Oyuncuların dinlenmesi ve fazla sans bulamayan isimler için iyi bir maç kazanacağız diyorum.
Fenebahçe
Bursaspor
Berabere
Oyuncuların dinlenmesi ve fazla sans bulamayan isimler için iyi bir maç kazanacağız diyorum.
F.Bahçe çok farklı bir 11 ile sahada
Turkcell Süper Lig'de 23.hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Bursaspor ile karşı karşıya geliyorKadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Bünyamin Gezer yönetecekMaç öncesinde ilk 11'ler belli olduF.Bahçe'de teknik direktör Zico sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkıyor
F.Bahçe
Volkan
Önder
Yasin
Can
Vederson
Colin Kazım
Kemal
Maldonado
Ali bilgin
Semih
İlhan
Bursaspor
Vega
Ömer
Egemen
Ömer Erdoğan
İsmail
Cihan
Mustafa
Serkan
Bekir
Tum
Romaschenko
4-4-2 oynayacağız muhtemelen, Kazım ve Ali kanatları iyi kullanabilir, Galatasaray maçı öncesi uzun süredir oynayan takımın dinlenecek olması iyi olacak. Sonuçta bu oynayan oyuncular da Fenerbahçe takımının oyuncuları. Hem onların ne durumda olduklarını da görebiliriz.
Kemal birkaç maç iyi oynamıştı bakalım bugün nasıl oynayacak? Kazım da artık patlama yapacaksa yapsın ve Deivid'den formayı alsın.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu kadar yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkacağını sanmıyordum Zico'nun.Bu kadro ilede taraftarı önünde kazanacak güçte.Bursa daha düşük kalitede bir 11 ile çıkan Fenerbahçe karşısında puan/puanlar almalı.Yeterki maçın başında oyundan kopmasın Bursa.
So what?
Saike
Dün Zico'nun açıklamalarından sonra ben bekliyordum. Bu zorlu dönemde çok sık maç yapacağız ve oyuncularım iyi performans sergilese de onları her maç oynatmak onların sağlığı için iyi değil dedi. Galatasaray maçında dinç bir takım görmek için bugün onları dinlendiriyor. Haftaya da bu kadrodan 4-5 oyuncu yine oynayacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Kadro gayet güzel.4-4-2 oynayacağız büyük ihtimalle.Bugün özellikle İlhan'ı ayrıca seyredeceğim.İnşAllah seyir zevki yüksek bir karşılaşma olur.
Bu arada Maldonado ısınırken dizinde hafif bir sakatlık geçirdi,soyunma odasına gitti.Kötü bir durum yoktur umarım.Mehmet Aurelio ısınmaya başladı Maldonado yerine..
maldonado kadrodan çıkartıldı mehmet ilk 11 de
Çok değişik bir 11...Bakalım neler getirecek..
Bursa Sinan'ın 28 de attığı penaltı golüyle öne geçti.
Bursa'da Sinan oyuna girdi,penaltı yaptırdı ve penaltıyı gole çevirdi.Sinan Fenerbahçe'yi seviyor.Maçın başında oynaması gerekiyordu.Neyse inşallah bu skoru koruyabilir Bursa.
Bu arada 23'tede Cihan 2'ye 1 pozisyonda bencillik yapıp pozisyonu harcadı,yazık oldu.
So what?
Saike
Tum 2'yi atamadı müsait pozisyonda
Tum çok net bir pozisyondan yararlanamadı.Resmen boş kaleye atamadı.Ah bee Tum..
Bursa 2.golü bulsa çok iyi olacak..
So what?
Saike
Bu sinan'a uyuz oluyorum ya hersene 34 macın 32 sinde yatar gelir 2 maçta bize 1 yıllık oyun oynar![]()
Adamın işi bu Fenerbahçe' ye gol atmak, ekol haline getirdi bunu.
Sonucu tahmin etmek zor değildi Fenerbahçe cidden çok kötü oynadı, İlhan Parlak yakaladığı pozisyonları değerlendirebilseydi şuan da Bursaspor' un galibiyetini değil İlhan Parlak' ın atmış oldugu golleri ve gösterdiği performansı konuşuyor olurduk.
Sonuç beklediğim gibi oldu Tebrikler Bursa.
Bursaspor iyi bir oyun sergliyor.. Böyle oynarlarsa maç daha farklı bitebilir..
Zico kaş yapim derken göz çıkartacak gibi
Sevilla maçında oynayan oyunculardan sadece Volkan ilkonbirde..
Ali bilgin nasıl bir topçu anlamadım..Dökülüyor resmen...Yedekler için iyi bir sans ama bu fırsatı degerlendiremiyorlar..Bursasporlu oyuncular maçadaha çok hazır oldukları için iyi oynuyorlar..Fenerbahcenin tempo yapmasına izin vermiyorlar..Taktik faullerle oyunu sogutmaya calısıyorlar..Tum çok net 1 gol kaçırdı..Fenerbahcede daha çok ilhan'la gol bulmaya calısıyor..Semih sahada hiç yok..Çünkü Alex yok...Alex'siz pozisyona giremediler..Zico 2.yarı Alex'i kesin sokacaktır..
Zico'nun bazı kilit oyuncuları oyuna sokması lazım..en basta ali bilgin çıkmalı..neyse 2.yarıya dönelim![]()
Kaybedeceğimiz olası puan veya puanların telafisi vardır ama Türkiye kupasında atlanacak turun telafisi yoktur. Umarım as takımdan oyuna alınan olmaz. Fenerbahçeli futbolcular sahada yok, taraftarlar tribünde yok. Bursaspor taraftarını tebrik ederim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarıda 1 penaltımız verilmedi galiba dinlediğim radyodaki spiker öyle diyordu.
Bursa bu kadroya bu maçı kaybetmez heralde 1-0'dan sonra şu an için harikiri yaptı valla FB...
Evet Fenerliler yine tribünden şikayetçi.Bursa seyircisi daha baskınmış...
Çok kötü oynuyoruz yenilmesek yine iyi![]()
Alex ve Uğur oyunda, Kemal ve İlhan kenarda
Alex girdi için Fenerbahçe toparlanır,çevirir bu maçı.
Alex'in frkiği çataldan döndü.Gol potansiyeli çok fazla bu adamın.Alex ile Semih'te kıpırdanabilir..
So what?
Saike
deivid oyuna girecek birazdan
Fenerbahce Şükrü saracoğlundaki son yenilgisini Bursaspor'dan 1-0 lık skorla almıştı ve o golun sahibi de Sinan'dı.. Sanırım tarih tekerrür edicek benim fazla ümidim yok.
Fenerbahçe kontrolü eline aldı.. Bursaspor defans yaparsa gol yer, kontrollü defans yapıp kontrollü atak yaparsa 2. golü bulur.
Sinan attı 2-0 oldu.Artık bu saatten sonra 1 puan bile çok zor.Tebrikler Bursa...
Aslanım Sinan Kaloğlu....
Gol oldu yine Sinan yine Sinan. Maç böyle biter.
Helal Olsun sana Sinan.. Kontra - Atak ile çok iyi geldi Bursa. Sinan çalımlarla ceza sahasına girdi, vurdu ve 0-2 oldu..
Sinan da aslan oldu ya ne diyim artık.Adam senede sadece 2 maç oynuyo nedense başka takımlara böyle oynamıyor![]()