Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 87.50%
  • Vestel Manisaspor

0 0%
  • Berabere

2 12.50%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 63 sonuç

Konu: TSL 25. Hafta | Fenerbahçe - V. Manisaspor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

3 golde temiz, birde utanmadan ayakları yere basar haldeyken ufak temasta yere atıyor kendini faul bekliyor..
    Ayrıca gerçekten uğur kendini buldu sonunda.
    iki çift sözüm iste sayın musa'ya.. Lig tv artık bu maçtan sonra eminim ki tarafsız yayın yapmıyor. Abim maçta, telefon etti ve stadın yıkıldığını çok mükemmel coştuklarını ve tezahüratın en üst düzeyde olduğunu söyledi kendisi fanatik değildir ve hemen her maça gider tribünlerin halini bilir. E ben tvye ses fazla gelmiyor atomsfer yansımıyor dediğimde resmen küfretti adam
    yaklaşık 41-42 bin kişi varmış stadda zaten, tüm gruplar coşmuş durumdaymış ama malesef bu lig tv yüzünden... ağzımı bozmak istemiyorum orasıda ayrı.
    Yaklaşık 12-13 dakika dale fener yapıldı örneğin, bir kere tribünler gösterilmedi.. Oysa diğer takımlarımızda durum farklı. bu da artık lig tv kurumunun tarafsız olmadığının göstergesidir.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ilk gol ofsayt,son gol de ise faul var,yanlis görmediysem ..
    Ayrica taraftarlar paso küfrediyor,ceza almalari muhtemel ...
    Bana kalırsa ilk gol ofsayt kokuyor..Üstelik 3.golde faul var gibi..Neyse artık aksam tekrarını izleriz..Kuddisi yine kötü maç yönetiyor..Maç öncesi forumda bu hakem her iki tarafata kötü maç yönetebilir demişdim..Kuddisi süperlig düzeyinde bir hakem degil...

Fenerbahce iyi oynuyor..Manisa aynı bizim maçtaki gibi acık oynuyor..Yanlız fenerbahce fazla pres yapmadan rahat rahat top çeviriyor..Manisaspor aslında kadrosu çok iyi ama böyle giderse havlu atacaklar..Fark olacak gibi..

Kezman baya iyi form tuttu..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ilk gol ofsayt,son gol de ise faul var,yanlis görmediysem ..
    Ayrica taraftarlar paso küfrediyor,ceza almalari muhtemel ...
    Fifa bu konuda ayakları kıstas aldığı için ilk gol tamamen temiz. Ayrıca yapma baran faul yok orda, adamın ayakları yere basıyor ve resmen hakeme baka baka atıyor kendini.

Küfür konusunda ise yaklaşık 10 dakikalık bir küfür oldu ve çok çirkindi. Ceza alınması kesin bu durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe çok rahat maç çıkartıyor..

Yılmaz Vural için bu sefer olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EreN View Post
    3 golde temiz, birde utanmadan ayakları yere basar haldeyken ufak temasta yere atıyor kendini faul bekliyor..
    Ayrıca gerçekten uğur kendini buldu sonunda.
    iki çift sözüm iste sayın musa'ya.. Lig tv artık bu maçtan sonra eminim ki tarafsız yayın yapmıyor. Abim maçta, telefon etti ve stadın yıkıldığını çok mükemmel coştuklarını ve tezahüratın en üst düzeyde olduğunu söyledi kendisi fanatik değildir ve hemen her maça gider tribünlerin halini bilir. E ben tvye ses fazla gelmiyor atomsfer yansımıyor dediğimde resmen küfretti adam
    yaklaşık 41-42 bin kişi varmış stadda zaten, tüm gruplar coşmuş durumdaymış ama malesef bu lig tv yüzünden... ağzımı bozmak istemiyorum orasıda ayrı.
    Yaklaşık 12-13 dakika dale fener yapıldı örneğin, bir kere tribünler gösterilmedi.. Oysa diğer takımlarımızda durum farklı. bu da artık lig tv kurumunun tarafsız olmadığının göstergesidir.
    Eren biz hep küfrediyoruz..Ligtv her maçın içine ediyor..Mesela Fenerbahce mçında karaografi yaptıkya,İnanırmısın Ligtv göstermez diye ne kadar korktuk bunlar böyle..İyi şeyleri göstermezler...Kötü seyleri gösterirlerki reytingleri artsın..

Arkadaslar maçtan geliyor nasıldı tezaruhatlarımız diyor bizde hiçbirsey duymadık diyoruz..

Yok bir antrenörü sürekli gösterirler,Yok yedek kulübesinde sürekli birini gösterirler..İşleri güçleri kötü seyler..

Adam gibi maçta anlatamıyorlar,,1 ercan taner vardı onu'da kaptırdılar..Dünkü bizim maçta spiker sürekli isimleri karısdı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya kılıf bulmayın goller temizdi bence hele faul denilen pozisyon alakası yok..Golü atan aurelio ona dikkat edin..O 2 gol olmasaydıda zaten fenerbahce bu maçı rahat alırdı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada burak gol attı..
    Last edited by Onurap : 09.Mart.2008 at 21:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aha Burak gene atmış

Maçta 4-1 bitti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç bitti rahat ve hakettiğimiz bir galibiyet oldu.Tebrikler.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Adam gibi maçta anlatamıyorlar,,1 ercan taner vardı onu'da kaptırdılar..Dünkü bizim maçta spiker sürekli isimleri karısdı...
    yahu dün sizin maçtaki spiker yüzünden uyuyakalıyordum o ne kardeşim öyle..

Bu arada gerçekten Lig TV'ye çok öfkelendim şu an gerçekten çok sinirliyim..

olaya biraz acımasız bakmak lazım manisada uğur inceman, koray avcı, burak yılmaz,Selçuk İnan gibi iyi isimler var... Küme düşerse baya takım saldırır manisaya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Müthiş Futbol ve birbirinden güzel gollerle kazandık

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ne yani Lig Tv Fenerbahçe taraftarının sesiylemi oynuyor

Çok önemli bir 3 puan bu Avrupa zaferinden sonra. Ama şu Yılmaz Vural artık bıraksın teknik adamlığı. Kariyerinde 20 den fazla takım çalıştırdı ama hiçbirinde gözlü görülür bir etkisi olmadı. Manisa'yı da kümeye doğru çekiyor .

Seneye Ankaragücü'nü çalıştırabilir bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güzel maç oldu, 2-0 erken olunca bundan sonra takım yatar diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Belki Manisa'nın de etkisizliği neden oldu buna ve maç genelince keyifli bir oyun izlettiler bize.

Uğur Boral formunu giderek arttırıyor. Bugün yine sahanın en iyilerindendi. Zico ona güvenip onun üzerinde ısrar ederken demek ki bir bildiği varmış. Selçuk bile bugün iyi performans sergiledi.

Batman, 2 gol attı ama attığı gollerden çok yaptığı mücadele ile alkışı hakediyor. Yine basit top kaybı yapıyor ama daha çok koşarak, mücadele ederek bu açığını kapatıyor. Sevilla maçından sonra bu maçta da varını yoğunu ortaya koydu, 2 tane de gol attı. Artık bu formayı Semih'e vermez sanırım.

Zevkli bir maç izledik, biraz daha akıllı oynasalar daha da farklı bitebilirdi maç. Yılmaz Vural ile Manisa ise dibe doğru gidiyor.

İlk golde ofsayt yok, Aurelio daha geride, 3. golde Deivid topa bakıp geliyor ve omuz omuza çarpışıyorlar, havada bir oyuncu olsa en ufak müdahalede faul verilebilir ki maç içersinde böyle pozisyonlar da oldu, faul yoktu bence. Bugün takım iyi hazırlanmıştı, ne olursa olsun bu maçı kazanırdı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Ne yani Lig Tv Fenerbahçe taraftarının sesiylemi oynuyor

Çok önemli bir 3 puan bu Avrupa zaferinden sonra. Ama şu Yılmaz Vural artık bıraksın teknik adamlığı. Kariyerinde 20 den fazla takım çalıştırdı ama hiçbirinde gözlü görülür bir etkisi olmadı. Manisa'yı da kümeye doğru çekiyor .

Seneye Ankaragücü'nü çalıştırabilir bence
    Aynen öyle, hatta maç içinde milyonlarda girerken tüm tribünler ses 10x seviyesinden sadece 2 saniye içinde 4x seviyesine çekildi ki bu tam bir skandaldı. Şimdi uğraşamam videolarla falan ama maçı canlı izleyenler ne demek istediğimi anladılar.

Tebrikler Fenerbahçe'm.Güzel futbol,bol golle birlikte 3 puan.Bundan iyisi şamda kayısı.Özellikle Avrupa maçlarının ardından lige dönüşte puan kayıpları oluyordu,o yüzden iyi oldu bu maç

Batman yine boş geçmedi,bugün attığı gollerle birlikte 8 gole ulaştı ligde toplamda.Attığı gollerden çok yaptığı presler,mücadelelerle alkışı hakediyor.

Goller ofsaytmış,faulmuş,olabilir bunlar.Ama sahada oynanan güzel oyuna böyle kulp bulmamak lazım.Fenerbahçe çok iyiydi bugün,bu pozisyonlar gol olmasa başkaları olurdu.

Manisa her geçen hafta kümeye bir adım daha ilerliyor.Selçuk İnan,Koray Avcı,Burak Yılmaz,Rafael vs. gibi kaliteli isimlere sahip bir takımın bu kadar kötü performans göstermesi yazık gerçekten.

Gercekten bu Yilmaz Vural teknik direktörlükten cakmiyor.Isi gücü show yapmak,futbolcu dövmek ve calistirdigi kulüpleri küme düsürmek.

İyi oynadı ve kazandı tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006

Tek kelime ile mükkemel.

Ortasaha ayağa pas yapıyor. Aradan kanattaki oyuncular kaçıyor, Kezman topu önüne alıp topu sürüyor ve goller geliyor. Farkı kaçıran bir Fenerbahçe vardı. Tribünler kapalı gişe yaptı. Galibiyetimiz hayırlı uğurlu olsun.

I LoVe You ZiCo...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Frikikten gelen golde bariz ofsayt vardı. Ama maç yine de Fenerbahçe'nin hakkıydı. Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006

Hayır yoktu. Fenerbahçe'nin Selçuk'un golünde daha önceden Deivid faul yapıyordu. O poziyonda Aurelio topu vurduğu için ve top ayaktan çıktığında Aurelio ofsayt olmadığından pozisyon net gol.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aynı pozisyondan mı bahsediyoruz bilmiyorum. Fakat Aurelio'nun golünde sanırım, bariz bir ofsayt var. Hem de 1 oyuncuyla değil 2 oyuncuyla ofsayt. Tabii topu kullanan önemli, ki yanılmıyorsam Aurelio attı o golü, çizgiyle de gösterildi yaklaşık 1 adım kadar önde. Stadyum'da da söylendi bu. Ama gerçek şu ki Fenerbahçe bugün maçı kazanmayı haketti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler F.Bahçe,güzel oyun ve güzel gollerle almasını bildi maçı.Manisa'nın gidişatı kötü.Sonu hayır olur inşallah.Burak'ım attı golünü yine,bizede atmaz inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Ligde uzun zamandır iLk defa bu kadar keyif veren bi Fenerbahçe izLedim gerçekten. Yalnız bir şeye değinmek istiyorum. Dakika 85 felan 4-0 öndeyiz ve daha yeni oyuncu değiştiriyoruz ki oyuna girende SEMİH. Ilhan, Ali, Kazım, Kemal, Can, Yasin.. Böyle maçlarda son 30 dakikada felan oyuna alınsa daha iyi olur..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aurelio'nun golünde ofsayt yok demiştim izlerken, savunmacının ayağı Aurelio ile aynı hizada gibi geldi ama sanırım çok ufak bir ofsayt var.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız küfürler tamamen mizahiydi
    yani türk takımlarından herhangi birine küfür olmamış maçta

ayva çiçek açmış..chelsea kadıköye nasıl gelecek...
    ... mancheser olamazsın şampiyon...
    haydi bastır kanarya taraftarın yanında koy romanın .....
    ne kadar chelseali varsan ellerini öpelim
    liverpool elini öpiyim liverpool elini öpiyim...
    şampiyonluk yarınlara kaldı gördün mü milann...
    kurabiyeee schalke kurabiye schalke..
    genç fenerlilerr genç fenerliler barcelonayıııı...
    Her ne olursa olsun küfrü yakıştıramıyorum tribünlere.

Nesil
    2006

39 cm ile ofsaytmış... Tabii hakemin bunu ölçmesi imkansız.

EreN bende TV'den dinliyorum; sanırım bir üst tur için hazırlık olsa gerek. Yalnız yeni beste vardı.

FB-GS Bayan Basket'de söylendi. Onu tüm tribünler ezberlememiş. Buraya yazamıyorum. İçinde küfür yok; ama G.Saray ve Beşiktaş'lı arkadaşlar kızar diye...

İyi oynadık ve çok kolay bir galibiyet aldık.Takımı kutluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Ligde uzun zamandır iLk defa bu kadar keyif veren bi Fenerbahçe izLedim gerçekten. Yalnız bir şeye değinmek istiyorum. Dakika 85 felan 4-0 öndeyiz ve daha yeni oyuncu değiştiriyoruz ki oyuna girende SEMİH. Ilhan, Ali, Kazım, Kemal, Can, Yasin.. Böyle maçlarda son 30 dakikada felan oyuna alınsa daha iyi olur..
    haklısın maçı izlerken bende aynısını düşündüm maç 4-0 olmuş hala 120 dk lık maç oynayan topçular sahada al semihi kemali kazımı ilhanı cartı curtu hem onlar motive olur hemde topçuların dinlenir zico nun sinir olduğum yönlerinden biri hatta en önemlisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Lig TV'yi kiniyorum, bu kadarda amatör bir yayincilik olamaz... Spikerm bana kalirsa defolsun gitsin. Her macin icine ediyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ercan tanerin gitmesiyle lig tv batı zaten en kötü spikerde her hafta bize geliyor..

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri