Kolay gelsin Alican güzel başlamışsın.![]()
Kolay gelsin Alican güzel başlamışsın.![]()
I'm back...
Bravo Alican.
Başarılar![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre Güngör yeni bir Bekir olucak galiba![]()
TSL 5.HAFTA.
G.Oftaş: 0 - 2 :Galatasaray
Evet ligde 5'te 5 yaptık süper gidiyoruz fire vermeden .Quim oynadıgı 5 lig maçında gole kalesini kapadı.Hadi hayırlısı bakalım..
FTK'DA GRUPLAR BELLİ OLDU
Evet kolay bir gruba düştük lider çıkacagımızı düşünüyorum...
UEFA KUPASI İLK MAÇ
Galatasaray: 2 - 0 :Litex
Evet avantajlı bir skor aldık ama...Rakibimiz kapandı ceza sahasına giremedi taki 76.dk 'de soldado'nun müthiş golüne kadar.Maçın başlarından 2 as futbolcumuzu sakatlamayı başarabildiler
TSL 6.HAFTA
Galatasaray: 2 - 0 :Sivasspor
Maçı istedik ve aldık müthiş bir maç çıkardık 2 de gol attı ümit karan rakip son dk'ler de 9 kişi kaldı ama 6 da 6 yaparak büyük bir başarı sağladık
TSL 7.HAFTA
Bursaspor: 1 - 1 :Galatasaray
Bir çok oyuncumdan yoksun çıktıgımız mücadelede bursaspor bizden daha iyi oynuyor ve 1 puanı alıyor...
UEFA KUPASI 2.MAÇ
Litex: 1 - 1 :Galatasaray
Güçsüz rakibimiz karsısında berabearlik aldık gurplara kaldık 11 inide yedeklerden çıkardıgım futbolcular ellerinden geleni yaptılar.Gruplara kaldıgımız için çok mutluyum
TSL 8.HAFTA
Galatasaray: 3 - 0 :Ç.Rizespor
Evet harika bir oyun ve gelen 3 puan emre güngör ün sakatlıgından onun yerinde oynayan servet gollerine devam etti ve 2 de gola ttı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
UEFA KUPASI'NDA Kİ GRUBUMUZ;
Evet bence kolay bir grp inşallah gruptan çıkarız...
Last edited by Alicanfmfan : 30.Mart.2008 at 22:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ligde favorim Fenerbahçe
Gayet iyi başlamışsın iyi gidiyosun.Uefa grubunda kolay bir grup sayılır. Ligdeki performansını göz önünde bulundurursak lider çıkabileceğini düşünüyorum.
Uefa'da üst tura rahatça çıkarsın ligte de gayet iyi gidiyorsun..
Çok iyisin..
Benimde Favorim Fenerbahçe...!
tebrik ederim ali güzel gidiyosun
Alican başarılar devamını bekliyoruz..
lincoln'ün 17 maçta 20 asist yaptığı haberini aldık hemen bi yorum yazalım dedikkk harika gidiyosun alican
Çok teşekkür ederim
Saolasın mustafa abi
Saolasın aykutcugum.Ama şampiyon luk yaırısında fb akıl almaz puanlar kaybediyor
İnşallah kardeşim.Saolasın
Saolasın msutafa abi bakalım fb şampiyon olabilecek mi?
TSL 9.HAFTA
Denizlispor: 0 - 3 :Galatasaray
Evet denizli deplasmanında süper futbolla 3 puanı alıyoruz..
UEFA KUPASI 1.MAÇ
Galatasaray: 1 - 1 :Tottenham
Evet mükemmel oynadık rakip 1 sut attı gol oldu totthenam gibi rakibi ezdik.Ve 3 puanı hak ettik ama 1 puana razı olduk
TSL 10.HAFTA
Galatasaray: 1 - 0 :Kayserispor
Rakip 10 kişi kaldı kolay bir maç ldu 3 puanı aldık.
FTK 1.MAÇ
Eyüpspor: 0 - 2 :Galatasaray
Evet bütün kadro yedekti bir nonda wardı forvette başka alternatif imiz olmadıgı için onda da galip ayrıldık daha da farklı olabilirdi ama azla yetinmeyi bilecegiz..
TSL 11.HAFTA
Ankaragücü: 0 - 3 :Galatasaray
Evet mükemmel bir futbol oynadık ve hak ettik 3 puanı aldık doludizgin gidiyoruz.
TSL 12.HAFTA
Galatasaray: 4 - 0 :Kasımpaşa
Rakibimiz i ezdik adeta ezdik ve 4 golle süper bir galibiyet aldık ama rakiibmiz son dk'lerde 9 kişi kaldı .Biz yinede oynumuzu sürdürdük.
TSL 13.HAFTA
Ankaraspor: 0 - 3 :Galatasaray
Mükemmel bir futbol mükemmel bir galibiyet daha ne diyebilirim ki harika gidior takım.Vurun tahtalara.
UEFA KUPASI 2.MAÇ
Basel: 0 - 1 :Galatasaray
Evet basel in tek şutu war hak etmedi.Süper oynadık galibiyeti aldık..Puanımızı 4'e çıkardık.
TSL 14.HAFTA
Galatasaray: 1 - 1 :Trabzonspor
Evet kendi sahamızda olamyacak bir puan kaybediyoruz .Üzülüyorum ama telafi edecegimize inanıyorum.Saten süper gidiyoruz
NOT: Bir taktik yaptım hakikaten süper oldu .Yayınlamayı düşünüyorum.Kadıköydende iyi bir oyun çıkarırsam yayınlıyacagım.Ayrıca bu taktikle Lİncoln oynadıgı 20 maçta 6 gol 23 asist ile oynuyor.Ümit karan ise 20 maçta 15 gol ile oynuyor.Emre Güngör ise 7 Song 4 Servet te 4 gol kaydetti.Bu taktike nazar degmesse şampiyon oldum diyebilirim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şu maçıda ekliyeyim.
UEFA KUPASI 3.MAÇ
Galatasaray: 2 - 1 :Empoli
Rakibimizi her zaman ki her rakip gibi ezdik ama farkı bulamadık puanımızı 7 yaptık ve gruptan büyük ölçüde çıkmayı garantiledik..
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 15.HAFTA
Manisaspor: 1 - 1 :Galatasaray
Evet rakibimizin dk 75 e kadar sutu yoktu 75'den sonra açıldılar servet sakatlandı.Son 10 dk'de harika oynadı manisa beraberlik aldık ligde toplamda 3 gol gördük...
Last edited by Alicanfmfan : 31.Mart.2008 at 13:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tebrik ederim Alican ligde muhteşemsin Uefada da güzel gidiyorsun puan durumlarını bekliyoruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Müthişsin inşallah Nonda'yı oynatmıyosundur![]()
çok iyi böyle giderse şampiyonluğu erken görürüz
lincoln e diyecek söz yok bende de aynı![]()
valla senin taktiğin yayını kadıköye kaldıysa Allah yardımcısı olsun
inşallah güzel bir taktiktir ve siteye kazandırırsın
Çok teşekkür ederim yunus.
Saolasın.Nonda'yı oynatmıyorum
Evet saolasın gerçekten harika birr futbolcu
Saolasın msj'ın için ama.Kadıköy'de ki maçın ss'ini birazdan koyacagım galibiyet olmadı ama ezdik o kadar söyliyebilirim..
TSL 16.HAFTA
Galatasaray: 2 - 1 :Beşiktaş
Evet ilk derbi galibiyetim müthiş bir maç oldu sevinin galatasaray'lılar.
UEFA KUPASI 4.MAÇ
Sochaux: 3 - 0 :Galatasaray
Maça çıkarken servet,song,carussca,Lincoln yoktu Yani tamami ile yedek bir kadroyla çıktık sonucunada katlandık daha iyi oynadık ama forvette nonda olunca neden oynatmadıgımı anlattım.Tamamen benim hatam As'larımı çıkarsam 10 puanla lider olucaktık
UEFA KUPASI'NDA OLUŞAN PUAN DURUMU
Evet 3. çıktık aslında 1. çıkacaktık ama benim yüzümden 3. çıktık en büyük hatam bu.Yani turu geçme sansımız düştü
UEFA KUPASINDA EŞLEŞMELER
Of of ne diyeyim ki daha ...Çıka çıka Atl.Madrid çıktı elemek imkansız gibi sayet lider çıksaydık bu takım çıkmıcaktı uefa uzaklarda diyeiblirim
UEFA KUPASINDA GALATASARAY-ATL.MADRİD GALİBİNİN EŞLEŞMESİ
Atl.Madrid'i geçersek rakibimiz bolton yada getafe olucak yani atl madrid in rakibi olucaklar
TSL 17.HAFTA
Fenerbahçe: 1 - 0 :Galatasaray
Of of rakibimizi ezdik.Lincoln penaltı kaçırdı 8. dakikada kornerden gola ttılar edu ile üstüne yattılar fb'yi gerçekten ezdik.Taktigim süper işliyor ligde ki ilk yenilgimizi aldık üzgünüz
MAĞLUBİYETİ HAK ETMEDİK
Bu resim ve istatistikler herşeyi anlatıyor...
İLK YARI SONUNDA TSL'DE OLUŞAN PUAN DURUMU
Ligde lideriz 4 puan fark war az yok işimizi sıkı tutmalıyız puan kaybı asla yapmamalıyız...
Tebrikler...!
Atl.Madrid'i eleyeceğine inanıyorum...Fenerbahçe'ye kaybetmek Harika Olmuş..!
Benim kariyere bakmıyorlar bende seninkine yorum yapıyorum
Ama başarılar iyi gidiyorsun tabii ki fenere yenilmen kötü olmuş..
LİNDEROTH BLACKBURN'DE
Evet tecrübeli isveç li futbolcu linderoth 2.6 MN karsılıgında blackburn'a satılmıstır.Duyrulur
Bu arada as kalecilerimizde quim tam 4.5 ay sahalardan uzak kalacak
Alican çok şanssızdık 2 kulvardada Fenerbahçe maçı facia Sochaux maçı senin hatan olsada 1.çıkmak yerine 3.çıkmışsın A.Madrid'i eleme şansın %10![]()
vaaay A.Madrid'li konuşmuş![]()
2.YARI BAŞLADI.
FTK 2.MAÇ
Galatasaray: 1 - 0 :Gençlerbirliği
Evet güzel bir oyun alınan bir 3 puan
TSL 18.HAFTA
G.Antepspor: 1 - 1 :Galatasaray
Evet firikikten yedik golü hak etmedik of of bırakılan 2 puan war ...
FTK 3.MAÇ
Ç.Rizespor: 2 - 0 :Galatasaray
Evet kötü oynadık 3 puanı alamadık yedek agırlıklı bir kadro ile sahaya çıkmıstım.
TSL 19.HAFTA
Galatasaray: 3 - 1 :Gençlerbirligi
FTK 4.MAÇ
Galatasaray: 0 - 1 :Bursaspor
FTK'dan elendik özür diliyorum benim hatam bütün grup maçlarına as kadromu dilde yedek kadromu çıkardım
TSL 20.HAFTA
İ.B.B: 3 - 0 :Galatasaray
UTANIYORUM !!!.Benim sucum yok Song,Barusso,Nonda milli takımda,Servet,Lincoln,murat.emre ,ugur h.balta.soldado sakat daha ne yapayım...Quim de yok
TSL 21.HAFTA
Galatasaray: 3 - 1 :Konyaspor
Maçı hak ettik ve aldık..
TSL 22.HAFTA
Galatasaray: 2 - 0 :G.Oftaş
Evet süper oynadık 3puan aldık..
UEFA KUPASI İLK MAÇ
Galatasaray: 1 - 0 :Atl.Madrid
Budur maçı daha çok hakettik istedik ya ne kadar sansızımd dim anda semih i çıkarıp Semih kaya başka defans yoknondayı soktuk gol oldu gol mutluyum süper birşey bu...
NOT: İLK YARININ SONUNDA SDECE 3 gol yiyen galatasaray da quim kaleci,servet,song,ugur,h.balta sakatlanınca bir haller oldu aykut sagolsun geleni alıo gideni alıyor
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 23.HAFTA
Sivasspor: 2 - 2 :Galatasaray
EVEt takımda herkes mutsuz lincoln kadıköyde penaltıyı kaçırdı takım çöküşe geçti anlamış degilim.Herkes sakatlanıyor of of.Sene başındaki yaptıgım taktikle oynamıyorum.Başka yaptım onla oynuyorum çünkü eski taktigimi yayınlamayı düşündüm için son 5 haftaya saklıyorum
UEFA KUPASI 2.MAÇ
Atl.Madrid: 3 - 1 :Galatasaray
1-1 yaptık sonra forlan ı tutamayınca 3-1 ile elendik 2-1 olsa eliyorduk ama biraz daha direnemedik.Uefa macerası erken sona erdi..
TSL 24.HAFTA
Galatasaray: 1 - 0 :Bursaspor
Yeni yaptıgım taktikten memnun kalmadım açıkcası ama yinede 3 puanı almak güzeldi...
TSL 25.HAFTA
Ç.Rizespor: 1 - 1 :Galatasaray
Güzell oynadık öne geçtik 9 kişi kaldık penaltıdan attılar 1-1 oldu anlamıs deilim eski taktigime geri dönecegim galiba
TSL 26.HAFTA
Galatasaray: 2 - 0 :Denizlispor
3 puan aldık ama 3 as futbolcularımı sakatladılar.Denizli'yi kınıyorum bu nasıl futbol anlayısıdır 3 as futbolcumuzu sakatladılar bravo...
Arkadaşlar: Sene başında yaptıgım taktik süperdi sadece 3 gol yemiştim.Ama yayınlıyacagım için taktigi 2. yarı inannın atl madrid maçları hariç hiçbirinde kullanmadım sizce Sene başında yaptıgım süper taktige ger döneyim mi ?
Last edited by Alicanfmfan : 01.Nisan.2008 at 13:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
walla baştan sona okudum baya güzel bi kariyer oluyor. uefadan elenmen iyi olmamış ama şl de affeettirirsin kendini seneye![]()
Bence geri dön çünkü çok kötü gidiyorsun Alican toparlanmanı istiyoruz.
İyi giden bi takımın taktiğini keşke değiştirmeseydin bence geri dön taktiğine abi.
taktiğine bencede geri dön bu arada lig ne durumda çok puan kaybettin sıralama ne oldu ve son olarakta Uefa da fener ne yaptı?
En Mantıklısı taktiğine geri dönmen.Ayrıca Fener'in galibiyeti çok güzel olmuşSon bir şey daha ! Sene başındaki taktiğine dön ama sakın o taktiği ortak kariyerde kullanma ayıp walla
Bir Dost
Hellbells
Son maclar kötü olmuş. Atl Madrid e elenmen normal kadro farkı. Ligde sampiyon olmalısın...
bi maçta oyuncun sakatlandımı 2.si geliyo galibaçok fazla sakatlık var kadroda sıkıntı yaşıyosun sakatlık problemine bi çare buldunmu kimse tutamaz seni
Herkese teşekkür ederim degerli yorumları için;
ESKİ TAKTİGİME GERİ DÖNDÜM
TSL 27.HAFTA
Kayserispor: 0 - 1 :Galatasaray
Evet zorlandık ama 3puanı aldık.Lincoln haftaya sahalara dönüyor.Şampiyonluga yaklasıyorum.
TSL 28.HAFTA
Galatasaray: 1 - 0 :Ankaragücü
Evet rakibimizi ezdik ama farkı yakalayamadık güzel bir galibiyet oldu..Lincoln'ün sahalara döndügünü anlayabilirsiniz
TSL 29.HAFTA
Kasımpaşa: 1 - 4 :Galatasaray
Evet güzel bir maçtı rakipten üstündük gole bogduk ve 3 paun aldık fb puan kaybetti..
TSL 30.HAFTA
Galatasaray: 0 - 0 :Ankaraspor
Ligde küme düşmeyi garantilemiş olan takımı eziyoruz ama bir türlü golü bulamıyoruz üzgünü 2 puan kaybettik
TSL 31.HAFTA
Trabzonspor: 1 - 1 :Galatasaray
Evet 10 kişi kalana kadar güzel oynadık ama kornerden bir gol daha yedik yedigimiz 16 golün 9 u kornerden 2 si frikikten ilginç bir istatistik korner sorunu üstünde yogunlastım onuda çözersem süper bir taktik
TSL'DE 31.HAFTA DA OLUŞAN PUAN DURUMU
Evet öndeyiz ama son 2 hafta derbimiz war heyecanlıyız daha hiçbirşe garanti degil