü görmezsiniz.
Nazilli Belediyespor ile süper lige çıktıktan sonra denedim taktiğini malesef 18. olarak 1.Lige düştüm.Bunun nedeni kadromun taktiğe uygun olmamasıydı ancak gol bulamadığım karşılaşma çok azdı.. 5-4, 3-2, 4-4, 3-3 gibi çok skor aldım bu taktikle.Attığım golden fazla gol yemeseydim gerçekten daha süper olurdu ancak 1.Ligde gayet idare ediyor bu taktik..Kaza bela olmazsa bu sene bu taktikle yeniden süper lige çıkıcam..Orta durumda bi takım için çok ideal bi taktik bence..
Tff 2.ligdeki bir takımla henüz açılışta ve hazırlık maçlarında Avrupa'nın kalbürüstü takımlarına fark atan bir taktik nasıl yorumlanır?Bu soruyu daha önce yayınladığım taktikler insanları tatmin etmediği için soruyorum.Eğer yukarda söylediğim olay önemli bir başarı sayılıyorsa ve isteyen olursa yayınlamayı düşünüyorum.
tskkürler deniyim
Güzel bir taktiğe benziyor ama bende pek işe yaramadı
ilginc denenmeli ama sonucundan emin dielim
ben bugün yükleyip denedim,sonuçtan çok memnunum,teşekkürler yayınladığın için..
bakalım almanya 2. liginde deneyecegiim
Beyler bir yanlış anlaşılma var sanırım.Taktiği henüz yayınlamadım.Yayında olan taktik daha önce yayınladığım taktik.Onu da deneyin tabi.Ama bahsettiğim taktiği yayınlamadım henüz.
sonuçlar tek kelimeyle müthiş..
kesin dedniyeceğim.... emeğine sağlık
Bir noktayı daha hatırlatayım.Bu taktik 8.0.1 versiyonu için hazırlanmıştır.8.0.2 de önceki versiyon kadar verim alınamamıştır.
Sahanın alanını en küçük boyut mu?Bir de gerçekliği aşikar olan şu bölümü hepimiz atlıyoruz galiba.Bir taktiğin başarı için etkisi ne kadardır?Yani mükemmel bir taktiğe sahip olsanız bile uygun oyunculara sahip olmayabilirsiniz, oyuncuların fizik durumları iyi olmayabilir, moralleri iyi olmayabilir.Yanlış maç konuşmaları yapmış olabilirsiniz.Bunun gibi bir çok etken var.Bir taktiğin oyuna etkisinin ne kadar olduğu forumda tartışılabilir.Ben belli bir süre geçtikten sonra taktiğin oyuna etkisinin en fazla % 70 olabileceği kanısındayım.Bu konuda görüşleri olan arkadaşların da yorumlarını bekliyorum.