1-1 oldu gol holosko..gordon böyle oynarsa bu maç böyle bitmez bence..
İstanbul BŞB
Beşiktaş
Berabere
1-1 oldu gol holosko..gordon böyle oynarsa bu maç böyle bitmez bence..
Belediye savunması öyle bir hata yaptiki gol geldi.Ekrem moralmen bitti..Halı sahada biler yapılamayacak hata yaptı.Beşiktas golü erken buldu bence rahatladılar..
Maçın döndüğü andır, Beşiktaş bırakmaz bu maçı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Necati atsaydı Beldiye bu maçta fark yapardı![]()
İBB 1.gol den sonra necatiyle girdigi pozisyon da 2 yi de atsaydı maç değişebilirdi..
Ekrem yine bir hata yaptı..Beşiktas galibiyet golünü kacırdı..Harbiden bu ekrem ne yapıyor..Oyundan cıkması alzım..
4 Defans 6 ofans oyuncusu .. Bjk bu kadroyla bu maçı alırsa büyük iş başarır.
Spiker bir Alem ya..Ekrem the end diyor
![]()
İlk yarı bitmeden 1 gol bulsak çok iyi olacak.
So what?
Saike
Herseyin içinde Ekrem var...
Ekrem Bobo'ya kırmızı gördürttü..Dogrumu,Yanlışmı bilemem
Bobo hakem'ide itti..Fiili müdahalelerde bulundu..Ceza artabilir..
Bjk 10 kisi kaldi bobo atildi.Bizim icin iyi oldu haftaya fener macinda yok.
Bobo kırmızı kart gördü ama ilginç bir kart.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bobo'ya dört maç ceza bekliyorum. Pozisyonda yumruk attı. Sahadan çıkarkende hakemi itti. Volkan'a verilen ceza ile eşdeğer olması gerekiyor.
Bobo'nun atılması maçın gidişatını direk etkileyecek.Karttan sonra hakeme yaptığı harekette cezayı artırır
Batuhancım kusura bakma ama saçmalıyorsun.Rakip sarılmış Bobo'ya formasından Bobo'da rakibi itiyor ellerini çekmesi için rakipte kendini yere bırakıyor.Hakem'de bunu yutuyor ve kırmızı kart'la oyundan atıyor.
Çok yanlış bir karardı.Fazla konuşmak istemiyorum bu konuda.
Şampiyon olmamız engellenemez !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İlk yarı sona erdi 1-1.Bence de Bobo'nun kartı tartışılır verilebilirde verilemeyebilirde o tip bir pozisyon.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bobo nun pozisyonunda bi ikili mücadele vardı ve bobo en sonunda yumruk vâri bi hareket yaparak kırmızıyla atıldı. İkili mücadele söyleydi: Her macta H.Şükür e nasıl yapışılıyorsa, korner vs seylerden o tip bi mücadeleydi, Bobo sinirine hakim olamadı ve atıldı. Görüşüm kart dogruydu.
Yaptığı hareket oyuncunun yüzüne faul olması doğaldır. Eğer Bobo'da formadan çekseydi ikili mücadele olur hakem oyunu durdururdu.
Bobo diyelim haklı sahadan çıkarken hakemi itiyor haksız yere düşüyor.
Bobo'nun katsi yaptığını düşünüyorum. Kırmızı kart doğru bir karar.
Kimse Beşiktaş'ın şampiyonluğu engellemiyor. Yapılan kararı hakeme bağlamak yanlış.
Şampiyonluğu engellemek mi ? Geçen haftaki Barış faciasını unuttunuz mu ?
Bobo'ya birtek 2 mac ceza verirler, Volkan'a 4 mac veriliyorsa( Avrupada o harekete en az 8 mac ceza kelirdi, eh iste Türkiyede hersey degisik).
Necati oyundan ciksin bee...
Necati kacırmaya devam ediyor..Beşiktas kötü oynuyor..Su durumda alacagı 1puan onlar için iyi olur..İlerde cogalamıyorlar..Rüstü'de sakatlanmış.
Yahu ne zaman Beşiktaş kırmızı kart görse, yenik duruma düşşe , berabere kalsa kısacası olumsuz birşey olsa hemen şampiyon olmamız engellenemez diyorsunuz . Hayır ama kim engelliyor onuda anlamıyorum ..
Gordon berbat bu ne yaa.... Adam kac kere Adriano'yu kacirdi...
Merak etmeyin 90 da atarlar
Bence kırmızı kart doğru. Sonuçta bir ikili mücadele var ve Bobo en sonunda sinirlenip rakibe yumruk atıyor. Bu maç bundan sonra 1-1 biter.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Necati attı sonunda.![]()
Last edited by gerrrard : 22.Mart.2008 at 21:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Dk 86 gol necati.Çok kacırdı Neco ama bu attıgı golle onları telafi etti.
Gooooolll! Necoo ! maçtan önce dediklerim tuttu be![]()
Helal Olsun İ.B.B'ye.İnş.böyle biter maçta.Yine son dakika golü olmazsa.
Oh be Bjk puan kaybetti.Yarın yenersek lideriz.