Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Hazırlık Maçı | Belarus - Türkiye

Hybrid View

Belarus maçında çift ön libero oynuyoruz hey Allah'ım ya tek ön libero oynayacak bu takım yazın onun provasını yapsana hala 6adamla defans yapıyor takım...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    helal sana fatih hoca maaşına biraz daha zam yapsınlar belki Cibuti ile hazırlık maçı yaparsak yenersin...
    Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 26.Mart.2008 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Yedik...göz ucuyLa takip ediyorum maçı maçtan çok forma gözüme battı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Terim ne zaman sabit 11 kuracak merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tuncay klasik gollerinden birini attı..

Fatih Terim'in 2. yarı Gökhan Ünal ve sanırım Ceyhun'u değiştirmesi lazım..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Rezalet !! 2-1 oldu.

Her maça farklı bir 11'le çıkıyoruz.Defansın göbeğindeki oyuncular bile belli değil.Oyuncular birbirlerine alışamadan Euro2008'de mücadele edeceğiz böyle giderse.

T.Zengi'in ne iş var kalede yahu Volkan v Serdar o kadar formda... F.Terim ile yürümez bu iş...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Bu maçlar oyuncu görme,tanıma maçları değildir. Adı üstünde hazırlık maçı. Kafandaki 11'in , taktiğinin son halini vermek ve bunu sahada görmek için yapılır. Yoksa süper Lig'de zaten izleniyor bu oyuncular. Milli takım forması giyince öyle birden patlama yapacak halleri yok ya.

Fatih Terim sanırım Euro 2008 provasını Playstation'dan yaptıracak. Öle gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

2-2 oldu maç.Tümer Metin attı.Dk 71.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belarusu yenemiyoruz.Rezalet!Hee dersiniz maçın sonucunun önemi yok önemli olan oyuncuların performansı.Herşey beelli

Derbide oynayacak futbolcular kenarda,bizimkiler o buz gibi havada oynuyor,rezil sahada oynuyor.
    Arda sakatlandi iste !

Yaziklar olsun sana Fatih terim !

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

iste bir milli takim rezaleti daha beyaz rusyayı yenemeyen takim portekizle çeklerle kapışcak öylemi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Böyle sanssızlık olmaz ya :@ arda girdi 3 dk sonra sakatlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mevlüt oyuna girmiş 46'da, nasıl oynuyor? Merak ettim FM yıldızımızı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu kadar da şanssızlık olmaz Arda sakatlandı takımda berbat zaten hazırlık maçlarında ne zaman kimi yenebildik ki
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ya anlmadığım hazırlık macı yapıorsun Allah ın buz sehrinde ya biraz akıl fikir olur dogru dürüst iklimi olan bi yerde yapsana macını :@ yazıklar olsun !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hazırlanıyoruz, İsviçre'de Haziran'da kar yağarsa bu maçın faydasını göreceğiz. İklimler değişiyor, belli mi olur?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Fatih Terim'in bir an önce sabit bir 11 oturtması lazım. Böyle giderse İsviçre'de avarej takımı oluruz...

Belarus 2-2 Türkiye
    Malta 2-2 Türkiye
    Bosna 3-2 Türkiye

Helal Fatih Hoca...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok kötü oynadık Avrupa Şampiyonasına kadar kesinlikle düzelmeliyiz!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla maçın buzlu bir havada oynanacağını duyduğum için seyretmeye bile gerek görmedim.Böyle bir maç organizyonunda emeği geçen herkese saygı ve sevgilerimi yollluyorum.İnşallah Avrupa Şampiyonasında daha farklı olur milli takım.

Bu arada turkuaz forma hoşuma gitti.İlk gördüğümde pek hoşuma gitmemişti..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şu hazırlık maçlarını neden güçsüz takımlarla yapıyoruz hiç anlamıyorum, acaba oyuncuları yalan bir galibiyetle motive mi etmek? diyeceğim ama hayır bu da olmuyor. Yavaş yavaş 11'i belirlemesi ve oturtması gerek takımı. Yoksa ''Final oynarsak kimse şaşırmasın'' diye bir açıklaması vardı, yedirirler adama o lafı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Arda hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Diyecek birşey yok. BunLar zaten formaLiteden, tıngırımıngırı maçLar. Büyük takımLArda ki as oyuncuLarın asLında hiçbirisi çağrıLmaması gerekiyordu. AsıL hazırLık dönemi Mayıs ayında oLacak. O yüzden pek aLdırış etmemek gerek. Maç için sadece forma konuşuLur bence. Gayet güzeL oLmuş

Fatih hoca deneyeceğini denemiştir. Bundan sonra böyLe kadro görmeyiz artık herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Televizyonu açtığımda ilk başta kırmızıları biz zannettim. Sonra Belarus olduğunu anladım. Sonra diziyi izlemeye geçtiğim için nasıl bir maç oldu bilmiyorum. Reklamlarda felan ara ara maça döndüm. Çok müthiş oynadık mı bilemem skora baktığımızda galip gelmemiz gereken bir takımla oynuyorduk.

Şunu herkes gibi bende anlamıyorum. İngiltere'ye bakıyosun Fransa'dan İspanya'dan aşağısı ile oynamıyor. Biz nerede kötü takım var gidip onla oynuyoruz. (Bu lig takımlarımızı içinde geçerli sonra 17-18 gol atıp galip gelince bizde vayyy diyoruz.) Kimse bizle oynamıyor mu nedir anlamadım.

Kadroya gelince bu maça fazla takılmamak gerekiyor. Fatih Terim kafasında ki kadro şimdiden bellidir. Daha önce acayip kadrolarla kurulu maçlara çıktık ama turnuvalarda bu oyuncuları göremedik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tv ye bakıyorum da ispanya - italya. İngiltere - fransa . bunlar birbirleriyle mac oynuyor bizim oynadıgımız takıma bak. gerci o begenmedigimiz takımı da yenemedik ya en azından iyi bir rakiple hazırlanalım su turnuvaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rakiplerimizden Portekiz Yunanistan'a 2-1 mağlup oldu, Çek Cumhuriyeti ise Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Kazanamadığımız basit maçlar artık şok etkisi yapmıyor, alıştık diyebilirim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bütün dunyada artik böyle. Mesela Montenegro3 - 1Norway

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok sıkıcı maçtı artık ilk 11imiz belli olması lazım taktiğimizin belli olması lazım yoksa çok hüsrana uğrraız ayrıca daha iddaalı ekiplere karşı oynamalıyız mesela bi fransa almanya gibi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadroyla böle bir oyun olması normal F.Terim her geçen gün daha anlaşılmaz oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hazırlık maçlarında hep bu haldeyiz, bence çokta dikkate almamak gerek..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri