Tatanga, sizin gibi eleştirisini doğru düzgün yapan kişileri her zaman baştacı ederiz. Normalde sorduğun soruların muhattabı site sahibiydi, bu fikrin yaratıcısı olan kişiydi. ama o kadar düzgün anlatmışsın ki herkes cevap verdi. senin gibi derdini, düşüncelerini böyle düzgün söyleyen kişiler daima muhattabını bulur. bunun için üslubunda sorun yok merak etme.
Bu sitede yaklaşık 2.5 senedir yöneticiyim. ve ben rahatsız adamım. bu turksportal'ı ben işe başvururken cv'me bile yazarken, karşılık olarak birşey vermiyordum forumu düzenlemek ve arada türkçe fm'ye ufak yardım yapmak dışında.
2-3 ay önce de edmin oldum burada. ama şu ana kadar cebimden bu site için kuruş çıkmadı. her zaman Mustafa abiye dedim. bu site nasıl dönüyor diye. işim var benim ben hallediyorum bir şekilde diyordu. artık kara parasını burdan mı aklıyor bilmem ama nasıl olduysa tek başına idare ediyordu.
Bu kulüp üyeliği konusuna ilk başta ben de karşıydım. para için yapılmasına, üyelerden para alınmasına soğuk bakıyordum. ve bunun için Mustafa abiye bırak parayı biz verelim diyodum. o kadar yönetici var herkes 10 milyon verse bu site döner her türlü. bunu söylediğimde Mustafa abi hep "olmaz" diyordu. bizim paramızı almak istemiyordu adam.
ama şimdi bu kulüp üyeliği sistemini öyle bir oturttu ki ben bile artık karşı çıkmıyorum. farkettiyseniz biz büyüyoruz arkadaşlar. hizmetlerimiz artıyor. diğer sitelerde bunların tonla örneği var. hatta zamanında başka oyun siteleri üyelerinden para isteyerek geçinmek zorunda kalıyordu. ama Mustafa abi bunu yapmadı. yöneticisinden bile para almadı.
Durum siteyi üyelerden para alarak döndürmeye gelince de bu hizmet karşılığı yapmak istedi. durduk yere para da isteyebilirdi. hiçbirşey yapmadan. ve bu hizmeti yaparken sadece ekstra ayrıcalık tanıyor. kulüp üyesi olmayanların haklarını eksiltmeden.
Bir de böyle düşünün..