Originally Posted by
ozyyy19
Öncelikle selamlar herkese...
Genellikle okur olarak takipçisi olduğum forum ve sitede son günlerde bir çok değişikliğin meydana gelmesi sebebiyle düşüncelerimi acıklamaktan geri kalamadım..
Evet sitemizin son yeniliği kulüp turksportal...Okur olarak sıkı bir takipçi oldugum için son günlerde ki konu hakkındaki butun tartısmaları nerdeyse eksiksiz takip ettiğimi söyeleyebilirim ve sonucta vardıgım yargı şu oldu...
Öncelikle belirtilği üzere sitenin bir takım finansal problemleri var ve bu durum hizmetleri artırıp mümkün oldugunca daha guzel imkanlar saglayıp karsılındada cüzi bir miktar alınarak aşılmak isteniyor.Buraya kadar herşey güzel ama problem şudur ki yıllardır bizlere herhangi bir karsılık beklemeden hizmet verdiğiniz için yöneticilere karşı herhangi bir eleştiri yapma hakkını kendimde bulmadım.Ancak bahsedilen konu artık sitenin profesyonelleşeceği.Yani bir şirket ortamı.Ve bilindiği üzere bu belli ucret karsılında hizmet verilmesidir.
Ben sunu soyluyorum.Bu zamana kadar yoneticilerin cevirmenlerin hobi olarak yaptıkları işi artık profesyonel bir ortamda yapacaksınız.Ve bu iş bu noktaya geldiğinde artık hiç bir yonetici bu benim hobim benim bir ozel hayatım var sizler dısarıda kız arkadaslarınzla dolasırken ben işi yapmak zorundamıyım dememeli.Örnek verecek olursak türkçe 2008 in cıkmaması için deniliyorki bizim de bir hayatımız var ve biz sadece hobi olarak ugrasıyoruz yani biz yapana kadar beklemek zorundasınız.İşte sorun burda baslıyor.Eğer ben artık kulüp turksportala uye olup bu site için kaynak yaratıp verilen hizmet içinde bedel odeyeceksem yanlıs anlasılmasın ama burda kimse bana ben bunu cıkartana kadar bekliyeceksin benimde bir hayatım var canım ne zaman isterse o zaman ugrasırım diyemez.Diyemez cunku bana vericeği hizmetin bedelini ben ödemişim ve artık surası bir şirket gibi olmuş.Hangi şirket diyebilirki müşterisine arkadasım ben bu hafta tatile cıkıcam yada sevgilimden ayrıldım moralim bozuk yada zamanım yok senin işle ugrasamam.
İşte ben bunun garantisini istiyorum.Eğer diyosanız ki biz gercekten şirket olduk profesyonel bir iş yapıyoruz ve artık bu sitede calısan kişiler bunu bir iş olarak algılayıp her turlu desteği dosyayı en kısa zamanda size ulastıracagız.Ozaman tamam.Ben 1.60 ytl değil 16 ytl vermeye hazırım.Ama bunun garantisini istiyorum.Kulup üyesi oldugumda beklediğim bi dosyanın neden cıkmadıgını sordugumda kimse cıkıpta benimde işim gucum var baska işlerim var ugrasamıyorum bunlarla diyememeli.
Eğer yeni yapılanma benim anlatmaya calıstıgım gibi olacaksa ne ala..Hemen uye olalım.Yok deilsede bunun üzerinde biraz düşünün derim.Benim için avatar imza yada mesaj sayısı onemli deil.Önemli olan bekleğim hizmeti tam eksizsiz olarak ve en hızlı biçimde alabilmek.
Sürç-i lisan ettikse affola.
Sağlıcakla......