Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Fenebahçe

13 46.43%
  • Bursaspor

12 42.86%
  • Berabere

3 10.71%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: TSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar son dönemlerde bu tür konularda hepimiz sag duyulu davranıyoruz..Tartısma cıkarmamaya calısıyoruz..Ama nedense birileri gelip çomak sokup duruyor..Lütfen sözlerimize dikkat edelim..Yarın biz yenilirsek Fenerbahçeliler hatta Beşiktaslılar sevinecek..bu her yerde böyle..

Bursaspor'u tebrik ederim..

Bu arada benim maç hakkında analizimde silinmiş sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Neden kaybettik ve kötü oynadık denmiyorda Bursa'yı tebrik edip veya kadroyu eleştirip veya veya veya veya veya başka şeyler söyleyipte işin ucunu hakem bizi yaktıya getiriyorsunuz.

Buna bir eleştiridir bu. Gelip birşeyleri yarım saat tartışmak için yönetici olmam mı gerekiyor?
    Burada kimse mağlubiyeti hakeme bağlamadı, neden kaybettiğimiz ortada, ben mesaja yazacak birşey yok diye girdim çünkü sahada olumlu yapılmış birşey yoktu ki...

Sen öyle bir yazmışsın ki sanki biz hakem katletti diye konuşmuşuz burada. Ben sadece geçen hafta ortalığı yıkan sizlere brşeyler söyledim. Federasyon, hakemler Fenerbahçe'yi tutsa bugün bir şekilde kazanırdık, bunu siz anlayın diye yazdım.

Ayrıca yöneticlikle bir alakasını da anlamadım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Aslında kafanızdan şunu silin, biz yöneticiyiz diye bizim bir ayrıcalığımız yok. Ama siz ayrıcalığımız varmış gibi davrandığımızı sanıyorsunuz. Yok öyle birşey bunu bilin öncelikle...
    Ayrıca hakem gerçekten berbat bir yönetim sergiledi ve oyuna direk olarak etkisi vardı bundan emin olabilirsiniz. Ama sorun şu ki Fenerbahçe 'de kazanmak adına hiç birşey yapmadı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçe tam kadro çıksaymış yenseymiş. Yedeklerde iş yok Fenerbahçe'nin.Alex girince Fenerbahçe alır dedim ama olmadı.Hakeden kazanmış.Tebrikler Bursa'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bursa'nın hakkını veriyorum ama gerçekten maç içersinde hakem hiç de iyi bir yönetim göstermedi bence.
    Quote Originally Posted by EreN View Post
    Sonuç gayet normal, boş kaleye kaçan net 3 gol ve 1 tane verilmeyen penaltı bahane olamaz. Penaltıya penaltı değil diyenle futbol adına bir tartışmaya girmem çünkü iki farklı açıdanda topu gören oyuncunun topa elini uzattığını ve herhangi bir vücut hareketinin eli o konuma getirmesinin istek dışında mümkün olmadığını hemen herkes biliyordur. Onun dışında hakem berbattı 10/6 anca verebilirdim gözlemci olsam. Bursaspor ise toplu hücum, toplu defansı güzel yaptılar sonucunuda aldılar zaten.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bence etkilemeyecektir derbiyi eğer derbi maçı bişeyler etkileyecek olsa 5-1 etkilerdi.

Hakem bence penaltı olmayan bir pozisyonu vererek maçı bitirdi o anda..
    Ali bilgin'e çok fazla faul yapıldı bunun dışında fenerbahçe zaten çok çok çok kötü oynadı mağlubiyeti sonuna kadar hak etti.

Bursa ise formsuz olmasına rağmen ilerde hep iki üç kişi ile bastı,alan daralttı zaman zaman hatalar yapsada şanslarınında yardımıyla sabrederek ikinci golü buldular.

Tebrikler.
    Yorumlarda benim eleştirmeme yol açan mesajlar yukarda yer alıyor.

Aynen eleştirdiğim gibi "tebrik ederiz ama hakem sonucu belirledi" olayı resmen gözümüze çarpıyor.

Biz gelip burada hakem ne yaptı diyemiyoruz. Ama Sekopej kardeşim gelip dakikalarca bizim düşüncemize ve gözle görülen şeylere ısrar ediyorsun. Birisi sana gelip yahu kışkırtıyorsun al sana ceza puanı yada mesajlarını silerek seni engellemiyor. Eren ise madem olaya girdin. Fenerbahçe savunma bakanı olarak göze çarpıyor. Bu sadece benim değil herkesin düşüncesi. Sizin özel alanlarınız varsa biz kullanıcılarda kendi aramızda konuşuyoruz. Sadece benim sesim çıkıyor diye problemli görmeye devam edebilirsiniz.

Konu dağılsın istemiyorum. Ancak bu kısımları göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yorumlarda benim eleştirmeme yol açan mesajlar yukarda yer alıyor.

Aynen eleştirdiğim gibi "tebrik ederiz ama hakem sonucu belirledi" olayı resmen gözümüze çarpıyor.

Biz gelip burada hakem ne yaptı diyemiyoruz. Ama Sekopej kardeşim gelip dakikalarca bizim düşüncemize ve gözle görülen şeylere ısrar ediyorsun. Birisi sana gelip yahu kışkırtıyorsun al sana ceza puanı yada mesajlarını silerek seni engellemiyor. Eren ise madem olaya girdin. Fenerbahçe savunma bakanı olarak göze çarpıyor. Bu sadece benim değil herkesin düşüncesi. Sizin özel alanlarınız varsa biz kullanıcılarda kendi aramızda konuşuyoruz. Sadece benim sesim çıkıyor diye problemli görmeye devam edebilirsiniz.

Konu dağılsın istemiyorum. Ancak bu kısımları göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Valla dogrusunu söylemek gerekirse katılıyorum. Katılmamak elde degil. Gerci bu baska bi konu içinde konuşulabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fenerbahceli arkadaslar belki bana kızabilir ama içimde kalmasın..

Kazım nasıl bir futbolcu..Maçı hiç umursamıyor..Top'la kendi kendine oynuyor. Takım 1-0 yenikken oyundan alınıyor..Cıkarken yürüyerek çıkıyor..En sonunda taraftar ıslıklayınca kosmak zorunda kaldı..

Ali bilgin,İlhan futbolunun üstüne hiç koymamıslar..Yasin ve Can çok pozisyon hatası yapıyor..Can'ın maç içersinde kontrol hareketleri devam ediyor....Can keske kiralansaydı..Seneye fenerbahceye daha çok katkı saglardı bence..

Fenerbahce ortasaha çok top kaybı yaptı..Bazı oyuncular hiç hırslı degildi..Oynamayan oyuncu kendisine sans verilince biraz hırslı olur..Sanırım bazı oyuncular formadan ümidini iyice kesmiş..

Zico bursa'nın kazanmasına büyük katkı sagladı..Lugano,Kezman,Selçuk bunlar kesin oynaması lazımdı..
    Yasin ve can zaten uyumsuzlar..Lugano ve Yasin iyi ikili olusturabilirdi..Lugano nasıl yorulacaksa..Ortasahada bir selcuk olsa pas kaybı az olabilirdi.Kezman oynamak ve gol atmak için can atıyor oynatmaması hata oldu.

10 oyuncu'nun dinledirilmesi büyük hata..Bursalılar ilkonbiri görünce onlarada bir güven geldi kesin..

Bursapor'u tebrik ederim..

Ligin kaderi Galatasaray'ın elinde gibi..Kupada Fenerbahce Ligde Beşiktas maçlarını kazanırsak önümüz çok açılır düsüncesindeyim..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default TSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor

(/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Moralliyiz,güçlüyüz,Sevilla maçının havasıyla rahat kazanırız.Skor tahminim 2-0 veya 3-1.

Bursanın bu haftalar şiddetle puana ihityacı var ama Saraçoğlundan puan alması imkansız denecek kadar az...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bu maça biraz yedek ağırlıklı çıksak iyi olur Zico ilk yarıda buna benzer hareketler yapmıştır şimdi de tam zamanıdır bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe ilk golü attığı anda maç biter..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ilk 15 dkda golü bulursak farka gideriz Jesus_FB ye katılıyorum takımda biraz değişikliğe gidilmeli bence hele ki çarşamba günkü gs maçını düşünürsek;
    carlos(zaten sakat)<=>vederson
    deivid<=>kazım
    kezmanla semih 45 er dk oynamalı
    aurelio <=> maldonado
    selçuk<=> kemal ile değişmeliler bu maçta hem yedekler şans bulmuş olur hemde takımı dinlendirmiş oluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam 37 maç önce Kadıköydeki serimize son vermişlerdi. Şimdi 37 maç sonra tekrar Kadıköydeler İnş. bir süpriz olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

F.Bahçe ile Bursaspor 78.kez

Fenerbahçe ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla birlikte, lig tarihinde 78. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı takımın Birinci Lig'e yükseldiği 1967-68 sezonundan itibaren karşılaşan Fenerbahçe ile Bursaspor arasındaki rekabette, sarı-lacivertli ekibin galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 77 maçtan 39'unu Fenerbahçe, 10'unu Bursaspor kazanırken, 28 maç da berabere sonuçlandı. ''Sarı Kanaryalar''ın attığı toplam 119 gole, ''Yeşil Timsahlar'' 58 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Bursa'da yapılan maç 1-1 sonuçlandı.
    -İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR-
    Fenerbahçe ile Bursaspor, şimdiye dek İstanbul'da 36 lig maçında karşılaşırken, sarı-lacivertliler galibiyetlerde rakibine büyük üstünlük kurdu. İstanbul'daki lig maçlarında Fenerbahçe 24, Bursaspor ise 1'i geçen sezon olmak üzere sadece 2 galibiyet alırken, taraflar 10 maçta da eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertliler, İstanbul'da 71 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü. Bu arada, iki takım arasında 1977-78 sezonunda İstanbul'da oynanması gereken maç Ankara'da yapılmış ve sarı-lacivertli takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmıştı. Öte yandan, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle 2002-03 sezonunda yine Ankara'da yapılan maçı Fenerbahçe 7-1 kazanmıştı.
    -EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER-
    Fenerbahçe, Bursaspor karşısında tarihinde en farklı skorlu galibiyetini, 2002-03 sezonunda Ankara'da yaptığı maçta 7-1'lik skorla aldı. Bursaspor ise lig tarihinde 10 kez yendiği rakibi karşısında şimdiye dek en fazla 2 farklı skorlarla maç kazanabildi. Yeşil-beyazlılar 1970-71 ve 1990-91 sezonlarında sahadan 2-0 galip ayrıldı.

22.02.2008
    Kaynak : AA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce kadrosunu degiscek biraz, ortada bir karsilasma olur ama tabi kalite farki var. Fener alir

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Fener havasını buldu, zaten takımda müthiş moral var. Een az 2 farklı galibiyet alır..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Fener'in moraller üst seviyede.İlk yarıda 1 gol bulurlarsa maç kopar zaten.Kendi seyircisi önündeler üstelik.Kaybedeceklerini pek düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımımız yorgun çok stresli ve zorlu bir maçı geride bıraktılar Zico ufak çaplı revizyon yapsa iyi olur aslında.Bu maçı ne olursa olsun kazanırız

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bursa güçlü Fener'e direnemez bu maçı kaybedip küme düşme potasına daha da yaklaşırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe de moraller yerinde Bursaspor kendi sahasında zor puan alıyor son haftalarda Fenerbahçe karşısında şansları çok az.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

İdeal ilk 11'in kilit oyuncuları uzun süredir yoğun bir maç temposundalar.Zico bu maçta kadroda bazı değişikliklere gidecektir.

Yasin,Kemal,Maldonado falan ilk 11'de başlar.

Maça gelirsek,Bursa iyi bir takım,iyi isimlerden kurulu bir takım.Kolay bir maç olmayacak.Ancak yinede kazanacağımızı düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe bu galibiyet serisini devam ettirecek güce sahip Kezman ve Semih çok formdalar bu maçta kesin gol atıcaklarını ve fark olucağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bazı arkadaşlar çok büyük konuşuyor.İmkansız,yada işte en az iki fark gibi ben futbolda böyle şeylere inanmıyorum ikinci dakikada çat bir penaltı + kırmız kart?

Ne olacak?Demek istediğim Fenerbahçe maçı kazanır,ama bu kadar net konuşup kendinizi şartlamayın.

Maça gelirsek bence fenerbahçe bir kaç değişiklik yaparsa kazanacaktır.Ama hafta içi olacak olan maçtan dolayı bir süpriz de olabilir.

25. Default

Yedek Kanarya, Bursa önünde

FENERBAHÇE
    Volkan
    Önder
    Yasin
    Can
    Vederson
    Colin Kazım
    Kemal
    Maldonado
    Ali Bilgin
    Semih
    İlhan

BURSASPOR
    Vega
    Ömer Aysan
    Ömer E.
    Egemen
    Veli
    Bekir Ozan
    Mustafa
    Cihan
    Romaschenko
    Zuniga (Sinan)
    Tum

PAF takımları maçı 14:00’te
    Fenerbahçe ile Bursaspor PAF takımları, saat 14:00’te Dereağzı Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek. İki hafta önce gençleştirilen Fenerbahçe PAF takımı, önce Gençlerbirliği Oftaş’ı 3-0, ardından da deplasmanda Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kadro çok güzel

Nesil
    2007
    Yer
    .

Yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkan Fenerbahçe biraz daha zorlanacaktır.Bursaspor sahaya en az beraberlik için çıkıyor.Sonuçta Fenerbahçe kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

semih-ilhan çift forvet oyanaycak bol pozisyonlu bir maç olucak gibi kazım damgasını vurucaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor bizi yenmezse iyidir, hayatımdaki en kötü takımı görüyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLhan ParLak sağ açıkta oynayacak gibi gözüküyor. ALi biLgin ise daha önce oLduğu gibi ALex in görevini üstLenecek. Çok garip bir maç oLacak. Bursaspor böyLe maçLarda çok daha farkLı oynar. Ne kadar formsuz ve zayıf oLsada. Süpriz yapabiLirLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri